Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Paho ... 5239029554

Poliisi selittää mitä selittää mutta, kun katsoo tuota kuvaajaa
raiskausten osalta, niin mieleen hiipii kovin ikäviä mielleyhtymiä.
Rientäkää toki kukkahatut kertomaan asiat parhain päin.

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.

Sivut

Kommentit (356)

Mitäs tuota kiertelemään. Venäniäläisten törkeä sukupuolin käyttäytyminen pilaa tollai tavalla suomalaisten keskinäistä seksuaalista kanssakäymistä.
Keorgiassakin ne sillai mekkaloivat,.'

markent
Mitäs tuota kiertelemään. Venäniäläisten törkeä sukupuolin käyttäytyminen pilaa tollai tavalla suomalaisten keskinäistä seksuaalista kanssakäymistä. Keorgiassakin ne sillai mekkaloivat,.'Turha tuota hommaa on ironisoida tai hölmöksi heittäytyä.
Jokainen ajatteleva yksilö tietää mikä on homman nimi.

Koppalakit ei voi suoraan sanoa mutta käppyrät ovat korutonta
kertomaa. Ei muuta kuin lisää monikulttuurisuutta sieltä
päin jossa naisen asema on alamaisen ja palvelijan rooli.

sivistynyt

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Paho ... 5239029554

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.
Poliisi pelkää uusia väkivaltarikosmuotoja.
"Tiettyjen tahojen mukaan 'kunniamurhat' tulevat jonain päivänä meille Suomeen.
Kas pikkuisen uskaltavat vihjaista.

markent
Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?Eikunnääs.. Hyväläisten onnelaan on löytynyt uusia uhkia. Enää ei ole pelkkä venäjä, venäjä, venäjä.. Nyt on ryssät, nekrut ja ählämit.

Äärioikeistolaisemme haluaisivat paljon lisämäärärahoja asevarusteluun ja olletikin myös poliisille. He kait luulevat että ongelmat poistuis sillä että kansalaisten kontrollia lisäämällä, kuria tiukentamalla, .. ties millä väkivaltaisella toiminnalla saatais asioita paremmalle tolalle.

Minä en ole päinvastaisen, siis välinpitämättömyyden kannalla, en ollenkaan. Ihmiset tarvitsevat kiperissä elämäntilanteissaan yhteisön apua ja turvaa. Mutta ihmisillä on oltava myös itsellään velvollisuuksia ja vastuuta oman käyttäytymisensä osalta. Tulipa tänne keitä hyvänsä, mistä tahansa, heillä ei voi olla ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta, jne. riippuvia erivapauksia tai velvollisuuksia.

Suomalainenkin käyttäytyy raiskarina, jos kulttuuri sen sallii. Mutta jostakin syystä suomalaiset ovat alkaneet sopeutua demokrattisuuteen. Tasa-arvohakuisuus on alkanut vilahdella jo äärioikeistolaistenkin puheissa kun on tehty selväksi, että sitä kautta on mahdollista saavuttaa paras yhteiskuntarauha. Se on myös kaikkein halvin/edullisin tapa.

Kysymys on tietenkin arvoista.

On hirmu hankalaa kun tänne tulee muualta ihmisiä, joilta puuttuu tieto ja ymmärrys tasa-arvoisuudesta.
Ja hirmu hankalaa heidän on saada tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta jos/kun täällä on vastassa ihmisiä, joilta puuttuu tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta.

Sitä olen tykönäni miettinyt, että mahtasko olla niinkin, että kaikki ei tietoa voi omaksua, eikä kaikki voi asennoitua parhain päin? Kaikki ei voi ymmärtää asioita ninkuin pitäs?
Niinkin kyllä.. mutta jos nyt kumminki koitettais edetä tämänkin asian kanssa niin, että käytetään sitä parasta/halvinta/edullisinta vaihtoehtoa. Ei lisättäs asevarustelumäärärahoja, eikä annettais poliisivoimille lisävaltuuksia ruveta kyttäämään ketään ihonvärin, syntyperän, tms. perusteella. Se tulis niin helewetin kalliiks, eikä sille löytyis ees riittävästi maksajia ja loppujenlopuksi sen tien valitseminen johtais ehkä uuteen sisällissotaan kun oltas päästy siihen kateuden ja vihan pisteeseen, jossa kuka tahansa syntyperänsä ja poikkeevuutensa perusteella kelpais esimerkiks ihmisestä, joka pitää viedä saunan taakse ja lopettaa.

markent kirjoitti:
"Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?"

sigfrid:
"Et vain uskalla. Neuvostoliiton aikaan et uskaltanut sanoa ryssä"

Ei ole ollut koskaan varsinaisesti "ryssitellyt".
Yllä irroittelin keskustelua varten vain ryssäkorttia oikeistohihhuleille vapaasta käytettäväksi.

Entäs sinä? Oletko ryssinyt koskaan?

Tässä kukkahattunäkökulmaa..

reino
Poliisi pelkää uusia väkivaltarikosmuotoja.
"Tiettyjen tahojen mukaan 'kunniamurhat' tulevat jonain päivänä meille Suomeen.

Kas pikkuisen uskaltavat vihjaista.Meillä on suomessa ollut ties miten pitkään keskuudessamme ns. etnistä vähemmistöä edustava kansanryhmä, Mustalaiset, nätimmin sanottuna Romaniväestön edustajat ja heillä on oma veriskostoperinteensä.
Siihen on täällä niin totuttu ettei asiasta juurikaan ole puhuttu. Ennemminkin sille on vaan naureskeltukin ja on ehkä niitäkin jotka hihittelee sitä että siinäpähän tappavat toinen toisensa ja niin päästään siitäkin ongelmasta? Ehkä niinkin?

Nykyisin kait yhteenotot romaniväestön urosten ja ns. kantaväestön valkolaisurosten kesken ovat aika minimaalista luokkaa. Liekö yksi syy siinä että romanien väki on alkanut vähentyä ja toisaalta heistä osa on alkanut sopeutua vallitsevaan valkolaiskulttuuriin? Ja valkolaiset ovat myös sopeutuneet ja romanien perustoimeentuloturvakin on yhtä hyvä kuin kaikilla muillakin. Monesta seikastahan siinä on kyse.

Muistan kyllä entivanhaan miten tanssilavakulttuuriin kuului valkolaiosmiesten, suomipoikien ja muun kulttuuristen yhteenotot sitten kun oli otettu viinaa ja oltiin estottomia ja "rohkeita". Sitä en kyllä oikein nyt ajatellen ymmärrä että mikä oli se perimmäinen syy? Valkolaisnaisahan eivät mustalaismiehet vaanineet. Heillähän on tarkka roti siinä että pitää naida vaan omia. Aika sisäsiittoista ja sitäkin kautta kait ovat sitten menettäneet lisääntymiskykyään? Toki myös siksi että hevoskauppa ja taskuvarkaudella kuin myös myymälävarkaudella itsensä elättäminen on muuttunut erittäin hankalaksi ja ajanoloon elämänmeno on muuttunut niin paljon että siihen ei edes ole syytä kun kaikilla on samat perusoikeudet saada perustoimeentuloa.

Kauhukuvajaisena ehkä voidaan pitää Ranskanmaalla tapahtuneita mellakoita maahanmuuttajien taholta? Kaupunkien laitamille rakennettujen lähiöiden väestöstä valtaosa paikoittain on maahanmuuttajia alenevassa polvessa.

Mutta mites sen kanssa on kun he itse väittävät, että vaikka ovat syntyperäisiä ranskalaisia, niin ovat itse sitä mieltä etteivät saa samoja mahdollisuuksia pärjätä verrattuna niihin ranskalaisiin joiden sukujuuret on pidempään olleet ranskanmaalla?

Ketäänhän kait ei ole edes itse jumala luonut sen koommin ranskikseksi kuin suomipojjaksikaan?

Jaapajaapa..
Hyvä että asioista puhutaan ja hyvä että niistä puhutaan niitten oikeilla nimillä.
Sanotaan kulttuuria kulttuuriksi ja geenejä geeneiksi.

Jos jollakulla olis näyttöä siitä että lisärahoitus väkivaltakoneistoon olis ongelmanratkaisukeinona paras niin sopii sitten esittää sille hyvät perustelut.
Valittaa toki sopii.. valivali ja nassutinassuti..

Löytyykö pääomapiireistä ja äärioikeistolta rahaa siihen että pannaan rautaa rajalle ja keiden siellä pitäis suorittaa se etninen puhdistus ja tehdäänkö se niin perusteellisesti, että surmataan kaikki kehitysvammaisetkin vasenkätisiä ja karsastusvikaisia myöten, vai tapettaisko ihan kaikki poikalapset välillä saman tien varmuuden vuoksi?

Pönni

Eikunnääs.. Hyväläisten onnelaan on löytynyt uusia uhkia. Enää ei ole pelkkä venäjä, venäjä, venäjä.. Nyt on ryssät, nekrut ja ählämit.Uhkakuvat ovat rikastuneet!

Pönni

Äärioikeistolaisemme haluaisivat paljon lisämäärärahoja asevarusteluun...

Jooo! Heti!! -Ja paljon!!

Pönni
... ja olletikin myös poliisille.

Kytille kans namuja!

Pönni
He kait luulevat että ongelmat poistuis sillä että kansalaisten kontrollia lisäämällä, kuria tiukentamalla, .. ties millä väkivaltaisella toiminnalla saatais asioita paremmalle tolalle.

Juuri näin! Olet oivaltanut asian ytimen.

Pönni

Minä en ole päinvastaisen, siis välinpitämättömyyden kannalla, en ollenkaan.

En minäkään.

Pönni
Ihmiset tarvitsevat kiperissä elämäntilanteissaan yhteisön apua ja turvaa.

Tuo kuullostaa vasemmistolaiselta?

Pönni
Mutta ihmisillä on oltava myös itsellään velvollisuuksia ja vastuuta oman käyttäytymisensä osalta.

Tuo kuullostaa oikeistolaiselta?

Pönni
Tulipa tänne keitä hyvänsä, mistä tahansa, heillä ei voi olla ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta, jne. riippuvia erivapauksia tai velvollisuuksia.

Mtäh! Arvosteletko virallista ulkomaalaispolitiikkaa ja Suomen allekirjoittamia kansainvälisiä sopimuksia?! Kuis kehtaatkin!

Pönni

Suomalainenkin käyttäytyy raiskarina, jos kulttuuri sen sallii.

Ei kulttuuri salli, vaan tekijää pidetään rikollisena. Vain joissain rajoittuneissa alakulttuureissa hän voi kehuskella tekosillaan. Jossain muualla on aivan toisin, eivätkä sellaisista oloista tulleet voi Suomeen saapuessaan muuttaa koko persoonallisuuttaan.

Pönni
Mutta jostakin syystä suomalaiset ovat alkaneet sopeutua demokrattisuuteen. Tasa-arvohakuisuus on alkanut vilahdella jo äärioikeistolaistenkin puheissa...

Joo, juuri tasa-arvoa äärioikeisto on aina kannattanut: Yksilön on omin ponnistuksin saavutettava asemansa ilman rotuun, kielivähemmistöön, sukupuoleen tai seksuaaliseen perversioon perustuvia etuoikeuksia t. kiintiöitä. Vasemmisto onkin sitten muuta mieltä...

Pönni
... kun on tehty selväksi, että sitä kautta on mahdollista saavuttaa paras yhteiskuntarauha. Se on myös kaikkein halvin/edullisin tapa.

Saulin sanoin: "Vastakkainasettelun aika on ohi."

Pönni

Kysymys on tietenkin arvoista.

On hirmu hankalaa kun tänne tulee muualta ihmisiä, joilta puuttuu tieto ja ymmärrys tasa-arvoisuudesta.
Ja hirmu hankalaa heidän on saada tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta jos/kun täällä on vastassa ihmisiä, joilta puuttuu tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta.


Ongelma on syvemmällä. Joiltain maahantunkeutujilta puuttuu kokonaan käsitys toisen ihmisen ihmisarvosta. Otetaan esim. nämä Preka-Eetun hyysäämät Rajasaaren mustalaiset: Päästyään budjaamaan paikkaan jossa alaikäiset tapasivat käydä ryyppäämässä l. bailaamassa, ns. "Sosiaalikeskus Rajatilassa" (=raiskaustila?!), nämä mustakuonot alkoivat heti hyväksikäyttää vastustelukyvöttömiä tyttöjä. Ai ai, Preka-Eetu kutsui poliisia paikalle kun vaihtoehto-könsikkäiden nautintaoikeuksia loukattiin, mutta eipä polliisia näkynytkään...

Myöskin hiekka-aavikkojen pojilla näyttää olevan suuntautumista sakkolihan kerskakulutukseen ja jopa kierrättämiseen vanhemmille ja kaljamahaisemmille heimoveljilleen. On myös havaintoja kaupallisesta hyödyntämisestä, jonka taloudellisesta tuotosta mennee "vallankumousvero" Al-Skeidalle?

Ja mikä on samettisilmäisen "Kurdin-prinssin" huumemuuliksi alistaman espoolaisen akateemisen keskiluokkaisen kulttuuriperheen tyttären tasa-arvo turkkilaisessa vankilassa? Toteutuuko se siinä haisevien miesten jonossa, joka kakskyt liiraa kädessään odottaa vankilan takaportilla vuoroaan rasvaisesti hymyillen??

Pönni

Sitä olen tykönäni miettinyt, että mahtasko olla niinkin, että kaikki ei tietoa voi omaksua, eikä kaikki voi asennoitua parhain päin?

Naulan kantaan! Jospa sitten pannaan rajat kiinni näiltä toivottomilta tapauksilta? Alat olla jo aika valveutunut, joten tervetuloa joukkoon tummaan (ei viittaa ihon pintakerroksen pigmentteihin)!

Pönni
Kaikki ei voi ymmärtää asioita ninkuin pitäs?
Niinkin kyllä.. mutta jos nyt kumminki koitettais edetä tämänkin asian kanssa niin, että käytetään sitä parasta/halvinta/edullisinta vaihtoehtoa.

Karkoituksia?

Pönni
Ei lisättäs asevarustelumäärärahoja, eikä annettais poliisivoimille lisävaltuuksia ruveta kyttäämään ketään ihonvärin, syntyperän, tms. perusteella.

Mut ku just se toimii!?

Pönni
Se tulis niin helewetin kalliiks, eikä sille löytyis ees riittävästi maksajia ja loppujenlopuksi sen tien valitseminen johtais ehkä uuteen sisällissotaan kun oltas päästy siihen kateuden ja vihan pisteeseen, jossa kuka tahansa syntyperänsä ja poikkeevuutensa perusteella kelpais esimerkiks ihmisestä, joka pitää viedä saunan taakse ja lopettaa.

Tuohon päädytään jos mitään ei heti tehdä.

-

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
markent
markent kirjoitti:
"Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?"

sigfrid:
"Et vain uskalla. Neuvostoliiton aikaan et uskaltanut sanoa ryssä"

Ei ole ollut koskaan varsinaisesti "ryssitellyt".
Yllä irroittelin keskustelua varten vain ryssäkorttia oikeistohihhuleille vapaasta käytettäväksi.

Entäs sinä? Oletko ryssinyt koskaan?
En ole ryssitellyt, enkä tarjoile kenellekään sellaista. Miksi haluat kääntää puheen ryssittelyyn ja vapaasti käytettäväksi? Se ei selvinnyt. Onko se suositeltavampaa?

En ole kertaakaan ryssitellyt edes Feniksiä, vaikka opponoimme toisiamme koko ajan. Feniks on ihan fiksu, vaikka siillä onkin pari pahaa fiksaatiota.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

sigfrid:
"En ole ryssitellyt, enkä tarjoile kenellekään sellaista. Miksi haluat kääntää puheen ryssittelyyn ja vapaasti käytettäväksi? Se ei selvinnyt. Onko se suositeltavampaa?"

Yritin vain samaan porukkaa hihhuloimaan.
No, ookei. Ei hyvä ajatus.

Perinteinen vertaiskontrolli naisille valvomaan sitä missä ja millaisessa kunnossa liikutaan.
Monikulttuurina on tullut ilmiö että sammuneita naisia raiskataan. Helppoa ja halpaa. Viinapullon hinnalla saa niin paljon kuin jaksaa.

sivistynyt
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Pahoinpitelyj%C3%A4+viime+vuonna+enem...

Poliisi selittää mitä selittää mutta, kun katsoo tuota kuvaajaa
raiskausten osalta, niin mieleen hiipii kovin ikäviä mielleyhtymiä.
Rientäkää toki kukkahatut kertomaan asiat parhain päin.

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.


Raiskausten määrä näkyy kasvaneen vuodesta 1955 vuoteen 1970 nelinkertaiseksi (sadasta noin neljään sataan). Tuliko silloin Suomeen joku uusi ihmisryhmä, vai voimmeko laittaa sen täällä olleista ihmisryhmistä vaikka sotaveteraanien piikkiin?

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
Liittynyt30.4.2007
sivistynyt
Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.Tilastoihin tallentuvat paitsi itse rikokset, mutta niiden kautta myös monet sellaiset yhteiskunnalliset ilmöt, joiden vaikutusta on mahdoton arvioida muuta kuin epämääräisesti arvioiden. Tällaisiä ovat kulttuuriset muutokset rikoksiin suhtautumisessa, joka vaikuttaa ilmoitusherkkyyteen ja lain säädännön muutokset, jolloin aiemmin asianomistaja rikoksina määritellyt tapaukset ovat tulleet yleisen syyteharkinna piiriin.

Mutta toki tuo tietty ihmisryhmä ja syykin on helppo varsin luotettavasti määritellä - ihan lonkalta: kyseinen ryhmä on suomalaiset ja rikosten kasvun syynä on jatkuvasti kasvanut viinan kittaus.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Tilastojen tulkintaa sotkee se että suomen kansalaisuuden saaneet tai pysyvästi oleskelevat (?) merkitään suomalaisiksi. Ei ole mikään arvoitus mitkä muuttajaryhmät ovat rumentaneet väkivaltatilastoja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat