Seuraa 
Viestejä45973

Täälläkin foorumilla on havaittavissa melkoista "hengen pienuutta". Jaaritellaan joutuvia asioista, jotka on puitu jo ajat sitten halki ja pinoon.

On toki turvallista jauhaa aina ja vaan tutuista asioista.
Mutta milloin saatte sen Raamatun lupaamaan PH:n?(Pyh!)

Itsellenikin täällä olo on ollut niin kaavoihin kangistunutta, ettei paremmasta väliä... Mutta kaavoissahan on eläväksi tekevä laki, jos niitä tietää noudattaa... Tarkoitan näillä kaavoilla kaikkea mitä matematiikka, tiede ja vaikkapa äidinkielen kielioppi opettaa...

Ja moraaliset ja eettiset lait ovat sitten kullekin hyvin henkilökohtainen asia. Jopa niin, ettei suvaita oikein minkäänlaista "vastahenkeä". "Vastavirtaan!"

Mutta milloin näette ja koette sen
[size=200:1w0ob08f]TODELLISEN
HENGEN JA OLENNON ???
[/size:1w0ob08f]

Henkeä ei voi nähdä sanotaan... Kuitenkin psykologia on tiennyt määrittää hengen liikkeitä ihmisten mielissä biologisiin lakeihin tukeutuen jo iät ja ajat, suorastaan taikauskoisiltakin tuntuvine diagnooseineen.

Tarkoitan tällä uskoa erilaisten kemiallisten aineiden autuaaksi tekevään voimaan!

Ja enkä voi varmaan itsekään väittää, ettei niillä olisi MITÄÄN osuutta ollut elämässäni.

Mutta mikä on se todellinen HeNkI?
SE ON RANDOMIZE! Täydin sadunnahia mieleyhtymiä esiin tuova, kenties TIMERIN, eli kellon avulla sekoittava.

Kukaan ei tiedä mitä henki seuraavaksi tekee tai sanoo. Henki, jota tässä niin peräänkuulutan on se AINOA todellakin merkitsevä tekijä elämässä. Vaikkapa olisi kaikki aistitoiminnot lakkautettuna, ON HENKI SILTI!

Älkää tuijottako ja tarrautuko kuolleisiin kiviin, ja pelkästään tuttuihin ajatelmiin ja ajattelijoihin. On toki eräänlaista viisautta, ettei niin hirveästi muutu, sillä muuttuminen on joskus KUOLEMAA! Muta ei vältämäti. Kuolema on usein se sellainen tapakulttuuri ja aikataulu ja aistitoimintojen lakkauttaminen öisin. "Valvokaa"-sanoi suuri Mestari Kristus Jeeshuaes..

Mitä nuo kuolleet kivet ovat? Ne on tutun värisiä kokoisia ja painoisia. Niissä ei koskaan ole mitään yllättävää... Ne eivät liiku, jos niitä ei kukaan tuu heittään. Niiden päälle voi piirtää kuvia, joita jokin voima piirrättää...

Tuli- tuo Aristoteleen seuraava elementti, on sitten se, jolle maailma on varattuna, jo tulevinakin aikoina, kirjoitusten mukaan. Tuli, jossa on LAKI, SÄÄNTÖ ja KAAVA vain ITSESSÄÄN, sen valossa ja lämpötilassa ja kulloinkin tuhottavana olevassa raffinaatissa, ei toimi kuitenkaan ilman henkeä so. ILMAA. Henki täyttää tilan, kaikkialla, itse määrittelisin, että henki on TYHJIÖ, joka välittää valoa.

Ja TYHJIÖ ei kiinny kulloinkin sen lävistäviin valonsäteisiin, vaan sinkoaa ne välittömästi pois luotaan.

Neste, jota täynnä me kaikki olemme, miltei 75%:sesti H2OOTA, on näiden kaikkien sekoitusta, ollen sekin eräässä lämpötilassa olevaa plasmaa - siis eräänlaista tulta.

Mutta ennenkuin käyn läpi koko hellenistisen taustakulttuurimme, totean, että HENGITTÄKÄÄ! Vaikkapa sitten savua, tervaa, nikotiinia, häkää ja ennenkaikkea sitä terveellistä vesihöyryä... joo taitaa taas joku kutsua:"tuupa aki tuupaakille!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Eilenko mie tulin onkimasta tammukoita ,niin ysks
puolituttu liftas kyytille .Tutisi ja vapisi niinko olis
pirun nähny, ja vois saateri senthän se haisi pahalle, ja sen henkiki haisi.
Jotaki se örisiki; onko sulla kaljaa,,,

Jo vai jos pyhäheki tuommosena näyttäytyy, niin en toistakertaa kyytille ota.
Onneksi ei tarvinnuko puolikymmentä kilometriä sitä kyyvitä.
Mutta senjälkhin piti autonikkunat auki aijjaa 30 kilometriä kotia. Vieläki tuulisuhisee korvissa. Ja vieläki " vanaha viina"
tojotassa tuoksahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat