Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tulisi pidättäytyä siitä, mikä on kielletty, mm. sianlihan ja veren nauttimisesta. Se tieteellinen syy, jonka tutkijatkin ovat osoittaneet, on että sioissa loisii vaarallisia matoja. Eräs pahimmista on mato, joka suolistoon jouduttuaan jatkaa elämänkaartaan isäntänsä kehossa, kuljettaen muniaan verenkierron mukana ja leviten kehon eri elimiin. Sitten mato koteloituu noin pavun suuruiseksi koteloksi. Jos tämä tapahtuu aivoissa, tulee ihminen hulluksi ja jos silmässä, tulee ihminen sokeaksi. Jos mato pääsee sydämeen, tämä johtaa heikkouteen ja veritulppaan. Matoon eivät tehoa tavanomaiset lääkkeet, koska se on suojautunut koteloonsa. Sianlihan kypsentämisaika on lyhyt eikä riitä tappamaan loisia. Porsaanlihan kolesterolipitoisuus on yli kymmenen kertaa naudanlihan vastaavaa korkeampi ja normaalimäärän ylittävä kolesteroli kerääntyy verisuoniin, aiheuttaen verenpaineen nousua ja verisuonten kalkkeutumista. Tästä syystä angina pectoris ja verisuonten kalkkeutuminen on viisi kertaa yleisempää Euroopassa kuin muslimimaailmassa.

Sivut

Kommentit (61)

Toope
Seuraa 
Viestejä25080
Liittynyt23.7.2006

Minä ainakin rakastan sikoja, syön heitä myös viikottain.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Jotain lähteitä tai linkkejä? Nyt meinaa taitaa juksata aloittaja.

Ja eipä euroopassa taideta olla tapana syödä raakoja sikoja, joten eipä sieltä mitään loisiakaan voi tulla. Ainoa mitä voi tulla on niitä viallisia prioneita. Niihinpä ei taida mikään tepsiäkkään.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

stume618
Sitten mato koteloituu noin pavun suuruiseksi koteloksi. Jos tämä tapahtuu aivoissa, tulee ihminen hulluksiJaa. Koska sinulle kävi noin?

Sikaa pistellään poskeen miljoonia tonneja vuosittain. Jos niistä saisi paljon matoja, ne mahtuisivat top10 kuolinsyylistaan. Ei näy kuitenkaan edes top1k joukossa..

Toope
Seuraa 
Viestejä25080
Liittynyt23.7.2006
Bushmaster
Sikaa pistellään poskeen miljoonia tonneja vuosittain. Jos niistä saisi paljon matoja, ne mahtuisivat top10 kuolinsyylistaan. Ei näy kuitenkaan edes top1k joukossa..

Madot koostuvat myös käsittääkseni lähinnä proteiinista, joten onko niiden syöminen lopulta niin haitallista?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

No-one
Seuraa 
Viestejä535
Liittynyt18.8.2008

Ketjun aloittajalle sellaisia terveisiä, että mitä tahansa vaarallista voidaan löytää jonainpäivänä aivan mistä tahansa. Vaikka jokin terveelliseksi nyt luokitellaan, ei se takaa, että se sitä välttämättä olisi. Viimevuosina olemme jo muutoinkin nähneet hyviä esimerkkejä tästä. Esim. "Kun siipikarja aivastaa, mailma paskoo housuihinsa"

"... En ikinä uskonut, että muut voisivat ottaa teoriani niin paljon vakavemmin, kuin minä itse..." Albert Einstein

Toistaiseksi tämän viikonlopun pöljin avaus......

Tsemppiä raatilaiset

EDIT. Aloituksessa mainittiin sianlihan nauttimisen kiellosta. Missä sianliha on kielletty muualla kuin islamissa? Tässä on nyt taas nämä uskontohihhuloinnit sotkemassa. Eli täysin turhaa uskonnollista höyryämistä.

Tep
Seuraa 
Viestejä827
Liittynyt16.3.2005

Lähi-idän maissa (ainakin juutalaisilla) oli sianlihansyönti kielletty muinoin. Tätä traditiota noudatetaan vieläkin (juutalaiset, islam). Kiellolla lienee aikoinaan ollut perustellut syyt eli sianlihasta sai loisia.
Nykyään teuraseläimet tarkastetaan, eikä esitettyä vaaraa ole. Muinainen kielto on kuitenkin jäänyt uskontoihin. Näin käsittäisin asian. Onko jollakin tarkempia tietoja?

Eräs hieroja kerran kysyi minulta, että syönkö paljon sianlihaa. Kerroin ylpeänä rakastavani erityisesti joulukinkkuja ja muutenkin olen vahvasti lihansyöjä. Eniten syön sikaa. Tämä hieroja ei ihastellutkaan asiaa, vaan kertoi munuaisiani hieroessaan että "niinhän minä vähän ajattelinkin". Sen jälkeen sian syöminen on vähentynyt radikaalisti. Syön käytännössä nykyään sian lihan asemesta nautaa tai kanaa. Tuo lohi ja tonnikala ovat vahvana myöskin. Nykyään sianliha ei niin edes maistu, ellei sitä ole osattu laittaa hyvin asianmukaisten lisukkeiden kanssa. Mutta juu en syö juuri ollenkaan sikaa. Trikiinit on ikävä juttu.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Trikiini

mallas
Eräs hieroja kerran kysyi minulta, että syönkö paljon sianlihaa. Kerroin ylpeänä rakastavani erityisesti joulukinkkuja ja muutenkin olen vahvasti lihansyöjä. Eniten syön sikaa. Tämä hieroja ei ihastellutkaan asiaa, vaan kertoi munuaisiani hieroessaan että "niinhän minä vähän ajattelinkin".Siis mitä tuo hieroja päätteli munaisistasi? Kuuluuko hierojan koulutukseen nykyisin myös nefrologian opiskelua?

Madoista tulikin mieleeni Guinean mato(Dracunculus medinensis), latinalainen nimi juontuu lauseesta "Pienten lohikäärmeiden kiusaus". Voi kasvaa noin metriseksi(huhuja on ollut myös 1,5 metrisistäkin yksilöistä) ja aiheuttaa munia tihkuvia paiseita, jotka purkautuvat kosketuksessa veden kanssa.

Tämä tarttuu kuitenkin lähinnä likaisen veden juomisen yhteydessä kehitysmaissa etenkin Afrikassa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Guinea_worm

Yksi kuvottavimmista otuksista, jonka tiedän.

Olihan se joku Englantilainen nainen tuonut E-Amerikasta päänahkansa alla toukan joka oli kuuluvasti syöda maiskuttanut naista ja tämä tietenkin lääkäriin, joka oli löytänyt otuksen.

mallas
Sen jälkeen sian syöminen on vähentynyt radikaalisti. Syön käytännössä nykyään sian lihan asemesta nautaa tai kanaa. Tuo lohi ja tonnikala ovat vahvana myöskin. Nykyään sianliha ei niin edes maistu, ellei sitä ole osattu laittaa hyvin asianmukaisten lisukkeiden kanssa. Mutta juu en syö juuri ollenkaan sikaa. Trikiinit on ikävä juttu.
http://fi.wikipedia.org/wiki/TrikiiniOlisit varmaan voinut lukea wikin artikkelin, Suomessa triikiinit eivät ole suuri ongelma. Jokainen sika tarkastetaan. Jos et lisäksi syö raakaa sianlihaa, niin matoja on turha pelätä.

Trikiinejä löydetään Suomessa vuosittain vain muutamia tapauksia. Trikinoosi ei ole Suomessa yleinen sairaus, koska ruuanlaittoperinteeseen ei kuulu kuumentamattoman sianlihan käyttö. EU-sääntöjen mukaisesti trikiinit tarkastetaan sioista aina teurastuksen yhteydessä mutta muualla maailmassa käytäntö ja säädökset vaihtelevat. Trikiinit kuolevat kuumennettaessa ja kuumennetun ruuan syöminen matkoilla on muutenkin hyvä varokeino.

ps. Et ole edelleenkään selittänyt sitä kummallista hierojan kommenttia. Minkä takia sianlihan syöminen näkyisi munuaisissa?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat