Seuraa 
Viestejä9265

Siis eikö täällä ole mitään off-topiccia minne saa pistää kaikki yksittäiset mietteet ilman että tarttee luoda uutta topiccia sen takia? Oikeastiko ei ole, ainahan sellainen on oltava.. esim minulla on nyt pakottava tarve kertoa tälläinen ajatus:

Netistä kun voi ladata ilmaiseksi ohjelmia ja musiikkia sun muuta mitkä oikeasti maksaa. Miksi tälläistä sanotaankaan kun latailee niitä sieltä.. onko se warettamista? No mutta kuitenkin.. jos kaikki vaan latailisi netistä ilmaiseksi eikä kukaan enää ostaisi esimerkiksi musiikkia, siitähän koituisi kamalasti taloudellista tappiota näille joillekin. Siksi tuo netistä lataaminen on väärin.

Mutta. Kuitenkin, jos ajattelee täysin rehellisesti ja miettii, että ostaisiko kyseisen hyödykkeen mikäli sitä ei saisi netistä ilmaiseksi ladattua. Jos ei ostaisi, silloin mielestäni sen netistä lataaminen ilmaiseksi on harmitonta. Ketä se muka haittaisi ja millä tavalla? Se on ainoastaan ylimääräistä plussaa, ylimääräistä mielihyvää lataajalle, eikä haittaa ketään. Sen sijaan jos on rehellinen ja tulee siihen tulokseen että ostaisi, niin silloin se myös pitää ostaa, eikä sitä saa ladata netistä ilmaiseksi. Koska muuten jättäisi maksamatta siitä mistä muuten maksaisi. Silloin teko muuttuu eettisesti vääräksi.

Oletteko samaa mieltä vai olenko ihan kajahtanut..

くそっ!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Monet independence artistit saavat tällä tavalla julkisuutta julkaisuilleen, mitä heidän ei ikävä kyllä ole mahdollista saavuttaa kaupallisilla radiokanavilla.
Oikeasti! Milloin viimeksi olet kuullut lempipändisi saavan soittoaikaa jollain mafialla? En ainaskaan minä.

Itseäni ei hittojakaan kiinnosta, jos joku haluaa latailla ilmaiseksi jonkun sikarikkaan musiikkiteollisuuden posteripojan tuotoksia.Musiikki kuuluu kaikille!!
Alas musateollisuus ja oikeat artistit kunniaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat