Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sosiaalikeskus on tila, jossa ei suvaita heteroseksismiä

Tästä on hyvä lähtä! Heteroseksuaalisuus saadaan pois valistamalla ja jakamalla flyereita (kiitos vaan kaikille greenpeacen ja ViNo:n feissaajille!!). Ylipäätänsä suhtautuminen vähemmistöihin eli seksuaalisuuntautumisiin on nihkeä, suomessa varsinkin saadaan asenteita muokattua juuri tällaisin julistuksin joissa nimenomaan tuomitaan heteroseksuaalisuus ns. "normaalina" suuntauksena! Mikä tahansa asenna pitäisi olla "heteroseksuaalisuuden" tasolla, ja jos ei niin se on vähemmistövaltuutteuduiden asia!

Joitain ViNo:n jäseniä on ollut valtaamassa tyhjiä rakennuksia sosiaalikeskuksiksi. Sosiaalikeskuksissa nimenomaan nuoret ja maahanmuuttajat saavat toteuttaa itseään eikä pelkästään olla yhteiskuntakoneiston heiteltävänä. Vapaa liikkuvuus toteutuu sosiaalikeskusten perustamisen taustalta juuri siitä, että kaikki ovat tervetulleita sosiaalikeskuksiin toteuttamaan itseään ja omaa aatettaan sillaisina kuin ovat!

Sano EI heterokulttuurille - sano ei patriarkalismin leviämiselle..... sano KYLLÄ suvaitsevaisuudelle!

Kommentit (1)

Toope
Seuraa 
Viestejä25097
Liittynyt23.7.2006

Tuo on toki esimerkki siitä, että nimim. "Suvaitsevainen" on palstalla lähinnä trollaamassa, ei keskustelemassa.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat