Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voidaan päätellä Dmitri Mendvedevin puheista

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200808 ... 6_ul.shtml

- Meidän kansalaisiamme ja arvojamme tulee kunnioittaa. Olemme aina olleet rauhaa rakastava valtio. Venäjä tai Neuvostoliitto ei ole koskaan aloittanut sotaa. Emme ole hyökänneet mihinkään, toimineet vain rauhanturvaajina, Mendvedev sanoi.

Eli siis talvisotakin alkoi suomalaisten röyhkeistä Mainilan kylän pommituksista.

Mendvedev sentään ymmärtää puhua sekä Venäjästä ja Neuvostoliitosta samassa rauhaa rakastava valtio-kontekstissa.

Sivut

Kommentit (194)

Tulkittavissa on toki, ellei kyseessä ole inhimillinen erehdys. Ilmeisesti puhujan mielestä asia on yhdentekevä pikkuseikka viestin kannalta.

Sakarias
Tulkittavissa on toki, ellei kyseessä ole inhimillinen erehdys. Ilmeisesti puhujan mielestä asia on yhdentekevä pikkuseikka viestin kannalta.Luultavasti Iltalehden "tulkinta".

Pitäisi nähdä venäjänkielinen teksti.

Suomi ja Suomalaiset, te ette ole ikinä aloittaneet yhtään sotaa; Enemmän Suomen kansaa on tappanut ja tappaa risti, kuin sirppi ja vasara. Jokainen tänään Lutherin lapseksi kastettu Suomalainen lapsi, tai Suomalainen lapsi joka on muulaiseksi kastettu kuin Suomi, on osa 666 vuotta kestänyttä kansanmurhaa. Jos Venäjä olisi Suomen Kansan pahin vihollinen, silloin lapset kastettaisiin tänään Venäläisiksi - niin ei kuitenkaan ole. Jos Venäjä olisi Suomen Kansan pahin vihollinen, Suomessa olisi tänään Pakko-Venäjä - niin ei kuitenkaan ole. Tähän Maahan, ja tähän Kansaan, Suomi ja Suomalaiset, ei ole koskaan syntynyt syntistä ja perisyntistä. Eikä synny. Se on absoluuttinen totuus kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Jooo, ihan varmasti aloitti. Varusteena oli pystykorva ja kymmenen luotia. Onneksi armas ja aina niin vaaraton itänaapuri oli varuillaan, ja esti Suomen hyökkäämästä aina tyynelle Valtamerelle asti. Siinä olisi isä Aurinkoisen 150 miljoonainen kansakunta saattanut huuhtoutua kylmään mereen.
Meidän itänaapuri on loistava esimerkki siitä mitä syntyy, kun juopot sikiävät keskenään.
Tällaisia Med,,, Medven,,, oli mikä tahansa .
Näyttää puhaltavan taas uudet tuulet tuolla idässä. Taitaa taas huonon omanarvon tunnon omaava itänaapuri olla voimissaan. Luulisi viimeistään nyt entisen 2. maailmansodan länsiliittolaiset ymmärtävät, mikä tämä meidän itänaapuri oikein on.

Petu
Luulisi viimeistään nyt entisen 2. maailmansodan länsiliittolaiset ymmärtävät, mikä tämä meidän itänaapuri oikein on.

Oudompaa on, että edes kaikki suomalaiset eivät ole asiaa vielä tähän päivään mennessä ymmärtäneet.

Nyt täytyy huomioida se mikä saa Venäjän aloittamaan sodan:

Vodka-erä saapuu johonkin vastuunalaiseen joukko-osastoon ja kun perinteisesti päällystö nauttii ensin ja valta-osan, niin jossain vaiheessa pikku-ukot alkavat hyökätä ja vastatoimena tehdään vastahyökkäyskäsky, joka tulkitaan ko alueen vastapuolen aikeeksi toimeenpanevalla tasolla. Kun aseet alkavat paukkua, niin se automaattisesti eskaloituu sodaksi, jossa kukaan ei tiedä kuka se aloitti ja miksi.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
Luultavasti Iltalehden "tulkinta"
Selitys, selitys ...

Venäjän ja Neuvostoliiton vertaaminen Medvedevin puheessa ei ollut aivan sattumaa, vaan muutoksen alkua. Venäjä näyttää olevan kafkamaisesti muuttumassa takaisin Neuvostoliitoksi.

'The Russian, Soviet state has never started a war. But even the most peace-loving state should have an effective army.'http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... pital.html


We have always been a peace-loving nation. The Russian, Soviet state has never started a war.http://en.rian.ru/russia/20080818/116109083.html

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Fëanor
Oudompaa on, että edes kaikki suomalaiset eivät ole asiaa vielä tähän päivään mennessä ymmärtäneet.

Vielä oudompaa on, että Lutherin aikaan Luther puhui Juutalaisten joukkotuhonnasta, ja siihen aikaan, Juutalainen tarkoitti ihmistä yleensä. Ja suuri osa Eurooppaa joko tapettiin, tai Lutherilaistettiin - mukaan lukien Suomalaiset. Vielä oudompaa on, että Hitler jatkoi Lutherin perintöä (Hitler ja Luther on sukua: "Isältä pojalle"), mutta Hitlerin aikaan Juutalainen oli jo uskontoon ja kansaan sidottu käsite - mutta hän toteutti Lutherin unelman; Maailmansota. Ja vielä oudompaa on, että Suomeen Lutherilaisuus, ja kaikenlainen väkivalta ja terrori, tuli lännestä - ei idästä.

Sotia ei aloittanut Venäläiset, eikä Suomalaiset.

'The Russian, Soviet state has never started a war. But even the most peace-loving state should have an effective army.'On historiallisesti totta.

Syytökset sotien aloittamisesta, ja sodista yleensä nykypäivään saakka, purkautuu taaksepäin ajassa. Rikollinen, syyllinen, löytyy aina tapahtumaketjun alusta, ei keskeltä, eikä lopusta.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
blanksi
Emme ole hyökänneet mihinkään, toimineet vain rauhanturvaajina, Mendvedev sanoi.Joopa joo.

Pelottava mies tuo Mendvedev. Tällaisen uhoamisen voisi selittää sillä, että koska Mendvedev on jäänyt pahasti Putinin varjoon ja ihmisten ennakkoasenne hänestä on ollut, että huomattavasti pehmeämmästä ja rauhallisemmasta hissukasta on kyse, niin nyt pitää näyttää. Tuollainen, mahdollisesti lievästä itsetunnottomuudesta kärsivä, Putinin hännystelijänä esiin nostettu kaveri voi loppujen lopuksi olla vaarallisempi kuin judoa harrastava, yläruumis rambomaisesti paljaana poseeraava kollegansa. Saa nähdä, minne kaikkialle se vielä rynnistää panssareineen rauhaa turvaamaan... Putinkin voi Mendvedeviä marionettinaan käyttäen harrastaa aggressiivisempaa toimintaa kuin omana itsenään, ja nousta sitten takaisin valtaan laajennettuun valtakuntaan rauhaa rakentavana johtajana...

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
blanksi
Emme ole hyökänneet mihinkään, toimineet vain rauhanturvaajina, Mendvedev sanoi.

Koskien Suomea, ilman Venäjää, ei Suomea ja Suomalaisia olisi tänään olemassa. Venäjä vapautti Suomen. Eli "toimineet vain rauhanturvaajina" on historiallisesti totta. Venäläiset karkoitti väkivaltaisen Suomen Kansan murhaajan nykyisen Suomen alueelta, luovutti maa-alueita Saksalle Euroopassa, jotta Suomi vapautuisi, ja että Saksa hyväksyisi Suomen itsenäisyyden. Niin myös kävi, mutta Suomeen pesiytynyt kuninkaallinen puhdas rotu, se joka ei koskaan sekaannu toiseen rotuun, päätti sekaantua, ja "oli Suomalaisia", ja aloitti Suomalaisten joukkotuhoamisen.

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

Taitaa olla Pyhällä ja Karhusella vain kuppa eli syfilis.. Tauti on viimeisessä vaiheessaan.. Aiheuttaa suuruuden hulluutta..
Kuppa oli myös Napoleonilla ja Pietari Suurella...

Tiesittekö muuten että uusin huhu liittyy Venäjän Itämeren laivastojen varustamisesta ydinkärjillä.. On vain rauhanomaisen puolustamisen vuoksi Venäjän tuokin tehtävä...

Matille muuten tiedoksi että jos me emme olisi taistelleet venäläisiä vastaan, meillä olisi venäjän pakko. Kysyin asiaa 84-vuotiaalta Stefan Grigorjeviltä (suomensi nimensä Teppo Raskas), joka on syntyperäinen karjalainen.. Hän sanoi, että vaikeita oli ajat Aunuksen Karjalan Kotkajärven kylässä sen jälkeen, kun venäläiset ajoivat suomalaiset pois Karjalasta..

Nimenomaan suomenkielen ja karjalankielen puhuminen oli pahasta.. Nykyiset Aunuksen karjalaiset eivät osaa suomenkieltä tai karjalaa, koska eivät saaneet puhua sitä. Osaavat vain venäjänkieltä. Aivan sama juttu on kohtelu ollut karjalaisilla Venäjän alaisuudessa kuin Ruotsissa asuineilla suomalaisilla.. Rus(sia) viittaa samaan "viking" kansaan kuin Ru(ot)sit.. Samaa kansaa ovat osittain... sama on sadisminkin nälkä..

Vapautta ei saatu, se otettiin.. Ei Venäjä mikään pyhimysvaltio ole.. Kun olimme Ruotsin alaisuudessa, Venäjä janosi suomalaisia maaorjikseen.. Saivathan ne.. Suomalaiset vain pistivät hanttiin viimeisen päälle ja venäläisten kerrotaan sanoneen että per.... suomalaiset kun eivät taivu.. Sitten oli pakko antaa oikeuksia.. 1800-luvun lopussa yritettiin jälleen koventaa otteita, mutta kansallisuusaate oli onneksi lyönyt lopullisesti läpi eikä Venäjän heikko keisari pystynyt enää jarruttamaan valtiokehitystä.. Sitten tulivat bolseviikit ja yrittivät jälleen liittää Suomea Venäjään/Neuvostoliittoon, siinä onneksi onnistumatta. Paljon olisi verta valutettu, jos näin olisi käynyt. Tuhansia suomalaisen kansan heimoveljiä tosin joutui vuosien 1918-1925 jälkilöylyissä sekä 1934-1938 Karjalassa menettämään henkensä punaisten puhdistuksissa.. Vieläkään ei kaikkia surmia ole selvitetty.. Muurmanski oli yksi lohduttomista puhdistusseuduista..

Että Venäjäkö ei muka ole aloittanut alueiden haalimista.. Miten se on voinut vuosisatoja sitten laajentua sitten ? Eihän suuren tarvitse kuin vain tuhota alkuperäiskansansa..

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Liittynyt2.3.2008
sigfrid

Venäjän ja Neuvostoliiton vertaaminen Medvedevin puheessa ei ollut aivan sattumaa, vaan muutoksen alkua. Venäjä näyttää olevan kafkamaisesti muuttumassa takaisin Neuvostoliitoksi.Ja aurinko nousee...

blanksi
Voidaan päätellä Dmitri Mendvedevin puheista

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200808 ... 6_ul.shtml

- Meidän kansalaisiamme ja arvojamme tulee kunnioittaa. Olemme aina olleet rauhaa rakastava valtio. Venäjä tai Neuvostoliitto ei ole koskaan aloittanut sotaa. Emme ole hyökänneet mihinkään, toimineet vain rauhanturvaajina, Mendvedev sanoi.

Eli siis talvisotakin alkoi suomalaisten röyhkeistä Mainilan kylän pommituksista.

Mendvedev sentään ymmärtää puhua sekä Venäjästä ja Neuvostoliitosta samassa rauhaa rakastava valtio-kontekstissa.
Tuollainenhan voi olla vaikka tahallista provosintia?!!!

Älkää nyt jumalauta menkö halpaan!

Se on nähkääs niin että "herra koittelee, mutta ei hylkää".
Pitää olla älykäs ja malttavainen. Ei saa ruveta hosumaan ja antaa vetää itseään nenästä. Järjenkäyttö ei ole kielletty kait miehiltäkään!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat