Seuraa 
Viestejä45973

Miten on, maistuisiko isommanpuoleinen rotta päivälliseksi perunan ja ruskeakastikkeen kera?

Onko kokemusta?

“Rottien syönti ratkaisisi maailman ruokaongelman”
13.8.2008 12:05 ILTALEHTI

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Sota-akan monikin söi Rottaa, Pulua, Oravia, Lokkia, Variksta, jonain eksoottisena metsälintuna, uskoen vakaasti asian olevan niin. Eräs ornitologi tosin oli luustoa jälttäessään ihmetellyt, miksi linnulla on maanisäkkään luusto?

En söisi.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Ei kaatopaikkarottana mutta puhtaasti kasvatettuna kyllä. Kasvatusravintona jotain samantyylistä kuin on broilerin kasvatuksessa.

Vapaissa rotissa on loisina mm. trikiiniä. Siat saavat loisen syötyään rottia. Sikahan on rottien perään. Juuri tuosta syystä tarkastettuakaan sianlihaa ei pidä syödä huonosti kypsennettynä.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä taas voisin tarpeen vaatiessa syödä kuolleita ihmisiä , jos se olisi ainoa tapa selvitä nälkäkuolemalta . Reippaasti vaan chiliä..

Aloittajan täytyy täytyy tunnustaa syöneensä eräänkin rotan (viljellyn). Grillaten, uuniruokina, keitoissa ja kerran jopa tuunasin pizaan=)

qwerty
Aloittajan täytyy täytyy tunnustaa syöneensä eräänkin rotan (viljellyn). Grillaten, uuniruokina, keitoissa ja kerran jopa tuunasin pizaan=)Voiko rottia viljellä ?

No joo viljellä, sattui lispahdus, siis häkkihommaa tarkoitin.

Voipihan pikkurotan häntään tuunata kolmen metrin kaasuvaijjerin ja kiinnittää toinen pää rautatankoon.
Tietty keskelle riisipeltoa. Ois niinku viljeltyä rottaa.
Tulee taas rotan kasvettua mukava grilliruoka muutaman kuukauden päästä. No, ei hyvä, ö

Kun USA kävi Vietnamin sotaa, jenkkiläinen lentäjäluutnantti ammuttiin koneineen alas. Laskuvarjon avulla hän säilyi hengissä ja joutui vietnamilaisten vangiksi. Vankilana oli syvällä Vietnamin sademetsässä oleva bambumaja.
Jälkeenpäin, kun luutnantti oli ihmeen kaupalla päässyt pakenemaan myrkyllisiä eläimiä vilisevän viidakon halki, hän kertoi tarinansa, jossa kertoi monen kuukauden vankeusajastaan m.m. tähän tyyliin:
"Meille sotavangeille tarjottu ruoka oli sellaista, että bambuvankilamme lattianrakosista paljain käsin kiinni saamamme rotat ja sammakot olivat herkkujamme. Söimme ne raakana, koska muuta vaihtoehtoa ei ollut. Onneksi niitä oli vilisemällä."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat