Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tästä voi jo olla paljonkin ketjuja, mutta...

Voisiko joku heteromies ihan oikeasti kertoa mikä homomiehissä on niin häiritsevää ja pelottavaa? En osaa kuvitella mitään muuta oikeasti pelättävää asiaa kuin se että homomies tulisi ja raiskaisi. Jotkut tuntemani miehet ovat vähän naureskellen puhuneet siitä että uimahallissa pitää varoa ettei saippua putoa lattialle...

Jos mies on roteva ja melko varma siitä ettei häntä raiskata kuin tyrmäystippatiedottomuudessa, niin miksi suotta ahdistua siitä että joku toinen mies on homo? Onko kyseessä jonkinlainen porukan petturuus jos mies ei haluakaan panna naisia ja olla muiden miesten kaveri, vaan paremminkin enemmän päinvastoin?

Luulisi että jokainen laskelmoiva heteromies on iloinen homomiesten olemassaolosta, koska sitäkin enemmän naisia jää heteromiehille keskenään jaettavaksi mitä enemmän homomiehiä on.

Toki logiikalla ei taida olla näiden asioiden kanssa mitään tekemistä.

Itseni kautta en oikein pysty tätä asiaa hahmottamaan, koska voin todella helposti kuvitella itseni onnelliseksi homomieheksi koska nykytilassa himoitsen nimenomaan miehiä, ja jos kuvittelen itseni lesboksi niin siinä tulee joku valkea seinä vastaan eli en pysty kovin pitkälle kuvittelemaan. Mutta ei minun sen vuoksi tarvitse lesboja vihata etten itse sellainen tunnekaan olevani. Miksi pitäisi? Tottakai tuntemattomat ihmiset voivat pelottaa ja voi miettiä että mitähän tuollakin on mielessä, mutta oma seksuaalinen suuntautumiseni ei vaarannu siinä mitenkään että joku nainen jossakin diggailisikin ulkonäköäni tai persoonallisuuttani. Muuttuuko tämä kaikki jotenkin vaikeammaksi jos on mies ja asetelma hetero/homo eikä hetero/lesbo?

Onhan näitä sukupuolijakoja ollut jo kyllästymiseen asti, joten sovitaan että tämä koskee nyt tiettyä fobiasta kärsivää ihmistyyppiä. Eli lesboja vihaavat naisetkin voivat tähän ilmoittautua ja mietitään että mikä se ongelma oikeasti on, jos sitä ylipäätään voi päättää ja keksiä.

Sivut

Kommentit (274)

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
kabus
EI KUKAAN HOMOJA PELKÄÄ!!!
Vaan pelkästään VIHAA sitä luonnotonta pervoilua!
Sen takia se hinttipaska, joka on keksinyt sanan homoFOBIA pitäisi tappaa!"Homofobia" on jostain syystä yleistynyt termi. Oikeampi ilmaus olisi homo-antipatia.
Ainakin sellaiseksi tunnen oman suhtautumiseni provokatiivisiin homoyksilöihin.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Pelko, jota mieli ei kykene käsittämään muutetaan usein vihaksi, joka taas on helpommin käsiteltävä tunne. Eivät ne miehet välttämättä niitä homoja pelkää vaan enemmänkin niitä omia mahdollisia homoseksuaalisia puoliaan. Ehkä eivät ole todellisuudessa varmoja 100% heteroudestaan ja jollain piilotajunnan tasolla pelkäävät, että lähelle tuleva homoseksuaali saattaa aiheuttaa heissä sukupuolista kiihottumista.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
Stinger

Pelko, jota mieli ei kykene käsittämään muutetaan usein vihaksi, joka taas on helpommin käsiteltävä tunne. Eivät ne miehet välttämättä niitä homoja pelkää vaan enemmänkin niitä omia mahdollisia homoseksuaalisia puoliaan. Ehkä eivät ole todellisuudessa varmoja 100% heteroudestaan ja jollain piilotajunnan tasolla pelkäävät, että lähelle tuleva homoseksuaali saattaa aiheuttaa heissä sukupuolista kiihottumista.Tuopa pari homoa yrittämään minua seksuaalisesti kiihottumaan, niin huomaat, että puheesi on pelkkää sanahelinää.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

No selvästi jotakin on hampaankolossa. Mulle on ainakin aivan sama, mitä aikuiset ihmiset vapaaehtoisesti makuuhuoneissaan puuhaavat. Joitakin (niinkuin sinua näköjään) se tuntuu kiinnostavan niin paljon, että jopa vihaat "sitä".

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006
kairamo
Stinger

Pelko, jota mieli ei kykene käsittämään muutetaan usein vihaksi, joka taas on helpommin käsiteltävä tunne. Eivät ne miehet välttämättä niitä homoja pelkää vaan enemmänkin niitä omia mahdollisia homoseksuaalisia puoliaan. Ehkä eivät ole todellisuudessa varmoja 100% heteroudestaan ja jollain piilotajunnan tasolla pelkäävät, että lähelle tuleva homoseksuaali saattaa aiheuttaa heissä sukupuolista kiihottumista.Tuopa pari homoa yrittämään minua seksuaalisesti kiihottumaan, niin huomaat, että puheesi on pelkkää sanahelinää.Jos et ole homoseksuaali, niin sinulla ei luulisi olevan tarvetta todistella olevasi hetero sen enempää itsellesi kuin muillekkaan ollessasi varma omasta seksuaalisuudestasi heterona. Mitä luultavimmin myös homoseksuaalit olisivat sinulle täysin yhdentekeviä henkilöitä, joiden sukupuolinen suuntautuminen ei aiheuttaisi mitään sen kummempia tunteita.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Lothar
Hollanissa kysytään, että kärsitkö pedofiilifobiasta:

PNVD

Veljellisen rakkauden, vapauden ja monimuotoisuuden puolue (Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit, lyhenne PNVD) on alankomaalainen puolue. Virallisesti puolue perustettiin 31. toukokuuta 2006. Puolueen perustajajäseninä olivat Marthijn Uittenbogaard (puheenjohtaja), Ad van den Berg (rahastonhoitaja) ja Norbert de Jonge (sihteeri). Perustajajäsenet ovat kaikki tunnustautuneet pedofiileiksi ja rahastonhoitaja van den Bergilla on myös takanaan tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

http://fi.wikipedia.org/wiki/PNVD
Koitas ny kuiteski erottaa määritelmät pedofiili ja homoseksuaalinen. Ei todellakaan ole sama asia.

Aloittaja puhuu homoseksuaaleista, ota kantaa siihen.

kairamo
Tuopa pari homoa yrittämään minua seksuaalisesti kiihottumaan, niin huomaat, että puheesi on pelkkää sanahelinää.Aloitappa vaikka homopornosta, sitä kyllä löytyy netistä yllin kyllin. Vai pelkäätkö, että saattaisi alkaa vaikka jöpöttömään?

Homojen inhoaminen on joillekkin miehille puolustuskeino
omia himoja kohtaan, aika moni mies näet haluaa
anaaliseksiä naisen kanssa, mistä se kertoo
, lisäksi kehuvat
maailmalta, että kun Suomalaiset miehet menevät esimerkiksi
Venäjällä "ilotaloon" heistä suurin osa ei tavallista seksiä
halua, vaan kaikkea muuta naista alentavaa kylläkin, jopa
kipua haluavat tuottaa mutta ei kai sitä kaikkea kannata
uskoa mitä kuulee, pysyy parempi mieli.

Lothar
Homot ovat ikäviä myös siinä mielessä, että he levittävät tappavia tauteja,Kauko-Idässä ja Venäjällä matkailevat heterot ovat vähintään yhtä ikäviä.

Sun kannattaakin alkaa pelkäämään homojen sijaan heteroita, niiltähän sä taudin todennäköisimmin saat.

Robert Kronberg:

[size=200:2en3qjdx] Urheilun homofobia talttuu jos useampi
urheilija uskaltaisi tulla kaapista.
[/size:2en3qjdx]

Ruotsin Robert Kronberg, 32, on Pohjoismaiden nopein aitajuoksija. Pitkän uransa kohokohdista hän nostaa ylitse muiden Sydneyn olympiafinaalin kahdeksan vuotta sitten. – Aion kilpailla niin kauan kun voin kehittyä ja tulla nopeammaksi, mutta kieltämättä näen jo urani päätepisteenkin. Göteborgin yliopistossa opiskellut Robert aikoo aktiiviuransa jälkeen keskittyä yritysvalmentajaksi.

Homous on lähes kaikessa huippu-urheilussa tabu. Kronberg kuitenkin uskaltaa puhua asiasta.

Miksi huippu-urheilussa kärsitään edelleen homofobiasta? Onko kyse sponsoreista?

Sillä on valitettavan pitkät perinteet ja stereotypioita on vaikea rikkoa. Joissain lajeissa on helpompaa, joissain vaikeampaa olla avoimesti homo. Uskon että urheilussa asenteet muuttuvat, mutta se tulee viemään aikaa.

Oletko joutunut todistamaan homofobiaa urheilussa?

Kyllä, todella paljon. Sitä tapahtuu melkein joka päivä jossain muodossa.

Suomalaisten kertomissa ruotsalaisvitseissä ruotsalaiset miehet kuvataan aina homoiksi. Mistä luulet tämän johtuvat ja ottaako asia sinua päähän?

En ole kuullutkaan tällaisesta. Ainakaan maaotteluissa ei Suomen joukkue ollut kovin innokas sellaisia vitsejä kertomaan, heh. Ei se häiritse minua millään tavalla. Vitsien taustalla saattaa olla suomalaisten pikkuveli-syndrooma Ruotsia kohtaan. Ja tietysti olette kateita meille koska olemme rennompia ja avoimia (nauraa).

Syksyllä suomalainen lehdistö kohisi, kun Göteborgissa pidetyssä Suomi-Ruotsi –maaottelussa viime vuonna Suomen miesten joukkue tilasi keihäänheittäjä Tero Pitkämäelle stripparin. Ennen esitystä joukkue hiveli Pitkämäkeä kunnes päävalmentaja sanoi että ”nyt siirrytään ruotsalaisuudesta normaaliuteen”. Jälkikäteen valmentaja pyyteli anteeksi mutta liiton puheenjohtaja selitteli asiaa ”maaotteluhengen nostattamisella”. Mitä mieltä olet tästä?

On hirvittävää että urheiluliiton edustaja puhuu tuollaisia. Heidän pitäisi tietää nämä asiat paremmin ja osoittaa enemmän kunnioitusta seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Miten uskot että ammattilaisurheilussa voitaisiin karsia homofobiaa?

Jos useammat homot uskaltaisivat tulla rohkeasti ulos kaapista, olisi heidän helpompi saada muilta hyväksyntää. Ja jos lajiliitot tekisivät paremmin selväksi sen, että on OK olla homo, asioita katsottaisiin eri kantilta.

Uskotko että huippu-urheilijoilla olisi esikuvana vaikutusta homofobian vastaisessa kamppailussa?

Kyllä, paljon!

Yleisesti ottaen, oletko huolissasi siitä että jotkut homot eivät osallistu (joukkue)urheiluun edes kuntourheiluna koska pelkäävät paljastuvansa tai joutuvansa syrjityksi seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi?

Kyllä, olen tästä hyvin huolissani ja mielestäni urheilujärjestöjen täytyisi nykyistä tiukemmin puuttua homokammoiseen käyttäytymiseen.

Uskotko että kestää pitkäänkin ennen kuin näemme miehekkäiksi mielletyissä lajeissa kuten yleisurheilussa tai jalkapallossa avoimesti homoja urheilutähtiä?

Tunnen monia kaapissa olevia huipputason yleisurheilijoita, mutta kuten sanoit aikaisemmin, he pelkäävät että ulostulo veisi heiltä sponsoreita ja siitä seuraisi kyllä ongelmia. Uskoisin että kymmenen vuoden kuluessa asiassa nähdään selvä muutos. Jalkapallossa menee varmasti enemmän aikaa koska siellä vallitsee sellainen macho ilmapiiri.

Kumpi on vaikeampaa: olla avoimesti homo vai siirtolaistaustainen yleisurheilija?

Luulen että on helpompaa olla siirtolainen...

Mikä on viestisi suomalaisille toimijoille, jotka haluavat kitkeä kaikenmuotoista syrjintää urheilussa?

Jatkakaa hyvää työtä. Te olette hyvässä vauhdissa tekemässä parempaa maailmaa, kunhan vain uskotte asiaanne. Jonain päivänä saavutatte tavoitteenne, voin luvata sen teille.

Vielä lopuksi, sinut on nähty catwalkilla mm. varsin niukoissa alushousuissa ja olet myös poseerannut alasti, öljyttynä, siten että vain varjot peittävät intiimeimmän paikkasi. Toisaalta, sinulla on mitä esitellä. Millaista palautetta olet saanut näistä kuvista, olethan sentään tunnettu urheilukasvo?

Olen saanut vain positiivista palautetta. En välitä mitä muut ihmiset sanovat tai ajattelevat näistä tekemisistäni. Olen ylpeä siitä mitä olen.

Haastattelijan kommentti:

Robban on yksi hienoimmista tapaamistani huippu-urheilijoista. Yliopistosta valmistunut adonis pohtii vakaviakin asioita, on huomaavainen, hyväntuulinen eikä hänen ulkoisissa avuissakaan ole valittamista. Hän uskaltaa heittäytyä muuallakin muin maaliviivalla. Oli rohkea veto olympiaurheilijalta puhua urheilusta ja homoista samassa yhteydessä. Järjestöpuolella asiaa on kyllä käsitelty, mutta uskon että kestää vielä pitkään ennen kuin yksikään suomalainen miespuolinen urheilutähti uskaltaa puhua asiasta aktiiviaikanaan. Tässä asiassa voisimme ottaa oppia lännestä.

Voit tutustua Robert Kronbergiin myös hänen omilla nettisivuillaan osoitteessa http://www.robertkronberg.com

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Mä olen sinut oman homouteni kanssa. Mutta en mä homoista silti pidä sen enempää kuin muistakaan ihmisistä. Oikeastaan vähemmän, kerta ne on usein ärsyttäviä. Ja ne tuijottaa mua baareissa. Ei naiset sillä tavalla tuijota. Eikä heteromiehet.

*Mikkis*
Robert Kronberg:

[size=200:24el28gl] Urheilun homofobia talttuu jos useampi
urheilija uskaltaisi tulla kaapista.
[/size:24el28gl]

Ruotsin Robert Kronberg, 32, on Pohjoismaiden nopein aitajuoksija.
Eihän ruotsissa ole mitään homofobiaa. Kyllä jokainen arvaa syyn, miksi homo-Kronbergista tuli niin nopea. Koskahan tämä Mikkis lopettaa homo-spämmäyksen?

Stinger

Pelko, jota mieli ei kykene käsittämään muutetaan usein vihaksi, joka taas on helpommin käsiteltävä tunne. Eivät ne miehet välttämättä niitä homoja pelkää vaan enemmänkin niitä omia mahdollisia homoseksuaalisia puoliaan. Ehkä eivät ole todellisuudessa varmoja 100% heteroudestaan ja jollain piilotajunnan tasolla pelkäävät, että lähelle tuleva homoseksuaali saattaa aiheuttaa heissä sukupuolista kiihottumista.Naurettavaa ja perusteetonta nojatuolipsykologiaa.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006
mallas
Stinger

Pelko, jota mieli ei kykene käsittämään muutetaan usein vihaksi, joka taas on helpommin käsiteltävä tunne. Eivät ne miehet välttämättä niitä homoja pelkää vaan enemmänkin niitä omia mahdollisia homoseksuaalisia puoliaan. Ehkä eivät ole todellisuudessa varmoja 100% heteroudestaan ja jollain piilotajunnan tasolla pelkäävät, että lähelle tuleva homoseksuaali saattaa aiheuttaa heissä sukupuolista kiihottumista.Naurettavaa ja perusteetonta nojatuolipsykologiaa.Sinä taas et pysty edes tuon tasoista tuottamaan, vaan pelkästään arvostelet muitten kirjoittajien tuotoksia. Ehkäpä sinulle sopivia kirjoitelmien otsikkoja olisivat "Oodi penikselleni" tai " Jumalaiset kivekseni" tms. vastaava, mitä olen noita varsinaisesti pidempiä kirjoituksiasi lukenut. Toisaalta ehkä ns. pornofoorumeillakin tasoasi ei kovin korkeana pidettäisi.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat