Seuraa 
Viestejä45973

Olen ilmeisesti melko huono asioitten selittäjä, mutta jos nyt joku joka on lukenut arvostettujen fyysikoiden kirjoittamia kirjoja siitä mitä kaiken teoria vaatii, voisi selittää tässä ja nyt mitä miksiymmärtäminen tarkoittaa kun puhutaan fysiikan yhtenäisteoriasta eli kaiken teoriasta.

Vaikuttaa siltä, että jotkut oikeasti luulevat että esim positiivinen varaus selittää jonkun tietyn ilmiön.

Sehän on vain nimitys jollekin ilmiölle, jonka on havaittu olevan olemassa joittenkin oletettujen hiukkasten välillä, vaan eihän se selitä sitä miksi tuo varaus toimii niinkuin havaitaan.

Vaikka Kuopio onkin niinkin mukava paikka kuin se on, niin minulta hävisi jossakin vaiheessa kirja nimeltä minne menet maailmankaikkeus ja vaikka olenkin nyt selvittänyt minne maailmankaikkeus menee, niin en nyt ihan heti saa noita kirjaston sakkoja maksettua, joten en voi mennä ja lainata kyseistä kirjaa jossa miksiymmärtämisestä luin.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46631

Miten oma sepustuksesi sitten eroaa sen osalta miksi asiat tapahtuvat. Olet vain nimennyt jotkut "havaitsemasi" asiat tilaksi, kuumaksi, energiaksi ja mitä niitä nyt onkaan. Et ole sanallakaan maininnut siitä, miksi maailmassa kuuma menee kohti tiheää tai sitä miksi maailmassa on kylmää, kuumaa, tiheää ja vähemmän tiheää.

Ei, ei tarvitse selittää miksi. Kunhan vain muistutan sinua turhaan elämän reaaliteeteistä.

Olen kyllä kertonut, mutta ette ole lukeneet, olette vain lyöneet lyttyyn.

Ajatellaanpa alkutilanne, jossa kaikki tila eli energia on saman lämpötilan ja tiheyden omaavaa.

Kun tila liikkuu suhteessa itseensä, syntyy kitkaa ja kun lämmennyt tila pakkautuu lähemmäksi itseään, pääsee vieressä oleva tila laajenemaan, jolloin sitä voidaan sanoa haaleasti vähän tiheäksi.

Kun tuon laajentuneen tilan ulkopuolella oleva tila on koko ajan kylmempää ja tiheämpää, niin silloin kaikkeus Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisesti ajateltuna on vain tilaa eli energiaa, jossa on eri lämpötilan ja eri tiheyden omaavaa tilaa eli energiaa.

Atomien ytimissä tuo tila on kuumasti tiheää ja sieltä ulospäin tultaessa tila muuttuu koko ajan vähemmän kuumaksi ja vähemmän tiheäksi.

Atomien ulkokehä on kaikkeuden puoliväli eli kuuman ja kylmän tilan puoliväli.

Onko galaksijoukkojen välinen avaruus kylmästi vähän tiheää vai kylmästi tiheää?

Ajattelin jättää teillekin jotakin, koska jaettu ilo on paras ilo.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos galaksijoukkojen välinen avaruus on kylmästi erittäin vähän tiheää, niin avautuvatko fotonit eli kuumasti tiheät tilapaketit siellä helpommin kokonaan tilaksi kuin kylmästi tiheiden maailmankaikkeus-solujen välissä liikkuessaan?

;):)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46631
JukriS

Ajatellaanpa alkutilanne, jossa kaikki tila eli energia on saman lämpötilan ja tiheyden omaavaa.Miksi alkutilanne on ollut juuri tuollainen?


Kun tila liikkuu suhteessa itseensä, syntyy kitkaaMiksi tila liikkuu suhteessa itseensä ja miksi liike synnyttää kitkaa?


ja kun lämmennyt tila pakkautuu lähemmäksi itseään, pääsee vieressä oleva tila laajenemaan, jolloin sitä voidaan sanoa haaleasti vähän tiheäksi.Miksi lämmennyt tila pakkautuu lähemmäksi itseään?


Kun tuon laajentuneen tilan ulkopuolella oleva tila on koko ajan kylmempää ja tiheämpää, niin silloin kaikkeus Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisesti ajateltuna on vain tilaa eli energiaa, jossa on eri lämpötilan ja eri tiheyden omaavaa tilaa eli energiaa.Kyllä sinä tuon olet sanonun, millainen kaikkeus on, mutta miksi kaikkeus on savolaisen logiikkasi mukainen? Voisihan se yhtä hyvin noudattaa vaikka Timbuktulaista logiikkaa.


Atomien ytimissä tuo tila on kuumasti tiheää ja sieltä ulospäin tultaessa tila muuttuu koko ajan vähemmän kuumaksi ja vähemmän tiheäksi.Miksi?


Atomien ulkokehä on kaikkeuden puoliväli eli kuuman ja kylmän tilan puoliväli.Miksi?


Onko galaksijoukkojen välinen avaruus kylmästi vähän tiheää vai kylmästi tiheää?Mistä minä sen tietäisin, kun en ole käynyt katsomassa. Sinähän täällä se tietäjä olet.


Ajattelin jättää teillekin jotakin, koska jaettu ilo on paras ilo.

Juu, kyllä se on huomattu, että jätät meille muille vain kuivaa pullaa, josta olet itse kaivanut suklaanmurut parempiin suihin. Vaan kun emme mihinkään kykene, niin voisitko nyt suoda meille yhden suklaanmurun (vaikka emme sitä tietenkään ansaitse) ja vastata noihin miksi -kysymyksiin.

Miksi on niin vaikea miksiymmärtää maailmankaikkeutta?

Miksi sinä ajattelet?

Mistä liike?

Ajatuksen voima.

Alkutilanteessakin Luoja eli me, hän saamme aikaan liikettä ajattelemalla esim. mukavia asioita, kuten tätä keskustelua.

;):)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Positiivinen sähkö kulkee parhaiten punaisessa johtimessa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ajatellaanpa maailmankaikkeus, jonka puoliväli on atomien ja mustien aukkojen haaleasti vähän tiheä tapahtumahorisontti eli atomien ja mustien aukkojen ytimissä tila on kuumasti tiheää ja galaksijoukkojen välisessä avaruudessa kylmästi tiheää.

Kylmästi tiheä tila muodostuu soluista, joiden välissä fotonit liikkuvat ja näin tuo puoliväli olisi avaruudessa kylmästi tiheiden solujen välissä, missä fotonit liikkuvat värähdellen.

Näin tähti luhistuessaan mustaksi aukoksi saisikin kaikkien mustaan aukkoon joutuvien atomien tapahtumahorisontin yhdeksi tapahtumahorisontiksi, jonka sisäpuolella oleva tila muuttuisi pikkuhiljaa kuumemmaksi ja tiheämmäksi mitä keskemmälle edetään.

Ja näin mustan aukon tapahtumahorisontti on paksu haaleasti vähän tiheä tila, jolloin kaikki atomeista koostuva humahtaisi tuolla alueella auki tilaksi, joka hakeutuisi sen jälkeen mustaan aukkoon sille alueelle, jossa sen lämpötilan ja sen tiheyden omaavaa tilaa on.

;):)

Vierailija

Älä jaksa enää tuota samaa, JukriS. Ole kiltti ja lopeta. Anna meidän sulatella asiaa vaikka pari kuukautta. Olet luultavasti kertonut jo kaiken oleellisen.

"IsoJussi" kirjoitti:
Älä jaksa enää tuota samaa, JukriS. Ole kiltti ja lopeta. Anna meidän sulatella asiaa vaikka pari kuukautta. Olet luultavasti kertonut jo kaiken oleellisen.

Enhän voi jättää uusia lukijoita ilman totuutta.

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat