Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Täällä oli varsin rönsyilevä keskustelu laitostieteilijöiden parhaimmistosta. Ajattelin, että vastaava keskustelu voisi olla myös humaanien tieteiden osalta.

Palstaa muutaman vuoden seuranneena voisin aloittaa tämän nimittämällä Echin, Neonomiden ja Herra Tohtorin korkeimpaan kastiin. Mitä mieltä muut ovat tästä? Ehkä Herr Doctorin voisi korvata Mummolla, sillä kyseinen ketju vaatii myös naisosaajien näkyvyyttä. Stinger voisi olla myös yksi hyvä ehdokas.

Mitä "nikkejä" muut voisivat kuvitella esim. äänestävänsä eduskuntavaaleissa?

Jälkikirjoitus: Tämä threadi on "Historia, kulttuuri ja yhteiskunta" -osiolla, koska uskon mainitsemieni henkilöiden tulevan olemaan yhteiskuntavaikuttajian kymmenen vuoden sisällä.

Sivut

Kommentit (17)

Luumuvaras

Palstaa muutaman vuoden seuranneena voisin aloittaa tämän nimittämällä Echin,Nimität humanisti top 10:iin henkilön, joka karautti potkulaudallaan pilaamaan vastaavaa ketjua fysiikan osalta. Hän ei ymmärtänyt perustaa aiheelleen (kuolemanrangaistuksen hyväksyttävyys) omaa ketjua tai jatkaa kiroiluaan lukuisissa jo aiemmin aihetta käsitelleissä ketjuissa.

Grad Student ja Neonomide ovat kärkikaartia.
Echi hiipuu viimeisimmän edesottamuksensa myötä lähes teini osastolle.

Edit:

Lainauksia ketjusta

[size=150:26p2oxii]Laitostieteilijät top 10 fysiikka: Neutroni, bosoni, derz.. [/size:26p2oxii]

Echi
Voit olla tekniikan tohtori, mutta joissain asioissa olet uskomattoman naivi. Todellinen putkiaivoinen idiootti.

Echi

Ei saatana, ei tämä ole enää mahdollista. Et oikeasti voi olla noin tyhmä.

Echi

Käytä nyt jumalauta niitä tohtorin aivojasi johonkin muuhun kuin palikoilla leikkimiseen. Eihän tuollaisia aivopierua kestä lukea.Mitä voimme tästä päätellä?

Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?

Damasio, Grad Student ovat kärkikaartia.

Essissä on ilmennyt nykyisin popularismia ja se ei ole aina eduksi asianomaiselle, paitsi tietenkin Ranskassa.

Luumuvaras
Täällä oli varsin rönsyilevä keskustelu laitostieteilijöiden parhaimmistosta. Ajattelin, että vastaava keskustelu voisi olla myös humaanien tieteiden osalta.

Topic olisi tosin hieman kuvaavampi, jos siinä olisi palstan humaanit väittelijät top 10. Melkein jo luulin, että täällä olisi listattu Kungfutse ja kumppanit. Lisäksi termin tieteilijä käyttö on tässä tapauksessa ehkä aavistuksen omaisesti liioiteltua.

Luumuvaras
Jälkikirjoitus: Tämä threadi on "Historia, kulttuuri ja yhteiskunta" -osiolla, koska uskon mainitsemieni henkilöiden tulevan olemaan yhteiskuntavaikuttajian kymmenen vuoden sisällä.Jaa'a. Itse toivoisin, että nämä mainitsemasi henkilöt pysyisivät vain tämän palstan top 10:ssä ja jättäisivät yhteiskunnan rauhaan.

Joku on ilmeisesti sekoittanut humaanin käytöksen ja humanistisen tieteen toisiinsa. Itse en ole tällä palstalla edusta kumpaakaan, en aatetta, enkä tiedesuuntausta. Jäävään itseni pois täten äänestyksestä.

Luumuvaras
T "Historia, kulttuuri ja yhteiskunta" -osiolla, koska uskon mainitsemieni henkilöiden tulevan olemaan yhteiskuntavaikuttajian kymmenen vuoden sisällä.Pah.

There are more ideas on earth than intellectuals imagine. And these ideas are more active, stronger, more resistant, more passionate than "POLITICIANS" think. We have to be there at the birth of ideas, the bursting outward of their force: not in books expressing them, but in events manifesting this force, in struggles carried on around ideas, for or against them. Ideas do not rule the world. But it is because the world has ideas... that it is not passively ruled by those who are its leaders or those who would like to teach it, once and for all, what it must think.

Michel Foucault

TaikaJim

Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?Kirosanat kuuluvat olennaisesti kauniiseen kieleemme, näin totesi jo paikallinen kirjallisuuden proffa. Arvostaisin tosin sitä, että toisit koko kirjoituksen esille jos lainaat minua, muussa tapauksessa asiayhteys häviää. Humanismi aatteena, on sellainen asia, josta sinun ei kannata kommentoida, kun et ilmeisesti tiedä edes mitä sillä tarkoitetaan.

fenomenologi

En tiedä humanistisista tieteistä oikeastaan mitään.Eihän ketjussa edes käsitellä humanistisen tieteen edustajia: humaanit tieteilijät

Echi
fenomenologi

En tiedä humanistisista tieteistä oikeastaan mitään.Eihän ketjussa edes käsitellä humanistisen tieteen edustajia: humaanit tieteilijätLuumuvaras
Ajattelin, että vastaava keskustelu voisi olla myös humaanien tieteiden osalta.Humanististen tieteiden edustajia ei kai ole montaa,

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
TaikaJim
Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?

Pyh, oma ihana itsensä

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat