Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuvitellaan nyt että USA:n ja Venäjän välil syttyis sota tämän Georgian kriisin takia. Miten siinnä kävis? Mitkä maat osallistuisivat lisäksi tuohon sotaan?

Kommentit (4)

supollatotuus
Seuraa 
Viestejä204
Liittynyt14.8.2007
nuubi
Kuvitellaan nyt että USA:n ja Venäjän välil syttyis sota tämän Georgian kriisin takia. Miten siinnä kävis? Mitkä maat osallistuisivat lisäksi tuohon sotaan?USA vs Venäjä = Helvetissä tavataan.

Ei ole tapahtumassa, ainakaan vielä. USA kyllä uhkailee, mutta ei se mitään tee. Ja sama homma myös Venäjällä. Sota ei hyödytä kumpaakaan millään tavalla, päinvastoin. Kukaan ei lähde sotaan ilman, että voi hyötyä siitä reilusti.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31146
Liittynyt16.3.2005
nuubi
Kuvitellaan nyt että USA:n ja Venäjän välil syttyis sota tämän Georgian kriisin takia. Miten siinnä kävis? Mitkä maat osallistuisivat lisäksi tuohon sotaan?Käytännössä homma hoituisi niin, että USA ja Venäjä ulkoistaisivat homman tukemalla keskenään taistelevia ryhmittymiä entisissä neuvostotasavalloissa. Sitenhän ne kylmän sodankin aikaan sotivat Koreassa, Vietnamissa ja Afganistanissa nyt ainakin. Tuskin nuo avoimeen konfliktiin ryhtyvät joknin pahaisen banaanitasavallan takia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat