Seuraa 
Viestejä45973

Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Bushmaster
Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?Siinähän ne on kolme syytä miksi ei kannata äänestää.

Otsikko on btw. huonosti muotoiltu.. mutta tyypillistä oikeistopopulismia. Oikeistoonservatiivithan on tunnettuja epäloogisuudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nuubi
Pönni sul on suloset huulet :]Joo.. ja oikeistopopulismin mukaanhan siinä olis jo yks hyvä syy miks musta tulis hyvä oikeistopressa. Ei tarttis enää muuta kuin jättää aivot narikkaan ja hommata ikioma kikkeli.

Bushmaster
Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?Kokoomuksen naiset on "uskottomia": viime vaaleissa ne äänesti Halosta, kun kommunistimiehetkin äänestivät Niinistöä. Kokoomuksen jäsenäänestyksessä ne äänestää Stubbia.

Saulista ei tu pressaa. Se juna meni jo.

Joku miespuolinen seuraavan pressan pitäis olla. Pojjat kansan urhokkaan tarvii isihahmon, jonkun auktoriteetin johon voivat samaistua.

Harmi ettei kekkosta enää ole. Hän oli just sopiva tuollaiseen rooliin ja nyt kun pressana on ollut nainen, joka ei herätä seksuaalisia fantasioita niin jotenkin se nyppii monia. Ehkä eniten nuorukaisia?
Kertooko tällainen jotakin miehuudesta vai onko ylipäätään sukupuolella mitään merkitystä tai ulkonäöllä? Voishan meillä olla vaikka mustaihoinen presidenttiehdokkaana tai joku aasialainen. Valtion hallintomuotohan on demokraattinen ja pressa valitaan kansanvaaleilla eikä ole mitään lakia joka määrittäisi mitään sukupuolesta, rodusta, tms.

Mä äänestän tietenkin sellaista ehdokasta jolla on kokemusta ja näkemystä diplomatiasta ja kansainvälisyydestä. Pressan virka suomalaisittain on kuitenkin sisällöltään lähinnä ulkoministerin virkaa.

Meillähän on eri alojen ministeriöt ja alueellinen päätöksenteko ihan erikseen ja ne vastaa enemmän yksilön tarpeisiin kuin tuo pressa.

Ei mitään liian jyrkkää, ei fanaattista, ei dogmaattista, siis ei liian aatteellisesti värittynyttä. Kyse ei ole puoluepolitiikasta kun kyse on kaikkien pressasata.

Vois ihan hyvin olla joku aatteellisesti neutraali. Sitoutumaton.

Sen mitä tuolla edellä sanoin niin ihan vitsinä kun aloituksen kriteerit on niin hassut. Erityisesti se aatepuoli on sitä mitä ei tarvita.

Olispa koko maailman pressat sitoutumattomia niin voitais keskittyä markkinoihin ja siihen että kaupankäynnillä hoidettais suhteita eikä kukaan pullistelis enää toisilleen. Aatteet ja uskonnot on ihan perseestä. Ne sopii kyllä lahkoille mutta ei valtiontason politiikkaan.

Kurkot. NOM iskisi heti markkinarakoon ja kääntäisi maailman taloudelliseen talutusnuoraansa. Kokeiltu juttu, ei toimi

Naiset eivät sovi pressaksi. Eivätkä mihinkään muuhunkaan päättävään asemaan. Tottakai yritykset palkkaavat naisia neuvottelijoiksi ja asiakaspalveluun kun ne huoraavat hyviä sopimuksia yksinkertaisten ihmisten kanssa. Itse suhtaudun naisiin kaikissa neuvottelutilanteissa aina suurella varauksella; miehet käyttävät rehellisiä huijauskeinoja mutta naisilla on tapana viedä homma huoraamiseen.

Niinistö on kiva. En jaksa perustella sen enempää ja turha onkin, suomen pressanvirka on sellainen iso palkka&työsuhdeauto ja pari lomamatkaa naapurimaahan - virka, jolla ei ole muuta valtaa kuin jyrätä nykyisellä haltijallaan valtion asiantuntevat päätökset ja laittaa täysin asiantuntemattomia, toistaitoisia tunareita avainvirkoihin. Halonen tulisi lynkata virastaan ja tuomita elinkautiseksi siperiaan kansanpetoksesta.

Nyt suomesta on Halosen vuoksi annettu pilipalimaan kuva. Jenkkilässä koko yleisö repesi ihan totaalisesti penkkejä myöten kun näkivät halosen kuvan, ja on syytäkin. Naurettavamman näköistä henkilöä ei löydy edes meidän 500ppl koulusta. Niinistön avulla Suomen ulkokuvaa voitaisiin parantaa ja luoda kuva läntisen yhteisön valtiosta. Niinistö näyttää ranskan pressalta ja on siten paljon uskottavampi. Nimetkääpä joku sellainen maa jossa on yhtä nöyryyttävän näköinen ja naurettavan aatteen omaava presidentti?

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Marlboro-mies Niinistö on kyllä ihan symppis, mutta kai jokseenkin tyhmä. Jo puoluevalintansa sen kertoo. Toisaalta olihan kyllä Paasikivikin. Aika näyttää.

Lierikki Riikonen

Vierailija

Pönni haluaa tässä tilanteessa sitoutumattoman presidentin poliittisista syistä Vanha ay-taktikko puhuu. Niinistöä henkilöhistorialtaan parempaa ja sitoutumattomampaa ehdokasta on vaikea löytää.

Vierailija

On se varmaankin niistä kolmesta tämän hetken suosituimmasta paras.

Aika surkea on tilanne, kun asia on noin.

Vierailija
Bushmaster
Naurettavamman näköistä henkilöä ei löydy edes meidän 500ppl koulusta.Halonenhan on ihan ikäisensä naisen näköinen. Taitaa teidän koulussanne olla hieman nuorempaa ja sen vuoksi sinun ikäryhmäsi mielestä hemaisevampaa porukkaa.

Aloittaja viitannee uutiseen, jonka mukaan Niinistö on suosituin seuraavaksi presidentiksi.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id99264.html

YLE Uutisten Taloustutkimuksella teettämässä presidenttipuntarissa yli kaksi kolmannesta vastaajasta pitää Niinistöä mieluisena ehdokkaana. Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) saa runsaan kolmanneksen tuen.

Sentään jokin valonpilkahdus Haloslandian pimeydessä!

Bushmaster
Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?

No onhan se aina parempi kuin tuo Bush, mutta silti huono vaihtoehto.

Eikös Niinistö todennut, ettei suostu pelkäksi seremoniamestariksi ja leimasimeksi ts. jos pressan virka sellaiseksi muuttuu? Halonen pitää huolen, että muuttuu joten Saulista ei tule presidenttiä.

Vierailija
Vahtera
Eikös Niinistö todennut, ettei suostu pelkäksi seremoniamestariksi ja leimasimeksi ts. jos pressan virka sellaiseksi muuttuu? Halonen pitää huolen, että muuttuu joten Saulista ei tule presidenttiä.Näin asiat nyt näyttävät etenevän.

sigfrid
Pönni haluaa tässä tilanteessa sitoutumattoman presidentin poliittisista syistä Vanha ay-taktikko puhuu. Niinistöä henkilöhistorialtaan parempaa ja sitoutumattomampaa ehdokasta on vaikea löytää.Aijaa.. Poliitttisista syistähän pressa valitaan, mutta pressa ei edusta puoluepolitiikkaa. Ei pitäis.
Ehkä mä ajattelen ammattiyhdistysmäisesti kun oon moniin luottamustehtäviin usein valittu. Mä oon tottunut käytännössä siihen että luottamushenkilö, (jonka tehtäviin ei pelkästi kuulu ruikuttaa ja kapinoida "omien" puolesta), on nimenomaan se henkilö, joka kuuntelee joka tahoa eikä voi olla mikään yhdenasian ja yhden tahon puolueellinen fakki-idiootti.

Ei mulla itseasiassa Niinistöä vastaan ole mitään erityistä. Enhän mä edes ikinä ole hänen minkäänlaista meriittilistaansakkaan nähnyt, että mitä asioita olis ajanut, siis ohi kokoomuksen puoluepoliittisen linjan.

Kokoomuksen ideologiaan ei valitettavasti kuulu vähäosaisten puolustaminen. Ainoastaan yhteiskuntarauhan nimissä tapahtuva sosiaalinen turvaaminen on onneksi hoksattu siellä puolella sitä mukaa kun humanistit ovat saaneet ajettua tasa-arvoa käytäntöön.

Julkisuudessa Kokoomus esiintyy kaikkia sosiaaliryhmiä syleilevänä puolueena, mutta se on vain julkisivua ja äänestäjien koskiskelua: http://www.kokoomus.fi/kokoomus/

Maskuliinisen hegemonian puolestahan puolue käytännössä on tominut ja tomii yhä. Toki niin että bisnespuolella menestyneet naiset kelpuutetaan tasavertaisina mukaan keulille. Niin aina.

Ekonomistien, lainoppineiden ja yksityisyys-yrittäjyyden puolesta kokoomus ajaa niiden etuja, jotka pysyy mukana kovassa kilpailussa ja ne jotka siihen eivät yllä tai jäävät kilpailussa jälkeen, he eivät ole kyseisen puolueen kannalta merkittäviä mitenkään muutoin kuin veronmaksajina ja äänestäjinä.

Meidän kaikkien kannalta on harmillista, ettei ole vieläkään jalostunut sellaista ihmisrotua, joka täyttäis maanisen ihmisen diagnostiikan. Kaikki ei synny vauhdikkaasti menestyjiksi.
Kokoomuksen kannalta se on tietenkin vain iloinen asia.
Tasa-arvosta voi huoletta puhua kun se on varmaa ettei se milloinkaan voi toteutua.. ja vahvemmat voittaa aina!

Tietenkin menestyjillä on ihan omat ongelmansa. Tietenkin heillä pitää olla ihan oma eturyhmänsä.
Mutta tietenkin myös muilla pitää olla omat eturyhmänsä.
Sanoohan sen järkikin että demokratia koostuu kaikista ihmisistä. Erilaisten kyvyistä ja tarpeista on kyse.

Mutta presidentti.. Se virka on koko kansan edustustehtävä.
Kokoomus ei edusta koko kansaa. Se ajaa tietenkin omiensa etuja.
Halosessa on tietenkin se oikistolaisten kannalta huono puoli että hän on varsin näkyvästi puoluepoliittinen tyyppi.
Ja siinäpä se ongelma just onkin. Pressan ei pitäis olla puoluepoliittisesti sitoutunut.

Ehkä pressanvaalien tiimoilla alkaa näkyä muutakin tarjontaa kuin tuollaista putkiaivoista: "Valitkaa syöttekö kilon rupia vai juotteko litran kuumaa mätää", kummalta puolelta, oikeelta vaiko vasemmalta.

Noh.. pääasia ettei "keskeltä", se kun käytännössä on kaikkien eniten oikealla nyt kun nousukkaat ehti SDP:n kautta ryvettää ittensä sillä että puoluepolitiikka hyytyi just sieltä missä sitä olis tarvittu.

Hassuahan se on että pressana on Tuomiojan lisäksi se toinen valtakunnan demareista ja muu sakki on vasta palailemassa häntä koipien välissä takaisin ruotuun ja sen vasemmalta ei löydy enää kuin muutama enemmän vasemmalta ja vihreät on aikuistenoikeesti se eturyhmä joka puhuu ruohonjuuritason puolesta ja sen kansanosan puolesta joilla ei ole varaa matkustella aina sinne aidan toiselle puolelle missä ruoho vielä vihertää.

Käytännöntilanteessa on hyvinkin todennäköistä että seuraava pressa on sinivalkoiseen lampaankaapuun pukeutunut oikeistolainen, joka mielii popisa punahilkkoja. Saas nähdä?
Mitään ei vielä voida tietää ja mahdollisuudet on auki.
Popperilaisittain ajateltuna mitään historiallista toistoa ei tule ja seuraava pressa voi olla joku, josta ei julkisuudessa ole erityisemmin kohkattu?

Toisaalta harmi ettei popperi ollut mikään erityisen viisas ja toisaalta ihan ok. ettei mitään mullistavaa voi tapahtua.. Elämä on..

- - -

Joo.. Ihan kaikki suomalaiset ei ole vielä vajonneet niin alas että kannattaisivat trendikkäästi vain yhtä puoluetta.. Mä oletan jopa niin että nykyvallanpitäjien sössimä talous, joka toki on sidoksissa maailmanmarkkkinoihin ja muiden sössimisiin, sen seurannaisvaikutukset voi saada paljon muitakin äänestäjiä liikkeelle, kuin vallasväen vanavedessä lipuvia perseennuolijoita?

Mutta se siitä. Aika näyttää mitä tarjolle tulee. Nyt on vielä ennenaikasita ruveta kirittämään ketään kun lähtöpilttuut ammottaa tyhjinä ja ihmisten mielenkiinto on ihan muualla.

Vierailija

Eihä tuota Pönnin juttua jaksa lueka ja lainailla, mutta muutama asia.

On muutakin kuin puoluepolitiikkaa, me jokainen teemme politiikkaa.

Niinistön meriittilistaan kuuluu mm. tsnamista pelastuminen lyhypylväässä roikkumalla poikansa kanssa. Siinä varmaan suosion salaisuus. Ota selvää lopuista meriiteistä, niin voit vastustaa asiapohjalta.

Maskuliinen hegemonia Kokoomuksen lähtökohta? Harvoi kuulen hullumpia väitteitä. Kokoomuksessa on paljon naispoliitikkoja, ja on ollut Mato-Allista lähtien, myös ministereinä. Tos outo väite sinulta, puhummekohan samasta puolueesta.

Yrittämisen puolesta kannattaa puhua, se on ainoa keino edistää hyvää kansantaloutta. Ei synny työpaikkoja jos ei ole yrittäjiä, olivat he sitten yhden tai uaseamman hengen työllistäjiä.

Maanisen ihmisen diagnostiikka menee ilmeisesti lääketieteen puolelle.

Sano ettei Kokoomus edusta koko kansaa. Mikään puolue ei edusta koko kansaa, koska meillä on useita puolueita. Nykyisen presidentin nimityspolitiikkaa pahemmaksi ei sitoutuminen puoluepoliittisesti voi juuri mennä. Nimitykset joko entisiä puoluetovereita tai sitten symppaajia.

Kaikki asiat eivät sijoitu vasen-oikea akselille. Presidenttivaali on henkilövaali ja siinä valitaan paras, paitsi jos halutaan presidentin vaikuttavan myös puoluepolitiikassa. Kuten nyt.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat