Seuraa 
Viestejä45973

Ilman minkäänlaista kiihkoilua ja sovinismia meille Kunkulle tuli mieleen johtuisiko nykyaikana lisääntyneet ongelmat ; Pedofilia, homosuhteet, raiskaukset, jne... nykyaikana vahvistuneista naisista?
Siis tasa-arvokeskustelun ja vapaamielisyysajattelun yleistymisen myötä heikosta itsetunnosta kärsivät miehet ovat vieraantuneet entistäkin kauemmaksi "normaalin parisuhteen" saavuttamisessa?
Koska naisista on muodostettu koko ajan hienompi ja saavuttamattomampi mielikuva, jota edes naiset itse eivät voi saavuttaa.
Puhutaan lesboparien oikeudesta lapsiin, ja samalla mainostetaan joukosta erottumisen ja itsenäisen naiseuden hienoutta tavallisten perhearvojen kustannuksella...
Ei ihme että maailmalla julkituodaan koko ajan pahempia pedofiliatapauksia, kun nuo onnettomat peräkammarinpojan saavat jo lapsuudesta asti kärsiä feministinaikkosten julistuksesta, jossa normaalit suomalaiset miehet tuomitaan alimpaan helvettiin ja tilalle nostetaan nykyaikaisen naiseuden riippumattomuus ja yhteys, jonka vain toinen nainen voi suoda...
Vähemmästäkin heille tulee tunne, ettei ole minkäänlaista mahdollisuutta saada luoduksi parisuhdetta ja liittoa eikä kestä kauaa, kun etsitään luonnollisille tarpeille sairaita ilmenemismuotoja.

  • ylös 0
  • alas 1

Sivut

Kommentit (75)

No ensinnäkin feministit kannattavat naisten ja miesten tasa-arvoa. Se on aika pieni määrä feministeistä, joka menee niin pitkälle, että väittää lesboutta heterosuhdetta paremmaksi. Se pieni joukko pitää niin kovaa meteliä itsestään, että kaikki feministit leimautuvat sellaisiksi.

Se on varmasti totta että miesten itsetunto on nykyään kovemmalla koetuksella. Ennen mies oli aina Mies, riippumatta siitä millainen oli. Nykyään kunnioitus ei tule automaattisesti. Toisaalta eikö tässä pitäisi parantaa miesten itsetuntoa, eikä etsiä syyllisiä? Tuskin ainoa lääke on työntää naiset takaisin taka-alalle.

Tasa-arvo on paikallaan melkein aina, mutta on turhaa väittää, että mies ja nainen olisivat samanlaisia. Molemmat ansaitsevat saman ihmisarvon ja kohtelun, mutta ovat ajatusmaailmaltaan tosi erilaisia. Ainakin minusta.

Feminismi
Wikipedia.
Uudelleenohjattu sivulta Feministi

Feminismi on sosiaalinen teoria ja poliittinen liike, joka kritisoi sukupuolten epätasa-arvoa ja pyrkii tuomaan esille ja edistämään naisten oikeuksia, etuja ja kysymyksiä. Feministisen ideologian perusteesi on, että yhteiskunta on patriarkaalinen ja miehet ovat naisia vahvemmilla nykyisissä valtasuhteissa. Feminismi on pyrkimistä tasa-arvoon naisnäkökulmasta.

Feminismi jaetaan usein kolmeen koulukuntaan:

* Ensimmäisen aallon feminismi eli klassinen feminismi.
* Toisen aallon feminismi eli moderni feminismi korostaa aktiivista kiintiö- ym. politiikkaa. Toisen aallon feminismin äärimuoto on radikaali feminismi eli kollektivistinen feminismi, joka vetää vahvasti mm. marxismin perinteestä nähden kapitalistisia valtasuhteita pahempina vieläkin vanhemmat valtasuhteet, jotka syntyivät jo esihistoriallisesti miehen ja naisen välille.
* Kolmannen aallon feminismi eli postmoderni feminismi lähtee hajautuneemmasta naiseuden kuvasta, ja yksilöllisyydestä ja heterogeenisyydestä naiseudessa. Se ei myöskään keskity toisen aallon tavoin pelkkiin työpaikkoihin, vaan laajempiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Kolmannen aallon feminismin muotoja ovat esimerkiksi postkolonialismi ja pervoteoria. Mikäli individuaalifeminismi luokitellaan varsinaiseksi feminismiksi, myös se kuuluu tähän ryhmään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Naisen ovat uusien ja vanhojen vaatimusten ristiaallokossa, miehet vain oirehtivat perässä... *blah blah!*

Mutta eikös se näin ole?

Nyt kun kunkkukin on taas hyvisten joukossa, niin kaikki on hyvin ja linnut laulaa.

Nostaisin ehkä ennemmin esille tuohon pedofiliaan liittyen nykyisen mainoksissa ja musiikkivideoissa esiintyvän naisihanteen jossa tuodaan esille lapsekkaita piirteitä. Ja toisaalta kun pikkutytöillä on nykyisessä kulttuuri-ilmapiirissä sukulaisten taholta usein kovat paineet käyttäytyä hillityn aikuismaisesti, kun taas samalla pojille sallitaan heidän ikäisilleen ominainen käytös, niin tytöt ottavat muutenkin tavoitteekseen vaikuttaa kaikin puolin aikuismaisilta. Tässä vaiheessa markkinavoimat haistavat mahdollisuutensa tarjoamalla paljastavia toppeja, lyhyitä minihameita ynnä muuta vartaloa esiin tuovaa ja aikuisille naisille ominaista vaatetusta. Kauneudenhoitotuoteteollisuuden tapaan tämäkin bisnes perustuu ihmisten tyytymättömyyteen omaan olemukseensa, ja sen ylläpitämiseen mainonnan keinoin. Varsinkin lukioikäiset tytöt ovat aivan hillittömässä ristipaineessa joka suunnalta kun opettajat, sukulaiset, mahdolliset urheiluvalmentajat, poikaystävät sun muut vaativat kuka mitäkin ja keskenään ristiriitaisia asioita, ja samalla on sitten nämä ulkonäköpaineet. Sen ikäisillä tytöillä mielenterveysongelmat ovatkin hälyttävästi lisääntyneet. Väittäisinkin että pikemmin juuri nuoret naiset heikon itseluottamuksensa ja masennusongelmien takia eivät usein pysty kunnolla ottamaan vastuuta itsestään ja tarvitsevatkin miehen joka voi toimia hiukan isällisenä vastuunkantajana, ja pikemminkin tämän vuoksi

heikosta itsetunnosta kärsivät miehet ovat vieraantuneet entistäkin kauemmaksi "normaalin parisuhteen" saavuttamisessa?

Ainakin minun arkielämän havaintoni myös tukevat tätä näkemystä.

Ilman minkäänlaista kiihkoilua ja sovinismia meille Kunkulle tuli mieleen johtuisiko nykyaikana lisääntyneet ongelmat ; Pedofilia, homosuhteet, raiskaukset, jne... nykyaikana vahvistuneista naisista?

Ovatko homosuhteet todella ongelma? Ja jos ovat niin kelle ja millä tavalla? Tälläisissä ihmisoikeuskysymyksissä henkilökohtaiseen estetiikantajuun vetoaminen ei oikein päde. Homosuhteet eivät ole myöskään mikään "nykyajan" ilmiö. Viittaisin tässä Tiede-lehden parin vuoden (muistaisiko joku tarkemmin?) takaiseen juttuun joka käsitteli homoseksuaalisen käytöksen esiintymistä eläinmaailmassa ja ihmisillä, sekä näkemyksiä sen tarkoituksesta useasta eri näkökulmasta. Jutussa todettiin tutkijoiden kesken vallitsevan nykyisin sen tyyppistä konsensusta että kaikkien lajien kaikki yksilöt ovat tavallaan biseksuaaleja, kuitenkin lähes aina enemmän tai vähemmän kallellaan jompaan kumpaan suuntaan, mutta että tietyissä tilanteissa kaikenlaisia poikkeuksia tapahtuu ihan millä tahansa yksilöllä. Ainakin minun arkielämän havaintoni tukevat tätä näkemystä.

Tuosta raiskauksien väitetystä yleistymisestä en kyllä sano mitään, ainakaan ennen kuin näytät riittävän vakuuttavaa tilastotietoa.

Joillakin on heikko itsetunto ja toisilla taas ei
Ainakin minusta näyttäisi siltä, että itsensä korostaminen on pikemminkin merkki heikosta itsetunnosta.
Vert: "Rumat ne vaatteilla koreilee"
Ja tässäkin asiassa molemmat sukupuolet ovat samanlaisia.

Ruskolehmä
kunkku
Siis tasa-arvokeskustelun ja vapaamielisyysajattelun yleistymisen myötä heikosta itsetunnosta kärsivät miehetAnteeksi tyhmyyteni, mutta minä en oikein tätä ymmärrä. Tasa-arvokeskusteluko (väitetyn) miesten heikon itsetunnon syy? Onko miehillä heikko itsetunto? Miksi heikosta itsetunnosta puhutaan niin kuin se olisi selviö? Missä näkyy se, että miehillä on heikko itsetunto?

Mutta jos oletetaan, että näin on - siis miehillä heikko itsetunto -, niin todella hataralla pohjalla se itsetunto on ollut, jos se siitä romahtaa, että naiset alkavat vapautua alistetusta asemastaan eivätkä ole kaikessa miehestä riippuvaisia. Kyllä sen itsetunnon pitää rakentua ihan toisenlaiselle pohjalle.

Totta puhuen omassa lähipiirissäni on (vahvoja?) miehiä, jotka eivät tarvitse miehisyytensä pönkittämiseen heikkoa, piipittävää, avutonta naista. Tasa-arvoisessa ihmissuhteessa kumpikin tarvitsee toista, mutta kummankaan ei tarvitse ripustautua toiseen tai olla avuttoman riippuvainen toisesta.

Taino. Jos mies ei kestä sitä, että nainen on tasa-arvoinen kumppani eikä avuton, miehestä riippuvainen elätti, niin silloin miehellä on kyllä heikko itsetunto. Mutta siihen syyllinen ei voi olla se nainen, joka ei ripustaudukaan mieheen ja piipitä apua, vaan syy on jokin muu.

Palaan alun kysymykseen: Onko miehillä tosiaan muka heikko itsetunto? Missä se näkyy? Miksi naisen pitäisi heittäytyä avuttomaksi, että mies voisi olla "mies"?

(Tai sitten ymmärsin koko jutun ihan väärin.)

Ajatukseni miesten heikosta itsetunnosta ei kohdistu kaikkiin miehiin yleensä, vaan tiettyyn pieneen osaan, joka tekee yllämainittuja rikoksia jne...
Muuten ajatukseni pitäisi kyllä tuosta aloituksesta aueta..?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46533
kunkku
Ilman minkäänlaista kiihkoilua ja sovinismia meille Kunkulle tuli mieleen johtuisiko nykyaikana lisääntyneet ongelmat ; Pedofilia, homosuhteet, raiskaukset, jne... nykyaikana vahvistuneista naisista?Nuo ongelmat eivät varmasti johdu naisista. Ei homous pedofiliasta puhumattakaan ole mikään ominaisuus, jollaiseksi voi ryhtyä. Jos sellainen on niin sitten on eikä sille voi itse yhtään mitään. Kaikkia mainitsemiasi ilmiöitä on ollut aina, aikaisemmin luultavasti vieläkin enemmän. Ehkö osin tasa-arvosta johtuu, että nykyään niihin kiinnitetään edes hieman huomiota, joskin aika haluton yhteiskunta on edelleenkin pedofiilien ja raiskaajien edesottamuksiin puuttumaan.


Siis tasa-arvokeskustelun ja vapaamielisyysajattelun yleistymisen myötä heikosta itsetunnosta kärsivät miehet ovat vieraantuneet entistäkin kauemmaksi "normaalin parisuhteen" saavuttamisessa?
Koska naisista on muodostettu koko ajan hienompi ja saavuttamattomampi mielikuva, jota edes naiset itse eivät voi saavuttaa.Tämä voi pitääkin paikkansa. Parisuhde on ihmissuhteena miehelle paljon antoisampi kuin naiselle (keskimäärin, en nyt puhu kenestäkään yksittäisestä yksilöstä), ja nyt kun naiset eivät enää ole taloudellisista syistä pakotettuja ottamaan miestä elättäjäksi, jokin osa valitsee täydellisen miehen puuttuessa elämisen yksin. Naistarjonnan väheneminen panee miehet kovempien vaatimusten eteen, mutta kyllä nykyään miehetkin löytävät aika hyvällä prosentilla puolison. Viimeistään keski-iässä, kun siperia opettaa nuorille naisille, että he eivät yksinvaltaisesti laadi ihmissuhdepelien sääntöjä kuin sen aikaa kun ovat nuoria ja nättejä.


Vähemmästäkin heille tulee tunne, ettei ole minkäänlaista mahdollisuutta saada luoduksi parisuhdetta ja liittoa eikä kestä kauaa, kun etsitään luonnollisille tarpeille sairaita ilmenemismuotoja.

Kyllä liittoja voi luoda, kestäviäkin, mutta se toisaan vaatii mieheltä paljon enemmän panostusta suhteeseen kuin ennen. Ei välttämättä mikään huono juttu, koska panostamalla aikaa ja vaivaa suhde myös antaa paljon enemmän kuin vanhanaikainen lähinnä puolisojen sukujen taloudellisten näkökohtien perusteella solmittu elinikäinen liitto.

Ja mitä tulee luonnollisiin tarpeisiin, eikö se mene lähinnä niin että lauman alfamies touhuaa kaikkien naisten kanssa miten lystää. Muut voivat joskus päästä pikaisesti hoitamaan alfan hommia, kun tämän silmä välttää, tuomalla naiselle palkaksi jäniksen tai villisian. Elinikäiset avioliitot ovat perua ajalta, jolloin maanviljelyn mahdollistamat tiheät ihmispopulaatiot vaativat keräilijä-metsästäjälaumaa vakaammat yhteiskunnalliset olot. Rettelöihin taipuvaiset nuoret miehet pysyvät paljon rauhallisempina, kun heillä on vaimo ja perhe elätettävänään.

Nuo ongelmat eivät varmasti johdu naisista. Ei homous pedofiliasta puhumattakaan ole mikään ominaisuus, jollaiseksi voi ryhtyä. Jos sellainen on niin sitten on eikä sille voi itse yhtään mitään.

Onko esim pedofilia sinun mielestäsi ymmärrettävissä oleva ominaisuus, jollaiseksi synnytään? Mielenkiintoinen näkökanta! Kaikilla on kirjoitettuna käytökseen se linja ja ne normit joiden puitteissa toimitaan. Valinta!
Kukaan ei ajaudu pedofiliaan ilman omaa päätöstä tehdä sellainen teko!

Parisuhde on ihmissuhteena miehelle paljon antoisampi kuin naiselle (keskimäärin, en nyt puhu kenestäkään yksittäisestä yksilöstä), ja nyt kun naiset eivät enää ole taloudellisista syistä pakotettuja ottamaan miestä elättäjäksi, jokin osa valitsee täydellisen miehen puuttuessa elämisen yksin. Naistarjonnan väheneminen panee miehet kovempien vaatimusten eteen, mutta kyllä nykyään miehetkin löytävät aika hyvällä prosentilla puolison. Viimeistään keski-iässä, kun siperia opettaa nuorille naisille, että he eivät yksinvaltaisesti laadi ihmissuhdepelien sääntöjä kuin sen aikaa kun ovat nuoria ja nättejä.


Ymmärrät siis miesten luonnollisen tarpeen suuremmaksi suhteessa naisten tarpeeseen?
Täydellisen miehen puute... Hmmm!
Juuri tuollainen on nykyaikainen vahvojen naisten näkökulma!
Mitäs siihen keski-ikääm asti nuoret syrjäytyneet miehet tekevät? Syövät jarrua?

Kyllä liittoja voi luoda, kestäviäkin, mutta se toisaan vaatii mieheltä paljon enemmän panostusta suhteeseen kuin ennen. Ei välttämättä mikään huono juttu, koska panostamalla aikaa ja vaivaa suhde myös antaa paljon enemmän kuin vanhanaikainen lähinnä puolisojen sukujen taloudellisten näkökohtien perusteella solmittu elinikäinen liitto.
Ihmissuhteet miesten ja naisten kesken siis ovat muuttuneet vaativimmiksi miehiä kohtaan?

Ja mitä tulee luonnollisiin tarpeisiin, eikö se mene lähinnä niin että lauman alfamies touhuaa kaikkien naisten kanssa miten lystää. Muut voivat joskus päästä pikaisesti hoitamaan alfan hommia, kun tämän silmä välttää, tuomalla naiselle palkaksi jäniksen tai villisian. Elinikäiset avioliitot ovat perua ajalta, jolloin maanviljelyn mahdollistamat tiheät ihmispopulaatiot vaativat keräilijä-metsästäjälaumaa vakaammat yhteiskunnalliset olot. Rettelöihin taipuvaiset nuoret miehet pysyvät paljon rauhallisempina, kun heillä on vaimo ja perhe elätettävänään.

Tuossahan vahvistat ajatukseni oikeaksi!!!!

kunkku
Ilman minkäänlaista kiihkoilua ja sovinismia meille Kunkulle tuli mieleen johtuisiko nykyaikana lisääntyneet ongelmat ; Pedofilia, homosuhteet, raiskaukset, jne... nykyaikana vahvistuneista naisista?:idea:

Näitä ilmiöitä on ollut jo useita tuhansia vuosia.
Antiikin kreikassa, egyptissä yms. oli tavallista että papeilla oli nuoria poikia "rakastajina". Silloin naisia raiskattiin varmasti paljon enemmän kuin nyt.
Paitsi että Egyptiläinen kulttuuri taisi ensimmäisenä olla kohtalaisen tasa-arvoinen miehille ja naisille.

E-pilleri ja yhtäläiset kouluttautumismahdollisuudet ovat muuttaneet miesten ja naisten välistä suhdetta niin, että saattaapi jotakuta pelottaa.

Nyky-Suomessa nainen ei enää tarvitse miestä elättäjäksi ja seksiä voi virkistyäkseen harrastaa sitoutumattomana niin nainen kuin mieskin.

Silloin saattaapi nuoren naisen mieleen juolahtaa, että elämä ilman miestä onkin paljon mukavampaa kuin perinteinen vaimon ja äidin elämä. Tämmöinen ilmiöhän on jo Japanissa nähtävissä.

Tällä foorumilla on ripirinnan pyörinyt kaksi, aika herkullista ketjua, mitä naiset odottavat miehiltä ja päinvastoin. Useimmat miesnikit edellyttävät naisen olevan hyvänäköinen ja palvelevainen, onneksi järjellisempiäkin kirjoittajia on mukana. Tämä vastaa perinteistä pariutumismallia, jossa naiset kilpailivat miesten edessä mahdollisimman hyvän elättäjän löytääkseen.

Naisten vaatimuslistalla miehen henkiset ominaisuudet nousevat ykköseksi. tuskin kukaan edellyttää miehen olevan rikas timanttienlahjoittelija. Aivan erilainen malli kuin mitä sarjafilmit nuorisolle tuputtavat. Jonkin verran on ulkonäkötoiveita, mutta aika paljon realistisempia kuin miesten vastaavat.

Parisuhdemarkkinoille on tulossa uusjako. Silti uskon pitkien liittojen onnistumiseen, mikäli ne perustuvat molemminpuoliseen tahtoon ja yhdessä kasvamiseen. Taloudellisista syistä ei toivottavasti kenenkään enää tarvitse aviossa pysyä.

Jälkeläisten saannin suhteen luonto ei ole tasa-arvoinen. Nainen voi saada lapsen ja nauttia hänen kanssaan elämisestä ilman miestä. Jotta mies voisi jakaa arkensa lastensa kanssa, on hänen useimmiten pidettävä myös lapsen äiti tyytyväisenä.

Ei oo helppoo, ei miehilläkään

Mummo

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46533
kunkku

Onko esim pedofilia sinun mielestäsi ymmärrettävissä oleva ominaisuus, jollaiseksi synnytään? Mielenkiintoinen näkökanta! Kaikilla on kirjoitettuna käytökseen se linja ja ne normit joiden puitteissa toimitaan. Valinta!
Kukaan ei ajaudu pedofiliaan ilman omaa päätöstä tehdä sellainen teko!En puhunut teosta, vaan taipumuksesta saada mielihyvää siitä mistä pedofiilit saavat. Mielitekoihinsa voi vaikuttaa vain hyvin rajallisesti, mutta fyysinen teko on aina oma valinta ja se pitää arvostella sen mukaan. Jos nyt kokee mieltymyksen tuollaisiin tekoihin, niin minun hyväksymät vaihtoehdot ovat vain kärsiä koko ikänsä, yrittää poistaa mielihalut lääkkein tai vetää itsensä narun jatkoksi.


Ymmärrät siis miesten luonnollisen tarpeen suuremmaksi suhteessa naisten tarpeeseen?
Täydellisen miehen puute... Hmmm!
Juuri tuollainen on nykyaikainen vahvojen naisten näkökulma!En minä naistenkaan tarpeita väheksy, mutta ne ovat hyvin erilaisia ja vaikeampia tyydyttää. Naisen on yleensä helpompi olla yksin kun tyytyä kompromissisuhteeseen, kun taas miehen on yleensä parempi olla huonossakin suhteessa kuin yksin.


Mitäs siihen keski-ikääm asti nuoret syrjäytyneet miehet tekevät? Syövät jarrua?Mitä syrjäytyneet nuoret miehet nyt tekevät. Useimmiten kai juovat tai ottavat muilla päihteillä itsensä hengiltä tai ainakin tuhoavat mahdollisuutensa koskaan nousta syrjäytymisen suosta. Ei se hääviä hommaa ole.


Ihmissuhteet miesten ja naisten kesken siis ovat muuttuneet vaativimmiksi miehiä kohtaan?

Kyllä, niin uskon. Tietysti vaativuus on lisääntynyt molemmin puolin. Eihän mieskään voinut ennen ottaa eroa suvun valitsemasta pirttihirmusta ilman sosiaalista itsemurhaa, vaikka hän ei unelmien prinsessa olisikaan ollut. Sanoisin kuitenkin, että rajummin ovat kasvaneet mieheen kohdistuvat vaatimukset. Naiset kuitenkin vastaavat pitkälti kasvaneista vaatimuksistaan itse, kun he väkisin haluavat olla täydellisiä perheenäitejä ja täydellisiä työntekijöitä tyydyttääkseen omat ja kuvitellut muiden vaatimukset, vaikka kukaan ulkopuolinen, ainakaan mies, ei tosiasiassa sellaista vaatisikaan. Miehelle (nuorelle ainakin) taas tilanne on enemmän se, että joko teet mitä nainen oikuillaan vaatii tai olet poikamiehenä niin kuin haluat. Nuorelle naiselle kyllä riittää oikkujen toteuttajia.

Neutroni

En puhunut teosta, vaan taipumuksesta saada mielihyvää siitä mistä pedofiilit saavat. Mielitekoihinsa voi vaikuttaa vain hyvin rajallisesti, mutta fyysinen teko on aina oma valinta ja se pitää arvostella sen mukaan. Jos nyt kokee mieltymyksen tuollaisiin tekoihin, niin minun hyväksymät vaihtoehdot ovat vain kärsiä koko ikänsä, yrittää poistaa mielihalut lääkkein tai vetää itsensä narun jatkoksi.

Aina voidaan jossitella teoreettisia näkökulmia pedofilien ja raiskaajien mielentilasta. Ihan eri asia on ajatusten toteuttaminen ja niistähän tässä on kyse!
Varmasti jokaisella ihmisellä on mielessään joskus jotain laitonta ja hyväksymätöntä? Se lienee inhimillistä, mutta kun ottaa harkitun askeleen eteenpäin ja toteuttaa haaveensa on astunut tietyn rajan väärälle puolelle.
Se mikä ajaa ihmisen tälläisiin tekoihin on aina kiinni monesta vaikutteesta. niin ulkoisista kuin sisäisistäkin.
En väitä etteikö pedofiileja tai raiskaajia olisi ollut ennenkin, mutta nykyaikana nuo ilmiöt ovat yleistyneet ja tulleet yhteiskunnan nostamiksi "ymmärrystä vaativiksi" oireiksi kantajansa mielessä.
Kaikki ovat tulosta jostain lapsuuden/nuoruuden epäkohdasta eikä siis voida sulkea pois teoreettista ajatusta siitä. että negatiivisia vaikutteita voitaisiin saada myös nykyajan vahvoilta naisilta!?

Neutroni: hyvin suuren totuuden sanoit, että naiset itse vaativat itseltään sekä täydellistä äitiyttä että täydellistä uraa. Lisäksi loistavaa ulkonäköä, trendien seuraamista, huippu-urheilijan kuntoa ja vaikka mitä. Vaatimukset ovat naisten korvien välissä ja useinpa ne on mainonta ja markkinointi sinne asentanut. Itseensä alati tyytymätön on alttiimpi kuluttamaan epätäydellisyytensä poistamiseksi.

Mutta mimmoisia kummallisia oikkuja naiset keksivät? Mitä yli-inhimillisiä temppuja naiset sitten vaativat miesparkojen tekemään? Vai tunnenkos minä vaan poikkeuksellisen mielikuvituksettomia nuoria ihmisiä?

Vaatimusta kotitöihin osallistumisesta ei voi pitää kiukutteluna.

Mummo
joka saa Papan tolaltaan vaihdellessaan huonekalujen paikkoja

Virallisesti feministit pyrkivät naisten ja miesten tasa-arvoon mutta käytännössä heitä kiinnostaa vain naisten etu ja oikeudet, jos jossain asiassa miehet onkin epätasa-arvo asiassa, esim armeija tai koulussa tyttöjen suosiminen arvosanoissa, heitä ei voisi vähempää kiinnostaa.

Jyde
Seuraa 
Viestejä594
Mummo

Naisten vaatimuslistalla miehen henkiset ominaisuudet nousevat ykköseksi. tuskin kukaan edellyttää miehen olevan rikas timanttienlahjoittelija. Aivan erilainen malli kuin mitä sarjafilmit nuorisolle tuputtavat. Jonkin verran on ulkonäkötoiveita, mutta aika paljon realistisempia kuin miesten vastaavat.

Jolla tulee taas todistettua naisten ilmiömäinen kyky erottaa miehen henkiset ominaisuudet sanaakaan vaihtamatta pelkästään pärstän/kropan muotojen ja lompakon paksuuden perusteella.

Kunhan yritän joskus olla asiallinen...

iisakka
Seuraa 
Viestejä848
Neutroni
Parisuhde on ihmissuhteena miehelle paljon antoisampi kuin naiselle (keskimäärin, en nyt puhu kenestäkään yksittäisestä yksilöstä),

Onko? Miksi?

Mielestäni feministejä on ainakin kahdenlaista sorttia.
Niitä, jotka oikeasti haluavat ajaa naisten, ja miesten tasa-arvoa. Ja sitten niitä, jotka koettavat miesten asemaa alentamalla saada naisille enemmän valtaa.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että armeijan pitäisi olla huomattavasti tasa-arvoisempi. Mikäli otettaisiin kaikki vapaaehtoiset (miehet JA naiset), ei miehiä välttämättä tarvitsisi sinne pakottaa. Ja vapaaehtoisuudesta vielä hiukan maksamalla saisimme armeijan ihmisistä, joita oikeasti asia kiinnostaa edes hiukkasen. Tai armeija pakolliseksi kaikille (kyllä, myös naisille) ja siviilipalvelus järkevän pituiseksi. Ei se armeija oikeasti miestä tee, mikäli sellainen ei ole ennen sinne menoa. Uusavuttomille se on hyvä paikka. Oppivathan ainakin kenkänsä itse solmimaan...

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

En voi olla kommentoimatta yhtä epäkohtaa. Nämä poikaset täällä itkevät naisten vaatimusten takia, eivätkä ota lainkaan huomioon sitä, että helpoin tie saattaisi olla tulla ihan hiukkasen niitä vaatimuksia vastaan. Esimerkiksi minun suuri ongelmani on tähän asti ollut se, että vakituiseen seurustelusuhteeseen kypsiä, lapsia haluavia nuoria miehiä ei tunnu olevan. Kuulkaas poijaat, ei kaikkea voi saada, tyttöystävää ja vapaata vastuutonta sinkkuelämää! Siinä vaatimukseni. Mukava nuori mies, joka on kypsä isäksi. Onko liikaa, hä.

Jos joutuvat tytöt tinkimään ihanteistaan, niin joutuvat pojatkin. Ei perrr**le kaikille riitä jennajamesoneita. Jos ei isäksi kypsää miestä löydy 30. ikävuoteen mennessä, sitten lapsi tehdään "itse" ja oivoi niille miehille jotka eivät voi kuvitellakaan olevansa yksinhuoltajaäidin kanssa.

Ruvetkaa vahvoiksi miehiksi, älkää ruikuttako naisten vahvuutta. Ei henkinen kantti maailmasta lopu, vaikka toinenkin sukupuoli sitä kasvattaisi.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat