Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hei!

Painovoimanteorian nimissä tehdään paljon kalliita ja monimutkaisia kokeita ympäri maailmaa. Tutkijat, jotka näitä kokeita tekevät, heillä tuntuu olevan mielessä vain suhteellisuusteoria.
He tekevät näitä kokeita vain todistaakseen Einstenin suhteellisuusteoriaa, ainakin näiden kokeiden kirjoituksista saa tällaisen vaikutelman.
Olen esittänyt kotisivuillani : http://www.nettisivu.org/penttiha painovoimateoriani, joka on painovoiman syntymisen kuvaus tunnustettujen fysiikan lakien mukainen. Ehkä tämä teoriani, vaikka näiden aineaaltojen kautta, voitaisiin todeta kuuluvan samaan sukuun suhteellisuusteorian kanssa ja näin ollen otettaisiin tarkemman tarkastelun kohteeksi.

Einstenin teoriat aineesta ja energiasta ovat nerokkaita, E=mc^2 on auttanut ihmiskuntaa saamaan esille aineen ytimien aineaaltojen energian, ei enää olla vain aineen kemiallisten reaktioiden energian varassa.
Hänen, Einstenin selitys painovoiman synnylle on että avaruus kaareutuu ja siitä johtuu painovoima, ei ainakaan minulle selitä painovoiman muodostumista ja mekanismia.
Hänen kuvaus painovoimasta niin että kappale vaikuttaa massallaan avaruuden kaareutumisen samoin kuin raskas pallo laitetaan ohuen kumikalvon päälle niin se synnyttää kumikalvoon kuopan joka kuvaa vetovoimaa.
Voisimme jatkaa kuvitelmaa niin että annamme toiselle pienemmälle kuulalle vauhdin hieman ohi ison kuulan. Vauhdin ollessa riittävän suuri niin pieni kuula ison kuulan mutta sen kuopan lievä reunan kallistuminen muuttaa hieman pienen kuulan rataa. Pienen kuulan vauhdin ollessa pienempi niin ison kuulan kuopan kallistuma vangitsee pienen kuulan pyörimään ympäri isoa kuulaa ja viimein törmäämään isoon kuulaan.

Eihän tämä ole mikään selitys painovoiman synnystä, vaan hyvä kuvaus, vertaus, painovoiman vaikutuksesta.

Valon nopeus myös synnyttää mitä ihmeellisempiä teorioita ja tarinoita.
Tämä nopeus on todettu lukuisissa kokeissa olevan 1C, eli n.300 000 km/sek.
Ajatelen itse näin että kun valoa tai s.m. säteilyä synnyttävät joka puolella avaruutta olevat ainekappaleet. auringot. Nämä auringot tai tähdet ovat enimmäkseen suunnilleen paikallaan suhteessa valon nopeuteen, joten niiden lähettämät säteilyt etenevät joka suuntaan samalla nopeudella.
Koko avaruus on täynnä ristiin rastiin 1C:n nopeudella eteneviä sähköisesti , vaihtelevia kenttiä. Tälla kentät sisältävät myös s,m, aallon , elektronien hyppusarjojen, sisältämät elektronien erittäin lyhyet aineaallot.
Kuvitellaan avruudessa olevan ainekappaleen atomirakennetta joka saa joka suunnasta tällaista tähtien lähettämää lyhyttä aine-aaltoa.
Ainekappaleen atomirakenteen osaset ovat järjestäytyneet, synkronisoituneet,
tähän joka suunnasta saapuvaan aineaaltoiluun.
Ainerakenne ”haluaisi” olla tässä vähiten aineaalloille vaststa aiheuttavassa tilassa, eli paikallaan avaruudessa.
Heti kun ainekappaleelle annetaan vauhtia johonkin suuntaan, niin aineen atomirakenteen osaset joutuvat järjestäytymään uudelleen suhteessa muuttuneeseen avaruuden aineaaltojen värähdyskuvioon.
Työntövoiman lakattua vaikuttamasta, kappaleen saatua määrätyn vauhdin niin ainerakenteen osaset sopeutuvat taas tähän uuteen värähdyskuvioon vähiten
vastusta aiheuttavaan muotoon. Kappale jatkaa suoraviivaista liikettään kunnes joku voima taas vaikuttaa siihen.
Sama tapahtuma jos jarrutetaan tai muutetaan kappaleen suuntaa avaruudessa.
Sama tapahtuu myös maan pinnalla, sama aineen rakenteen osien uudelleenjärjestely suhteessa toisiinsa ja saapuvaan aineaaltojen muuttuneeseen värähtelykuvioon.
Tästä ajatusrakennelmasta voi myös päätellä että aineen atomien osasten liike-energia olisikin kotoisin aurinkojen ydinreaktioiden synnyttämästä aineaaltojen
energiasta.
Päätänkin tämän kirjoituksen toteamukseen joka kietoo sisäänsä kaiken olevaisen: Auringot, joissa tapahtuu ydinreaktioita ja jotka lähettävät energiaansa säteilynä ympäröivään avaruuteen, ovat aktiivisia ainekappaleita.
Maapallo ,kuut ja planeetat ja muut ainekappaleet ovat säteilyä vastaanottavia ja sen avulla koossapysyviä passiivisia ainekappaleita.
Jokin planeetta voi kasvaa suuremmaksi esim. yhteentörmäyksessä toisen taivaankappaleen kanssa , niin siinä voi alkaa ydinreaktiot ja se muutuu auringoksi.
Näin jatkuu maailmankaikkeuden ikuinen kiertokulku.
( Ompa mahtavaa kirjoittaa näin suurista asioista.)

penttiha

Kommentit (2)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat