Seuraa 
Viestejä45973

Suomen ilmaston muuttuminen jatkuu ja jopa kiihtyy lähivuosikymmeninä. Sateet lisääntyvät talvella, mutta kesistä tulee aiempaa aurinkoisempia ja kuivempia.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Sateet+lis%C3%A4%C3%A4ntyv%C3%A4t+Suo...

Voisiko enää enempää ärsyttää tuollaiset jorinat? Ei ole paljoa aurinkoa näkynyt ja satanut on ihan vitusti. Vielä kehtaavatkin kirjoittaa moista roskaa.

Kommentit (5)

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Joo nyt onkin ollut moneen vuoteen ns. normikesä. Ennen satoi aina, nyt on pari vuotta ollut ihan kummallisia, kun kesällä ei ole paitaa tarvinnut. Ennen uutisissa päiviteltiin, kun taaskin tänä kesänä viljapellot lakoavat sateiden alla. Liian hyville helteille ootte tottuneet ruojat

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Mutta, muistelisisin näin, että tämän kesän piti olla ennätyskuuma ja helteitä hirveästi luvassa. Missä ne viipyy?

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
SamBody
Seuraa 
Viestejä7891
Shriek
Voisiko enää enempää ärsyttää tuollaiset jorinat? Ei ole paljoa aurinkoa näkynyt ja satanut on ihan vitusti. Vielä kehtaavatkin kirjoittaa moista roskaa.Tämähän siis tapahtuu vuosina 2070–2099 eli 62 v. kuluttua. Tästä tai ensi vuodesta ei puhuttu mitään. Se taas johtuu siitä säätilaa on huomattavasti helpompaa tai ainakin turvallisempaa ennustaa 62 vuoden päähän kuin vaikkapa kuukauden tai vuoden päähän. Syytä tähän voi itse kukin pohtia

http://www.vapaakielivalinta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Niin no, joka tapauksessa jonninjoutavaa lässytystä. Vois puhua sään arvailusta 62 vuoden kuluttua. Päin pyllyä mennyt nuo lyhyetkin ennusteet tänä kesänä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat