Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (23)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Kilpikonna voi riisua kilpensä vain ja ainoastaan sarjakuvissa, koska kilpi on osa konnan luurankoa ja siihen on integroitunut niin selkäranka kuin kylkiluutkin.

Jossain esitettiin spekulaatio että kyseessä on lähinnä joku koiraeläin, kuten pesukarhu - jonka kuonolle on käynyt vähän köpösti ja nylkeentynyt leukaluu muistuttaa kuvassa nokkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Niin, miksi ottaa vain yksi kuva? Epäilyttävää.

Tuossa kuvassa on paljon todella epäteräviä kohtia kontrastina täysin terävien kohtien vieressä ilman että ne olisivat kauempana kamerasta. Hiukan vaikuttaa käsitellyltä.

Olisiko kyseessä ufosta mereen hyppäämällä itsemurhan tehnyt . On seurannut aikansa ihmiskuntaa ja päättänyt sitten lopettaa itsensä siitä seuranneessa rajussa depressiossa

Ding Ding
Niin, miksi ottaa vain yksi kuva? Epäilyttävää..Vielä ihmeellisempää on se, että olento on ilmeisesti kadonnut kuvanoton jälkeen. Tuollainen olio olisi todennäköisesti viety johonkin tutkittavaksi.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3818

Jos nyt unohdetaan tämän kuvan otus, niin olisiko muuten millään tasolla edes mahdollista se, että napajäätikkö kätkisi sisäänsä jäätyneitä esihistoriallisia elukoita ja lauttojen murtuessa ne pääsisivät ajelehtimaan lämpimimmille vesille, jossa jää tietenkin sulaisi ja ruho lilluisi ties minne?

Jäärä
Jos nyt unohdetaan tämän kuvan otus, niin olisiko muuten millään tasolla edes mahdollista se, että napajäätikkö kätkisi sisäänsä jäätyneitä esihistoriallisia elukoita ja lauttojen murtuessa ne pääsisivät ajelehtimaan lämpimimmille vesille, jossa jää tietenkin sulaisi ja ruho lilluisi ties minne?Teoriassa kyllä.

Veikkaan vaan ettei pallo ole koskaan jäänynyt hetkessä mutta mahdollista toki.

Napajääthän sulavat kohta muutenkin niin näemme pian mitä sieltä paljastuu.

Kuvan eläin näyttää ylikypsältä raadolta, joten sensaatioksi siitä ei ole. Ruokahalutkaan ei heränneet. Yök.

Jäärä
Jos nyt unohdetaan tämän kuvan otus, niin olisiko muuten millään tasolla edes mahdollista se, että napajäätikkö kätkisi sisäänsä jäätyneitä esihistoriallisia elukoita ja lauttojen murtuessa ne pääsisivät ajelehtimaan lämpimimmille vesille, jossa jää tietenkin sulaisi ja ruho lilluisi ties minne?Mielenkiintoinen fundeeraus..
Oletettavaa kuitenkin että meressä hait popsii suihinsa raatoja sitämukaa jos niitä jäästä sulaa. Fossiileja kait vaan yleensä löytyy? Kaikki elollinen pilaantuu todella nopsaan hapettuessaan, jne. Tai sitten se syödään.. joskin, syömistähän sekin kun bakteerit ravitsee itseään.

Nyt pitäis löytää "jälkiruuaksi" jotakin raikasta kun alkoi etoa ja menee pian yöunet..

Siinähän niitä.. jos ilmasto lämpiää niin ei pelkkää kurjaa.. eteleänhetelmiä odotellessa. (Oon aika kyllästynyt pelkkiin kauhukskenaarioihin..)

Heh ja jep. Tosta linkistä. Mulla on jonkin verran kavereita tuolla Livermoressa, basic fyysikkoja. Voin vannoa, että tämä Henry Deacon on vain yksinäinen hörhö, joka juttelee laitoksen ulkopuolisille ufo juttuja.

Ja tosta ökömönkiäisestä, Minkä takia siitä ei ole enemmän kuvia? Jos itse näkisin tollaisen, niin ottaisin sata kuvaa, ja eri kuvakulmista... Ainiin, on varmaan helpompi feikata yksi...

Kyse on vitsistä.

Pitäisikö lähteä veikkaamaan, mitä kuvissa mahdollisesti on? Koiran tms. yleisen nisäkkään raato, taiteilijan kokoonkursima "meat puppet", kuvamanipulaatio...? Paha mennä sanomaan, joten

Mysteeri syvenee!

riograndejack
Luulen kyl et taitaa olla niinki tavallinen laji ku Pesukarhu. Ei tosiaan puutu ku karvoja, ylähampaita ja kuono. Ja noita asustaa New Yorkissakin varmaan enemmän ku ihmisiä.Lähelle meni, mutta kuvan otus on liian iso (silminnäkijän mukaan 80-90 cm pitkä) ja sillä on luppakorvat. Aivan - se on koira. Elukasta on ilmestynyt nettiin (newsday.com) uusia kuvia, joissa pää ja turkki näkyy kunnolla. Kuonosta on repeytynyt liha pois, ja kallo näkyy tehden tuon nokkamaisen vaikutelman. Hampaat ovat selvästi petoeläimen, raajat näyttävät tassuilta ja koko ruumis ymmärrettävästi meressä turvonnut niin, että lopputulos muistuttaa lähinnä sikaa.

Heh, aika monstereilta näyttävät osittain hajonneet ruhot. Toi kissa on tosi pelottavan näköinen

Kas, itse Darren Naish on puuttunut keskusteluun. Tunnustan koira-arvaukseni vääräksi, pesukarhuhan se näyttää olevan. Ruumiin koko ja poskille valahtaneet korvat hämäsivät.

Netissä julkaistaan siis kuvia kuolleesta eläimestä, joka on ilmiselvästi joko grillaantunut tai jo enenevissä määrin mätänemistilassa ja sitten arvuutellaan että kyse olis uudesta eläinlajista.

Vois olla asiallisempaa julkaista kuvia ei grillatuista ja ei vielä mätänevistä eliöistä..

Pönni

Vois olla asiallisempaa julkaista kuvia ei grillatuista ja ei vielä mätänevistä eliöistä..

Silloin ne olisivat niin helposti tunnistettavissa tunnetuiksi lajeiksi, ettei niitä vaivauduttaisi julkaisemaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat