Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?

Sivut

Kommentit (17)

Bushmaster
Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?Siinähän ne on kolme syytä miksi ei kannata äänestää.

Otsikko on btw. huonosti muotoiltu.. mutta tyypillistä oikeistopopulismia. Oikeistoonservatiivithan on tunnettuja epäloogisuudestaan.

nuubi
Pönni sul on suloset huulet :]Joo.. ja oikeistopopulismin mukaanhan siinä olis jo yks hyvä syy miks musta tulis hyvä oikeistopressa. Ei tarttis enää muuta kuin jättää aivot narikkaan ja hommata ikioma kikkeli.

Bushmaster
Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?Kokoomuksen naiset on "uskottomia": viime vaaleissa ne äänesti Halosta, kun kommunistimiehetkin äänestivät Niinistöä. Kokoomuksen jäsenäänestyksessä ne äänestää Stubbia.

Saulista ei tu pressaa. Se juna meni jo.

Joku miespuolinen seuraavan pressan pitäis olla. Pojjat kansan urhokkaan tarvii isihahmon, jonkun auktoriteetin johon voivat samaistua.

Harmi ettei kekkosta enää ole. Hän oli just sopiva tuollaiseen rooliin ja nyt kun pressana on ollut nainen, joka ei herätä seksuaalisia fantasioita niin jotenkin se nyppii monia. Ehkä eniten nuorukaisia?
Kertooko tällainen jotakin miehuudesta vai onko ylipäätään sukupuolella mitään merkitystä tai ulkonäöllä? Voishan meillä olla vaikka mustaihoinen presidenttiehdokkaana tai joku aasialainen. Valtion hallintomuotohan on demokraattinen ja pressa valitaan kansanvaaleilla eikä ole mitään lakia joka määrittäisi mitään sukupuolesta, rodusta, tms.

Mä äänestän tietenkin sellaista ehdokasta jolla on kokemusta ja näkemystä diplomatiasta ja kansainvälisyydestä. Pressan virka suomalaisittain on kuitenkin sisällöltään lähinnä ulkoministerin virkaa.

Meillähän on eri alojen ministeriöt ja alueellinen päätöksenteko ihan erikseen ja ne vastaa enemmän yksilön tarpeisiin kuin tuo pressa.

Ei mitään liian jyrkkää, ei fanaattista, ei dogmaattista, siis ei liian aatteellisesti värittynyttä. Kyse ei ole puoluepolitiikasta kun kyse on kaikkien pressasata.

Vois ihan hyvin olla joku aatteellisesti neutraali. Sitoutumaton.

Sen mitä tuolla edellä sanoin niin ihan vitsinä kun aloituksen kriteerit on niin hassut. Erityisesti se aatepuoli on sitä mitä ei tarvita.

Olispa koko maailman pressat sitoutumattomia niin voitais keskittyä markkinoihin ja siihen että kaupankäynnillä hoidettais suhteita eikä kukaan pullistelis enää toisilleen. Aatteet ja uskonnot on ihan perseestä. Ne sopii kyllä lahkoille mutta ei valtiontason politiikkaan.

Kurkot. NOM iskisi heti markkinarakoon ja kääntäisi maailman taloudelliseen talutusnuoraansa. Kokeiltu juttu, ei toimi

Naiset eivät sovi pressaksi. Eivätkä mihinkään muuhunkaan päättävään asemaan. Tottakai yritykset palkkaavat naisia neuvottelijoiksi ja asiakaspalveluun kun ne huoraavat hyviä sopimuksia yksinkertaisten ihmisten kanssa. Itse suhtaudun naisiin kaikissa neuvottelutilanteissa aina suurella varauksella; miehet käyttävät rehellisiä huijauskeinoja mutta naisilla on tapana viedä homma huoraamiseen.

Niinistö on kiva. En jaksa perustella sen enempää ja turha onkin, suomen pressanvirka on sellainen iso palkka&työsuhdeauto ja pari lomamatkaa naapurimaahan - virka, jolla ei ole muuta valtaa kuin jyrätä nykyisellä haltijallaan valtion asiantuntevat päätökset ja laittaa täysin asiantuntemattomia, toistaitoisia tunareita avainvirkoihin. Halonen tulisi lynkata virastaan ja tuomita elinkautiseksi siperiaan kansanpetoksesta.

Nyt suomesta on Halosen vuoksi annettu pilipalimaan kuva. Jenkkilässä koko yleisö repesi ihan totaalisesti penkkejä myöten kun näkivät halosen kuvan, ja on syytäkin. Naurettavamman näköistä henkilöä ei löydy edes meidän 500ppl koulusta. Niinistön avulla Suomen ulkokuvaa voitaisiin parantaa ja luoda kuva läntisen yhteisön valtiosta. Niinistö näyttää ranskan pressalta ja on siten paljon uskottavampi. Nimetkääpä joku sellainen maa jossa on yhtä nöyryyttävän näköinen ja naurettavan aatteen omaava presidentti?

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Marlboro-mies Niinistö on kyllä ihan symppis, mutta kai jokseenkin tyhmä. Jo puoluevalintansa sen kertoo. Toisaalta olihan kyllä Paasikivikin. Aika näyttää.

Lierikki Riikonen

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Pönni haluaa tässä tilanteessa sitoutumattoman presidentin poliittisista syistä Vanha ay-taktikko puhuu. Niinistöä henkilöhistorialtaan parempaa ja sitoutumattomampaa ehdokasta on vaikea löytää.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

On se varmaankin niistä kolmesta tämän hetken suosituimmasta paras.

Aika surkea on tilanne, kun asia on noin.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Bushmaster
Naurettavamman näköistä henkilöä ei löydy edes meidän 500ppl koulusta.Halonenhan on ihan ikäisensä naisen näköinen. Taitaa teidän koulussanne olla hieman nuorempaa ja sen vuoksi sinun ikäryhmäsi mielestä hemaisevampaa porukkaa.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aloittaja viitannee uutiseen, jonka mukaan Niinistö on suosituin seuraavaksi presidentiksi.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id99264.html

YLE Uutisten Taloustutkimuksella teettämässä presidenttipuntarissa yli kaksi kolmannesta vastaajasta pitää Niinistöä mieluisena ehdokkaana. Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) saa runsaan kolmanneksen tuen.

Sentään jokin valonpilkahdus Haloslandian pimeydessä!

Bushmaster
Asiallisen näköinen, oikeistomielinen ja loistavaa vastapainoa nykyiseen naissentriseen valtaistuntoon. Kannattaa äänestää. Miksi ei kannattaisi?

No onhan se aina parempi kuin tuo Bush, mutta silti huono vaihtoehto.

Eikös Niinistö todennut, ettei suostu pelkäksi seremoniamestariksi ja leimasimeksi ts. jos pressan virka sellaiseksi muuttuu? Halonen pitää huolen, että muuttuu joten Saulista ei tule presidenttiä.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
Vahtera
Eikös Niinistö todennut, ettei suostu pelkäksi seremoniamestariksi ja leimasimeksi ts. jos pressan virka sellaiseksi muuttuu? Halonen pitää huolen, että muuttuu joten Saulista ei tule presidenttiä.Näin asiat nyt näyttävät etenevän.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat