Seuraa 
Viestejä45973

Ostin ton nimise peli ja pistin se kahelle erillaiselle tietokoneelle eikä se äänet toimi kummallaka tietokoneella. Mite saan äänet toimii siinnä pelissä? Onko kukaa saannu ääniä toimii siinnä pelissä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onkohan tämä se vanha lentosotapeli, jossa on myös Suomen rintama mukana radiokomentoineen?
Jos on, niin se lienee niitä viimeisimpiä pelejä, jotka käyttävät omia ajureitaan äänen käsittelyssä. Äänipiiri on varmaakin jokin emolevylle integroitu?
Kokeile ensin Sound Blaster ajureita ja säädä ääniominaisuudet minimiin. Jos ei toimi, niin osta jokin (halpa/käytetty) Creativen kortti ja kokeile sillä.

Ja ne pelin patchit kannattaa myös asentaa.

Ei oo manuaalii. Oon päivittäny se. Mistä saa selville että onko se äänikortti Direct 8.1 compatible? Toisessa tietokoneessa oli Terratec Aureon 5.1 äänikortti. Il2 sturmoviki vanhemmassa versiossa toimii äänet.

borri317
Ei oo manuaalii. Oon päivittäny se. Mistä saa selville että onko se äänikortti Direct 8.1 compatible? Toisessa tietokoneessa oli Terratec Aureon 5.1 äänikortti.

Googlesta.

Oikeasti, tämäkin ongelma ratkeaisi kun lukisit sen pelin ohjekirjasen (varmasti löytyy netistäkin) tai gakkaist Googleen hakusanaksi ongelmasi.

Jaa. Vai käyttää se kuitenkin dx:ää. Kyllä sitten äänien pitäisi kuulua.
Aja dxdiag vaikka siitä Suorita/Run.. kohdasta tai komentoikkunassa.

Löysin ohjekirjase eikä se lukemine auttanu yhtää. Tällä tietokoneella on juku muu äänikortti ku Terratec Aureon 5.1. Battlefield 2 ja counter strike source toimii äänillä. Olin pistäny siihe Terratec Aureon 5.1 äänikorttii uuet ajurit.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat