Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Turv ... 05?ref=rss

" Yksin ilman huoltajiaan saapuneiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden määrä on kasvanut rajusti Suomessa tämän vuoden aikana. Suomeen on saapunut loppukesään mennessä jo yli 150 tällaista hakijaa, kun koko viime vuonna määrä jäi alle sadan ja toissa vuonnakin 108:aan. [...] Eniten alaikäisiä hakijoita on tullut Irakista, Somaliasta ja Afganistanista "

Siis miten helvetissä tänne Suomeen oikein pääsee alaikäiset tuolla tavoin? Näkeehän sen nyt sokeakin, että kyseessä on rikollinen toiminta jossa ihmisiä toimitetaan maahan! Tänne pohjolaan ei noin vain alaikäiset somalipennut eksy!

Kuljetusyhtiöille 100.000€ sakko per alaikäinen tulia ja lapsi on välittömästi toimitettava lähtömaan tai kauttakulkumaan viranomaisille.

EDIT: lienee kai sanomattakin selvää, ettei näille ties kuinka monen turvallisen maan kautta saapuneille rikastajille SAA ANTAA KANSALAISUUTTA!

Sivut

Kommentit (44)

Suomalaiset ovat maailman hyväuskoisinta kansaa, kaikki mitä sanotaan otetaan totena. Siksi tällaista toimintaa tapahtuu.

Ketkä muuten noita lapsia järjestää eri puolille Eurooppaa? Toki voi kyseessä olla ihan oma-aloitteinenkin tempaus, kuten sen nigerialaisen nuorisojalkapallojoukkueen kohdalla joka repi passinsa lentokoneessa matkalla Suomeen.

half-life
Ketkä muuten noita lapsia järjestää eri puolille Eurooppaa? Toki voi kyseessä olla ihan oma-aloitteinenkin tempaus, kuten sen nigerialaisen nuorisojalkapallojoukkueen kohdalla joka repi passinsa lentokoneessa matkalla Suomeen.1. Somali tunkee passinsa kuljetusvälineen vessasta alas ja ilmoittaa keksimänsä nimen. Poliisi toki löytää passin putkimiehen avulla ja saa selville oikean henkilöllisyyden, mutta poliittisesti on päätetty että pseudoidentiteetit hyväksytään. Eihän Suomessa voi hyysätä esim. sotarikollisia.

2. Somali saa SPR:ltä tilapäiset paperit ilmoittamalleen nimelle. Sitten hän saa näillä tiedoilla kelakortit ym., ja kun kansalaisuusautomaatti tekee hänestä "yhtä suomalaisen kuin Suomessa syntyneet", hänellä on virallisesti ilmoittamansa nimi, tai useitakin jos on viitsinyt nähdä vaivaa.

3. Sitten hän "hukkaa" passinsa ja saa uuden. Tämän voi toistaa jopa yli kymmenen kertaa. Vanhat passit myydään.

4. Somali tuo Suomeen vaimoinaan tai "vaimoinaan" naisia kotimaastaan. Näillä on toki lapsia, jotkut "äitiään" vanhempia...!?

5. Somali-naisen passiin on merkitty lapsia. Hän matkustaa johonkin ja tulee takaisin lasten kanssa. Lapsista tulee automaattisesti "yhtä suomalaisia kuin Suomessa syntyneet".

6. Jonkin ajan kuluttua lapset ilmestyvät viranomaisten puheille, ja kertovat aivan uuden nimen. Tämännimisen sukulaiset tuodaan Suomeen veronmaksajan kustannuksella "perheidenyhdistämisenä". Vanha henkilöllisyys voi toimia edelleenkin, ja sossu maksaa samalle fyysiselle henkilölle useaan kertaan.

7. Ikiliikkuja toimii ja "Suomi saa kulttuuria ja rikastuu!"

Somalilasten katoamiset liittyvät tähän kaupankäyntiin?

-

Jotenkin surkuhupaisee että suomalaiset ovat toisaalta älykkäimpiä kansoja, mutta toisaalta taas kaikkein helpoiten kusetettavissa.

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Liittynyt2.3.2008
durbutter
Jotenkin surkuhupaisee että suomalaiset ovat toisaalta älykkäimpiä kansoja, mutta toisaalta taas kaikkein helpoiten kusetettavissa.Suomi on ankkurilapsille kiitollinen maa, koska Suomi on yksi harvoista maista, joissa kuolleista nousseetkin perheet yhdistetään. Siis jos oleskelulupa Suomessa myönnetään sosiaalisten syiden, esim orpouden perustella, lapsen vanhempien ilmaantuminen kuvioihin ei tarkoita orpolapsen palauttamista vanhemmilleen vaan perheen yhdistämistä Suomessa jos halua on. Tää muuten saattaa olla yksi syy B lupien yleistymiselle. B lupa ei käsittääkseni anna oikeutta perheen yhdistämiselle.

Ei muuten taida olla Suomessakaan ihan normi, että väärin perustein myönnettyjä sosiallietuuksia ei kumota satikka että ne palkitaan avokätisesti lisäetuuksilla.

Jos viitsii vähänkin seurata Somalian tilannetta, niin valkenee hyvin nopeasti ja helposti, että maa on edelleen käytännössä sotatilassa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /08/689232

Jo pelkästään kansainväliset sitoumukset ja ihmisoikeussopimukset kieltävät ehdottomasti palautukset sotaa käyviin maihin. Tässä ei siis ole kyse pelkästään Suomen laista.

Jokaisesta parempiin taloudellisiin olosuhteisiin päässeestä lapsesta tulisi olla tyytyväinen, sillä nälkäkuolema on hirvittävä kohtalo eikä sellaista pitäisi päästä tapahtumaan kenellekään kotimaasta riippumatta.

Muutenkin tulevaisuudessa työvoimapula tulee pahentumaan entisestään ja täten erityisesti nuori väestö on erittäin tervetullutta ja tarpeellista, ottaen vielä huomioon Suomen kansan ikärakenteen joka jatkossa paisuttaa ikäpyramidin yläpäätä suhteettomasti. Tarvitaan senkin vuoksi nuorta verta tasapainottamaan ikärakennetta. Se on tieteellinen perustelu.

half-life

Kuljetusyhtiöille 100.000€ sakko per alaikäinen tulia ja lapsi on välittömästi toimitettava lähtömaan tai kauttakulkumaan viranomaisille.Mikäli viranomaisilla löytyy ryhtiä, niin juuri noin pitää menetellä.
Pakolaisten asema pitää käsitellä ensimmäisessä maassa johon he saapuvat, ja Suomeen ei ole suoria lentoja Somaliasta, Afganistanista, tai Irakista.

Elikkä se paluulipun alkuosa välittömästi käyttöön, ja kutsumattomat vieraat siihen maahan, josta he Suomeen saapuivat, sekä kelpo lasku lentoyhtiölle, aivan kansainvälisen käytännön mukaisesti.
Lentolippu on heillä valmiiksi menopaluu, sillä yhdensuuntainen lippu on turkasen kallis.

Koitin laittaa "Pravdan" keskusteluun tuosta uutisesta seuraavan moderaattorien verkkoon jääneen kommentin:

"Siniset silmät on sen...

"Eniten alaikäisiä hakijoita on tullut Irakista, Somaliasta ja Afganistanista. Näiden maiden tapahtumat voivat selittää kasvua", Pyykkönen arvelee."

Menikö se näin ?

Lapsiparat ovat ajautuneet perheestään erilleen, ja tässä hätätilassa he ovat ostaneet viikkorahoillaan lentolipun Suomeen, löytääkseen perheensä taas...

Vai olikohan se sittenkin näin ?

"Kun pääset sinne Hölmölään, niin ensin vaadit turvapaikkaa, ja sitten kun olet saanut sen, niin kerrot että sinulla on ikävä perhettäsi, minua, äitiäsi, siskojasi, ja veljiäsi, opastaa isä, ja lisää, hommataan serkkusi sinne sitten myöhemmin, onhan setäsikin jo siellä".

Todellakin, näissä maissa tapahtuu, ja se selvittää sen, miksi alaikäiset matkailevat ilman perhettään..."

Kannattaa kysyä itseltään miten alaikäinen voi matkustella itsekseen, ja mitä hän tarvitsee voidakseen matkustaa.

1).Passi, harvempi alaikäinen noissa maissa ylipäätään tarvitsee passia, mutta jokaisella ulkomaille lentävällä sellainen pitää olla.

2).Lentolippu, harvemman alaikäisen viikkorahat riittävät lentolippuun, edes halpalennoille Euroopan sisällä, saati sellaisen alaikäisen, joka on joutunut(?) perheestään eroon, jolloin viikkorahat ovat jääneet saamatta.

3).Viisumi, harvempi alaikäinen anoo viisumia minnekään, etenkin tilanteessa jossa on jääty yksinään, ja uutisessa mainittujen maiden kansalaisilta edellytetään, tilanteesta johtuen, viisumia kaikkialla.

Ei siis ole mikään vahinko, että näitä alaikäisiä matkustelijoita löytyy, eikä sekään ole mikään vahinko, että he pääsevät monien maiden kautta Suomeen, koska näissä monissa maissa heitä ei kaivata laisinkaan, joten vahinko laitetaan eteenpäin mahdollisimman nopeasti.

Raaka palauttaminen on realismia tässä tilanteessa, pätkä kerrallaan sinne mistä ovat tulleet.
Suomi voi kaikessa rauhassa palauttaa nämä sinne viimeisimmän etappipisteen turvalliseen ympäristöön, mikä se piste sitten olikaan.

Tuo 150 "lapsiparkaa" kasvaa nimittäin hetkessä 1.500 pakolaisparan kustannukseksi, joiden joukosta sitten löytyy "vahingossa" mukaan otettuja naapureiden lapsia toiset 150 lisää, ja homma turpoaa.

Tässä on selvää hyväntahtoisuuden väärinkäyttöä, joka pitäisi oitis torpata, jotta niille todellisille avun tarvitsijoille voitaisiin sitä apua tarjota, silloin kun sitä tarvitaan.

Kun vielä muistetaan lähtömaiden elintaso, niin yhden lentolipun varallisuudella siellä elää isokin porukka pitkän aikaa, eli lähtökohtaisestikaan mistään köyhistä ei ole ollut kyse.

Elintasomatkailu pitää saada kuriin, ja viranomaiset hereille, tekemään sitä työtä minkä heidän kuuluisikin tehdä.

ennakkoluuloton

Jo pelkästään kansainväliset sitoumukset ja ihmisoikeussopimukset kieltävät ehdottomasti palautukset sotaa käyviin maihin. Tässä ei siis ole kyse pelkästään Suomen laista.Jos kyseessä oli ironia, niin täytyy myöntää että se oli nyt niin hyvin laadittua, etten ymmärtänyt sitä.
Jos kyseessä oli pelkkä trollaus, niin kämmähdetään kiveen nyt tämän kerran.

Somaliasta, Afganistanista, tai Irakista, ei ole suoria lentoja Suomeen, eli käytännössä näitä lapsi"pakolaisia" voi tulla Suomeen ainoastaan Euroopan ulkopuolisista maista, joihin palauttaminen niihinkin on täysin turvallista.

Elikkä raa'asti takaisin vain, meillä pitää olla selkärankaa tunteisiinkin vetoavan elintasomatkailun edessä.
Oppivathan samalla välittäjämaat tapoja, tai sitten ei, mutta se ei enää olekaan meidän vastuulla.

Jokaisesta parempiin taloudellisiin olosuhteisiin päässeestä lapsesta tulisi olla tyytyväinen, sillä nälkäkuolema on hirvittävä kohtalo eikä sellaista pitäisi päästä tapahtumaan kenellekään kotimaasta riippumatta.Vedätystä parhaasta päästä...

Kuinka monella nälkään kuolevalla on taskuissaan rahaa lentolipun lunastamiseen tarvittava määrä ?
Jos yhdelläkään, niin onpahan eriskummallisen harvinainen yhdistelmä.

Muutenkin tulevaisuudessa työvoimapula tulee pahentumaan entisestään ja täten erityisesti nuori väestö on erittäin tervetullutta ja tarpeellista, ottaen vielä huomioon Suomen kansan ikärakenteen joka jatkossa paisuttaa ikäpyramidin yläpäätä suhteettomasti. Tarvitaan senkin vuoksi nuorta verta tasapainottamaan ikärakennetta. Se on tieteellinen perustelu.Jos "työvoimapula" tästä pahenee, niin kohta meillä on täystyöllisyys, harvinainen ilmiö nykyisenä aikana kun teollisuutta ajetaan alas, ja siirretään kevyemmän hiilidioksidiverotuksen maihin.

"Tieteellinen perustelu", ennustukseen perustuen, on sekin jo harvinaisuutensa puolesta tervetullut näky, mutta varsin paha tieteelle...

Vuodatuksesta "unohtui"(?) kantaväestön geneettinen parantaminen, johon mitä luultavimmin perustuu "uus-suomalaisten" käytäntö tyttöjensä lähettämiseen "parannus"leikkauksiin niihin entisiin kotimaihin, joissa on liian vaarallista asua, mutta jossa voi vierailla turistina, ja näiden leikkausten tarkoituksena on mutiloida tytöt heidän omia perinteisiä vaatimuksia vastaaviksi, kelpaaviksi heidän omille sulhaskandidaateilleen.

Monikulttuurisuus on niin siunauksellisen rikastavaa, että sitä voidaan vaatia vain kantaväestöiltä, riittävän varallisuuden omaavissa maissa.

Kulttuurin rikastumisen tunnistaa siitä, että sellaisten kulttuurien edustajia alkaa näkymään joutilaina katukuvassa, joiden kulttuurien edustamista asioista eroon pääseminen on taannut, tähän asti, meille korkean elintason.

Jos on aivan pakko valita, otetaanko rikas kulttuuri, vai kelvollinen elintaso, valitsen elintason.

ennakkoluuloton

Jo pelkästään kansainväliset sitoumukset ja ihmisoikeussopimukset kieltävät ehdottomasti palautukset sotaa käyviin maihin. Tässä ei siis ole kyse pelkästään Suomen laista.Sotaakäyviä maita ovat mm. Venäjä, USA ja Irakin & Afganistanin operaatioihin osallistuvat maat, jne.. Myös Fidzhi-saaret, sillä heidän väkeään on lähes aina YK-rauhaturvatehtävissä.

ennakkoluuloton

Jokaisesta parempiin taloudellisiin olosuhteisiin päässeestä lapsesta tulisi olla tyytyväinen, sillä nälkäkuolema on hirvittävä kohtalo eikä sellaista pitäisi päästä tapahtumaan kenellekään kotimaasta riippumatta.Siksipä Suomessa oleskelevien somalien tapa lähettää lapsiaan oikeaan kotimaahansa koraanikoulutettaviksi, silvottaviksi ja pakkonaitettaviksi on kaikkien kansainvälisten sopimusten vastaista! Suomi tekee pahan rikkomuksen kun sallii tämän!!

Samoin kaupunginvaltuutettu Zahra Abdullahin matka islamistien hallitsemaan Mokadiskuun olisi pitänyt estää laittamalla ämmä rautoihin ja tarkan vartioinnin alle täällä Suomessa! "Yhtä-suomalainen-kuin-Suomessa-syntyneet" -henkilö matkusti ihan silkkaa tyhmyyttään sotaakäyvään maahan nälkäkuolemaa kärsimään!!

Abdullahin Somaliassa oleskelu tuli julkisuuteen vain etiopialaisten hyökättyä Mokadiskuun puhdistamaan sitä islamisteista. Vihreä kaupunginvaltuutettu oli siis vihreytensä(?) takia suuressa vaarassa, ja antoi YLE:lle lausuntoja, -toki aluksi väärällä henkilöllisyydellä...

ennakkoluuloton

Muutenkin tulevaisuudessa työvoimapula tulee pahentumaan entisestään ja täten erityisesti nuori väestö on erittäin tervetullutta ja tarpeellista,...Eräs matalapalkka-alan työnantaja hankkikin äskettäin työvoimaa Kiinasta. Suomesta kun ei löydy? _Eikä varsinkaan täällä olevista maahanmuuttajista!

ennakkoluuloton
... ottaen vielä huomioon Suomen kansan ikärakenteen joka jatkossa paisuttaa ikäpyramidin yläpäätä suhteettomasti.Ihailemasi kansallisuuden edustajat työllistettyinä vanhusten hoitoon ovatkin jo auttaneet ikäpyramidin korjaamisessa. Uutisissa ei vain rasistisesti kerrota laiminlyöjien ja hoitovirheentekijöiden etniteettiä...

ennakkoluuloton
Tarvitaan senkin vuoksi nuorta verta tasapainottamaan ikärakennetta. Se on tieteellinen perustelu."Tieteellisellä" viitannet "tiede"-palstaan? Oikea sanonta olisikin:

"Tiedepalstallinen".

Täällä kun tosiasiat kumoutuvat usein poliittisesti epäkorrekteina.

Auf Wieder Sehen!

P.S.
Kiitos päivän hupituokiosta! Harvoin tapaa nykyaikana noin puhtaaksiviljellyn uskonnollista mokutekstiä!

-

Minusta ainoa toimiva monikultuurikokeilu tapahtui Neuvostoliitossa Magadanissa. Siellä monenkirjava joukko teki ahkerasti töitä lupsakoiden NKVD -miesten valvonnassa. Se oli aitoa kulttuurien kohtaamista!

Jos Suomikin kokeilisi tämmöistä leirityöprojektia Inarin pohjoispuolella, niin maahanmuuttajat palaisivat nopeasti lähtömaihinsa todettuaan sotatilan olevan ohi.

Tähän samaan aiheeseen liittyen mainio kirjoitus Pohjalaisesta:

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=352174

Tuohon on paha lisätä enää mitään.

Kuntia ei kiinnosta ottaa lisää pakolaisia, joten pakolaiset joutuvat viipymään pitkään pakolaiskeskuksissa, tietää kertoa YLE:

http://www.yle.fi/uutiset/24h/id99105.html

Mitä ilmeisimmin kunnissa on jo opittu laskemaan mikä on nettotulos näistä pakolaisista, ja se kun kerran on negatiivinen, niin kukapa sellaista vapaaehtoisesti haluaisi.

Ehkäpä hiljalleen aletaan ymmärtämään, ettei pakolaisten kuljettaminen Suomeen olekaan se paras keino auttaa pakolaisia.

Ihmisten kuljettaminen ympäri maailmaa syrjäytymään, ei ole kenenkään etu, ja kustannustehokas auttaminen siellä pakolaisten lähtömaan lähellä, antaa mahdollisuuden auttaa moninverroin useampaa samalla rahalla joka nyt tuhlataan slummien muodostamiseen teolisuusmaihin.

...ennakkoluuloton ja vastaavat

Suomeen ei takuuvarmasti tarvita somalialaista uutta verta, eikä vanhempaakaan.

On se kumma ettei mene täkäläisille hemmoille kaaliin kun ihan osaa lukea, kirjoittaa ja kenties ymmärtääkin hitusen, jaa mistä... Tarkoitan Somalifriikkejä

Ja jos pakolaisia tarvitaan, niin kaikki ko. "pakolaiset" tulisi sijoittaa Ahvenanmaalle kasvattamaan sukua, Suomifanit mukanaan.

-erinomaisesesti ennakkotietoinen

ennakkoluuloton
Jos viitsii vähänkin seurata Somalian tilannetta, niin valkenee hyvin nopeasti ja helposti, että maa on edelleen käytännössä sotatilassa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /08/689232

Jo pelkästään kansainväliset sitoumukset ja ihmisoikeussopimukset kieltävät ehdottomasti palautukset sotaa käyviin maihin. Tässä ei siis ole kyse pelkästään Suomen laista.

Jokaisesta parempiin taloudellisiin olosuhteisiin päässeestä lapsesta tulisi olla tyytyväinen, sillä nälkäkuolema on hirvittävä kohtalo eikä sellaista pitäisi päästä tapahtumaan kenellekään kotimaasta riippumatta.

Muutenkin tulevaisuudessa työvoimapula tulee pahentumaan entisestään ja täten erityisesti nuori väestö on erittäin tervetullutta ja tarpeellista, ottaen vielä huomioon Suomen kansan ikärakenteen joka jatkossa paisuttaa ikäpyramidin yläpäätä suhteettomasti. Tarvitaan senkin vuoksi nuorta verta tasapainottamaan ikärakennetta. Se on tieteellinen perustelu.
Eri asia sitten miten sodan traumatisoimat ihmiset pärjäävät yhä kovenevassa työelämässä.

Ainakin lanttumaakareille riittää hommia...

(Sivumennen sanoen myös aika ällöttävä ajatus että me voimme riemuita toisten pahasta olosta; paikassa N on sota, jippii, me saamme työvoimaa...!)

Taitaa olla tiedon puute syynä muutamiin ketjun kriittisiin
kommentteihin? Kannattaa lukea vaikka siirtolaisinstituutin
sivuja: http://www.migrationinstitute.fi/

Väestön ja työvoiman kansainvälistyminen
nyt ja tulevaisuudessa

http://www.migrationinstitute.fi/pdf/Si ... 30_ESR.pdf

"Mikäli tänne halutaan lisää väkeä, maahanmuutosta on saatava mahdollisimman yksinkertainen.
Maahantulon ja lupien hoitamisen on hoiduttava joustavasti ja nopeasti. Apua
on oltava saatavilla ja alusta lähtien on satsattava kotoutumis- ja kielikoulutukseen. Tärkeää
on muistaa, että Suomeen työhön tuleva maahanmuuttaja ei useinkaan saavu yksin,
vaan hänellä saattaa olla puoliso ja lapsia mukanaan
. Heidät tulee myös ottaa huomioon
uuteen maahan sopeutumisessa. Erittäin tärkeää on muistaa, että asenneilmapiiriin on
kiinnitettävä huomiota, jotta täällä olevat maahanmuuttajat saadaan pidettyä vastaisuudessakin.
" (s.186)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat