Seuraa 
Viestejä45973

Oorait eli tarvitsen näihin kahteen tehtävään vastaukset jotta pääsen läpi eräästä kurssista. En keksinyt mistä löytäisin apua ja päädyin tänne.

1.Ajastinpiiri 555:lla toteutettiin 60 sekunnin ajastus lampulle monostabiilikytkennällä. Piirrä kytkentä ja mitoita Ra, kun C=680uf(mikrofaradia)

2. a)Ei-kääntävän operaatiovahvistimen vahvistus-taajuuskaistatulo TT= 1.2*10 potenssin 6 ja vahvistukseksi haluttiin Au=75. Kuika suuri taajuuskaista BW voitiin vahvistaa? Mitoita myös R2, kun R1= 1.8Kohm

Ps. Anteeksi heti ensimmäisessä postauksessa näin suuri avunpyyntö

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Perus Suomalainen
Oorait eli tarvitsen näihin kahteen tehtävään vastaukset jotta pääsen läpi eräästä kurssista. En keksinyt mistä löytäisin apua ja päädyin tänne.Kun valmistut, niin kysytkö työelämässäkin muilta miten asiat pitäisi tehdä? Kannattaa ihan oikeasti opetella perusasiat itse.

Perus Suomalainen

1.Ajastinpiiri 555:lla toteutettiin 60 sekunnin ajastus lampulle monostabiilikytkennällä. Piirrä kytkentä ja mitoita Ra, kun C=680uf(mikrofaradia)Eikö tämä ole aika triviaali juttu? Katso 555:n datasheetistä tai googleta "555 circuits" tjsp.

Perus Suomalainen

2. a)Ei-kääntävän operaatiovahvistimen vahvistus-taajuuskaistatulo TT= 1.2*10 potenssin 6 ja vahvistukseksi haluttiin Au=75. Kuika suuri taajuuskaista BW voitiin vahvistaa? Mitoita myös R2, kun R1= 1.8KohmJako- ja yhteenlaskua.

Perus Suomalainen

Ps. Anteeksi heti ensimmäisessä postauksessa näin suuri avunpyyntöJep, ei haittaa.

bena

Kun valmistut, niin kysytkö työelämässäkin muilta miten asiat pitäisi tehdä? Kannattaa ihan oikeasti opetella perusasiat itse.No jos se toimii ohjelmistopuolella netin kautta niin miksei muka elektroniikankin? Ja jostainhan ne asiat on opittava ensimmäisen kerran. Jos ei kirjasta (tai vielä pahempaa, opettajan suusta puhuttuna) mene jakeluun, niin pakkohan siihen on sitten vaihtoehtoisia tietolähteitä hakea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
bena
Perus Suomalainen
Oorait eli tarvitsen näihin kahteen tehtävään vastaukset jotta pääsen läpi eräästä kurssista. En keksinyt mistä löytäisin apua ja päädyin tänne.

Kun valmistut, niin kysytkö työelämässäkin muilta miten asiat pitäisi tehdä? Kannattaa ihan oikeasti opetella perusasiat itse.

Ei siinä mitään jos kysyy miten asiat tehdään, toki voi kysyä jos ei itse osaa. Mutta on eri asia jos pyytää toiselta valmista, ettei itse tarvitsisi tehdä.

Saatat saada paremmin apua jos et kysy valmiita vastauksia, vaan jotain neuvoa tehtävien ratkaisemiseksi ellet niitä osaa itse ratkaista.

Helpollapa Perus luovutti.

Perus Suomalainen

2. a)Ei-kääntävän operaatiovahvistimen vahvistus-taajuuskaistatulo TT= 1.2*10 potenssin 6 ja vahvistukseksi haluttiin Au=75. Kuika suuri taajuuskaista BW voitiin vahvistaa? Mitoita myös R2, kun R1= 1.8Kohm555:n kytkentöjä en muista ulkoa, mutta katsotaan tämä.

Au*BW = TT, tunnetaan TT ja Au, kysytään BW.

Suoran opparin vahvistus Au = 1 + R2/R1. Tunnetaan R1 ja Au.

Viikonluppo meni reissatessa, joten ei ollut aikaa seurata topiccia enenn kuin nyt. Kiitän vastauksista.

Ja satun olemaan jo työelämässä ja kyllä jos on asioita joita en ymmärrä niin kysyn kyllä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat