Seuraa 
Viestejä45973

Ilmastonmuutoksen pahimpana seurauksena pidetään usein sitä, että merenpinnan noustessa köyhiltä ja alavilta mailta, erityisesti Bangladeshista tulee rikkaisiin maihin miljoonia "ilmastopakolaisia".

Asiaan liittyy tällainen uutinen: http://tinyurl.com/5wevog

Sattuiko kukaan näkemään, julkaisiko yksikään suomalainen tiedotusväline tätä juttua? Vai menikö kognitiivisen dissonanssihorisontin yli?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
mallas
Bangladesh on ihan pieni valtio jossa on niin paljon asukkaita, että he joutuvat elämään osin päällekkäin.Joo, on se kerrostaloasuminen yhtä helvettiä.

Bangladesh on kyllä ihan törkeän hirveä roskavaltio, joka pitäisi repäistä irti maapallosta ja heittää avaruuteen. Tuollaisella väestöntiheydellä he eivät muuta ansaitse.

Terrieri
Bangladesh on kyllä ihan törkeän hirveä roskavaltio, joka pitäisi repäistä irti maapallosta ja heittää avaruuteen. Tuollaisella väestöntiheydellä he eivät muuta ansaitse.Ei kun napajäätikköä sulattamaan

mallas
Olbe

Joo, on se kerrostaloasuminen yhtä helvettiä.Minä viihdyn kerrostalossa erinomaisesti.

Eli sullon musa aina täysillä, tai olet (puoli)kuuro.

Olli V
mallas
Olbe

Joo, on se kerrostaloasuminen yhtä helvettiä.Minä viihdyn kerrostalossa erinomaisesti.

Eli sullon musa aina täysillä, tai olet (puoli)kuuro.Soitan musiikkia usein ja kuulen valikoivasti. Näen myös valikoivasti, sillä useimpia naapureita en edes tervehdi. Muistan kerrankin naapurin tulleen sönköttämään minulle jotakin. En tiedä oliko se positiivista vai negatiivista, koska en kuunnellut. Minun naapureilla oli minulle silloin tällöin asiaa silloin kun asuin vielä lahdessa. Kerrankin eräs valitti, että kävelyni nurmikon poikki aiheutti esteettistä vahinkoa hänen autonsa vieressä olevalle nurmikolle ja hänen mielestään minun olisi pitänyt kiertää käyttämällä asfalttia. Sitten minä ajoin autolla... Naapuri ei enää puhunut minulle, kunnes sille tuli jotain uutta asiaa.

Terrieri
Bangladesh on kyllä ihan törkeän hirveä roskavaltio, joka pitäisi repäistä irti maapallosta ja heittää avaruuteen. Tuollaisella väestöntiheydellä he eivät muuta ansaitse.Ne on kamalia nu***maan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat