Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007

Vuodatusta: Älkää hommako mokkulaa, vrt. vaIKKA 2/2:seen, toki tääl uutiset lukee, muttei paljon muuta!

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Kommentit (4)

JuurikinNiin
Vuodatusta: Älkää hommako mokkulaa, vrt. vaIKKA 2/2:seen, toki tääl uutiset lukee, muttei paljon muuta!Liian myöhäistä. Hommasin kahden vuoden sopimuksen jo. 10 ecee kuussa ja yhteys on 1/3 meganen. Mokkula tulee kaupan päälle (ovh. 140 euroa) Hyvinhän tällä pärjää, riippuen tietenkin millä alueella olet. Jos ulkona sataa vettä, niin nopeus laskee siihen 56 kb/s. Silloin ei paljon naurata. Saa nähdä miten tulee toimimaan Jenssissä, kun palaan takaisin täältä kesätyöpaikasta. Mietin että jos nostaisin nopeuden 1megaan myöhemmin, sillähän voisi jo imuttaa jotain tavaraa. Maksimi on 2 megaa, tosin hinta on jo aika suolainen 30 ecee/kk

Hikistä on. KUn mulla tosiaan on tämä 100-megan yhteys, niin on niin naurettavaa puuhaa lähteä reissuun mokkulan kanssa. Mullakin tuo 386kbits mokkula Saunalta.

Mutta kyllähän numerot kertoo, jopa 1/300 kotinopeudestani on mokkulalla.

Mutta eipä ihan vielä ole saatavilla tota satamegasta liikkuvaan käyttöön.

Itseasiassa nyt täytyy kehua tätä mokkulaa. Löysin vihdoin ja viimein 3g-verkon ja pääsin hyödyntämään laajakaistaa kunnolla. Kaikki toimii kuin rasvattu, edes youtube ei pätki.

Imutin ensimmäisen leffani: 800 megan tiedosto valui viidessä tunnissa. Ei yhtään hullumpi tulos, kun ajattelee että liittymän nopeus on 1/3 megaa. Parasta tässä on se, että mokkulaa voi kantaa mukanansa minne haluaa. Netti on aina ulottuvillasi. Se 10 euroa ei tunnu enää niin suurelta summalta.

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... sort=false

Porilaisen nuoren miehen Lapin reissu kävi kalliiksi, sillä tuliaisina oli internetin käytöstä 6 000 euron mokkulalasku. Tietokone oli kytkeytynyt Ruotsin verkkoon, vaikka lomaa vietettiin Suomen puolella. Tiedonsiirto ulkomaisessa verkossa on roimasti kalliimpaa kuin kotimaassa.

Kyseinen mokkula toimi DNA:n verkossa, mutta vastaavat yllätykset ovat tuttuja myös Elisalle ja TeliaSoneralle. Asiakkaille on käynyt rajaseudulla vastaavia vahinkoja, tai lomamatkalla ei ole tiedostettu, että netin käyttö maksaa mansikoita.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat