Seuraa 
Viestejä45973

Eli siis jotkut vielä tänäkin päivänä soveltavat tätä opetusta lapsiinsa, "se on viisaampi joka lopettaa."
Lienee kaikille tuttu ja mitä mahtavat ihmiset olla mieltä nykypäivinä? Erityisesti sellaiset joilla on lapsia voisivat vastata tähän.

Kiusaaminen on nykypävänä kasvava ongelma kovasta työstä huolimatta. Minusta syy on siinä että kasvatamme tätä pullamössö sukupolvea tähän virheelliseen mielikuvaan että elämässä pärjää olemalla kiltti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Ei "toisen posken kääntäminen" toimi kiusanhenkiin sen enempää koulussa kuin kansainvälisissä suhteissakaan. He vain nauravat, jos heille yrittää puhua järkeä, paitsi milloin kiusaajaksi koettu on toimillaan tietämättään aiheuttanut muille mielipahaa. Useimmiten kyse on kuitenkin tietoisesta kiusaamisesta, johon auttaa parhaiten kunnon läksytys. Usein vain kiusaajat valitsevat uhrikseen jonkun heikomman, jolloin opettajien olisi toimittava asiassa sitäkin päättäväisemmin. Muistan tapauksen, jossa kaksimetrinen miesopettaja otti kiusanhenget puhutteluun ja iski jossakin vaiheessa nyrkin pöytään niin kovaa, että pojat pomppasivat puoli metriä ilmaan ja olivat paskoa housuihinsa. Niistä ei sen jälkeen ollut harmia kenellekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omasta kokemuksesta havaitsin, että paras oli pistää vastaan niin paljon kuin hernepussista rähinää irtosi. Muutaman kerran jälkeen minut jätettiin rauhaan ko. henkilöiden taholta.

Opettajia ei kiinnostanut puuttua pahoinpitelyyn saatika tehdä asialle mitään, paitsi eräs opettaja ala-asteen puolelta joka olisi ollut valmis viemään asian niin pitkälle kuin tarvitsee koulukiusauksesta Kiitokset hänelle puuttumisesta!

Heti ensimmäisestä kerrasta tulee pistää vastaan. Annat kiusaajalle pikkurillin ja se vie koko käden.

stume618
Harvinaisen paskat vaihtoehdot äänestyksessä. Ei mikään niistä.Eli jos mikään koko ketjussa ei kohtaa intressejäsi niin voit pitää turpasi kiinni ja mennä pois.

Fëanor
Ei "toisen posken kääntäminen" toimi kiusanhenkiin sen enempää koulussa kuin kansainvälisissä suhteissakaan. He vain nauravat, jos heille yrittää puhua järkeä, paitsi milloin kiusaajaksi koettu on toimillaan tietämättään aiheuttanut muille mielipahaa. Useimmiten kyse on kuitenkin tietoisesta kiusaamisesta, johon auttaa parhaiten kunnon läksytys. Usein vain kiusaajat valitsevat uhrikseen jonkun heikomman, jolloin opettajien olisi toimittava asiassa sitäkin päättäväisemmin. Muistan tapauksen, jossa kaksimetrinen miesopettaja otti kiusanhenget puhutteluun ja iski jossakin vaiheessa nyrkin pöytään niin kovaa, että pojat pomppasivat puoli metriä ilmaan ja olivat paskoa housuihinsa. Niistä ei sen jälkeen ollut harmia kenellekään.Harmi vain ettei tuollaisia opettajia ole nykyään. Opettajille on yksi ja sama kuka sen aloittaa, kumpikin vain saa varoituksen ja ollaan taas lähtöruudussa. Jenkeissähän tuota ollaan käräjöity ihan oikeudessa asti.
Itse sain koko peruskoulun kestää samaa kohtelua vaikka opettajat yritti auttaa, se jatkui jo lievempänä ammattikoulussakin mutta myönnän että se myös kasvatti henkisesti.

Johtopäätöksenä voi vetää sen että jos vanhemmat eivät viitsi opettaa kullannuppuaan niin sitten joku muu joutuu tekemään sen.

Lothar
"Toisen posken kääntäminen" on jeesuksen tavoin satua, väkivalta lopettaa v*******n.Jalo ajatus mutta se vain ei toimi nykyään. Jos käännät poskesi niin takaraivoon tulee nyrkki samantien.

el6
Seuraa 
Viestejä1457
Lothar
"Toisen posken kääntäminen" on jeesuksen tavoin satua, väkivalta lopettaa v*******n.Näin on . Lättyyn vaan että lätisee.

.

Tässä iässä kykenisin ehkä jo henkiseen väkivaltaan eli nolaamaan kiusanhenget tyystin sikäli kuin olisin itse aikuisen mieli lapsen ruumiissa ja sanoisin aikuisen älyllä jotain niin ivallista että kakarat söisivät päänsä. Mutta turpaanhan siitä tulisi.

Ehkä paras vaihtoehto olisikin lapsukaisen lahjoa joku isompi vetämään kiusaajiaan turpaan, jos todennäköistä on ettei itse selviä nyrkkitappelussa voittajana.

Ai niin. En voi valita mitään noista vaihtoehdoista. Ei lapsen mikään masokisti tarvitse olla että sen siis pitäisi ottaa iskut vastaan. Ja posket... Kääntäkööt aikuiset poskiaan toisilleen, höh.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat