Seuraa 
Viestejä45973

Ainoa varma asia on se, että lehdistä lukemalla ei asiasta viisastu juuri lainkaan. Öljymaantiede kertoo jotain, ja se, että Veljekset Putin ja Bush eivät pahemmin riitele asiasta, vähän kiusaavat toisiaan, mutta eiköhän asia ole jo sovittu aikaa sitten. Mustan meren öljysatama Venäjälle, Iran varmaan puolitetaan, suurin voitto menee siis ortodoksijuutalaisille venäjän ortodoksijuutalaiseliitin kautta, eli loppupeleissä Israeliin (Venäjältä sekä USA:sta), sekä Saudisheikeille(USA:sta), varmaankin bin Ladenin perheelle aika pitkälti.

Putin vertasi Saakasvilin toimia Husseinin toimiin, unohti huomata että Saakasvilin ja Husseinin kimpussa on kummassakin tapauksessa valtiojohto, joka on syyllistynyt noin satakertaiseen määrään siviilimurhia.

Ehkä se vaan piruili.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Aivan varma on, että aloituksesi on sekava, eikä se oikein ala mistään ja loppuakin on hankala löytää.

hups, piti vastata viestiin, eikä tehdä aihetta... kommennti siis Sotatila Georgiassa-ketjuun piti olla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Armitage
hups, piti vastata viestiin, eikä tehdä aihetta... kommennti siis Sotatila Georgiassa-ketjuun piti olla...


Ei se mitään

Tämä Georgian tilanne on oiva esimerkki/varoitus NATO-uskovaisille. NATO on turhaa ja Suomi kaikessa määräämättömän määrittelemättömän ihmeellisessä viisaudessaan toimii aivan oikein pysyttelemällä pilipalinatosta ulkona.

Sen sijaan olisi syytä keskittyä EU:n sotilaallisen siiven kehittämiseen ja euroopan integroimiseksi yhdeksi osavaltioiden muodostamaksi valtioksi. Mutta kuka hullu allekirjoittaisi perustuslain nykyisellään Noh maailmahan on täynnä hölmöjä ja sitten niitä, jotka ohjailevat hölmöjä. Sitten on niitä, jotka eivät mahda mitään

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat