Seuraa 
Viestejä45973

http://radioislam.net/protocols/indexfin.htm

Siinä vähän purtavaa teille rakkaat palstalaiset. Ottakaa huomioon, että tämän tekstin ovat laatineet todella älykkäät, kylmästi laskelmoivat, mitä suurimmassa määrin rasistiset Ibliksen (lainatullaah aleihi)seuraajat. Nyt lähestyy aika jolloin muslimit ja kristityt yhdessä taistelevat näitä vastaan. Ottakaa opiksi vihollisen kirjoista. Lukekaa ne huolella ja miettikää kannattaako jättää shindlerin hissit ja liukuportaat huomenna kulkematta ja kulkea ihan niitä tavallisia rappusia. Olkaa taistelukuntoisia. Jättäkää se bisse ostamatta ja se pornoleffa katsomatta ja palatkaa puhtaaseen elämän tapaan, mikä miellyttää Jumalaa. Ottaka vaimo tai neljä vaimoa ja ottakaa orjiksenne IDF.stä Israelin kauniit tyttäret ja omistakaa palvonta puhtaasti Allahille, kuten Abrahamin (aleihis salaam) uskonto on ja seuratkaa viimeistä lähettilästä (sallallaahu aleihi wa sallam) jos tahdotte menestyä. (so. kuulua niihin jotka saavat Luojamme armon, pääsevät paratiisiin, eivätkä joudu tulenrangaistukseen).

Kommentit (5)

Ikrima

Ottaka vaimo tai neljä vaimoa ja ottakaa orjiksenne IDF.stä Israelin kauniit tyttäretVaimoa en tarvitse, mutta jonkin sortin kotiorja olisi poikaa.

Ikrima
Jättäkää se bisse ostamatta..Muistaakseni koraanissa ei kielletä muu kuin viinin juominen. Siitä voinkin luopua, jättää liikaa tahroja vaatteisiin. Jos nyt bissestä täytyy luopua, niin saan kai kuitenkin polttaa jointtia? Ainakin Israelissa ollessani monet arabit pössyttelivät ahkeraan, se ei nimittäin ole koraanin vastaista.

Ikrima
http://radioislam.net/protocols/indexfin.htm

Siinä vähän purtavaa teille rakkaat palstalaiset. Ottakaa huomioon, että tämän tekstin ovat laatineet todella älykkäät, kylmästi laskelmoivat (juutalaiset?), mitä suurimmassa määrin rasistiset Ibliksen (lainatullaah aleihi)seuraajat.
Kyllä, kyllä. Onneksi me arjalaiset kansat emme ole rasistisia:

Juutalaisia vastaan ovat heidän rotuominaisuuksiensa takia ja erityisesti siitä syystä, että he ovat kaikkialla maailmassa pyrkineet elämään toisten kansojen kustannuksella - pakoillen rehellistä työtä - heidän isäntäkansansa historian aikana lukemattomia kertoja ryhtyneet puolustustoinienpiteisiin. Vuosisatojen aikana on juutalaisiin tästä syystä patoutunut sammumaton viha erityisesti meitä arjalaisia kansoja vastaan, joiden keskuudessa he ovat eläneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä28506
Ikrima
http://radioislam.net/protocols/indexfin.htm[/quote]
Hassua, alkaako radioislam levittäytyä Ruotsista Suomeen? No, Puumalainen ja Illman varmasti heti puuttuvat tämänkaltaiseen rasismiin, näkis vaan.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Islam todellakin on rantautunut tänne suomen niemellekin ja Aleksanterin ja muiden velikultien puntti tutisee. Se on melkosta sakkia se mossadin porukka... Jos hetkenkin seisoo itsevirkattu pannumyssy päässä ja valkoisessa yöpaidassa kampin synagoogan lähellä, ni tulevat tainnutus aseen kanssa puhuttamaan, että "tiedätkai lähi-idän tilanteen?" "Eikös uskonnot voisi elää sovussa rinnakkain?" Huh huh, mulla ole muuta kuin usko Allahiin, joka nosti teidän kansasta aikanaan profeettoja ja kehotan sinuakin palaamaan varhaisten isienne tielle. Mua teidän tainnutuslelut pelota.

Tänään vainoharhaiset alikoulutetut vartiat luuli, että olen räjäyttämässä lähijunaa, kun sattui olemaan taisteluliivi yllä ja järjesti ihme operaation minun henkilöllisyyteni selvittämiseksi. En tiedä miten rohkeahkot puheeni tähän toimintaan ovat liittyneet, tuskin mitenkään. Supo on aktiivisesti meidän perässä, jos kiinnostaa, mihin turhuuksiin vero eurojamme tuhlataan, mutta ne sentään tietää, että jos joku aikoo räjäyttää jotain, ni ei se näytä muslimilta... joku roti idiotismiinkin.

Ongelma on siinä, että me suunnaa noudattavat ihmiset, emme voi leikata partaa ja kadota massaan. Kuten ne, jotka ensin näyttävät muslimeilta ja sitten punovat jotain outoja juoniaan, kunnes tilanne tulee niille tukalaksi... sitten parta pois ja farkut jalkaan. Sitten meitä kuumotellaan, että täällä oli just teidän näköiset tehnyt jotain hämärää.

No meille jää sitten tämä tosiasioiden puhuminen, lähtipä henki tai heilahtipa häkki.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat