Seuraa 
Viestejä45973

Jokainen mies tietää että mitä otsikko tarkoittaa. Mutta miten naiset ajattelevat tämän ?

Jos ajatellaan että palkka on pieni, niin puhumme orjuudesta. Siinä palkka käsittää asunnon, lämmityksen, kalustuksen, veden ja ruuan. Muistuttaa monia tuntemiani perheitä.

Jos palkka on pienehkö, eli kastraatio, niin se on orjuus paitsi että saa olla oma perhe. Sille ei ole kuitenkaan annettu aikaa ollenkaan. Silloin avioerot ovat yleisiä (yli 50%) koska ei ole aikaa edes panohommiin.

Kolmas vaihtoehto on hyvä palkka eli vapaus, mutta ilman vapaa-aikaa. Lapset on ilman isää, samoin vaimo. Ainoa seksi on hotellin pornokanava.

=> palkkatyö on marsilaisen näkökulmasta sama kuin kastraatio.

Kommentit (4)

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249

Ihmisen evoluutio on tehnyt ihmisestä enemmänkin itsenäisen ja sisäisestä motivaatiostaan ahertavan yrittäjän kuin palkkaorjan. Tämä sääntö on pätenyt keräilytaloudessa ja myös maatalousvaltaisessa yhteiskunnassa. Palkkatyön osuus on kasvanut huomattavasti vasta teollistumisen myötä.

-

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Kyllä seisoo pili. Ja toimistolla kun käy katselemassa asiakkain systeemejä ja neuvomassakin tarvittaessa niin panevat tililleni vähäsen vajaat neljä tonnia aina 15. päivä.

Milloin se kastraatio tapahtuu? No toki tämän varoituksen saaneena kakin istumalla vain yhdellä kankulla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvän tai ainakin riittävän palkan voi saada kohtuullisella työajalla, jolloin perheelle jää aikaa. Työ voi olla myös mielekästä ja mukavaa. Jos nämä ei täyty, niin voi alkaa yrittäjäksi. Tosin palkka voi jäädä vähäiseksi tässä tapauksessa.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Lektu-Elli

Jos ajatellaan että palkka on pieni, niin puhumme orjuudesta. Siinä palkka käsittää asunnon, lämmityksen, kalustuksen, veden ja ruuan. Muistuttaa monia tuntemiani perheitä.Ei ei. Pieni palkka ei vie vapautta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat