Seuraa 
Viestejä45973

Tarkoitus on tässä nopeasti listata USA:n käymät ja aiheuttamat sodat lähihistoriassa pieniä ja puolustuskyvyttömiä maita vastaan.

Alkoi naurattamaan tuo jenkkien ja Bushin hallinnon Venäjä syyttely ja maininnat liioitellun voiman käyttämisestä pientä naapuria vastaan.

Sakashvilihan määräsi Etelä-Ossetian valloitettavaksi ja käyti mm. BM-21-ohjuksia ( http://en.wikipedia.org/wiki/BM-21 )
Etelä-Ossetialaisen 10 000 asukkaan kaupungin pommittamiseen. Venäjä tuli ja puolusti.

Noh asiaan...USA:n aggressiot

* 1961: Sikojenlahti. USA/CIA rahoitti ja koulutti Kuubalaisia sissejä syrjäyttämään Fidel Castron.

* 1957-1975 Vietnam. USA "taisteli kommunismia" vastaan. Vastassa oli bambukepeillä ja viidakkoveitsillä sekä AK47:lla taistelevia sissejä. Agent Orange tuli tutuksi. USA "sai" syyn lähteä kokovaltaiseen sotaan lavastettuaan Tonkinin lahdella Vietnamilaisen veneen hyökkäyksen USA:sta sotalaivaa vastaan.

* 1983: USA:n armeija valloitti Grenadan saaret syöstäkseen vallasta ei-jenkkimieliset kapinalliset.

* 1984-87: USA rahoitti ja koulutti kontrasissit taistelemaan hyökkäämään Nicaraguaan. Jenkkipropagandan mukaan tuo 4 miljoonainen kansa uhkasi koko läntistä pallonpuoliskoa kommunismillaan.

* 1989: Pappa-Bush valloitti Panaman syrjäyttääkseen vallasta CIA:n käytössä olleen presidentin Manuel Noriegan, joka ei enää leikkinyt CIA:n/USA:n pillin mukaan.

* 1991: USA hyökkäsi Irakiin ajaakseen Irakilaiset pois Kuwaitin valloitusretkeltä

* 1992-1993: Tuhansia merijalkaväen sotilaita taistelmaan "nälkää" vastaan Somaliaan ), tosiasiallisena syynä oli geopoliittisesti tärkeä "Afrikan sarvi" ja sen hallinta.

* 1995-1999: USA hötkyili entisen Jugoslavian alueella Clinton Serbian pommitusten kohteeksi yli kymmeneksi viikoksi.

* 2003: USA hyökkäsi Irakiin, koska Irakilla oli joukkotuhoaseita. Irakilla niitä ei ollut, ja myöhemmin on tullut toteen, että koko joukkotuhoaseet oli keksitty juttu.
CIA julkaisi Bushille raportin ennen sotaa, jossa kerrottiin, että Irak ei aiheuutanut MITÄÄN uhkaa USA:lle. Pian raportista julkaistiin kongressille ja lehdistölle "white version", josta tuo Irakin uhattomuuden maininta jätettiin täysin pois.

Ja tässä pitää nyt tosiaan ottaa huomioon se, että Georgia tollekin hyökkäsi Etelä-Ossetiaan tarkoituksenaan vallata koko paikka.
En ala setvimään syitöä noihin USA:n hyökkäyksiin sen enempää, joissakin armeijan käyttö on oikeutetumpi kuin joissain. Ainoa pointti tässä on osoittaa se, että miten tekopyhä koko Bushin hallinto on, kun syyttää Venäjää Georgialaisen puppettipresidentin uhittelujen tukahduttamisesta ja sapelinkalistelun lopettamisesta kun USA itse on koko historiansa aikana toiminut täysin samoin ( ainoataan huomattavasti useammin ) ja toimii täysin samoin parhaillaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat