Seuraa 
Viestejä45973

Mitäs mieltä olette tästä:

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/mannerheim-haagiin

"Nykykielen sanoilla punaisten ja valkoisten toimet olivat sotarikoksia, rikoksia ihmisyyttä vastaan tai silkkaa kansanmurhaa.

Jos Mannerheim yhä eläisi, häntä jahdattaisiin sotarikollisena. Samoin tehtäisiin punakaartin johtajille Ali Aaltoselle ja Eero Haapalaiselle.

Jääkärit olisivat nykytermeillä ulkomailta rahoitettu ja ohjattu terroristijärjestö.

Haagissa Mannerheim todettaisiin syylliseksi, mutta Suomessa hänestä valmistellaan pompöösiä elokuvaa. Irvokkuuden huippu on Mannerheim-elokuvalle nimetty ”kunniatoimikunta”, jota johtaa – voi kuinka yllättävää – Paavo Lipponen, Vladimir Putinin kuuliainen putkimies."

Kuinkahan puolueeton kuva Mannerheimista elokuvassa annetaan. Tuskin kovinkaan...

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (28)

Vääntö

Että vihreän sivuston jutut ovat enimmäkseen täyttä potaskaa. Tunnustuksena todettakoon, että aiemmin patologiset Mannerheim-vihaajat näyttävät nykyään sentään myöntävän punikkien olleen rikollisia - tosin lähinnä siksi, etteivät mielipiteet vaikuttaisi aivan niin mustavalkoisilta (tai punavihreiltä...).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä niin. Täältä teitä Suomen historian uudelleen- ja oikeinkirjoittajia tuntuu löytyvän taas oikein joukolla...
Kaikkea soopaa meille onkin koulussa opetettu ja kaikkea potaskaa vanhempamme isoisämme ovat meille kertoneet; ja että Suomi olisi muka "itsenäinen" valtio! (Hahhahhaa)

Vääntö
Jääkärit olisivat nykytermeillä ulkomailta rahoitettu ja ohjattu terroristijärjestö.

Ja ruotsalaiset vapaaehtoiset olisivat vastaavia kuin ns. "foreign fighters", joita USA on mieluusti syyttänyt Irakin väkivaltaisuuksista. Huvittavaa sinänsä, koska amerikkalaiset itsekään eivät kuulune Irakin "alkuperäisväestöön".

mannerheim ei ollut homo vaan pesunkestävä bi-seksuaali, nassuhteiden määrästä päätellen piti kyllä enemmän naisista. mainittakoon vielä erittäin sensuelli kirjeenvaihto puolalaisen ruhtinatar lubomirskajan kanssa, jokainen mannerheimin kirje alkaa sanoilla "rakas ruhtinatar"

pitää mannerheimista sanoa vielä että leireillä teloitetuista punaisista hän ei enää ollut vastuussa, tämä lienee myönnetty myös ns luokkasotakirjallisuudessa.

sisällissodissa voittaja kohtelee aina hävinnyttä armottomasti, me suomalaiset emme ole siinä huonompia tai parempia kuin muutkaan kansat, yhdysvaltain sisällissota on tietääkseni ainoa jossa terroria ei paljonkaan esiitynyt.

sakkimies
mainittakoon vielä erittäin sensuelli kirjeenvaihto puolalaisen ruhtinatar lubomirskajan kanssa, jokainen mannerheimin kirje alkaa sanoilla "rakas ruhtinatar"

Entäs sitten? Brittiläinen businesskirjeenvaihto alkaa sanalla "Dear" (voidaan suomentaa "Rakas") vastaanottajan sukupuolesta riipumatta ja vaikka lähettäjä ei edes tuntisi vastaanottajaa henkilökohtaisesti. Ja kyllä ennen suomalaisetkin alottivat kirjeitään esim. "Rakas äiti ja isä", mistä tuskin voidaan vetää johtopäätöksiä kenenkään seksuaalisesta suuntautumisesta.

mannerheimin rakkaus suhteet ja nimen omaan naissuhteet ovat kyllä hyvin tiedossa muuten.... se että hän oli biseksuaali on kaiketi riittävän suuri skandaali tuota mainitsemaani kirjeenvaihtoa ei tietääkseni käyty ainakaan englanniksi...luullakseni ranskaksi, en ole varma...olen myös kuullut että hän olisi pitänyt melko nuorista tytöistä... mutta sama se... ei vähennä minun kunnioitustani! hän oli lihaa ja verta niin kuin kaikki muutkin!

mainittakoon vielä että tuon kirjeenvaihdon alussa mannerheim kirjoitti "kunnioitettu ruhtinatar" sitten se vaihtui "rakkaakksi ruhtinattareksi" myös kirjeiden sävy muuttui intiimimmäksi....heillä arviodaan olleen rakkaussuhde puolassa. vannoa en tietenkään voi kun en ollut jalasta pitämässä!

sakkimies
mainittakoon vielä että tuon kirjeenvaihdon alussa mannerheim kirjoitti "kunnioitettu ruhtinatar" sitten se vaihtui "rakkaakksi ruhtinattareksi" myös kirjeiden sävy muuttui intiimimmäksi....heillä arviodaan olleen rakkaussuhde puolassa. vannoa en tietenkään voi kun en ollut jalasta pitämässä!

Jos esimerkiksi joku Lions-klubin jäsen kutsuu toista aluksi esimerkiksi "Arvoisa se ja se", ja tutustuttuaan tähän vaihtaa sen muotoon "Hyvä veli", onko kyseessä intiimi rakkaussuhde?

KEHOITAN TUTUSTUMAAN KIRJEENVAIHTOON TARKEMMIN !!! jos asia sinua kiinnostaa... toistan että heillä arvellaan olleen suhde keskenään. kommenttisi ei oikeastaan kyllä ollut vastauksen arvoinen....he tutustuivat mannerheimin ollessa puolassa I maailmansodan aikana. heidän suhdettaan kuvataan mm näytelmässä "Mannerheim Puolassa" Mannerheimin naisseikkailuista on juttuja mm 20-luvulta. bi tarinat ovat käsittääkseni etupäässä mannerheimin nuoruudesta.

ja kuule moses... sanat "hyvä veli" ja "rakas ruhtinatar" eivät mitenkään ole vertailu kelpoisia... mutta kuten sanottu kirjeoiden intiimi sävy kertoo paljon... niin kuin myös se että LUBOMIRSKAJA halusi epätoivoisesti tavata mannerheimin kuolinvuoteellaan. edelläolevat faktat ovat kuitenkin vain yksityiskohtia. historioitsijat ovat luullakseni sitä mieltä että heillä oli suhde....

Marski aikoinaan oli tuon ajan julkkis. Käveli selkä suorana kameroiden edessä lehtien kuvissa ja paukutti marsalkan sauvallaan saappaansa varteen. Airo se oli joka sotimisen käytännöt hoiti.

oikeastaan tämä keskustelu on turhaa koska hänen naisseikkailuistaan on perimätietoa vaikka kuinka paljon...kysymys kuuluu pitikö hän myös miehistä? ja jos pitikin, niin entäs siitä sitten?

Jaa-a. Eipä irronnut kovinkaan fiksua keskustelua tällä palstalla, uusi tulokas täällä ihmettelee. Infantiilia homottelua ja turhautunutta vihapuhetta. Surullista.

Mutta yritetään uudestaan. Onko niin, että olemme sokeita ja Suomi ei ole länsimaa vaan enemmänkin Pohjolan Serbia, jossa sotarikollista ihaillaan kansallissankarina, kuten kolumnissa väitetään.

http://www.vihrealanka.fi/node/2171

Ja niille, joille homous tärkeä aihe, näyttää muuten sama kolumnisti kirjoittavan, ja hauskasti, niistäkin...:

http://www.vihrealanka.fi/node/1097

Vääntö
Mutta yritetään uudestaan. Onko niin, että olemme sokeita ja Suomi ei ole länsimaa vaan enemmänkin Pohjolan Serbia, jossa sotarikollista ihaillaan kansallissankarina, kuten kolumnissa väitetään.

Ei. Ellei sitten tarkoiteta niitä paskiaisia, jotka näkevät punaisten kommunistidiktatuuriin tähdänneen verisen kapinan laillista hallitusta vastaan pienimmässäkään määrin oikeutettuna.

"Onko niin, että olemme sokeita ja Suomi ei ole länsimaa vaan enemmänkin Pohjolan Serbia, jossa sotarikollista ihaillaan kansallissankarina, kuten kolumnissa väitetään."

Vihreä lanka on viherstalinistien ja punapioneerien ja fasististen linkolalaisten (Meriläinen&Sinnemäki) paska propagandajuttu jolla voi pyyhkiä perseensä.

Eipä silti, Mannerheim saa kovaa kritiikkiä ansoidensa johdosta, "seniili hinttari" mokasi pahemman kerran jatkosodassakin ja tapatti turhaan joukkojaan.

Mannerheim oli oman aikansa, tsaarin armeijan ammattiupseeri, jonka riskien hallinta johti turhiin teurastuksiin. Itselleni Mannerheimin rooli kysymysmerkki, mutta mikään sadisti tmv. hän ei historian valoosa ollut.

Mitä muuten tulee vuoden 1918 tapahtumiin, tulee muistaa väkivallan aloittaneiden punaisten raakuus joka eskaloitui potut pottuina (tit-for-tat) kostoihin.

Härmän jätkille kyse paitsi itsenäisyystaistelusta, myös taistelusta Neuvostovenäjän kommunismia, leninismiä ja stalinismia vastaan, jotka aseistivat punaiset ja olisivat liittäneet Suomen liittoonsa valkoisten tappion myötä.

Parempi näin...

sakkimies
pitää mannerheimista sanoa vielä että leireillä teloitetuista punaisista hän ei enää ollut vastuussa, tämä lienee myönnetty myös ns luokkasotakirjallisuudessa.Hän oli vastuussa niiden leirien kokoamisesta, kuten Itä-Karjalan leirienkin. Kumpienkaan leirien kokoamisen alkuperäisestä tarkoituksesta oli vielä vähemmän epäselvyyttä kuin lopputuloksesta...

Mannerheimillä ei ollut enää mitään tekemistä punaisten vankien kohtelussa sodan jälkeen. sitäpaitsi vaihtoehto näille leireille olisi ollut pikaoikeudenkäynnit joihin Mannerheim sanoi yksiselitteisesti ei..päämajan sotilasviranomaisten niitä ehdottaessa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat