Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitäs mieltä olette tästä:

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/mannerheim-haagiin

"Nykykielen sanoilla punaisten ja valkoisten toimet olivat sotarikoksia, rikoksia ihmisyyttä vastaan tai silkkaa kansanmurhaa.

Jos Mannerheim yhä eläisi, häntä jahdattaisiin sotarikollisena. Samoin tehtäisiin punakaartin johtajille Ali Aaltoselle ja Eero Haapalaiselle.

Jääkärit olisivat nykytermeillä ulkomailta rahoitettu ja ohjattu terroristijärjestö.

Haagissa Mannerheim todettaisiin syylliseksi, mutta Suomessa hänestä valmistellaan pompöösiä elokuvaa. Irvokkuuden huippu on Mannerheim-elokuvalle nimetty ”kunniatoimikunta”, jota johtaa – voi kuinka yllättävää – Paavo Lipponen, Vladimir Putinin kuuliainen putkimies."

Kuinkahan puolueeton kuva Mannerheimista elokuvassa annetaan. Tuskin kovinkaan...

Sivut

Kommentit (28)

Vääntö

Että vihreän sivuston jutut ovat enimmäkseen täyttä potaskaa. Tunnustuksena todettakoon, että aiemmin patologiset Mannerheim-vihaajat näyttävät nykyään sentään myöntävän punikkien olleen rikollisia - tosin lähinnä siksi, etteivät mielipiteet vaikuttaisi aivan niin mustavalkoisilta (tai punavihreiltä...).

Niinpä niin. Täältä teitä Suomen historian uudelleen- ja oikeinkirjoittajia tuntuu löytyvän taas oikein joukolla...
Kaikkea soopaa meille onkin koulussa opetettu ja kaikkea potaskaa vanhempamme isoisämme ovat meille kertoneet; ja että Suomi olisi muka "itsenäinen" valtio! (Hahhahhaa)

Vääntö
Jääkärit olisivat nykytermeillä ulkomailta rahoitettu ja ohjattu terroristijärjestö.

Ja ruotsalaiset vapaaehtoiset olisivat vastaavia kuin ns. "foreign fighters", joita USA on mieluusti syyttänyt Irakin väkivaltaisuuksista. Huvittavaa sinänsä, koska amerikkalaiset itsekään eivät kuulune Irakin "alkuperäisväestöön".

mannerheim ei ollut homo vaan pesunkestävä bi-seksuaali, nassuhteiden määrästä päätellen piti kyllä enemmän naisista. mainittakoon vielä erittäin sensuelli kirjeenvaihto puolalaisen ruhtinatar lubomirskajan kanssa, jokainen mannerheimin kirje alkaa sanoilla "rakas ruhtinatar"

pitää mannerheimista sanoa vielä että leireillä teloitetuista punaisista hän ei enää ollut vastuussa, tämä lienee myönnetty myös ns luokkasotakirjallisuudessa.

sisällissodissa voittaja kohtelee aina hävinnyttä armottomasti, me suomalaiset emme ole siinä huonompia tai parempia kuin muutkaan kansat, yhdysvaltain sisällissota on tietääkseni ainoa jossa terroria ei paljonkaan esiitynyt.

sakkimies
mainittakoon vielä erittäin sensuelli kirjeenvaihto puolalaisen ruhtinatar lubomirskajan kanssa, jokainen mannerheimin kirje alkaa sanoilla "rakas ruhtinatar"

Entäs sitten? Brittiläinen businesskirjeenvaihto alkaa sanalla "Dear" (voidaan suomentaa "Rakas") vastaanottajan sukupuolesta riipumatta ja vaikka lähettäjä ei edes tuntisi vastaanottajaa henkilökohtaisesti. Ja kyllä ennen suomalaisetkin alottivat kirjeitään esim. "Rakas äiti ja isä", mistä tuskin voidaan vetää johtopäätöksiä kenenkään seksuaalisesta suuntautumisesta.

mannerheimin rakkaus suhteet ja nimen omaan naissuhteet ovat kyllä hyvin tiedossa muuten.... se että hän oli biseksuaali on kaiketi riittävän suuri skandaali tuota mainitsemaani kirjeenvaihtoa ei tietääkseni käyty ainakaan englanniksi...luullakseni ranskaksi, en ole varma...olen myös kuullut että hän olisi pitänyt melko nuorista tytöistä... mutta sama se... ei vähennä minun kunnioitustani! hän oli lihaa ja verta niin kuin kaikki muutkin!

mainittakoon vielä että tuon kirjeenvaihdon alussa mannerheim kirjoitti "kunnioitettu ruhtinatar" sitten se vaihtui "rakkaakksi ruhtinattareksi" myös kirjeiden sävy muuttui intiimimmäksi....heillä arviodaan olleen rakkaussuhde puolassa. vannoa en tietenkään voi kun en ollut jalasta pitämässä!

sakkimies
mainittakoon vielä että tuon kirjeenvaihdon alussa mannerheim kirjoitti "kunnioitettu ruhtinatar" sitten se vaihtui "rakkaakksi ruhtinattareksi" myös kirjeiden sävy muuttui intiimimmäksi....heillä arviodaan olleen rakkaussuhde puolassa. vannoa en tietenkään voi kun en ollut jalasta pitämässä!

Jos esimerkiksi joku Lions-klubin jäsen kutsuu toista aluksi esimerkiksi "Arvoisa se ja se", ja tutustuttuaan tähän vaihtaa sen muotoon "Hyvä veli", onko kyseessä intiimi rakkaussuhde?

KEHOITAN TUTUSTUMAAN KIRJEENVAIHTOON TARKEMMIN !!! jos asia sinua kiinnostaa... toistan että heillä arvellaan olleen suhde keskenään. kommenttisi ei oikeastaan kyllä ollut vastauksen arvoinen....he tutustuivat mannerheimin ollessa puolassa I maailmansodan aikana. heidän suhdettaan kuvataan mm näytelmässä "Mannerheim Puolassa" Mannerheimin naisseikkailuista on juttuja mm 20-luvulta. bi tarinat ovat käsittääkseni etupäässä mannerheimin nuoruudesta.

ja kuule moses... sanat "hyvä veli" ja "rakas ruhtinatar" eivät mitenkään ole vertailu kelpoisia... mutta kuten sanottu kirjeoiden intiimi sävy kertoo paljon... niin kuin myös se että LUBOMIRSKAJA halusi epätoivoisesti tavata mannerheimin kuolinvuoteellaan. edelläolevat faktat ovat kuitenkin vain yksityiskohtia. historioitsijat ovat luullakseni sitä mieltä että heillä oli suhde....

Marski aikoinaan oli tuon ajan julkkis. Käveli selkä suorana kameroiden edessä lehtien kuvissa ja paukutti marsalkan sauvallaan saappaansa varteen. Airo se oli joka sotimisen käytännöt hoiti.

oikeastaan tämä keskustelu on turhaa koska hänen naisseikkailuistaan on perimätietoa vaikka kuinka paljon...kysymys kuuluu pitikö hän myös miehistä? ja jos pitikin, niin entäs siitä sitten?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat