Seuraa 
Viestejä45973

Päätän päivittää Wintoosani uusimpaan kun tuollainen tietoturva-aukkovaroituskin silmään osui.

no eikö, tällläinen tulee kun menen päivityssivuille:

Thank you for your interest in obtaining updates from our site.

To use this site, you must be running Microsoft Internet Explorer 5 or later.

To upgrade to the latest version of the browser, go to the Internet Explorer Downloads website.

Miksi sivut eivät voi toimia Firefoxilla?! Uusimman saa ladattua kyllä tuolta mutta yhteyteni on hidas ja sitten taas joutuu odottelemaan. TÖRKEÄÄ!!

Tässä välissä voin kylläkin sanoa ettei Windowsini ole siitä laillisimmasta päästä...

Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

salai
Seuraa 
Viestejä9190

Onko minkäkielinen Hazen Windows? Englanninkieliseen saa nuo päivitykset ladattua muualtakin jonkun ajan kuluttua. Firefoxiin on kai joku laajennuskin sitä varten.

Sitä paitsi kyllähän nuo välttämättömät kai onnistuu kun laitat automaattipäivityksen päälle. Päivällä kokeilin käsipäivitystä klo 13 jälkeen, taisi olla serverit ylikuormitettuja, kun ei toiminut. Nimittäin nuo automaattipäivitykset tapahtuvat oletusasetuksilla klo 03.00, ja Usan länsirannikon klo 03 taitaa olla juuri Suomen klo 13?

Edit: Kokeilin nyt (klo 00.20 ) uudestaan ja käsinpäivitys toimi. Kaikki oli kriittisiä päivityksiä, jotka annetaan "epävirallisillekin" versioille. Mutta ei sitä päivitystä voi Microsoftin update-sivulta mennä Firefoxilla hakemaan, vaan laitat sieltä Tietoturvakeskuksesta autopäivityksen päälle tai päivität sitä kautta käsin.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ole iso vaiva käyttää IE:tä päivitysten lataamiseen.
Onko linux tai joku muu yhtä helppokäyttöinen kuin windows?

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
nm
Ei ole iso vaiva käyttää IE:tä päivitysten lataamiseen.
Onko linux tai joku muu yhtä helppokäyttöinen kuin windows?

Väittäisinpä että moni tuoreista ja isoista Linux-distroista, samoin kuin tietysti mäkkärien käyttikset ovat helppokäyttöisempiä JA monin tavoin toimivampia. Mutta tottumiskerroin nostaa tietenkin kynnystä vaihtaa. Windows on tällä hetkellä todennäköisetsi yksi hinta-laatu -suhteeltaan huonoimpia käyttiksiä. Varestettuna tietysti se on ilmainen, mutta on se silti kehno. Uutuuspelit ja erikoissovellukset ovat ainoat todelliset syyt käyttää Windowsia. Tietnekin mahdollisten makuseikkojen lisäksi.

IE:n käyttäminen päivitysten lataamiseen taas on vähän paradoksaalinen juttu - IE kun on turvattomimpia selaimia, varsinkin päivittämättömänä. Pöhköä vaatia käyttämään turvatonta selainta turvapäivitysten hankkimiseen, kun turvallisinta olisi olla sitä koskaan käyttämättä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
nm
Ei ole iso vaiva käyttää IE:tä päivitysten lataamiseen.
Onko linux tai joku muu yhtä helppokäyttöinen kuin windows?Väittäisinpä että moni tuoreista ja isoista Linux-distroista, samoin kuin tietysti mäkkärien käyttikset ovat helppokäyttöisempiä JA monin tavoin toimivampia. Mutta tottumiskerroin nostaa tietenkin kynnystä vaihtaa.

Itse vaihtaisin kotona koneeni jo 100% Linuxiin (Mandriva), mutta vaimokulta kun on tottunut Windowsia käyttämään ja pari hänen käyttämäänsä ammattiohjelmaa pyörii ainoastaan Windowsin alla (testaan Winellä aina säännöllisesti joko kehitystä olisi tapahtunut). Pitänee ostaa perheeseen vaikkapa joku läppäri...

salai
Seuraa 
Viestejä9190
Kosh
IE:n käyttäminen päivitysten lataamiseen taas on vähän paradoksaalinen juttu - IE kun on turvattomimpia selaimia, varsinkin päivittämättömänä. Pöhköä vaatia käyttämään turvatonta selainta turvapäivitysten hankkimiseen, kun turvallisinta olisi olla sitä koskaan käyttämättä.
Eipä kai tuo niin suuri riski ole, jos kerran kuukaudessa puoli tuntia päivityksiin käyttää.

Edit: Tässä pari päivitysosoitetta enUS-versiolle, jotka toimivat Firefoxillakin:
takuuta en tietysti anna, kun en ole tarvinnut

http://windowsupdate.62nds.com/
löytyi lokakuun päivitykset (yhtä lukuunottamatta)
http://www.autopatcher.com/
(ei ollut vielä october 2005)

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

jotenkin minusta tuntuupi, että varsinkaan moni nuista arvon asiantuntijoista ei ymmärrä internetin toimintafilosofisteknillisestä periaatteesta juurikaan mitään: nytkinhän onpi hyvinkin pitkälti niin, että heillähän onpi hyvät käyttöjärjestelmät ja selailuohjelmistot ynnämuutsensemmoiset erinäisten tiedostojen siirtelyissä tuikitärkeät krumeluurit, jotka he ovat saaneet...niinjuuri...totta se hyvinkinpitkälti onpi...ilmaiseksi...aravsitte varmaankin, mistä...internetistä, koska heille onpi kerrottu, että ilmaiseksi internetistä saapi kaikenlaista hyvää ja varsinkin parasta saapi...ihan ilmaiseksi... tälläisessä ilmaisen sävyttämässä täydellisessä hyvemmyydessä onpi kuitenkin havaittavissa epäilyttävää häilyntää, sillä noihin ilmaisiin lounaisiin ryhtyneet henkilöt ovat kuitenkin kiistatta ainoita, jotka pitkin ja poikin internettejä kuljeksivat vaahto suupielistänsä roiskuen pelottelemassa tavallisia ja maksullisiin lounaisiin ryhtyneitä tiedostojensiirtelylaitteistojenkäyttäjähenkilöitä kaikenlaisilla digitaalisyyhyillä -flunssilla...esiintyen siinä digitaalisanitoijina, joilta saapi...niinjuuri...totta se hyvinkin pitkälti onpi...ilmaiseksi...semmoisen digitaaliantibioottiliinan, jolla voipi pyyhkiä kovalevyltä pöpöt poies... merkillistä, kuinka eteviä digitaalisyyhyjen asiantuntijoita heistä onpi voinut kehittyä, vaikka vaikka he ovat hankkineet mahdollisesti jopa internetistä semmoiset digitaalipelit ja -pensselit, ettei niinhin semmoinen syyhy tartu ja silti juuri heillä onpi varmaa tietoa, mistä ja miten semmoisia tartuntoja tuleepi...käsittämätöntä...kummallista...kuinka onpi heidän täydellisillä imaistaohjelmistoilla kehittyä tuontasoisiksi tietoturvattomuutta-asiantuntijoiksi...miksi eivät milijoonet...milijoonet...muut elikästä enänpi maksullisia järjestelyitä käyttävät henkilöt vaahtoa samalla tavalla suupielensä vaahdossa heille ennustettuja todella kovia tietoturvakohtaloitansa...kuinka onpi ylipäätänsä näitten asiantuntijoitten esittämien väitteitten valoissa mahdollista, että se internetti viä toimii...merkillistä...vai eixe toimikkaan enään...mitähäh...toimiixtää... kyllä siellä internetissä pitää piruvieköön jonkun niitä viulujakin jollaintapaa maksella taikka ne pistää sen rahojen puutteessa pian kiinni koko internetin...ei siellä pidä viedä kokonaista sinfoniaorkesterillista jonkun toisen viuluja ja poltella niitä epämääräisillä ja suojauksia kiertelevillä huhaaohjelmistoilla cee- taikka deeveedeelle...niinjuuri...totta se hyvinkinpitkälti onpi...ilmaiseksi...ilmaiseksi ei mistään saa mitään hyvää...se onpi niin monta kertaa sekä tieteelisellä tarkkuudella muistiinkirjaillun että perimätietoisen suusanallisen historian aikana nähty ja toteen näytetty...

salai
Seuraa 
Viestejä9190

Nyt kyllä purskahti kahvit suusta

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Törttö Bill
jotenkin minusta tuntuupi, että varsinkaan moni nuista arvon asiantuntijoista ei ymmärrä internetin toimintafilosofisteknillisestä periaatteesta juurikaan mitään: nytkinhän onpi hyvinkin pitkälti niin, että heillähän onpi hyvät käyttöjärjestelmät ja selailuohjelmistot ynnämuutsensemmoiset erinäisten tiedostojen siirtelyissä tuikitärkeät krumeluurit, jotka he ovat saaneet...niinjuuri...totta se hyvinkinpitkälti onpi...ilmaiseksi...aravsitte varmaankin, mistä...internetistä, koska heille onpi kerrottu, että ilmaiseksi internetistä saapi kaikenlaista hyvää ja varsinkin parasta saapi...ihan ilmaiseksi... tälläisessä ilmaisen sävyttämässä täydellisessä hyvemmyydessä onpi kuitenkin havaittavissa epäilyttävää häilyntää, sillä noihin ilmaisiin lounaisiin ryhtyneet henkilöt ovat kuitenkin kiistatta ainoita, jotka pitkin ja poikin internettejä kuljeksivat vaahto suupielistänsä roiskuen pelottelemassa tavallisia ja maksullisiin lounaisiin ryhtyneitä tiedostojensiirtelylaitteistojenkäyttäjähenkilöitä kaikenlaisilla digitaalisyyhyillä -flunssilla...esiintyen siinä digitaalisanitoijina, joilta saapi...niinjuuri...totta se hyvinkin pitkälti onpi...ilmaiseksi...semmoisen digitaaliantibioottiliinan, jolla voipi pyyhkiä kovalevyltä pöpöt poies... merkillistä, kuinka eteviä digitaalisyyhyjen asiantuntijoita heistä onpi voinut kehittyä, vaikka vaikka he ovat hankkineet mahdollisesti jopa internetistä semmoiset digitaalipelit ja -pensselit, ettei niinhin semmoinen syyhy tartu ja silti juuri heillä onpi varmaa tietoa, mistä ja miten semmoisia tartuntoja tuleepi...käsittämätöntä...kummallista...kuinka onpi heidän täydellisillä imaistaohjelmistoilla kehittyä tuontasoisiksi tietoturvattomuutta-asiantuntijoiksi...miksi eivät milijoonet...milijoonet...muut elikästä enänpi maksullisia järjestelyitä käyttävät henkilöt vaahtoa samalla tavalla suupielensä vaahdossa heille ennustettuja todella kovia tietoturvakohtaloitansa...kuinka onpi ylipäätänsä näitten asiantuntijoitten esittämien väitteitten valoissa mahdollista, että se internetti viä toimii...merkillistä...vai eixe toimikkaan enään...mitähäh...toimiixtää... kyllä siellä internetissä pitää piruvieköön jonkun niitä viulujakin jollaintapaa maksella taikka ne pistää sen rahojen puutteessa pian kiinni koko internetin...ei siellä pidä viedä kokonaista sinfoniaorkesterillista jonkun toisen viuluja ja poltella niitä epämääräisillä ja suojauksia kiertelevillä huhaaohjelmistoilla cee- taikka deeveedeelle...niinjuuri...totta se hyvinkinpitkälti onpi...ilmaiseksi...ilmaiseksi ei mistään saa mitään hyvää...se onpi niin monta kertaa sekä tieteelisellä tarkkuudella muistiinkirjaillun että perimätietoisen suusanallisen historian aikana nähty ja toteen näytetty...

En tiedä oliko tuosta sanaoksennuksesta löytyvä piikki osoitettu minullekin, olenhan usein puoltanut sekä ilmaisia että tietoturvallisia OS-ohjelmistoja (molemmista syistä, jotka molemmat ovat minulle henkilökohtaisestikin tärkeät) ja jotakin muutakin tietoturvastakin palstalla puhunut. Mutta mainittakoon nyt kuitenkin sen verran että olen paitsi alan opiskelija ja harrastaja, niin myös nimenomaan tietoturva-aiheesta käynyt joitakin kursseja yliopistossa kiitettävin arvosanoin kuin lukenut hiukan alan kirjallisuuttakin sekä seuraan uutisointia. En silti väitä olevani asiantuntija, mutta takuulla tiedän ainakin oleellisimmista perusasioista jotakin.

Mieleesi ei ole juolahtanut sellainen, että ne jotka eniten asioista tietävät, käyttävät turvallisimpia ohjelmistoja nimenomaan siksi että tietävät asioista jotakin? No sehän nyt olisikin varsin villi johtopäätös tehdä. Tottakai asiassa pitää olla jokin salamutkaisempi piilotekijä... jonka vain hirveä spekulointi lounaskuluista voi paljastaa...

Ohjelmistoalan ansaintalogiikka taas nimenomaan näyttää enemmänkin juuri sinulle olevan vierasta. Toisaalta toki ilmaiseksikin kyllä harrastajavoimin syntyy paljon hyvää, mutta toisaalta monia näitä ilmaiseksi jaettavia ohjelmistoja todellakin tehdään ihan puhtaasta bisneksenteon ilosta. Bisnesmallit vain ovat ajanmukaistuneet ja perinteinen käyttöoikeuden myyminen tai vastaava on saanut rinnalleen uusia tulouttamismuotoja. Koodin avaaminen ja siten ilmaisuuden mahdollistaminen on usein erittäin tarkkaan mietitty liiketoimi, jolla tavoitellaan kehittäjäyhteisön apuja niin teknisen kehityksen kuin markkinoinninkin puolelta sekä myös mahdollisesti esimerkiksi oman tekniikan saamista käytännön standardiksi jne. Toki joskus se voi tapahtua puhtaasti ideologisista syistäkin. Tai vaikka ihan vaan Microsoftin rattaiden kapuloimisen ilosta. Mutta useimmiten nämä firmat kyllä tietävät mitä tekevät ja varmistavat sen, etteivät ketään omaan piikkiinsä lounastuta. Toki joku aina maksaa, mutta miksi sen, joka EI maksa, pitäisi tästä välittää? Jos saa ilmaiseksi (laillisesti) hyvän tuotteen, niin minkä ihmeen takia ei kannattaisi hankkia?

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

totta tuokin, sillä yllättävänkin monasti teksteistäni ei laajoista etsinnöistä huolimatta löydy mitään muuta huomautettavaa kuin niitten ulkoasustelu... ja onhan mulle muuten juolahtannu montakin kertaa mieleeni, miksi MUN koneella ei koskaan...paitti kerran...ole niitä tietoturvallisia uhkia...ja senkin kerran se vaan oli eikä myllänny yhtään se tietoturvallinen uhka, jonka sain täysin omaa syytäni yrittäessäni päästä internetissä...niinjuuri...totta se hyvinkin pitkälti onpi...ilmaiseksi...käsiksi erinäisiin sarja-avaimiin, joilla sopii käytellä ilmaiseksi "juttuja"... tietenkin näin jälkikteen onpi ihan helppo sanoa, että sen luvatun "ilmaisuuden" hintana oli semmoinen tietoturvallinen uhka, jonka jouduin varmuudenvuoksi vielä kumivasaralla hengiltä naputtelemaan, koska en uskaltanut luottaa kuulemani mukaisesti ihan paskojen ja mukamas ainoastansa näennäistä tietoturvallisuutta lisäävien ohjelmistojeni tuottamaan turvaan, vaikka net ohjelmistot heti vilkuttelivat huoneustonikin valoja ja hakkeroivat intercomiin puhettarobotin ominaisuudessa pitäen kauheata hulabaloota jostain ihmeen viiruksesta... itse olen käytellyt kaikkia tunnetuinpia elikästä yleisinpiä suuria ja pieniä järjestelmiä paitsi pönttömäkkiä ja sen jälkeläisiä en ole nähnyt kuin televiisiossa ja elokuvissa ja kuullut niistä juttuja täälläkin...silti...vaikka en tiedä mitään tietoturvauhkista, tiedän kyllä, milloin mua yritetään kusta toiseenkin silmään...niinjuuri...totta se hyvinkin pitkälti onpi...ilmaiseksi...ja jätän viimeistään siinä vaiheessa klikkaamatta...se onpi hyvinkin pitkälti kaikkein parasta tietoturvaa... eikä ilmaisuudessa sinänsä mitään pahaa ole, mutta se onpi valitettavankin usein tavattomankin idealistista ja vallitsevaa olosuhdannetta vastaan kapinoivaa ja siten anargistista ja epäilyttäviäkään keinojakaan kaihtamatonta...laeista ja asetuksista mitään piittaamatonta...heti-mulle-tänne-kaikki-mentaliteettistä kouhotusta... bisnestäideoista varsinkin idealistipohjalta uskaltaisin väittää, ettei idealistikaan pysty pelkästänsä sillä perusteella rakentamaan käytännön esimerkkimme mukaisesti täysin saati edes jollaintapaa mielekkäästi toimivaa kuurakettia, että onpi hän televiissiosta kahtonnu, että mitä sen kuuraketin niikö pitäis tehä ja minkä näköinen se o... minust tuntuu, että ilmaisohjelmistoihin piintyneet ihmiset eivät jostain syystä ymmärrä, kuinka helppoa ohjelmointi onpi...eihän siinä tartte imuttaa...niinjuuri...totta se hyvinkinpitkälti onpi...ilmaiseksi internetistä...ilmanen ohjelmisto-ohjelmisto, joka ohjelmoi sun puolestas ja jos haluut jostain kumman syystä ihan itte "ohjelmoida", niin se ohjelmisto kertoopi aika tarkkaan, mistä kohtaa mikrosoftan tietokannasta voi copypaskata vähän valmista ceekoodii siihen...sehän se cee kääntyy vaikka rannekelloon jos niikseen tuleepi ja siinä vaan vähänkin alustaa onpi...vaikka eipä se sitten enään ajassa kestä niin huonosti ohjelmoidulla koodilla...toi mun tietokoneustonikin atomikello onpi mukamas ihan aina ihan väärässä...

salai
Seuraa 
Viestejä9190

Joo, kerran olin tuon nähnyt, mutta unohtanut.

Ja tuolla ohjelmalla sitten saa listan niistä päivityksistä, jotka puuttuvat:
Belarc Advisor - Free Personal PC Audit (version 7.0t)

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kiitos näistä toverit!

Ja kyllä, käytän Windowsia siksi että pelaaminen on helpompaa. ja perheen naiset (4kpl) ovat tottuneet Wintoosaa käyttämään. Kriisihän siitä tulisi jos yhtäkkiä muuttuisi Linuxiksi....

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

En puhu nyt omalla suullani, vaav teoreetiinenfyysikkoavaruusnörttipojan:

Sai taas asunnon vaihdon yhteydessä laajakaistan käyttöönsä ja ohimennen tokaisi ottavansa taas Linuxin käyttöön, tieten tietoturvajuttujen vuoksi. Enää ei arvostele Windowsia aattelliselta pohjalta, vaan on käyttänyt sitä koneessaan joka tuli oston mukana. Ennen oli toista, Win oli "ihan paska systeemi" ja Bill Gates suuri syntupukki ja rosvo. Linux oli toista, melkein kuin Unix.

Oppi sen Linuxin niin hyvin, kun oli alusta alkaen mukana, että oli myös lipaston Linuxijärjestelmän ylläpitäjänä välillä. Minullekin sitä aikoinaan esitteli ja sitä vähän opettelinkin. En voinut sitä käyttää. koska tarvitsemani Mikrosoftin ohjelmat eivät siinä toimineen. Joku X-.. graafinen systeemikin oli ihan köpö.

Nykyään kuulemma toimii niin, etten edes tietäisi käyttöjärjestelmän vaihtoa toimissani. Ei kuitenkaan halveksi ollenkaan Windowsia käyttöjärjestelmänä. Eikä oikeastaan ennenkään, vaan piti Win NT:tä hyvänä. Minulle ne näyttivät tietenkin ulospäin ihan samalta mikä oli. NT vaan oli kallis, eikä sitä kotikoneissa esiintynyt.

Lierikki Riikonen

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Juu. Huomasin tässä juuri tänään - tai siis eilen. Ei toimi.

Mukulat laitto koko himmelin sekasin vaikkei niillä ole mitään oikeuksiakaan. Kummia sattuu. No, meni koko verkkoyhteys poikki. Lueskelin vaikka ja mitä lokeja ja ei niistä saanu tällänen pölvästi tuon taivaallisen tolkkua.

Kokeilin kaiken maailman järjestelmän palautuksia ja muita vippaskonsteja. Vaan ei niin ei.

Kävinpä minä vaihtamassa modeeminkin, vaan ei auttanut mikään ja minulta meni hermo. Kippasin koko p***skan nurin ja palauttelin tehdasasetukset.

Ja sittenhän se kiva vasta alkoikin. Eikä nettiä inahduksen vertaa. Tai no kerran se vastas pingiin jotain tyyliin plop, mutta siinä kaikki.

Uhkasin mokomaa, kun ei maanittelut auttanu, jotta verkonpainoksi.
Lähdinpä opinahjooni ja jo vain manaukset olivat auttaneet. Hehehee, kone pelitti, mutta vain hetken.

Ja sit mie äkkäsin, jotta se onkin tuo palomuurin roisko, kun minuu kiusaa. Otin tykin ja huitasin siihen muuriin äijän mentävän aukon ja johan sain yhteyksiä.

Vaan sitten se kiusa vasta alkoikin, kun piti ladailla kaiken maailman päivityksiä. Lataa - käynnistä uudellen - ladaa - käynnistä. Vaan jo vain nyt on taas peli kunnossa ja ei siihen päivittämiseen mennyt kuin kuusi tuntia.

Tuli varsin tutuksi tuo jottei päivitys toimi ketussa, juu.

Ja jos joku iiskotti kehtaa sanoa jonkun viiden minuutin vippaskonstin tuohon vaivaan niin silloin multa kyllä pääsee jo parku.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Juku, Joulumuori!

Mitään en ymmärtänyt, mutta toi kuulosti hirveen Asiantuntevalta ja Vaaralliselta.

Tuijotankin nyt sinnuu näin , kunnioituksesta on suukin unohtunut auki, näin

Mummo

salai
Seuraa 
Viestejä9190
DedMoroz
Ja jos joku iiskotti kehtaa sanoa jonkun viiden minuutin vippaskonstin tuohon vaivaan niin silloin multa kyllä pääsee jo parku.

Sinulta taisi puuttua paljon päivityksiä sitten, jos se useampaan kertaan vaati noita lataa/varmista-hommaa.

Ei noihin ole mitään 5 minuutin vippaskonsteja (ja vaikka olisi en uskaltaisi kertoa ), päivityksiäkin on niin moni hakemassa, että minullakin onnistui vasta kolmannella kerralla.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

käsittääkseni siinä, jossa ei toimi ihan selvästi ruhonjuuristotasoisella aateekootakielellä kerrotaan, kuinka aateekootamukulat sotkevat ihan kaikki aateekootapaikat, mikä näin tarkemmin ajateltuna pitääkin piruvie paikkansa, sillä aateekootaaikuinen tietääpi aateekoovehkeistä juuri ja juuri sen verta että se ymmärtääpi olla ryhtymättä niitten kanssa semmoisiin hommiin, joista varoitellaan ja joista ei sillai ole muuta tietoa kuin että jonkun naapurissa asuupi jonkun aateekootaamatöörin veljenpoika, joka sitä onpi internetissä käydyssä keskustelussa kehunnu taikka moittinnu...ja mikäli tämmöinen aateekootaaikuinen toisin kuin aateekootamukula ryhtyykin em hommiin, niin ymmärtääpi hän siittä hommasta täysinkin omaa syytänsä näpeillensä saatuansa olla syyttämättä katkenneesta aateekootaetusormestansa kaikkia muita paitsi itseänsä... aateekootaaikuinen myöskinsä tietääpi toisin kuin ihan kaikki aateekootapaikat sotkeva aateekootamukula, mistä hän maksaapi, kun hakeepi hän piirimyyjäisistä hirveän hankalasti avattaviin pakkauksiin pakkailtuja aateekootatuotteistoja, joita ei saa viedä sieltä piirimyymälän ovesta edes sinne piirimyymälän pihalle, ennenkuin ne tuotteet onpi maksettu, jolloin aateekootaaikuiselle selviääpi viimeistänsä siinä kassalla, mistä ja miten rahastetaan ja kotona voipi hän kaikessa rauhassa perehtyillä ongelminensa aateekootajälkimarkkinoinnin saloihin...sensijaan aateekootamukulalla, joka ryhtyypi tässäkin keskustelussa viitatun "uuden bisnestä ajattelun"-mukaiseen...niinjuuri...totta se hyvinkinpitkälti onpi...ilmaiseen aateekootatuotteeseen, ei ole harmainta aavistusta siittä, missä ja miten sitä aateekootamukulaa oikeastansa rahastetaan...ja mikä pahinta...kuka onpi se rahastaja...

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Salai. Juu, puuttu, kun nuo tehdasasetukset on vuosimallia 2004 ja kaikki jälkiasennetut ohjelmat piti asentaa uusiksi ja päivittää nekin.

Mummo, sinulla on omasta takaa nörtti, mutta minä joudun uskomaan vain omaan typerään nuppiini, joten Vaarallista tämä ainakin oli - extreme-laji kertakaikkisesti

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat