Seuraa 
Viestejä45973

Täällä oli varsin rönsyilevä keskustelu laitostieteilijöiden parhaimmistosta. Ajattelin, että vastaava keskustelu voisi olla myös humaanien tieteiden osalta.

Palstaa muutaman vuoden seuranneena voisin aloittaa tämän nimittämällä Echin, Neonomiden ja Herra Tohtorin korkeimpaan kastiin. Mitä mieltä muut ovat tästä? Ehkä Herr Doctorin voisi korvata Mummolla, sillä kyseinen ketju vaatii myös naisosaajien näkyvyyttä. Stinger voisi olla myös yksi hyvä ehdokas.

Mitä "nikkejä" muut voisivat kuvitella esim. äänestävänsä eduskuntavaaleissa?

Jälkikirjoitus: Tämä threadi on "Historia, kulttuuri ja yhteiskunta" -osiolla, koska uskon mainitsemieni henkilöiden tulevan olemaan yhteiskuntavaikuttajian kymmenen vuoden sisällä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Luumuvaras

Palstaa muutaman vuoden seuranneena voisin aloittaa tämän nimittämällä Echin,Nimität humanisti top 10:iin henkilön, joka karautti potkulaudallaan pilaamaan vastaavaa ketjua fysiikan osalta. Hän ei ymmärtänyt perustaa aiheelleen (kuolemanrangaistuksen hyväksyttävyys) omaa ketjua tai jatkaa kiroiluaan lukuisissa jo aiemmin aihetta käsitelleissä ketjuissa.

Grad Student ja Neonomide ovat kärkikaartia.
Echi hiipuu viimeisimmän edesottamuksensa myötä lähes teini osastolle.

Edit:

Lainauksia ketjusta

[size=150:26p2oxii]Laitostieteilijät top 10 fysiikka: Neutroni, bosoni, derz.. [/size:26p2oxii]

Echi
Voit olla tekniikan tohtori, mutta joissain asioissa olet uskomattoman naivi. Todellinen putkiaivoinen idiootti.

Echi

Ei saatana, ei tämä ole enää mahdollista. Et oikeasti voi olla noin tyhmä.

Echi

Käytä nyt jumalauta niitä tohtorin aivojasi johonkin muuhun kuin palikoilla leikkimiseen. Eihän tuollaisia aivopierua kestä lukea.Mitä voimme tästä päätellä?

Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Damasio, Grad Student ovat kärkikaartia.

Essissä on ilmennyt nykyisin popularismia ja se ei ole aina eduksi asianomaiselle, paitsi tietenkin Ranskassa.

Vierailija

En äänestä ketään, kts allekirjoitustekstiäni. Luumuvarkaan viimeiseen lauseeseen kommentoin, että onneksi en enää kymmenen vuoden päästä asu Suomessa.

Luumuvaras
Täällä oli varsin rönsyilevä keskustelu laitostieteilijöiden parhaimmistosta. Ajattelin, että vastaava keskustelu voisi olla myös humaanien tieteiden osalta.

Topic olisi tosin hieman kuvaavampi, jos siinä olisi palstan humaanit väittelijät top 10. Melkein jo luulin, että täällä olisi listattu Kungfutse ja kumppanit. Lisäksi termin tieteilijä käyttö on tässä tapauksessa ehkä aavistuksen omaisesti liioiteltua.

Luumuvaras
Jälkikirjoitus: Tämä threadi on "Historia, kulttuuri ja yhteiskunta" -osiolla, koska uskon mainitsemieni henkilöiden tulevan olemaan yhteiskuntavaikuttajian kymmenen vuoden sisällä.Jaa'a. Itse toivoisin, että nämä mainitsemasi henkilöt pysyisivät vain tämän palstan top 10:ssä ja jättäisivät yhteiskunnan rauhaan.

Joku on ilmeisesti sekoittanut humaanin käytöksen ja humanistisen tieteen toisiinsa. Itse en ole tällä palstalla edusta kumpaakaan, en aatetta, enkä tiedesuuntausta. Jäävään itseni pois täten äänestyksestä.

Luumuvaras
T "Historia, kulttuuri ja yhteiskunta" -osiolla, koska uskon mainitsemieni henkilöiden tulevan olemaan yhteiskuntavaikuttajian kymmenen vuoden sisällä.Pah.

There are more ideas on earth than intellectuals imagine. And these ideas are more active, stronger, more resistant, more passionate than "POLITICIANS" think. We have to be there at the birth of ideas, the bursting outward of their force: not in books expressing them, but in events manifesting this force, in struggles carried on around ideas, for or against them. Ideas do not rule the world. But it is because the world has ideas... that it is not passively ruled by those who are its leaders or those who would like to teach it, once and for all, what it must think.

Michel Foucault

TaikaJim

Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?Kirosanat kuuluvat olennaisesti kauniiseen kieleemme, näin totesi jo paikallinen kirjallisuuden proffa. Arvostaisin tosin sitä, että toisit koko kirjoituksen esille jos lainaat minua, muussa tapauksessa asiayhteys häviää. Humanismi aatteena, on sellainen asia, josta sinun ei kannata kommentoida, kun et ilmeisesti tiedä edes mitä sillä tarkoitetaan.

Raid
tietää ja feno ovat kyllä ihan ykkösiä tässä lajissa.En tiedä humanistisista tieteistä oikeastaan mitään.

fenomenologi

En tiedä humanistisista tieteistä oikeastaan mitään.Eihän ketjussa edes käsitellä humanistisen tieteen edustajia: humaanit tieteilijät

Tiäremiäs on latinankielisen sanan Humanus etymologinen alkujuuri sekä sen maskuliininen kantaisä.

Echi
fenomenologi

En tiedä humanistisista tieteistä oikeastaan mitään.Eihän ketjussa edes käsitellä humanistisen tieteen edustajia: humaanit tieteilijätLuumuvaras
Ajattelin, että vastaava keskustelu voisi olla myös humaanien tieteiden osalta.Humanististen tieteiden edustajia ei kai ole montaa,

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19771
TaikaJim
Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?

Pyh, oma ihana itsensä

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

TaikaJim kirjoitti:
"Onko Echi menettänyt humanistisuutensa siviilipalveluksensa aikana?
Hänestä on tullut raaka brutaali mies?

DedMoroz:
"Pyh, oma ihana itsensä"

Samaa mieltä. Kyllä miehellä sen verran luonnetta täytyy olla, että ei anna kenenkään ylitseen kävellä.
Kuuluu palstamme humanoitien parhaimpaan A -ryhmään.

Pehmoilu ei ole hyväksi huomasivat myös Matti ja Teppokin v.1993, Oman kertomansa mukaan he tuolloin heittivät pehmotakit roskikseen ja iskivät harteilleen mustat nahkatakit.

Echi: "Joku on ilmeisesti sekoittanut humaanin käytöksen ja humanistisen tieteen toisiinsa. Itse en ole tällä palstalla edusta kumpaakaan, en aatetta, enkä tiedesuuntausta. Jäävään itseni pois täten äänestyksestä."

Sinun olisi tullut aloittaa virkkeesi: "Vitun narttu, kuinka joku voi olla noin idiootti että..." sanoilla, ja jäädä ännestykseen, niin olisit saanut ääneni.

Nyt äänestän Nagarjunaa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat