Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Sukupuoliroolit ja -ominaisuudet suhteessa eri asioihin nousee usein esille,mutta entä aivan yleisellä tasolla. Ymmärretäänkö toisen sukupuolen aivoituksia? Olisi mielenkiintoista tietää kuinka vastakkainen sukupuoli koetaan tässä suhteessa. Ovatko toisen sukupuolen aivoitukset ymmärrettäviä, typeriä, turhan monimutkaisia.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kommentit (2)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31103
Liittynyt16.3.2005

Ainakin tuo on sukupuolen kanssa jostain syystä korreloiva ominaisuus. Kyllä useimmille miehille on enemmän tai vähemmän vaikeaa ymmärtää naisten oikkuja. Jonkinlaisen käsityksen voi tietysti saada, ja jossakin määrin ennustaa naisen reaktioita eri tilanteisiin, mutta yllätyksiä sattuu usein ja ennakoimattomasti. Joku millä tahasa järkevällä tavalla arvioituna mitätön pikkuasia voi muuttaa mielialat ja reaktiot päälaelleen.

Naisilta kuulee useammin täysin päinvastaista. Vaikkeivat hekään ehkä ymmärrä miehen käytöstä (voiko kukaan ihminen edes ymmärtää toisen yksilön käytöstä kunnolla), he sanovat pystyvänsä ennustamaan miehensä toiminnan jossain tilanteessa erinomaisesti, ja myös onnistuvat siinä käytännössä. Naisilla niitä reaktioihin merkittävällä tavalla vaikuttavia muuttujia on enemmän.

Olen kokenut kaikki naisten osoittaman kiinnostuksen minuun miehenä täysin yllättävänä. Mikään miehisin päättelyin ei johda samaan tulokseen.

Nainen sylissäkin on pääosin mysteeri reagointeineen. Eikä he koskaan pidä "Tehdään tämä taas kaavalla: X"

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat