Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Lopettakaa se venäjä kortilla pelottelu ja kerätään kasaan valio sotilaamme ja otetaan suhteellisen kevyt kalusto ja mennään vapauttamaan Yerusalem. Venäjä auttakoon tai olkoon auttamatta. Eipähän tarvitsis tuntea enää pienuus kompleksia kun isoveli näkisi että on siinä pojalla munaa.

Sivut

Kommentit (20)

Miksei hyökätä Kiinaan? Siellä olis noi ihmisoikeidet aivan rempallaan :/ Ja voi sitä arvostuksen määrää kun Suomipoika löis 400-miljoonaisen Kiinan kansanarmeijan

Ei toikaan ole huono idea sinäänsä, mutta suosittelen ensin ottamaan israelin asevarat haltuun. Siinä voi jo joutua raivaamaan jonkin verran miehiä ja kalustoa, ennen kuin pääsee niittaamaan ne oikeat henkilöt. Näkisin tämän järjestyksen järkevänä.

Jospa nyt kuitenkin ensiksi mentäisiin vapauttamaan Ruotsissa asuvat suomalaiset noiden perkeleen hurrien sorrosta. Samalla voitaisiin alkaa jakelemaan Suomen passeja rajan tuntumassa asuville venäläisille ja Ruotsin-operaation jälkeen mennä vapauttamaan kansalaisemme idässä. Pietarin ja Moskovan valloitusta vähäisempi ei tietenkään riittäisi takaamaan veljiemme oikeuksia.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Suomihan voisi samantien hyökätä myös USA:han ja Namibiaan. Miksei myös Intiaan ja Pakistaniin. Sri-Lankakakaan ei ole pois suljettu vaihtoehto.Tai Monaco. Mikään maa ei oikeastaan ole poissuljettu vaihtoehto. Finjettiin vaan asennettava takaisin se vaihdettu suihkumoottori, että tarvittaessa päästään valtamerten ylikin pikavauhtia. Ja tiäremiäskin komentaa armeijan eliittijoukkoihin, mistä luisti vielä.

Lierikki Riikonen

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Katso veljeni, olet hairahtunut erheesi takia vääryiden poluille vaeltamaan.

Rukoilen aasilla ratsastavalta maisterilta sinulle silmävoidetta ja ylimaallista näkökykyä ja viisautta olla hyökkäämättä israeliin ja olla ottamatta hyökkäysmatkalle maallista Iltalehteä jossa julkaistaan syntisiä seksitutkimuksia, totisesti jos nyt käännyt pahoilta teiltäsi olet palkkasi ansainnut kerran taivaassa, JEESSYKsen nimessä aamen ja siunausta!

-

Ikrima
Lopettakaa se venäjä kortilla pelottelu ja kerätään kasaan valio sotilaamme ja otetaan suhteellisen kevyt kalusto ja mennään vapauttamaan Yerusalem. Venäjä auttakoon tai olkoon auttamatta. Eipähän tarvitsis tuntea enää pienuus kompleksia kun isoveli näkisi että on siinä pojalla munaa.Opettele ensin kirjoittamaan yhdyssanat oikein ja käyttämään välimerkkejä. Muuten kirjoituksiasi ei kukaan ota tosissaan...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31146
Liittynyt16.3.2005
gamma
Ikrima
Lopettakaa se venäjä kortilla pelottelu ja kerätään kasaan valio sotilaamme ja otetaan suhteellisen kevyt kalusto ja mennään vapauttamaan Yerusalem. Venäjä auttakoon tai olkoon auttamatta. Eipähän tarvitsis tuntea enää pienuus kompleksia kun isoveli näkisi että on siinä pojalla munaa.Opettele ensin kirjoittamaan yhdyssanat oikein ja käyttämään välimerkkejä. Muuten kirjoituksiasi ei kukaan ota tosissaan...Jos asiasisältö on tuo, ei pelkkä oikeinkirjoitus taida riittää vakavastiotettavuuteen. Ikrima voisi hieman verrata Suomen ja Israelin sotilaallisia vahvuuksia. Henkilökohtaisella tasolla vastaava hyökkäys voisi olla se, että hintelä nörttiteini haastaisi täysikasvuisen gorillan aseettomaan kaksintaisteluun.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9347
Liittynyt18.8.2008

Kannatan enemmän Ruotsiin hyökkäämistä. Siellä on paremman näköiset naiset kuin Israelissa. Toisaalta akvaviitista tulee paha krapula.

Suunnitelmat ovat jo valmiina ynnä julkaistu. En kuitenkaan muista kuka laatii suunnitelman "Operaatio Finlandia" vai mikä se nyt oli?

Eikö se nyt ole herttaisen yhdentekevää minne me hyökätään, kunhan hyökätään. Eihän tässä ole hyökätty yli 60-vuoteen mihinkään. Eikös olisi jo aika näyttää veteraaneille, että pojasta ei polvi ole huonontunut ainakaan. Siis jo ihan veteraanien mieliksi.

Onkohan käytännön sanelema pakko aloittaa taas vaan ihan tavallinen sisällissota..

Mutta hitto!
Kaikki alle 50v. on pelkkiä oikeistolaisia tai jonkinsortin liberalisteja.. Vain kommunismin ja -nistien aave leijailee olkiukkona, jolla ei ole nimeä eikä osoitetta.
Kun valtakunnan vaarallisin vasemmistolainen on Tuomioja niin siitä ei kovin mittavaa kahakkaa aikaiseksi saa kukaan ei niin millään..

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005
syytinki

Suunnitelmat ovat jo valmiina ynnä julkaistu. En kuitenkaan muista kuka laatii suunnitelman "Operaatio Finlandia" vai mikä se nyt oli?


"Operaatio Finlandia" oli ja on humoristi Arto Paasilinnan kirjoittama hupiromaani.

Lierikki Riikonen

Eiku puhdistetaan tämä Suomi kaikesta Venäjän mafian vaikutuksesta.

Ja laitetaan myös oman kansan veltot (valuu kuin veltto spagetti pitkin lattiaa), selkärangattomat pullamössöt kuriin.

Joo yhdys-sana virheitä näyttäisi tulleen olan takaa. Kirjoitetaanko olan takaa näin vai yhteen.

No sitten tuohon itse asiaan. Toivon että asiastakiinnostuneet ottavat yhteyttä. En minä pelkää israelin aseita ja vielä vähemmän heidä niinkutsuttuja sotilaitaan. Ja turha varmaan todeta, en pelkää kuolemaa, enkä välitä lopputuloksesta. Voitto on Allahin.

Mulla on oikeasti vaikeata tuon kieliopin kanssa... joten kertokaa kaikki virheet perusteellisesti tai jättäkää ne huomiotta. Ehkä joskus opin.

Ikrima
Ja suomi on syytä putsata kaikesta tapainturmeluksesta se on selvää.Noniin, melkein jo oikein!

Vielä kun kirjoitat Suomi-sanan isolla alkukirjaimella ja laitat pilkun ennen se-sanaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat