Seuraa 
Viestejä45973

Katsotaanpa mitä mieltä porukat ovat tuontitavarsta. Suomessa on maailman vakain peruskallio ja tämä on kyllä pantu merkille myös muualla, koska Suomi sitä melkoisesti mainostaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Reiska
Seuraa 
Viestejä6946

Kannattais meitin se hoitaa, kun meitil on siihen sopivat paikat, ja halu tehdä se kunnolla. Ei sellasia myrkkyjä mihin tahansa saa laittaa.. Ja tietty tienataan vähä samalla..

Per se

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Ilman muuta tänne vain. Peruskallio on vakaata ja jäte tuhannen vuoden päästä yhtä vaarallista kuin luonnon uraanimalmiesiintymä. Ei ole jääkaudestakaan mitään haittaa vaikka höyläisi jätteet näkyville. Ennemmin tänne kuin rajan taakse peltihalleihin ilman vartiointia.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Ydinjätebisnes on hyvä vaihtoehto suomelle tulevaa taantumaa silmälläpitäen. Siitä talouskasvu nousuun, puolestani vakaaseen peruskallioon vaikka koko kaukaasian jätteet.

P.a.s.i
taksat vaan kohilleen kyllä tuonne kallioon sitä mahtuu

Täysin samaa mieltä.
Ilmaiseksi ei oteta vastaan grammaakaan, mutta kunhan hinnasta päästään yhteisymmärrykseen...

No ehkä toiveenne totetuu. Pitäisi varmaan vielä kysyä, että halutaanko Suomeen rikastamot ja jälleenkäsittelylaitokset, mutta mitä turhaa, kun vastaus jo tiedetään.

konsta
No ehkä toiveenne totetuu. Pitäisi varmaan vielä kysyä, että halutaanko Suomeen rikastamot ja jälleenkäsittelylaitokset, mutta mitä turhaa, kun vastaus jo tiedetään.

Eiköhän samaan syssyyn rakenneta muutama sata tai tuhat ydinkärkeä

Neutroni
Seuraa 
Viestejä45506

Periaatteessa olisi aivan loistava idea ottaa nyt ydinjätettä maksua vastaan varastoitavaksi kallioluoliin, ja myydä takaisin sitten, kun uraanin hinta kohoaa ja tekniikka kehittyy sille tasolle, että fissiopolttoaineen jalostaminen ydinjätteesät on kannattavaa. Jos maailma jostain syystä kehittyisikin niin, ettei fissiopolttoaineella ole kysyntää, ei muuta kun maata päälle ja jätteet unholaan.

En vain oikein jaksa uskoa, että tosielämässä tässä maassa olisi ainoatakaan päättäjää, jolla riittäisi selkäranka tuon tekemiseen kansantaloudelle edullisella tavalla. Isot firmat Suomessa ja ulkomailla keräisivät rahat, asiasta päättävät poliitikot saisivat kymmenyksensä hämärille tileille hämärissä maissa, kun säätäisivät taksat reilusti alakanttiin, ja kansa maksaisi haitat, joita halvalla varastointi aiheuttaisi.

Äänestän siis ehkä.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä25021

Totta ihmeessä. Tämä on loistava tilaisuus rahastaa ihmisten taikauskolla ja vieläpä aivan luvallisesti.

Reilun korvauksen lisäksi pitäisi sopia siitä että omistusoikeus siirtyy Suomelle. Aikanaan voimme sitten rahastaa toiseen kertaan kun kapselit kaivetaan ylös ja niiden sisältö myydään kierrätykseen. Korkea-aktiivisen jätteen määrä tosin sen verran vähäinen ettei sitä todennäköisesti paljoakaan ehdi kertyä. Asiakkaat kun oppivat aikanaan kierrättämään polttoaineen itse; loppuvarastoinnista tuskin koskaan tulee todella merkittävää bisnestä. Mutta toki kannattaa hyödyntää sekin vähä mikä siitä ylipäätään no saatavissa.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Jos ne ydinjätteet pullahtaa takaisin maanpinnalle kilometristä, niin alla pitää lävähtää tulivuori.

No ne kapselit kestää sen, mutta maanpäällä tulee ikävät oltavat.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
terho
Jos ne ydinjätteet pullahtaa takaisin maanpinnalle kilometristä, niin alla pitää lävähtää tulivuori.

No ne kapselit kestää sen, mutta maanpäällä tulee ikävät oltavat.
Muita mahdollisuuksia ydinjätteiden paljastumiselle ovat mm. kosmiset välikohtaukset, eli suuren meteorin tai komeetan iskeytyminen loppusijoituspaikkaan. Tästähän saattaa jopa aiheutua ydinjätteen höyrystyminen ja leviäminen koko maapallon ilmakehään, laskeumasta nyt puhumattakaan. Tosin taas kerran itse primäärikatastrofi on niin monta kertaluokkaa vakavampi, että ydinjätteellä ei ole käytännön merkitystä tässä tapahtumassa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

konsta
No ehkä toiveenne totetuu. Pitäisi varmaan vielä kysyä, että halutaanko Suomeen rikastamot ja jälleenkäsittelylaitokset, mutta mitä turhaa, kun vastaus jo tiedetään.Todella on outoa, että modeRAADOT poistelevat täältä vastauksia, joissa kertoilen mm. miten TVO:n työläisenä olen ollut todistamassa tällaisten ns. "äänestysten" systemaattista sabotaashia!

Lieneekö osunut sitten täällä palloilevien maksettujen mielipidemanipulaattoreiden "lombuukiin" , vai miksen saa teistä kertoilla miten TVO MAKSOI kylmästi todistamani mm. MTV:n taannoisen valtakunnallisen ydinäänestyksen itselleen mieleiseksi kymmenillä tunteja soitelleilla robottiäänestäjillään?

Todella, TODELLA TAISIN OSUA!

Noo, tämä ei mulle toki ole mitään uutta. Meikä kun tunnetusti tietää ydinalan törkeyksistä KAIKEN!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat