Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

9. 10. 2008 klo 01:14 tein havainnon liikkuvasta valkean värisestä valoilmiöstä, joka lähestyi lounaasta ja laskeutui n. 50 metrin päähän talon etuovesta.

Esine oli mustan värinen laskeuduttuaan ja siitä lähti muutama epämääräinen uloke. Halkaisijaltaan esine oli n. 4 metriä ja korkeus 3 metriä. Esine viipyi paikallaan 11 minuuttia ja nousi takaisin ilmaan ja jatkoi matkaa pohjoiseen.

Esine jätti laskeutumisjäljen ruohikkoon. Jälki on ympyränmuotoinen ja halkaisijaltaan 3,1 metriä jonka sisällä on mustempi n. 2 metrin halkaisijaltaan oleva kuvio. Mustan kuvion sisällä on orgaaniselta materiaalilta näyttäviä pieniä epämääräisiä laikkuja.

Laikuissa olevista näytepaloista on otettu massaspektrometria ja aineen atomimassa on 294.

Ulommalta kehältä löytyneestä aineesta on seuraavanlainen massaspektrometria.

Tarkempia tietoja laskeutumisalueen sijainnista en uskalla ilmoittaa johtuen viranomaisten kiinnostumisesta, mutta alue sijaitsee Kuopion lähistöllä alueella jossa myös Rissalan lennosto harjoittelee.

Sivut

Kommentit (30)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005
McRoot
9. 10. 2008 klo 01:14 tein havainnonZiisus, aikamatkaaja!

Taitaa olla kesän loppumisen merkkejä kun penskojen uima-altaat tyhjennetään.

Heksu
McRoot
9. 10. 2008 klo 01:14 tein havainnonZiisus, aikamatkaaja!

Taitaa olla kesän loppumisen merkkejä kun penskojen uima-altaat tyhjennetään.
Ohoh. Typotusta 9. 8. 2008 piti laittaa. Olympialaiset sotkee ajantajun.

Massaspektrometri oli uku:n BioMater-keskuksen härpäke.

sapetix
Voi,voi polttavatko Ufotkin tupakkia (aski kuvassa kahdeksan). Siitä tulee keuhkoihin pipi.Ei, se oli siinä mittasuhteita varten, nyt se aski hohtaa pimeässä.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005
250585
Kovin kehno yritys tämä.Läppä olis voinut olla ihan hyvä yhdellä kuvalla, mutta ketään tuskin oikeest kiinnostaa uima-altaan liiskaama homeinen ruoho.

Et sitten viitsinyt ilmoittaa niissä ufo-ketjuissa että et usko ufojuttuihin ja pidä niitä naurettavana vaan teit ihan oman ketjun siitä kuinka sinun nykyinen maailmankuvasi on heikoilla kantimilla. Jos ne ufojutut tekee tiukkaa niin kannattaa pysyä erossa niistä eikä mennä nolaamaan itseään koko palstan edessä.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1300
Liittynyt1.9.2006

Oliko kyydissä pieniä olentoja, jotka suhtautuivat arasti lähestymisyrityksiisi?

Vai oliko olennot kenties suurehkoja ja isomahaisia, sekä haisivat jollekkin tutulle.. Esimerkiksi oluelle tai alkoholille?

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat