Seuraa 
Viestejä45973

Eikö tämä ihmetytä ketään muuta, että varsinkin suomen mahtavin media sanoma konserni tuntuu käyttävän georgian tilanteen uutisoinnissaan suurimmaksi osaksi interfaxin tuottamaa aineistoa, joka on kuitenkin putinin kaudelta lähtien venäjän valtion sensuroima media?

Kommentit (5)

Hauska vitsi. Venäjää on kritisoitu varsin mojovasti, varsinkin nettimediassa (Iltalehti, Ilta-Sanomat, MTV3), joten vaikka lähde edes oli Interfax, niin kritiikkiä on silti satanut.

Suomessa päinvastoin NIMENOMAAN Venäjää on kritisoitu ja muiden maiden kritisointia jätetty vähemmälle.

"Venäjän joukot tulittivat toimittajia Gorissa"
Italehti 14.8.2008 12:39

toinen asia mikä on itseä ihmettänyt niin tuo stubin paikallaolo asiassa vaikka onkin puhemies, sillä tässähän on kuitenkin osoitettu venäjän toimesta suoraa uhkailua myös suomen mahdolliseen natojäsenyyteen liittyen?

edit: itse saavuin takas suomeen virosta tuossa toissapäivänä ja uutiset aiheesta oli täysin erilaisia

CNN, BBC, SKY NEWS ja REUTERS olivat lähteinä tuolla varmaankin kyseissä järjestyksessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Joker
Hauska vitsi. Venäjää on kritisoitu varsin mojovasti, varsinkin nettimediassa (Iltalehti, Ilta-Sanomat, MTV3), joten vaikka lähde on ollut Interfax, niin kritiikkiä on silti satanut.

Suomessa päinvastoin NIMENOMAAN Venäjää on kritisoitu ja muiden maiden kritisointia jätetty vähemmälle.

"Venäjän joukot tulittivat toimittajia Gorissa"
Italehti 14.8.2008 12:39

tuskin mikään vitsi.
saavat antaa oman suppeamman kritiikin interfaxin kautta ja uskottavuus paranee, kun sentään jotenki kritisoivat omaa toimintaansa.

ja pitäähän suomalaisia median kasvattaa vihaamaan venäläisiä, jotta saahaan taisteluhenkeä kansaan, kun sitä "tarvitaan".

kai seon veli venäläinen oppinu, että ei se aatun metodi aina toimi parhaalla mahollisella tavalla,, eli kun alakaa valehtelemaan ihimisille, niin pittää valehella niin kovasti, että porukalla ei tule mieleenkään kyseenalaistaa auktoriteettiä, kun on niin hurjaa saagaa.
se on tätä uutta venäjää, kun valehellaan vähän vähempi.

saa nähä millon suomesa heiastuu tää sama ilmiö. täälä sentään vielä valehellaan ihan avoimesti. tulipas sen uuen vallesmanni päällikön lausunto mieleen, kun tuumas että mafiaa suurempi riski on syrjäytyneet. joo. ehkä syrjäytyneet tosiaan on jossain vaiheessa suuri uhka,, mut taitaa uhata kyllä suurimmax osaks just sitä mafiaa..

Ed. nusnus

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat