Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mielestäni se on mahdotonta, koska valkoisia täytyy olla tässä maailmassa ainakin miljardi. Jos esim Suomalaisten keskiverto syntyvyys on 2-3 lasta per perhe, niin mielestäni se jo sinällään on kylliksi pitämään kansakuntaa pystyssä. En itse usko, että valkoinen rotu voi ikinä kuolla sukupuuttoon, koska valkoisia on vaan kerta kaikkiaan liian paljon Veikkaan, että ydinsodankin jälkeen Euroopassa olisi ollut jäljellä ainakin satoja miljoonia valkoisia, ja sota olisi vain johtanut pääosin heikkojen ja vammaisten menehtymiseen. En itse usko että on mitään käytännön keinoa hävittää valkoista rotua maanpäältä, joten kyseiset puheet valkoisen rodun "sukupuutosta" ovat suoraan sanoen heidän itsensä keksimää Armageddon hömpää. Käytännössä pidän valkoisen rodun sukupuuttoa Euroopassa(siirtomaat ovatkin sitten taas täysin eri juttu)täysin mahdottomana ajatuksena !

Sivut

Kommentit (94)

Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana syntyvyys ja väestönkasvu on voimakkasti alentunut kaikkialla maailmassa. Eniten se on suhteellisesti alentunut ei-valkoisten keskuudessa. Yhä useammassa kehitysmaassa lähestytään jo eurooppalaistan yleistasoa ( 2 lasta per synnytysikäinen nainen tai jopa alle).

Itseasiassa väestöjakauma alkaa hämmästyttävän tarkasti muistuttaa nykyisin tilannetta 1600-luvulla. Eurooppalaisten %-osuus kävi vain poikkeuksellisen korkealla tasolla 1800-luvulla. Tilanne on normalisoitumassa.

Tavallaan voi.

Sinisilmäiset ja vaaleahiuksisiset tulevat ensin harvenemaan ja sitten katoamaan pallon päältä tulevaisuudessa, perintätekijöissä tumma väri dominoi.

Minun mielestäni pitäisi pikemminkin puhua voiko valkoihoiset jäädä henkiin jos nykytilanne jatkuu ?

Miljardi valkoista kuulostaa kaukaa haetulta, olisiko oikea luke 500 miljoonaa ?

Albiinot?

Mä en ole vitivalkoinen.
Ei taida vitivalkoisen iho kestää auringonvaloa lainkaan? Se palaa. Tulee ihosyöpä. Auringosta tulee ultraviolettisäteilyä, se on vaarallista valkoihoisille.. niin oon ymmärtänyt mutta maallikkona mietityttää että poteekos tummaihoinen sitten ihosyöpää jo syntyessään?

Ihmiset voi kuolla sukupuuttoon.
Jos tummaihoiset kuolee sukupuuttoon mutta valkoihoiset ei.. kuka tekee aurinkosuojia valkoihoisille "älyköille".. äly.. ä ä ä valkoihoiset älykkäin rotu.. *uh*.. Voi fiddu.. Lapset taas vauhdissa ja peili hukassa.

Tämän päivän: Kuka on kukkulan kuningas leikki.

Ne siniveriset on kait jo ruvenneet kuolemaan sukupuuttoon?

Minun mielestäni pitäisi pikemminkin puhua voiko valkoihoiset jäädä henkiin jos nykytilanne jatkuu ?

Miljardi valkoista kuulostaa kaukaa haetulta, olisiko oikea luke 500 miljoonaa ?
Jo Venäjällä pelkästään asuu 200 miljoonaa valkoista, Pohjois-Amerikassa määrää on ainakin 200 miljoonaa, ja Euroopassa puhutaan ainakin 500 miljoonasta, ellei enemmästäkin!

Petri Riikonen
Seuraa 
Viestejä245
Liittynyt16.3.2005

Mikä ihmeen "valkoinen rotu"? Miten sellainen, jota ei ole olemassakaan, voisi kuolla sukupuuttoon? Yhtä hyvin voi pohtia, voiko "vasenkätinen rotu" kuolla sukupuuttoon.

biologi
Mikä ihmeen "valkoinen rotu"? Miten sellainen, jota ei ole olemassakaan, voisi kuolla sukupuuttoon? Yhtä hyvin voi pohtia, voiko "vasenkätinen rotu" kuolla sukupuuttoon.Varmaan kuitenkin biologina ymmärrät että jos kaikki vaaleaihoiset, vaaleahiuksiset ja sinisilmäiset ihmiset katoavat niin uusia ei tule ellei sitten joku ihmisryhmä eristy jonnekin syrjäiselle jäämeren saarelle ja siellä evoluution kautta jalostuisi paremmin pohjoisen oloihin. Mutta kuten huomaamme pohjoisaasialaisista, hekään eivät ole sen näköisiä eli tuollaisen ulkonäön kehittyminen taitaa olla aika harvinaista.

Oikeammin kysymys kuuluisi: voivatko valkoisen ihmisrodun rotupiirteet hävitä, kuten sinisilmäisyys ja vaaleahiuksisuus/ihoisuus?
Rotuhan vain muutoin sulautuu muihin. Samaa lajia kun olemma.

Vastaus: kyllä voivat, mutta aika pitkälti valkoisen rodun omilla ehdoilla tähän maailman aikaan. Itsehän sitä näemmä haluamme.

Hulttio
Voisi kuollakin. Evoluutio pitää huolen siitä, että kun kahdella lajilla on täysin samanlainen ekologinen lokero, heikompi laji (rotu) lopulta katoaa ja tehokkaampi herrarotu vie voiton.

Evoluutio siis karsii valkoisen rodun sukupuuttoon!
Näin on, kyse on siitä että valkoiset ovat passiivisia eivätkä enää taistele omasta elintilastaan. Luonnossa käy aina niin että laji jolla ei ole luonnollisia vihollisia muuttuu niin rauhalliseksi että vihollisen kohdatessaan se ei tee mitään ja kuolee.
Laittaisin esimerkin eräästä lintulajista jos vain muistaisin sen nimen.

Näin on, kyse on siitä että valkoiset ovat passiivisia eivätkä enää taistele omasta elintilastaan.Kaikki valta on käytännössä luovutettu Nato johtoiselle palkka-armeijalle. Olen itse ajatellut, että taustalla saattaa olla myös aseteknologian, erityisesti ydinaseiden kehitys. Eli;ydinaseiden aikana konvetionaalisten joukkojen on annettu merkittävästi taantua. Tämä selittää mm useissa maissa vallitsevan varsin heikon rajavalvonnan. Suomessahan maamiinoista on luovuttu, ja Poliisi pysäyttää kadulla "vääränvärisiä" tarkistaakseen passeja, koska rajavalvonta ei tähän kuulemme enää kunnolla pysty.

Itse uskon, että väkimäärän on myös annettu tämän johdosta tietoisesti laskea. Ehkäisyvälineiden käyttö on rajusti yleistynyt, ja suuria lapsiperheitä ei enää tueta, koska suuri väkimäärä ei enää ole ratkaisevaa esim sodankäynnissä. Perheet eivät enää sillä lailla muodosta valtion välttämätöntä tukirankaa. Sodankäynnissä massalla ei enää ole kovinkaan suurta merkitystä, ja esim Suomalaiset paperitehtaatkaan eivät enää juuri käy nuorten miesten lihasvoimilla niinkuin ennen. Tietenkin suuri väkimäärä takaa teknisesti ottaen myös kylliksi suurten lahjakkaiden väestömäärän, mutta hyötysuhde on tässä aika pieni. Mikä valtio haluaisi tukea vaikkapa 100 miljoonan uuden kansalaisen syntyä vain siksi, että 10 miljoonasta heistä luultavasti tulisi huippu-urheilijoita, taitelijoita ja tiedemiehiä?

Suuri osa tästä Nato vetoisesta palkka-armeijasta taistelee nyt Lähi-Idässä, eli "imperiumin" rajoilla. Se ei käytännössä kykene toimivaan rajavalvontaan. Ydinteknologiaan ja ydinaseisiin perustuvalle kulttuurille vihollisen torjuminen lähietäisyydeltä tulee olemaan aika hankalaa, mikäli ei tietoisesti haluta sitä laskeumaa myös omille kasvoille. Itse uskon, että vaikka tämä ns "kylmä sota" olisikin päättynyt toisin, tämä on osa vääjäämätöntä kehitystä. Kulttuuri joka luottaa ydinaseisiin puolustuksensa turvaamiseksi ja panee toivonsa taloudesssa automaatioon on auttamatta haavoittuvainen. Jos murrat ensimmäisen puolustuslinjan eli rajavalvonnan, jää käytännön keinoksi vain massiivinen Poliisi armeijan komentaminen kaduille. Italiassahan komennettiin Rooman kaduille noin 3000 sotilasta. Mamujen määrään verrattuna kyse on todella naurettavasta lilliputti peilleystä, samoin kuin lievät mamujen vankeusrangaistusten pidentäminen. Voisikin hyvällä syyllä todeta, että ilman ydinpelotettaan Eurot eivät ole muuta kuin vanhoja linnunpelättimiä !

Mikä tahansa laji kuolee lopulta sukupuuttoon, tavalla tai toisella. Joku järjettömän iso meteoriitti saattaa hoitaa asian hetkessä, noin niin kuin esimerkkinä.

Joza
Mikä tahansa laji kuolee lopulta sukupuuttoon, tavalla tai toisella. Joku järjettömän iso meteoriitti saattaa hoitaa asian hetkessä, noin niin kuin esimerkkinä.Väärin. Ihminen voi lähettää geneettistä materiaalia ulkoavaruuteen, jolloin laji säilyy periaatteessa maailmankaikkeuden loppuun asti.

durbutter
Miljardi valkoista kuulostaa kaukaa haetulta, olisiko oikea luke 500 miljoonaa ?Maailmassahan on kai 6,5 miljardia ihmistä. Montako erilaista ihmisrotua on? Miljardi valkoihoistakin kuulostaisi aika vähäiseltä määrältä. Päivänselvää kuitenkin on, että valkoihoisia on selvästi eniten, vai? Jos valkoihoisia olisi miljardi ja valkoihoisia olisi eniten, tarkoittaisi se sitä, että eri rotuja olisi yli 6.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat