Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

näin väittää mm tieteiskirjailija Ray BRADBURY, kommentteja???? mainittakoon samalla etten ole varsinaisesti ufouskovainen. mielenkiintoinen teoria kuitenkin..

Kommentit (15)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Sitä mää en ymmärrä, että miksi mustat on afrikassa. Eikös niiden pitäisi pikemminkin olla pohjosessa ja valkoset siellä afrikassa, kun valkoinen väri absorboi vähemmän lämpöä ja säteilyä, kun taas musta väri imee sitä?
Luonto ei kovinkaan looginen ole.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

TERÄS NALLEPUH
Sitä mää en ymmärrä, että miksi mustat on afrikassa. Eikös niiden pitäisi pikemminkin olla pohjosessa ja valkoset siellä afrikassa, kun valkoinen väri absorboi vähemmän lämpöä ja säteilyä, kun taas musta väri imee sitä?
Luonto ei kovinkaan looginen ole.Mustat kestävät biologisista syistä paremmin aurinkoa kuin valkoiset.

Siis kun valkoiset lähtivät Marsista ja sinne jäivät vain vihreät, planeetta muuttui autiomaaksi... kun valkoiset lähtivät Afrikan siirtomaista ja sinne jäivät vain mustat, koko maanosa ajautui sisällissotaan ja kaaokseen.

mars on kauempana auringosta joten sinne kehittyi vaalea rotu....rakensivat civilisaation jonka romahdettua muuttivat tänne, me suomalaiset ollaankin marsilaisten ja aasialaisten sekoitus... valkoisten aloittama ensimmäinen ja toinen maailman sota on selvä osoitus sopeutumisvaikeuksista telluksella...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31154
Liittynyt16.3.2005
TERÄS NALLEPUH
Sitä mää en ymmärrä, että miksi mustat on afrikassa.Sellaisen selityksen olen kuullut, että pigmentoitu (tumma) iho kestää paljon paremmin Auringon UV-säteitä, mutta toisaalta tuottaa heikommin D-vitamiinia. Siirtyessään pohjoisen vähäsäteilyllisille alueille iho olisi vaalentunut siksi, että vähäinen säteily pystytään hyödyntämään D-vitamiinituotannossa.

Luonto ei kovinkaan looginen ole.Useimmiten se on, mutta logiikka on sen verran monimutkainen, ettei se vaivaa näkemättä avaudu.

peippo
Mustat kestävät biologisista syistä paremmin aurinkoa kuin valkoiset.
[size=150:1cd9ally]RASISMIA!!![/size:1cd9ally]
Etkö rasisti tiedä, ettei ihmisryhmillä ole mitään eroavaisuuksia?!

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005
Etkö rasisti tiedä, ettei ihmisryhmillä ole mitään eroavaisuuksia?!Ehdottomasti juurikin näin! Kaikki ihmisryhmät ovat samanlaisia, toiset vain ovat keskenään samanlaisempia kuin toiset!

rasisti en ole , mutta tottakai kansanryhmien ja rotujen välillä on geneettisiä erovaisuuksia. ei se silti tee mitään ryhmää toista paremmaksi! älyllisiin erovaisuuksiin en jaksa uskoa .

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
sakkimies
rasisti en ole , mutta tottakai kansanryhmien ja rotujen välillä on geneettisiä erovaisuuksia. ei se silti tee mitään ryhmää toista paremmaksi! älyllisiin erovaisuuksiin en jaksa uskoa .Miksei niitä olisi?

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Minä tiedän etten ole Marsista siksi että tunnen viidakon kotoisaksi ja todellisen kotini olevan jossain päiväntasaajaa lähempänä, tropiikissa. Sisäinen syvä kaipuu sinne, vaikka en siellä koskaan ole käynytkään.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat