Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Oheisen uutisen mukaan NASAn tutkijat ovat briiffanneet etukäteen valkoista taloa Phoenix-luotaimen tekemästä merkittävästä ja "provokatiivisesta" havainnosta, joka liittyy Marsin mahdollisuuksiin ylläpitää elämää. Uutisen mukaan NASA antaa asiasta virallisen ilmoituksen Elokuun puolessavälissä tai sen jälkeen, kunhan analyysit varmistuvat. Kyse ei kuulemma ole kuitenkaan nykyisen tai menneen elämän havaitsemisesta, vaan jostain muusta joka on huomattavasti merkittävämpää kuin vedestä tehdyt havainnot.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan NASAn uutisia, sitä ennen joudumme lähinnä spekuloimaan - heittäkääpä veikkauksia mistä mahtaa olla kyse! Lähimmäksi arvannut saa - öh - ainakin hyvän mielen.

Sivut

Kommentit (27)

He ovat löytäneet hiili- ja vetyatomeja. Provokatiivinen löytö olisi muukalaisten rakentama maankaltaistusgeneraattori, jonka Arnold Schwarzenegger voisi kädellään käynnistää.

Löysivätkö he todisteita siitä, että Maan elämä voisi olla lähtöisin Marsista? No, tämä nyt on villi arvaus. Tekstissä sanottiin, että maa-aines oli "Earth-like", ja se voisi ylläpitää elämää.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
väläys
Löysivätkö he todisteita siitä, että Maan elämä voisi olla lähtöisin Marsista? No, tämä nyt on villi arvaus. Tekstissä sanottiin, että maa-aines oli "Earth-like", ja se voisi ylläpitää elämää.

Nääh, tuskimpa. Nasat tuntien se on ihan surkea uutinen niinkuin viimeksikin se supernova juttu.

Ehkäpä sieltä löyty multaa.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Mikähän se provokatiivinen havaintokin on sitten niiden mielestä. Jos Paavi herppaa jostain mikrobeista, niin siitä vaan. Tavis pulliaiset ovat kumminkin jouluun mennessä unohtaneet koko uutisen, vaikka siellä asuisi vihreitä nelikätisiä sotureita.

Multahan olisi oikeasti aivan valtava uutinen, koska multaa syntyy vain elämän tuottamana. Mikrobit, kastemadot ja muut hajottajat tekevät multaa kakkaamalla. Multa on matojen kakkaa. Teräsnallepuhin mieliaihe, eikä tuota tiennyt

Arvaan, että ovat havainneet eläviä mikrobeja. Lähemmässä tarkastelussa ne osoittautuvat luotaimen itse kuljettamiksi maapallolta. Joku nuhainen insinööri on aivastanut näytekauhaan.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31146
Liittynyt16.3.2005

Lienee sen varmistusta, että Marsissa on sentyyppisiä olosuhteita, joissa elämä periaatteessa voisi elää. Siitä tehdään vain tuollainen mediasirkus kansan huomion kiinnittämiseksi. Ehkä sillä, että annetaan ymmärtää Marsissa olevan "melkein" elämää, yritetään pohjustaa kansaa suosiollisemmaksi uudelle miehitetylle avaruustoiminnalle.

Jaapa jaa. Vaikka Marsista löytyisikin bakteereita tai muita elon merkkejä, uskon että ihmiskunnan elinaikana ei tulla löytämään muuta elämää universumista. Uskon multiversumiteoriaan (http://en.wikipedia.org/wiki/Multiverse), joten elämää voisi löytyä muista universumeista joita teorian mukaan on ääretön määrä. Ongelma elämän löytämisessä ja multiversumiteorian verifioimisessa vain on että sinne toiseen universumiin ei mitenkään päästä. Noh, ainakaa vielä.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Metro lehdessä oli juttu että oli löydetty jonkinlaista syövyttävää ainetta, joka haittaisi Marsissa mahdollisesti olevan elämän syntyä..

Samaa ainetta käytettiin myös Phoenix luotaimen moottorissa. Tutkijat miettivät nyt onko mahdollista että olisiko näyte peräisin luotaimesta.

Neutroni
Oliko se perkloraattijuttu se, johon tuo valkoisen talon sirkus liittyi?Tälläinen käsitys mulla ainakin on asiasta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat