Seuraa 
Viestejä45973

Otetaanpa tämä aika arkinen aihe esille. Sain idean paikallisesta lehdestä, jossa oli tätä aihetta käsittelevä artikkeli.

Netti on pullollaan naisen hiivatulehdukseen liittyvää tietoa, mutta ei juurikaan tietoa miesten osalta. Minullakin on hiivasientä ilmeisesti joskus ollut, mutta se on ollut niin oireetonta, että en edes tiedä, onko se lopulta ollut sitä.

Onko forumilla muita miehiä, jotka ovat kärsineet tästä vaivasta?

Minulla itselläni on herännyt epäilyksiä, että voiko tämä hiivasienen aiheuttaja elää kaikesta huolimatta peniksessä, vaikka se ei olisi oireillut pitkään aikaan? Onko olemassa mitään lääkettä, jolla voisi tuhota totaalisesti kaikki uinuvatkin bakteerit? Voiko hiivasieni majailla esim. virtsaputkessa ja aika ajoin tulla sieltä esiin?

Itselläni on joskus puoli vuotta sitten ollut oireita, jolloin esinahassa on ollut ikäänkuin kuivunutta ihoa ja haavaumia. Voiko hiivasieni esimerkiksi iskeä silloin, jos esinahkaan on tullut avohaava? Tämä hilseily on ollut myös hajultaan omituista.

  • ylös 6
  • alas 3

Kommentit (8)

Tietääkseni hiivasientä esiintyy kaikissa ihmisen kosteissa paikoissa. Myös suussa, mutta siellä hiivasta ei juurikaan ole haittaa. Emättimessä suuret hiivasieni "viljelmät" voivat taas aiheuttaa tulehdusta.
Eli, älä harrasta suu- tai tavanomaista seksiä ilman kondomia jos haluat välttyä tateilta terskassasi

Mesoni
Eli, älä harrasta suu- tai tavanomaista seksiä ilman kondomia jos haluat välttyä tateilta terskassasiSuussani ei ole koskaan mitään rihmastoa esiintynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Shriek
Netti on pullollaan naisen hiivatulehdukseen liittyvää tietoa, mutta ei juurikaan tietoa miesten osalta.Netin tietopullotus sen kuin lisääntyy:

author="<a href="http://www.poliklinikka.fi/?page=7874754&amp;id=4477544">poliklinikka</a>" kirjoitti:

Seksi naisten kesken lisää hiivatulehduksia

Brittiläisessä poikkileikkaustutkimuksessa on arvioitu, missä määrin naisten seksuaalisen suuntautuminen vaikuttaa ns. vulvovaginaalisen kandidiaasin eli hävyn ja emättimen hiivainfektion yleisyyteen. Aineisto käsitti noin 700 kahdella homoseksuaalisten ja biseksuaalisten naisten seksuaaliterveyden klinikalla asioinutta potilasta.

Vaivasta kärsi viidennes tutkituista. Matemaattisen analyysin perusteella näytti siltä, että hiivainfektio oli sitä yleisempi, mitä useampia naispartnereita naisilla oli edeltävän vuoden aikana ollut. Miespartnereiden lukumäärällä ei ollut vaikutusta.

Lähde: Sexually Transmitted Diseases. 35(6):533-536
Miehien tartunnoista tuokaan ei sano mitään, mutta jos vaimolla/tyttöystävällä on kovin usein tulehduksia, niin pitäisikö alkaa miettiä seksuaalista suuntautuneisuutta. Joko omaa tai tyttöystävän.

Phony
Brittiläisessä poikkileikkaustutkimuksessa on arvioitu, missä määrin naisten seksuaalisen suuntautuminen vaikuttaa ns. vulvovaginaalisen kandidiaasin eli hävyn ja emättimen hiivainfektion yleisyyteen. Aineisto käsitti noin 700 kahdella homoseksuaalisten ja biseksuaalisten naisten seksuaaliterveyden klinikalla asioinutta potilasta.

Vaivasta kärsi viidennes tutkituista. Matemaattisen analyysin perusteella näytti siltä, että hiivainfektio oli sitä yleisempi, mitä useampia naispartnereita naisilla oli edeltävän vuoden aikana ollut. Miespartnereiden lukumäärällä ei ollut vaikutusta.
Mistä tuo voisi johtua? Voisiko syy olla pimpsamehujen sekoittuminen, jolloin vaginan ph-tasot menevät enemmän sekaisin kuin mitä ne menevät heteroseksissä?

Vagina on tietääkseni alttiimpi tulehduksille silloin, kun sen ph-tasapaino ei ole kunnossa. Siksi ei suositella minkään sokerisen laittamista emättimeen esim. seksileikeissä. Vai onko kenties niin, että asia johtuu juuri siitä, että lesbot leikkivät enemmän kaikenlaisilla välineillä, joten tulokset ovat sen takia tuollaisia?

Tietämykseni mukaan miehen hiivasienitulehdus voidaan hoitaa samoilla lääkkeillä kuin naisenkin. Useissa hiivalääkepakkauksissa on voide mukana, joka on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ja sitä voi mies käyttää. Vakituisessa parisuhteessa molemmat tulisi hoitaa, sillä vaikka nainen oman hiivansa hoitaisikin, mies hoitamattomana vain siirtää sen takaisin naiselle. Ja sitä sitten pallotellaan edes takaisin.

Jos se ei auta, kai sitten on muunlaisiakin vaihtoehtoja. Ruokavaliosta hiivatuotteiden ja sokerin karsiminen hetkeksi auttaa myös. Myös sitruuna-valkosipuliveden juominen. Hiivasyndroomasta ja siihen liittyvästä löytyy paljon tietoa googlettamalla yeast syndrome tai yeast connection. Hiivan ylikasvun on nähty olevan usein erilaisten ja usein epämääräistenkin vaivojen taustalla ja se on nimenomaan nykyihmisen vaiva. Ruokavalio, joka sisältää paljon nopeita hiilareita, on hiivaa ruokkiva.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Eikö esimerkiksi jodi tapa kaikki tunnetut bakteerit ja sienet? Ja väkevä alkoholi?

Poikittaislääketiedettä pieni annos: Lerssi likoamaan jodikylpyyn. Mutta tuo vaatii jälkikäsittelyn, jottei sattumalta eloon jäänyt ei-toivottu bakteeri tai sieni erikoistu alueelle. Bakteerikanta kun hävitetään jostain perusteellisesti, niin tilalle pitää siirtää muualta omalta iholta tervettä bakteerikantaa. Tämä on se poikittainen osuus. Kun kaikenlaisilla antiseptisilla yritetään hoitaa ihottumia, niin tilalle ei ehdoteta missään siirrettäväksi tervettä bakteerikantaa. Eli jos joku kanta on vallalla niin se on huonolla säkällä hoitokemikaaleille erikoistunutta ja kierre on valmis.

Tässä on taustalla eräs ohjeistamani käsienhoito, jossa palautetaan normaali bakteeristo. Tapauksella oli sormet aivan surkeassa kauheassa ihottumakunnossa ja kynsivallit turvoksissa. Ohjeeni oli jotta kaikki kemikaalit pois ja kumikäsineet pois ja pesutkin ilman saippuaa. Ja sormet multaan heti kun on tilaisuus eli puutarhahommiin ilman suojia. Vuosien vaiva hävisi noin muistaakseni viikoissa tai ainakin prissa kolmessa kuukaudessa. Ajatus oli, jotta normaalitila pitää saada aikaan lopettamalla kaikki epäluonnollinen läträäminen aineilla ja hautominen muovin ja lateksin alla.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Candica albicans eli tuttavallisemmin hiivasieni voi genitaalien ohella pesiä myös suussa. Tällöin se tekee kielen pinnalle vaalean peitteen ja sitä kutsutaan sammakseksi.

Jos lesbojen mielihuvia on nuoleskella toistensa genitaaleja, voi helposti käydä niin että Candida siirtyy suusta toisen häpyyn.

Candidaa on luonnostaan oikeastaan kaikkien ihmisten keholla ainakin ulkopinnoilla ilman että se välttämättä aiheuttaa oireita. Puhutaan myös hiivasyndroomasta jossa hiivan kasvu räjähtää suolistossa aiheuttaen mitä merkillisimpiä vaivoja, mutta kaikki eivät tämän syndrooman olemassaoloon usko.

Betadine-voide eli siis jodi tappaa tehokkaasti hiivaa tarpeeksi pitkään käytettynä, esim. 2 viikkoa 2 x päivässä. Tämän jälkeen on syytä käyttää maitohappobakteerivalmisteita jotta hyvät bakteerit saavat vallan. Naisille myydään ko. bakteereita puikkoina apteekissa, jotkut myös turvautuvat maustamattomaan jogurttiin jossa on asidofilusta ja bifidofilusta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat