Seuraa 
Viestejä45973

Kalevala oli Kajaanilaisen lääkärin karjalaisilta vanhoilta ukoilta kuulema loru. Lähijuuremme on Venäjällä ja pohjois-keskieuroopassa niin vaikeaa kuin se ehkä joillekin suomenruotsalaisille onkin hyväksyä.

Mutta suomalaiset ovat toki nyt kehittyneet omaksi "rodukseen, kansakseen, ellei jopa lajikseen maailman kansan joukkoon, niin kuin kaikki muutkin."
Mutta sitä en kertakaikkiaan voi ymmärtää, että me suomalaiset niin akkamaisesti luovuimme perisuomalaisesta luontouskonnostamme, ruotsalaisten ja venäläisten väkivaltaisten kristinuskon tuontien takia. Nyt Usalainen teknologia ja "tähtien vainoaminen" näkyy kaikkialla suomalaisessa kulttuurissa.

Suomalaiset ovat perinteisesti opetelleet tulemaan luonnon kanssa toimeen paljon paremmalla teorialla, kuin mitä Darwinilla oli. Ja eihän suomalaiset vieläkään IHAN kokonaan ole hylänneet luontoa ja sitä mitä todellinen wanha suomalaisuus alunperin edusti, sillä Suomessa on vielä - ainakin pohjoisessa, paljon luontoa jäljellä.

Kohtele luontokappaleita hyvin, niin ne kohtelevat sinua hyvin... Tätä ei edes amerikkalaiset ole tajunneet taistellessan kaiken maailman tappajarobottejaan ja alieneitaan vastaan.

Suomalaisilla oli ennestään jo kaikki kristinuskon elementit: Oli Ukko Ylijumala joka on sama kuin Jahve ja Allah ja Brahma. Ja oli paljon hyvempi ja tasapuolisempi jumalanpoikateoria, kun oli Väinämöiset ja Joukahaiset yms...

Miksi sitten Ukko salli toisen kansan opin kasvaa niin suureksi suomalaisille? Ehkä siksi, että noihin muihin kansoihin oli pesiytynyt yksiklöitä, jotka vielä meitä paremmin noudattivat omaa uskontoaan... Paras esimerkki tästä on Ukko Ylijumalan PAPPISKANSASTA eli Israelista kohtottama Ylipappi Jeesus.(Jota suuresti suomalaisetkin aina jumaloivat kun sanovat sanasen) Älkäämme häntä muuksi luulko, sellaiseksihan hebrealaiskirjekin hänet kuvaa...

Se että Jeesuksen persoonan yletön lempeys ja viha pahuutta kohtaan ei ole niin hyvin istunut suomalaiseen kansanluonteeseen, johtuu ehkä isistämme, jotka olivat toki hivenen pahaan taipuvaisia, eivätkä IHAN niin ylettömän lempeitä. Älkäämme suotta yrittäkö muuttaa kansanluontoamme... Ei Jeesuskaan kuvaa itseään hyväksi, vaan pitää Ukko Ylijumalaa eli Isää ainoana hyviksenä, silloin kun tämä suostuu elämään yksin. Tottakai Jeesus kuten mekin voimme jatkuvasti oppia Taivaalliselta Ukko Ylijumalalta, joka meille suomalaisille on sangen julma ukko, kuten Kalevalaisista henkilöistä näemme. Jos sitten välttämättä haluamme henkistyä ja rakastella, voimme ottaa oppia papeiltamme ja opettajiltamme, jotka eivät ainakaan nykyään saa fyysistä väkivaltaa käyttää. Poliisit ja rikolliset toki saavat fyysistä väkivaltaa käyttää, ja erilaisissa kamppailu-urheilulajeissa kunnostautuneet, mutta toisinaan sattuu vakavia kuolin- ja vammautumistapauksia TIETYSTI, kun tuollaisesta voiman suuntaamisesta on kyse. Muullakin tavalla voi voimansa suunnata. Itse Agison harrastaa hieman kehonrakennusta ja voimannostoa. Samalla minulla on älyllisiäkin tavoitteita, jotka ovat nyt vieneet hieman pois fyysiseltä puoleltani voimaa... "Ennen uskoin älyn voittoon, oli tapanani lueskella filosofiaa aamun koittoon..."(Eppu Normaali) Sitten kuvataan KREIKKALAISTA urheilua kaiken voittavana voimana... Itse en ihan noin usko. Uskon toki Raamatun viisauden siitä, että uskosta on hyötyä kaikkeen, ruumillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähän... Itse allekirjoitan tämän täysin.

Mutta perinteisesti suomalaiset ovat uskoneet vapauteen, työnteontekoon, rehellisyyteen ja ehdottomaan kurinalaisutteen, kun laista on kyse. Nekin jotka ovat rikollisia ja "pahiksia" tiedostavat varmaan missä ovat pois poikenneet ja ryhtyneet seuraamaan mielestään niinkin suurta perkelettä. Joka sekin oli varmaan todennäköisesti suomalaisten tiedostama olento, ennenkuin suomalaiset kristinuskon papit alkoivat meille SAATANAN pahuudesta ja vaarallisuudesta paasata. Mutta on syytä tietää tämä... Saatanan todellinen olemus on hyvin lähellä sitä ilkeää Alienia(K18), jota olemme saaneet amerikkalaisesta scifileffasta ihailla ja kummastella. Todellinen Saatana ei ole ihan niin brutaali ja alkukantainen, kuin tuo, mutta sen ilkeimpiin kuuluvasta pienokaisesta on varmasti Alienin suhteen kyse. Vaikkapa väri tosin paljastaa, että se ei liene ihan punaisen saatanan "poika", vaan sen "Kuolemaa" eli "Mustaa paholaista" kuvaavasta lajitoverista. Saatana itse on paljon älykkäämpi ja sivistyneempi kuin monet uskovaiset haluavat uskoakaan, kun mielestään ovat niin korkealla sen yläpuolella... Voin vakuuttaa että älyllisyyden puolesta EI näin ole. Viisaampia todennäköisesti ootta, mutta se ei olekaan vaikeaa, sillä saatana tarkoituksella turmeli tuon ominaisuutensa, sillä sen mielestä siitä oli vain haittaa...

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat