Seuraa 
Viestejä45973

Brittiläinen foliopää näyttäis joutuvan istumaan. Tämän päivän iltiksen nettisivuilta:

"Brittimies hakkeroi tiensä USA:n puolustusministeriön tietokantaan.

Avaruusolennot muodostuivat 42-vuotiaalle Gary McKinnonille sellaiseksi pakkomielteeksi, että hän tunkeutui vuosina 1999-2002 maailman parhaiten suojattuihin tietokantoihin.

Aseinaan halpa PC, hidas modeemi ja Perl-tietokonekieli itseoppinut supernörtti pystyi skannaamaan 65 000 tietokonetta alle yhdeksässä minuutissa. Lopulta Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa sai selville McKinnonin ip-osoitteen, ja hänet pidätettiin maaliskuussa 2002."
...
"Pidätyksen tehnyt Britannian poliisi arveli tietokoneneron selviävän tekosistaan puolen vuoden yhdyskuntapalvelulla. Amerikkalaiset syyttäjät ovat toista mieltä: McKinnonia vaaditaan luovutettavaksi Yhdysvaltoihin, missä häntä uhkaa 60 vuoden vankeustuomio."

...

"Outoja katoamisia

Hakkerin käsittelyyn oikeusistuimissa liittyy merkillisiä piirteitä. Vuonna 2002 Yhdysvaltain syyttäjäviranomaiset tarjosivat McKinnonille sopimusta: jos hän suostuisi luovutetuksi ja tunnustaisi syyllisyytensä, hän selviäisi 3-4 vuoden tuomiolla, josta hän voisi kärsiä suurimman osan kotimaassaan.

Kun McKinnon torjui sopimuksen, ääni kellossa muuttui ja miestä uhkailtiin jopa Guantánamoon joutumisella. Sittemmin kansio, jossa tapaamisia koskeneet muistiinpanot olivat, on kadonnut McKinnonin asianajajien toimistosta. Samat tiedot sisältänyt kannettava tietokone varastettiin toisen McKinnonin puolustustiimiin kuuluvan juristin autosta.

The Guardian -lehden mukaan McKinnon uskoo, että hänen puhelintaan salakuunnellaan ja että häntä seurataan."

...

"McKinnonin ufo-innostus alkoi internetissä toimivasta ryhmästä The Disclosure Project -ryhmästä, joka oli kerännyt yli 200 todistusta ihmisiltä, jotka voivat "vahvistaa" ufojen olemassaolon. Se johti hänet hakkeroitumaan Yhdysvaltain viranomaisten tietokantoihin."

No, tietääpä kaveri miten ja missä viettää loppuelämänsä. Se on aina viisasta v*ttuilla amerikan viranomaisille.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suhteellisen toispuoleinen artikkeli.

Youtubesta ja muualta löytää henkilöstä paljon infoa ja haastatteluja. Kaveri tosiaan on halukas selvittämään mitä elämää helpottavia ratkaisuja on jo olemassa ja tarkoituksella salataan. Niin sanotut UFO teknologiat liittyvät näihin läheisesti.

Itse hakkerointi ei käytännössä ollut hakkerointia vaan yleisen Admin tunnuksen käyttöä noin kaksi vuotta jota ei edes ollut suojattu salasanalla... Hän ei suoranaisesti yrittänyt piilotella käyntejään vaan ohjasti koneita remote ohjauksen avulla keskellä työpäivää. Johtuen hitaasta modeemista ja siitä että ei omannut tunnuksia itse tietokantoihin, vaan ainoastaan mahdollisuuden etäkäyttää henkilöiden koneita ei johtanut suuriin paljastuksiin, mutta jenkkien hallinnolle sitäkin kiusallisempi tapaus ja haluavat hänestä varoittavan esimerkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat