Seuraa 
Viestejä45973

Sosiaalikeskus on tila, jossa ei suvaita heteroseksismiä

Tästä on hyvä lähtä! Heteroseksuaalisuus saadaan pois valistamalla ja jakamalla flyereita (kiitos vaan kaikille greenpeacen ja ViNo:n feissaajille!!). Ylipäätänsä suhtautuminen vähemmistöihin eli seksuaalisuuntautumisiin on nihkeä, suomessa varsinkin saadaan asenteita muokattua juuri tällaisin julistuksin joissa nimenomaan tuomitaan heteroseksuaalisuus ns. "normaalina" suuntauksena! Mikä tahansa asenna pitäisi olla "heteroseksuaalisuuden" tasolla, ja jos ei niin se on vähemmistövaltuutteuduiden asia!

Joitain ViNo:n jäseniä on ollut valtaamassa tyhjiä rakennuksia sosiaalikeskuksiksi. Sosiaalikeskuksissa nimenomaan nuoret ja maahanmuuttajat saavat toteuttaa itseään eikä pelkästään olla yhteiskuntakoneiston heiteltävänä. Vapaa liikkuvuus toteutuu sosiaalikeskusten perustamisen taustalta juuri siitä, että kaikki ovat tervetulleita sosiaalikeskuksiin toteuttamaan itseään ja omaa aatettaan sillaisina kuin ovat!

Sano EI heterokulttuurille - sano ei patriarkalismin leviämiselle..... sano KYLLÄ suvaitsevaisuudelle!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Toope
Seuraa 
Viestejä32355

Tuo on toki esimerkki siitä, että nimim. "Suvaitsevainen" on palstalla lähinnä trollaamassa, ei keskustelemassa.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat