Seuraa 
Viestejä45973

Tulipa mieleeni, että jos elämä rupeaisi menemään päin mäntyä ja ei huvittaisi enää jatkaa, niin jalo tapa päättää oma taipaleensa olisi antaa vaivuttaa itsensä koomaan ja antaa lääkäreiden tehdä ruumiillasi testejä.

Se, että ampuu aivonsa pellolle ja tulee sitten haudatuksi on tietyllä tavalla ajateltuna turhaa, kun ruumiilla voisi olla paljon opetettavaa lääketieteelle. Mitä sitä turhaan multaantumaan, jos tietoisuus on muutenkin hävinnyt. Kuvitelkaapa miten lääketieteellisessä tutkimuksessa edettäisiin nopeammin, kun itsetuhopäätökseen ajautuneiden ihmisten elävät ihmisvartalot saataisiin hyötykäyttöön lääkeainetesteissä ja muussa vastaavassa.

Minulla ainakin olisi parempi mieli jättää tämä maailma, jos tietäisin että siitä olisi jotain iloa ihmiskunnalle.

Kommentit (1)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Ehkä tuota jaloa aatetta ei ole siksi lähdetty viemään eteen päin että lääketieteessä ei vielä tiedetä tarkkaan miten tietoisuus on hämärtänyt. Ts. epäilevät että koomapotilailla saattaa jonkin asteista tiedostamista vielä olla mitä tulee ympäristöstä saataviin ärsykkeisiin. Niihin reagoiminen vaan on estynyt. Mitä taas tulee täydelliseen aivokuolleisuuteen vaivuttamiseen, niin siinä varmaan sitten aletaan taas inttämään eutanasian eettisyydestä.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat