Seuraa 
Viestejä45973

Tuli tässä mieleen kun näitä tutkimuksia "valkoisen rodun sukupuutosta" tulee nykyään melkein joka tuutista, niin mikä osuus on ylipäätänsä massoilla tänä päivänä?

Objektiivisesti ottaen määrä korvaa jo jonkin verran laatua, koska määrä itsessään luo laatua! Eli, jos Suomeen vaikka syntyy(heitin luvun hatusta)500 000 lasta vuovittain. Näistä ehkä noin 100 000 on mahdollisuus tulla maailmankuuluu taitelija, urheilija, tiedemies ja yrittäjä. Ja taas jälleen luku tuli hatusta.

Joten määrä jo jonkinverran auttamatta korreloi laatua, mutta mutta...

Nämä ovat vain epämääräisiä arvioita. Mikä valtio olisi valmis tukemaan vaikkapa 10-miljoonaa uutta lasta siinä toivossa, että 1 miljoonaa heistä muodostuisi jokin erikoislahjakkuus?

On sanottu, että lapset ovat sijoitus tulevaisuuteen. Jos jatkamme tätä ajatusleikkiä, niin on olemassa sijoituksia ja "
"sijoituksia" Toisin sanoen näillä on kyllä eroja. Miksi hallitukset sitten eivät juuri tue esim Euroopassa lapriperheitä?

Vitsinä tässä on se, että lapset todella ovat sijoitus tulevaisuuteen! Mutta se sijoitus on niin epävarma, että siihen on vaikea mennä mukaan. Kukaan ei halua sanoa tätä ääneen(varsinkaan vaalivuotena)mutta ihan oikeasti;Suomi ei voi taataa työpaikkoja hädin tuskin edes nykyisille nuorille. Puhumattakaan että heitä olisi 3 kertaa enemmän!

Sanotaan, että työpaikkoja kyllä löytyy kunhan suuret ikäluokat vain jäävät eläkkeelle. Ihan oikeasti;mihin taloustieteen lakiin on kirjoitettu, että isin työpaikka säilyy myös pojalle? Vain SOSIALISMI voi taata että se työpaikka myös säilyy!

Toisin sanoen;voimakkasta syntyvyyttä edistävän valtion olisi vääjäämättä oltava sosialistinen, eli keskitettysti valtion ohjaama! Tämä olisi ainoa käytännön mahdollisuus taataa työpaikat ihmisille, ellei sitten ole tarkoitus että he elävät esim suuryritusten kustantamalla sosialiturvalla. Me kuitenkin elämme kapitalismissa. Joten;miten voimme todella TAATA myös nämä työpaikat?

Teoriassa olisi monta jekkua, jonka esim Suomi voisi tehdä? Esim asettaa taloudellisia rangaistuksia yhtiöille jotka ulkoistavat tuotantoaan. Näin TEORIASSA!

Käytännössä tämä ei onnistu koska olemme DEMOKRATIA! Edustuksellinen parlamentaarinen demokratia=ei kansanäänetyksiä, yritykset lahjovat edustajat!

Joten, ainoa asia mitä voidaan tehdä, on järjestää(laittomia)lakkoja ja muita protesteja. Nykyinen poliittinen ja sosiaalinen järjestelmä ei yksinkertaisesti tue suuria lapsiperheitä(jos mikään kautta historian on ikinä tukenut)

Mutta mutta...vapautukaamme hetkeksi "demokratian" ja kvartaalikapitalismin kahleista pieneen ajatusleikkiin. Sanokaamme, että "viisaat" johtamat sallisivat aiemman mainitus sosiaalisen kokeilun. Kannattaisiko se?

En aio tässä esittää mitään "absoluuttista" totuutta, koska olen siihen suoraan sanoen liian tyhmä Oma MIELIPITEELINI kuitenkin on, ettei se toimisi. Ei ole tehdastyöpaikkoja, ja maatioillakin tuotantoa usein automatisoidaan. Ydinaseiden aikana ei ole myöskään käyttöä massa-armeijalle. Joten mihin nämä sanotaan vaikka miljoona uutta Suomalaista nuorta ja lasta sitten sijouttuisivat mikrosirujen, nanomoottorien ja kantasoluhoidon aikakaudella? Jos armeliaasti laskemme, 100 000 heistä tulee huippututkijoita, taitelijoita ja menestys yrittäjiä. Mitä sitten tehdään sille lopulle 900 000? Teoriassa he voisivat elellä sosiaalituella ja tehdä lisää lapsia, jotta maa pysyisi pystyssä ja kansalla olisi tulevaisuus. Teoriassa. Kysyn(en kehuskele, en säädä, määrää, tai julista, vaan KYSYN!?)mikä valtio olisi valmis(tietenkin suhtettuna väkilukuun)900 000 uuteen elättiin ja synnytyskoneeseen vain siksi, että kansa ja rotu pysyis pystyssä, ja olisi peräti valmis SIJOITTAMAAN tähän hankkeeseen käytännössä miljardeja euroja! Ja tässä on kyse AJATUSLEIKISTÄ, eikä mistään liikavästön vastaisesta julistuksesta! Saa ottaa kantaa myös minua vastaan, kunhan keskustellaan

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat