Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Pysyykö suurin osa ihmisen aivojen materiasta samana koko hänen elämänsä ajan ja kuinka nopeasti vaihdos tapahtuu? Olenko sama kuin ennen?

Kommentit (6)

Käsittääkseni koko kehossasi ei ole yhtäkään samaa atomia kuin varhaisimpana muistettavana hetkenä elämässäsi.

Oletko koskaan pohtinut onko sinulla edes aivoja... tarkoitan oletko sinä aivoissa, vai aivot sinussa.
Materiahan on energiaa. Aivoiksesi kutsumat värkit ovat siis minunkin aivot.

pienisieni
Aivoiksesi kutsumat värkit ovat siis minunkin aivot.Kannattaisi vakavasti miettiä että onko hallusinogeenien käyttö järkevää.

fenomenologi
pienisieni
Aivoiksesi kutsumat värkit ovat siis minunkin aivot.Kannattaisi vakavasti miettiä että onko hallusinogeenien käyttö järkevää.Sinunhan se pitäisi tietää, kerro olen utelias... Muistaakseni itse mainostit hassu heinää... annat kovin järkevän kuuloisia argumentteja puolustellessasi sitä. Suositteletko minullekin.?

Nukkuessasi käpykakkusi erittää DMT:tä joka on vahvin tunnettu hallusinogeeni, ehkä jopa valveilla ollessasikin...
mistä tiedät olevasi hereillä.?

Ymmärrän kaiken "yhtenä energiana", joten en pysty sanomaan varmasti onko yksittäisiä atomeita edes olemassa, atomilla tarkoitan jotakin erillistä, kiinteää, yhteen paikkaan ja aikaan sidottua pientä otusta... olenko pahoillani jos en ole järkevä, en.

Voisit muuten vastata siihen kysymykseen, jonka esitin... oletko sinä aivoissasi, vai aivot sinussa. Tunnut tietävän asioita.

T:antaa pollen pohtia sillon iso pää

Onko alkeishiukkasilla muuten todettu jo olevan identiteetti...
Tuossa on pera, ja tuossa jussi.

Onko joku varma, ettei pera voi hypätä jussin paikalle salaa... tavalla jota ihminen ei havaitse... puhumme nyt atomin kokoisesta "oliosta".

Ymmärrän kyllä, että isommilla kokonaisuuksilla, on olevinaan identiteetti, joka ei näennäisesti ole vaihdettavissa toiseksi... ainakaan vielä, tieteellisesti

T:Olenko nyt pääsi sisällä?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat