Seuraa 
Viestejä45973

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Paho ... 5239029554

Poliisi selittää mitä selittää mutta, kun katsoo tuota kuvaajaa
raiskausten osalta, niin mieleen hiipii kovin ikäviä mielleyhtymiä.
Rientäkää toki kukkahatut kertomaan asiat parhain päin.

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.

Sivut

Kommentit (356)

Mitäs tuota kiertelemään. Venäniäläisten törkeä sukupuolin käyttäytyminen pilaa tollai tavalla suomalaisten keskinäistä seksuaalista kanssakäymistä.
Keorgiassakin ne sillai mekkaloivat,.'

markent
Mitäs tuota kiertelemään. Venäniäläisten törkeä sukupuolin käyttäytyminen pilaa tollai tavalla suomalaisten keskinäistä seksuaalista kanssakäymistä. Keorgiassakin ne sillai mekkaloivat,.'Turha tuota hommaa on ironisoida tai hölmöksi heittäytyä.
Jokainen ajatteleva yksilö tietää mikä on homman nimi.

Koppalakit ei voi suoraan sanoa mutta käppyrät ovat korutonta
kertomaa. Ei muuta kuin lisää monikulttuurisuutta sieltä
päin jossa naisen asema on alamaisen ja palvelijan rooli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sivistynyt

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Paho ... 5239029554

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.
Poliisi pelkää uusia väkivaltarikosmuotoja.
"Tiettyjen tahojen mukaan 'kunniamurhat' tulevat jonain päivänä meille Suomeen.
Kas pikkuisen uskaltavat vihjaista.

markent
Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?Eikunnääs.. Hyväläisten onnelaan on löytynyt uusia uhkia. Enää ei ole pelkkä venäjä, venäjä, venäjä.. Nyt on ryssät, nekrut ja ählämit.

Äärioikeistolaisemme haluaisivat paljon lisämäärärahoja asevarusteluun ja olletikin myös poliisille. He kait luulevat että ongelmat poistuis sillä että kansalaisten kontrollia lisäämällä, kuria tiukentamalla, .. ties millä väkivaltaisella toiminnalla saatais asioita paremmalle tolalle.

Minä en ole päinvastaisen, siis välinpitämättömyyden kannalla, en ollenkaan. Ihmiset tarvitsevat kiperissä elämäntilanteissaan yhteisön apua ja turvaa. Mutta ihmisillä on oltava myös itsellään velvollisuuksia ja vastuuta oman käyttäytymisensä osalta. Tulipa tänne keitä hyvänsä, mistä tahansa, heillä ei voi olla ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta, jne. riippuvia erivapauksia tai velvollisuuksia.

Suomalainenkin käyttäytyy raiskarina, jos kulttuuri sen sallii. Mutta jostakin syystä suomalaiset ovat alkaneet sopeutua demokrattisuuteen. Tasa-arvohakuisuus on alkanut vilahdella jo äärioikeistolaistenkin puheissa kun on tehty selväksi, että sitä kautta on mahdollista saavuttaa paras yhteiskuntarauha. Se on myös kaikkein halvin/edullisin tapa.

Kysymys on tietenkin arvoista.

On hirmu hankalaa kun tänne tulee muualta ihmisiä, joilta puuttuu tieto ja ymmärrys tasa-arvoisuudesta.
Ja hirmu hankalaa heidän on saada tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta jos/kun täällä on vastassa ihmisiä, joilta puuttuu tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta.

Sitä olen tykönäni miettinyt, että mahtasko olla niinkin, että kaikki ei tietoa voi omaksua, eikä kaikki voi asennoitua parhain päin? Kaikki ei voi ymmärtää asioita ninkuin pitäs?
Niinkin kyllä.. mutta jos nyt kumminki koitettais edetä tämänkin asian kanssa niin, että käytetään sitä parasta/halvinta/edullisinta vaihtoehtoa. Ei lisättäs asevarustelumäärärahoja, eikä annettais poliisivoimille lisävaltuuksia ruveta kyttäämään ketään ihonvärin, syntyperän, tms. perusteella. Se tulis niin helewetin kalliiks, eikä sille löytyis ees riittävästi maksajia ja loppujenlopuksi sen tien valitseminen johtais ehkä uuteen sisällissotaan kun oltas päästy siihen kateuden ja vihan pisteeseen, jossa kuka tahansa syntyperänsä ja poikkeevuutensa perusteella kelpais esimerkiks ihmisestä, joka pitää viedä saunan taakse ja lopettaa.

Vierailija
markent
Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?Et vain uskalla. Neuvostoliiton aikaan et uskaltanut sanoa ryssä.

markent kirjoitti:
"Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?"

sigfrid:
"Et vain uskalla. Neuvostoliiton aikaan et uskaltanut sanoa ryssä"

Ei ole ollut koskaan varsinaisesti "ryssitellyt".
Yllä irroittelin keskustelua varten vain ryssäkorttia oikeistohihhuleille vapaasta käytettäväksi.

Entäs sinä? Oletko ryssinyt koskaan?

Tässä kukkahattunäkökulmaa..

reino
Poliisi pelkää uusia väkivaltarikosmuotoja.
"Tiettyjen tahojen mukaan 'kunniamurhat' tulevat jonain päivänä meille Suomeen.

Kas pikkuisen uskaltavat vihjaista.Meillä on suomessa ollut ties miten pitkään keskuudessamme ns. etnistä vähemmistöä edustava kansanryhmä, Mustalaiset, nätimmin sanottuna Romaniväestön edustajat ja heillä on oma veriskostoperinteensä.
Siihen on täällä niin totuttu ettei asiasta juurikaan ole puhuttu. Ennemminkin sille on vaan naureskeltukin ja on ehkä niitäkin jotka hihittelee sitä että siinäpähän tappavat toinen toisensa ja niin päästään siitäkin ongelmasta? Ehkä niinkin?

Nykyisin kait yhteenotot romaniväestön urosten ja ns. kantaväestön valkolaisurosten kesken ovat aika minimaalista luokkaa. Liekö yksi syy siinä että romanien väki on alkanut vähentyä ja toisaalta heistä osa on alkanut sopeutua vallitsevaan valkolaiskulttuuriin? Ja valkolaiset ovat myös sopeutuneet ja romanien perustoimeentuloturvakin on yhtä hyvä kuin kaikilla muillakin. Monesta seikastahan siinä on kyse.

Muistan kyllä entivanhaan miten tanssilavakulttuuriin kuului valkolaiosmiesten, suomipoikien ja muun kulttuuristen yhteenotot sitten kun oli otettu viinaa ja oltiin estottomia ja "rohkeita". Sitä en kyllä oikein nyt ajatellen ymmärrä että mikä oli se perimmäinen syy? Valkolaisnaisahan eivät mustalaismiehet vaanineet. Heillähän on tarkka roti siinä että pitää naida vaan omia. Aika sisäsiittoista ja sitäkin kautta kait ovat sitten menettäneet lisääntymiskykyään? Toki myös siksi että hevoskauppa ja taskuvarkaudella kuin myös myymälävarkaudella itsensä elättäminen on muuttunut erittäin hankalaksi ja ajanoloon elämänmeno on muuttunut niin paljon että siihen ei edes ole syytä kun kaikilla on samat perusoikeudet saada perustoimeentuloa.

Kauhukuvajaisena ehkä voidaan pitää Ranskanmaalla tapahtuneita mellakoita maahanmuuttajien taholta? Kaupunkien laitamille rakennettujen lähiöiden väestöstä valtaosa paikoittain on maahanmuuttajia alenevassa polvessa.

Mutta mites sen kanssa on kun he itse väittävät, että vaikka ovat syntyperäisiä ranskalaisia, niin ovat itse sitä mieltä etteivät saa samoja mahdollisuuksia pärjätä verrattuna niihin ranskalaisiin joiden sukujuuret on pidempään olleet ranskanmaalla?

Ketäänhän kait ei ole edes itse jumala luonut sen koommin ranskikseksi kuin suomipojjaksikaan?

Jaapajaapa..
Hyvä että asioista puhutaan ja hyvä että niistä puhutaan niitten oikeilla nimillä.
Sanotaan kulttuuria kulttuuriksi ja geenejä geeneiksi.

Jos jollakulla olis näyttöä siitä että lisärahoitus väkivaltakoneistoon olis ongelmanratkaisukeinona paras niin sopii sitten esittää sille hyvät perustelut.
Valittaa toki sopii.. valivali ja nassutinassuti..

Löytyykö pääomapiireistä ja äärioikeistolta rahaa siihen että pannaan rautaa rajalle ja keiden siellä pitäis suorittaa se etninen puhdistus ja tehdäänkö se niin perusteellisesti, että surmataan kaikki kehitysvammaisetkin vasenkätisiä ja karsastusvikaisia myöten, vai tapettaisko ihan kaikki poikalapset välillä saman tien varmuuden vuoksi?

Pönni

Eikunnääs.. Hyväläisten onnelaan on löytynyt uusia uhkia. Enää ei ole pelkkä venäjä, venäjä, venäjä.. Nyt on ryssät, nekrut ja ählämit.Uhkakuvat ovat rikastuneet!

Pönni

Äärioikeistolaisemme haluaisivat paljon lisämäärärahoja asevarusteluun...

Jooo! Heti!! -Ja paljon!!

Pönni
... ja olletikin myös poliisille.

Kytille kans namuja!

Pönni
He kait luulevat että ongelmat poistuis sillä että kansalaisten kontrollia lisäämällä, kuria tiukentamalla, .. ties millä väkivaltaisella toiminnalla saatais asioita paremmalle tolalle.

Juuri näin! Olet oivaltanut asian ytimen.

Pönni

Minä en ole päinvastaisen, siis välinpitämättömyyden kannalla, en ollenkaan.

En minäkään.

Pönni
Ihmiset tarvitsevat kiperissä elämäntilanteissaan yhteisön apua ja turvaa.

Tuo kuullostaa vasemmistolaiselta?

Pönni
Mutta ihmisillä on oltava myös itsellään velvollisuuksia ja vastuuta oman käyttäytymisensä osalta.

Tuo kuullostaa oikeistolaiselta?

Pönni
Tulipa tänne keitä hyvänsä, mistä tahansa, heillä ei voi olla ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta, jne. riippuvia erivapauksia tai velvollisuuksia.

Mtäh! Arvosteletko virallista ulkomaalaispolitiikkaa ja Suomen allekirjoittamia kansainvälisiä sopimuksia?! Kuis kehtaatkin!

Pönni

Suomalainenkin käyttäytyy raiskarina, jos kulttuuri sen sallii.

Ei kulttuuri salli, vaan tekijää pidetään rikollisena. Vain joissain rajoittuneissa alakulttuureissa hän voi kehuskella tekosillaan. Jossain muualla on aivan toisin, eivätkä sellaisista oloista tulleet voi Suomeen saapuessaan muuttaa koko persoonallisuuttaan.

Pönni
Mutta jostakin syystä suomalaiset ovat alkaneet sopeutua demokrattisuuteen. Tasa-arvohakuisuus on alkanut vilahdella jo äärioikeistolaistenkin puheissa...

Joo, juuri tasa-arvoa äärioikeisto on aina kannattanut: Yksilön on omin ponnistuksin saavutettava asemansa ilman rotuun, kielivähemmistöön, sukupuoleen tai seksuaaliseen perversioon perustuvia etuoikeuksia t. kiintiöitä. Vasemmisto onkin sitten muuta mieltä...

Pönni
... kun on tehty selväksi, että sitä kautta on mahdollista saavuttaa paras yhteiskuntarauha. Se on myös kaikkein halvin/edullisin tapa.

Saulin sanoin: "Vastakkainasettelun aika on ohi."

Pönni

Kysymys on tietenkin arvoista.

On hirmu hankalaa kun tänne tulee muualta ihmisiä, joilta puuttuu tieto ja ymmärrys tasa-arvoisuudesta.
Ja hirmu hankalaa heidän on saada tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta jos/kun täällä on vastassa ihmisiä, joilta puuttuu tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta.


Ongelma on syvemmällä. Joiltain maahantunkeutujilta puuttuu kokonaan käsitys toisen ihmisen ihmisarvosta. Otetaan esim. nämä Preka-Eetun hyysäämät Rajasaaren mustalaiset: Päästyään budjaamaan paikkaan jossa alaikäiset tapasivat käydä ryyppäämässä l. bailaamassa, ns. "Sosiaalikeskus Rajatilassa" (=raiskaustila?!), nämä mustakuonot alkoivat heti hyväksikäyttää vastustelukyvöttömiä tyttöjä. Ai ai, Preka-Eetu kutsui poliisia paikalle kun vaihtoehto-könsikkäiden nautintaoikeuksia loukattiin, mutta eipä polliisia näkynytkään...

Myöskin hiekka-aavikkojen pojilla näyttää olevan suuntautumista sakkolihan kerskakulutukseen ja jopa kierrättämiseen vanhemmille ja kaljamahaisemmille heimoveljilleen. On myös havaintoja kaupallisesta hyödyntämisestä, jonka taloudellisesta tuotosta mennee "vallankumousvero" Al-Skeidalle?

Ja mikä on samettisilmäisen "Kurdin-prinssin" huumemuuliksi alistaman espoolaisen akateemisen keskiluokkaisen kulttuuriperheen tyttären tasa-arvo turkkilaisessa vankilassa? Toteutuuko se siinä haisevien miesten jonossa, joka kakskyt liiraa kädessään odottaa vankilan takaportilla vuoroaan rasvaisesti hymyillen??

Pönni

Sitä olen tykönäni miettinyt, että mahtasko olla niinkin, että kaikki ei tietoa voi omaksua, eikä kaikki voi asennoitua parhain päin?

Naulan kantaan! Jospa sitten pannaan rajat kiinni näiltä toivottomilta tapauksilta? Alat olla jo aika valveutunut, joten tervetuloa joukkoon tummaan (ei viittaa ihon pintakerroksen pigmentteihin)!

Pönni
Kaikki ei voi ymmärtää asioita ninkuin pitäs?
Niinkin kyllä.. mutta jos nyt kumminki koitettais edetä tämänkin asian kanssa niin, että käytetään sitä parasta/halvinta/edullisinta vaihtoehtoa.

Karkoituksia?

Pönni
Ei lisättäs asevarustelumäärärahoja, eikä annettais poliisivoimille lisävaltuuksia ruveta kyttäämään ketään ihonvärin, syntyperän, tms. perusteella.

Mut ku just se toimii!?

Pönni
Se tulis niin helewetin kalliiks, eikä sille löytyis ees riittävästi maksajia ja loppujenlopuksi sen tien valitseminen johtais ehkä uuteen sisällissotaan kun oltas päästy siihen kateuden ja vihan pisteeseen, jossa kuka tahansa syntyperänsä ja poikkeevuutensa perusteella kelpais esimerkiks ihmisestä, joka pitää viedä saunan taakse ja lopettaa.

Tuohon päädytään jos mitään ei heti tehdä.

-

Vierailija
markent
markent kirjoitti:
"Mikäs nyt kun ryssä -kortti ei käykään. Eikö Suomessa kaiken pahan alku ja juuri ole juurikin veli venäläinen?"

sigfrid:
"Et vain uskalla. Neuvostoliiton aikaan et uskaltanut sanoa ryssä"

Ei ole ollut koskaan varsinaisesti "ryssitellyt".
Yllä irroittelin keskustelua varten vain ryssäkorttia oikeistohihhuleille vapaasta käytettäväksi.

Entäs sinä? Oletko ryssinyt koskaan?
En ole ryssitellyt, enkä tarjoile kenellekään sellaista. Miksi haluat kääntää puheen ryssittelyyn ja vapaasti käytettäväksi? Se ei selvinnyt. Onko se suositeltavampaa?

En ole kertaakaan ryssitellyt edes Feniksiä, vaikka opponoimme toisiamme koko ajan. Feniks on ihan fiksu, vaikka siillä onkin pari pahaa fiksaatiota.

sigfrid:
"En ole ryssitellyt, enkä tarjoile kenellekään sellaista. Miksi haluat kääntää puheen ryssittelyyn ja vapaasti käytettäväksi? Se ei selvinnyt. Onko se suositeltavampaa?"

Yritin vain samaan porukkaa hihhuloimaan.
No, ookei. Ei hyvä ajatus.

Perinteinen vertaiskontrolli naisille valvomaan sitä missä ja millaisessa kunnossa liikutaan.
Monikulttuurina on tullut ilmiö että sammuneita naisia raiskataan. Helppoa ja halpaa. Viinapullon hinnalla saa niin paljon kuin jaksaa.

sivistynyt
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Pahoinpitelyj%C3%A4+viime+vuonna+enem...

Poliisi selittää mitä selittää mutta, kun katsoo tuota kuvaajaa
raiskausten osalta, niin mieleen hiipii kovin ikäviä mielleyhtymiä.
Rientäkää toki kukkahatut kertomaan asiat parhain päin.

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.


Raiskausten määrä näkyy kasvaneen vuodesta 1955 vuoteen 1970 nelinkertaiseksi (sadasta noin neljään sataan). Tuliko silloin Suomeen joku uusi ihmisryhmä, vai voimmeko laittaa sen täällä olleista ihmisryhmistä vaikka sotaveteraanien piikkiin?

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
sivistynyt
Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.Tilastoihin tallentuvat paitsi itse rikokset, mutta niiden kautta myös monet sellaiset yhteiskunnalliset ilmöt, joiden vaikutusta on mahdoton arvioida muuta kuin epämääräisesti arvioiden. Tällaisiä ovat kulttuuriset muutokset rikoksiin suhtautumisessa, joka vaikuttaa ilmoitusherkkyyteen ja lain säädännön muutokset, jolloin aiemmin asianomistaja rikoksina määritellyt tapaukset ovat tulleet yleisen syyteharkinna piiriin.

Mutta toki tuo tietty ihmisryhmä ja syykin on helppo varsin luotettavasti määritellä - ihan lonkalta: kyseinen ryhmä on suomalaiset ja rikosten kasvun syynä on jatkuvasti kasvanut viinan kittaus.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Tilastojen tulkintaa sotkee se että suomen kansalaisuuden saaneet tai pysyvästi oleskelevat (?) merkitään suomalaisiksi. Ei ole mikään arvoitus mitkä muuttajaryhmät ovat rumentaneet väkivaltatilastoja.

Wy Tui Lee
Pönni

Eikunnääs.. Hyväläisten onnelaan on löytynyt uusia uhkia. Enää ei ole pelkkä venäjä, venäjä, venäjä.. Nyt on ryssät, nekrut ja ählämit.

Uhkakuvat ovat rikastuneet!Mutta hyväläisten käsitys itsestä parempina hyviksinä vaan on pönkittynyt enenevässä määrin sitämukaa kun ns. hyvinvointi on tuottanut itselle parempia etuja ja ehkä jotain omistamisen arvoistakin.

Kun kelataan ajassa taaksepäin vaikka sata vuotta. Ollaan 1908 tilanteessa. Mikä oli tuolloin suomalaisen asema suomessa?
Eikös tuolloin porvareita olleet vain ruottalaiset. Toki tuolloin jo matalalla profiililla kun täällä kyyristeltiin kenraalikuvernöörien käskyläisinä, jne.

Pitäiskö yhä paremmiksi suomalaisiksi kuitenkin luokitella vain ne, joilla on sukujuuria ruotsissa tai saksassa, jne.? Siis se porukka, joiden esivanhemmilla on ollut parempi matikkapää ja nopeemmat refleksit paalutushommissa, jne?

Sehän on jo helppoa todistaa että kylläisenä ja tyytyväisenä ihminen ei helposti ajaudu väkivaltaiseen käytökseen ja sivistys on mahdollisempaa sellaiselle jolla on asiat reilassa. Hymyhuulet saa suukonkin helpommin..

Kaikki negatiiviset vex jotenkin? Ovat vihollisia?


- Äärioikeistolaisemme haluaisivat paljon lisämäärärahoja asevarusteluun...
Jooo! Heti!! -Ja paljon!!
- ... ja olletikin myös poliisille.
Kytille kans namuja!Ok. Sovitaan että kokoomuslaiset ja muut konservatiivit saa tehdä varainkeräyksen mutta vain keskuudestaan ja voivat sitten lahjoittaa rahat puolustusvoimille ja poliisitoimelle.
Valtion verovaroista ei näyttäis liikenevän rahaa kun jatkuvasti pitää priorisoida lisää ja lisää että riittäis rahat terveydenhuoltopuolella siihen että edes jotenkin säilytettäis julkinen terveydenhuolto.
Sen laadusta on jouduttu jo aika paljon tinkimään niin että syntyperä ja sosioekonominen asema vaikuttaa niin, ettei saa tasa-arvoisesti samoja palveluita kuin ne, joilla on varaa kustantaa terveydenhuoltonsa vakuutuksilla ja muutoin paremmin. Lähtien tietenkin safkasta jota syö, jne.

Pönni
He kait luulevat että ongelmat poistuis sillä että kansalaisten kontrollia lisäämällä, kuria tiukentamalla, .. ties millä väkivaltaisella toiminnalla saatais asioita paremmalle tolalle.

Juuri näin! Olet oivaltanut asian ytimen.Oon syntynyt -56
Mä tiedän että sinne ei kannata palata.
Se oli huonoa aikaa se.
Ihmiset oli eriarvoisia juurikin riippuen syntyperästä, yms.

Kun olen itse ollut erittäin väkivaltaisen kohtelun alaisena koko lapsuuteni ja osan aikuistumisaikaani, tiedän ihan perstuntumalta ettei sitä kautta asiat parane. Ne vaan pahenee.
Väkivalta.. se kumpuaa ihmisten mielenterveysongelmista.

Pönni

Minä en ole päinvastaisen, siis välinpitämättömyyden kannalla, en ollenkaan.

En minäkään.Väkivaltahan edustaa just sitä ettei välitetä ja sitten kun ei olla välitetty, mitään muuta ei enää voida.
Väkivalta on kaikkein alkeellisin ja huonoin keino vaikuttaa asioiden kulkuun.

- Ihmiset tarvitsevat kiperissä elämäntilanteissaan yhteisön apua ja turvaa.
Tuo kuullostaa vasemmistolaiselta?
- Mutta ihmisillä on oltava myös itsellään velvollisuuksia ja vastuuta oman käyttäytymisensä osalta.
Tuo kuullostaa oikeistolaiselta?Sinä kulostat uskovaiselta joka on aivopesty oikeistolaiseksi, joka kuvittelee että kaikki hyvä lähtee yksilöstä ja kaikki paha lähtee yhteisestä.

Mutta olen sinun kirjoituksiasi jo niin paljon lukenut että hoksaan sinun kuitenkin nauttineen täysin siemauksin yhteishyvää. Osaat kuitenkin kirjoittaa samaa kieltä mitä minäkin. Et ole siis varttunut pelkästään yksityiskodissa jossa olis oma tapa ja käytösnormistonsa. Kenties teillä on käytössä normaalia enemmän väkivaltaa kotona? Ehkä et olisi oppinut kirjoittamaan ilman että sua olis jatkuvasti hakattu?

Pönni
Tulipa tänne keitä hyvänsä, mistä tahansa, heillä ei voi olla ihonväristä, uskonnosta, sukupuolesta, jne. riippuvia erivapauksia tai velvollisuuksia.

Mtäh! Arvosteletko virallista ulkomaalaispolitiikkaa ja Suomen allekirjoittamia kansainvälisiä sopimuksia?! Kuis kehtaatkin!Samat lait pätee kaikkiin.
Esimerkiksi jos minut joku mamu raiskaisi niin hän saisi siitä haasteen, syytten ja tuomion. Ihan samoin kuin kävis miehelle joka on elänyt suomen kansalaisena sukupolvesta toiseen.

Vai olenko sinisilmäinen ja asia onkin käytännössä toisin?

Pönni

Suomalainenkin käyttäytyy raiskarina, jos kulttuuri sen sallii.

Ei kulttuuri salli, vaan tekijää pidetään rikollisena. Vain joissain rajoittuneissa alakulttuureissa hän voi kehuskella tekosillaan. Jossain muualla on aivan toisin, eivätkä sellaisista oloista tulleet voi Suomeen saapuessaan muuttaa koko persoonallisuuttaan.Suomalainen voi matkustaa sellaiseen maahan jossa raiskaamista pidetään vähemmän pahana tai se sallitaan. Kyllähän sen kaikki tietää miten länsimaiset miehet kaikista hyvinvointivaltioista matkustaa sinne missä saa ostaa seksiä pilkkahintaan kun on köyhyttä ja kurjuutta. Noissa maissa kukoistaa lapsiseksimarkkinat ja mitä lie hirveetä. Pedofiilit hilluu siellä mihin laki ei ulotu. Moraalintajuttomat, ainoa mikä rajoittaa rietastelua on uhka kotimaissa siitä että joutuu maksamaan sakkoja tai menettää vapautensa.

Kyse on marginaali-ihmisten ongelmoinnista.
Niin se kuitenkin on että psykopaatteja ja sosiopaatteja löytyy ihan joka "rodusta". Persoonallisuushäiriöisyys ei ole synnynnäistä. Toki siihen alttius voi olla periytyvää mutta olosuhteet muokkaa ja kruunaa sen miten ihmiset käyttäytyy.

Äkikseltään näyttäis siltä että rahaa pitää olla matkalippuun että voi toteuttaa seksifantasioitaan.. hm.. riippumatta kotimaasta. Taitaa olla aina ruoho vihreempää aidan toisella puolella? Pojat on aina poikia.. mutta eivät profeettoja omalla maallaan.. Eivät siellä missä asuu niitten äidit.

Pönni
Mutta jostakin syystä suomalaiset ovat alkaneet sopeutua demokrattisuuteen. Tasa-arvohakuisuus on alkanut vilahdella jo äärioikeistolaistenkin puheissa...

Joo, juuri tasa-arvoa äärioikeisto on aina kannattanut: Yksilön on omin ponnistuksin saavutettava asemansa ilman rotuun, kielivähemmistöön, sukupuoleen tai seksuaaliseen perversioon perustuvia etuoikeuksia t. kiintiöitä. Vasemmisto onkin sitten muuta mieltä...Kerrohan nyt sitten se vasemmiston virallinen kanta. Minä en tiedä tasa-arvoon muuta keinoa kuin hyvät kommunikointikeinot, hyvän vuorovaikutuksen. Pitää olla tasa-arvoiset lähtökohdat ja sieltä sitten kehitytään..

Yksilöt ovat ponnistelijoina yksilöitä ja nyt oliskin kiva näin tilaisuudentullen saada nähdä oikeiston virallinen kanta erityispalveluihin joilla turvattais mm. vammaisten oikeudet. Lähtien ihan kouluopetuksesta ja kattaen sitten koko elämän eri osa-alueet, joista liikkuminen tasa-arvoisesti muiden kanssa on ehkä se kaikkein oleellisin.

Etukäteen jo kiitos tiedoista! Erityiskiitos konkreettisista suunnitelmista miten hommaa toteutetaan ja kiva olis tietää paljonko rahaa on varattu budjetissa.
Mielenterveyskuntoutujienkin osalta kiinnostaa miten oikeisto pyrkii tasa-arvoon.

Pönni
... kun on tehty selväksi, että sitä kautta on mahdollista saavuttaa paras yhteiskuntarauha. Se on myös kaikkein halvin/edullisin tapa.

Saulin sanoin: "Vastakkainasettelun aika on ohi."

Saulilla ja kumppaneilla on nyt valta voima ja kunnia vaikuttaa päätöksentekoon.

Pönni
Kysymys on tietenkin arvoista.

On hirmu hankalaa kun tänne tulee muualta ihmisiä, joilta puuttuu tieto ja ymmärrys tasa-arvoisuudesta.
Ja hirmu hankalaa heidän on saada tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta jos/kun täällä on vastassa ihmisiä, joilta puuttuu tietoa ja ymmärrystä tasa-arvoisuudesta.


Ongelma on syvemmällä. Joiltain maahantunkeutujilta puuttuu kokonaan käsitys toisen ihmisen ihmisarvosta. Otetaan esim. nämä Preka-Eetun hyysäämät Rajasaaren mustalaiset: Päästyään budjaamaan paikkaan jossa alaikäiset tapasivat käydä ryyppäämässä l. bailaamassa, ns. "Sosiaalikeskus Rajatilassa" (=raiskaustila?!), nämä mustakuonot alkoivat heti hyväksikäyttää vastustelukyvöttömiä tyttöjä. Ai ai, Preka-Eetu kutsui poliisia paikalle kun vaihtoehto-könsikkäiden nautintaoikeuksia loukattiin, mutta eipä polliisia näkynytkään...

Myöskin hiekka-aavikkojen pojilla näyttää olevan suuntautumista sakkolihan kerskakulutukseen ja jopa kierrättämiseen vanhemmille ja kaljamahaisemmille heimoveljilleen. On myös havaintoja kaupallisesta hyödyntämisestä, jonka taloudellisesta tuotosta mennee "vallankumousvero" Al-Skeidalle?
Hesassa?

Ja mikä on samettisilmäisen "Kurdin-prinssin" huumemuuliksi alistaman espoolaisen akateemisen keskiluokkaisen kulttuuriperheen tyttären tasa-arvo turkkilaisessa vankilassa? Toteutuuko se siinä haisevien miesten jonossa, joka kakskyt liiraa kädessään odottaa vankilan takaportilla vuoroaan rasvaisesti hymyillen??Meinaatkos nyt ettei se yksilötason oikeistolainen ponnistelu nyt olekkaan riittävää siihen että saadaan suomiplikat suojeltua mamuilta? Että nyt ruinaat sinä yhteishyvää apuun. Sosiaalitanttoja?
Eikös sen iskän pitäis pitää likkaa silmällä ja kurissa ettei lähde kaikenmaailman hammapreiden matkaan myymään huumeita.
Aika omituista jos hyvintoimeentulevien ihmisten geneetisesti jalorotuiset lapset noin heikoilla on. Ettäkö se olis kuitenkin kulttuurista kiinni eikä geeneistä ja rodusta miten käy? Ja että tarvittais yhteiskunnallisia tukitoimia asioiden sujumiseksi?

Pönni

Sitä olen tykönäni miettinyt, että mahtasko olla niinkin, että kaikki ei tietoa voi omaksua, eikä kaikki voi asennoitua parhain päin?

Naulan kantaan! Jospa sitten pannaan rajat kiinni näiltä toivottomilta tapauksilta? Alat olla jo aika valveutunut, joten tervetuloa joukkoon tummaan (ei viittaa ihon pintakerroksen pigmentteihin)!

Saisinko määritelmän joukon laadusta?
Millaisia ihmisiä siihen huolitaan?
Saako siihen kuulua ne pösilöt, jotka on syntyneet kusipäinä, mutta joilla on suomalainen etnisyys turvana?

Pönni
Kaikki ei voi ymmärtää asioita ninkuin pitäs?
Niinkin kyllä.. mutta jos nyt kumminki koitettais edetä tämänkin asian kanssa niin, että käytetään sitä parasta/halvinta/edullisinta vaihtoehtoa.

Karkoituksia?Ymmärtääkseni suomesta välillä karkotetaan ihmisiä.
Olenko ymmärtänyt väärin?

Pönni
Ei lisättäs asevarustelumäärärahoja, eikä annettais poliisivoimille lisävaltuuksia ruveta kyttäämään ketään ihonvärin, syntyperän, tms. perusteella.

Mut ku just se toimii!?Kerro esimerkkejä.
Tuo myös näytille että mitä se maksaa.

Pönni
Se tulis niin helewetin kalliiks, eikä sille löytyis ees riittävästi maksajia ja loppujenlopuksi sen tien valitseminen johtais ehkä uuteen sisällissotaan kun oltas päästy siihen kateuden ja vihan pisteeseen, jossa kuka tahansa syntyperänsä ja poikkeevuutensa perusteella kelpais esimerkiks ihmisestä, joka pitää viedä saunan taakse ja lopettaa.

Tuohon päädytään jos mitään ei heti tehdä."Heti tehdään" kunhan vallankäyttäjät meidän edustuksellisessa demokratiassamme laativat suunnitelmia ongelmien ratkaisuksi ja budjetoivat rahaa siihen.

Oikeistolaiset on perinteisesti hoidelleet soiaaliset ongelmat niin että ne on vaivihkaa lakaistu maton alle. Niistä on pyritty vaikenemaan ja sitten kun jossakin jotkut hilluu hulluna humalassa, sekoavat päästään ja syyllistyvät raakuuksiin niin sit soitetaan poliisit ja oikeus päättää viedäänkö sekopäät mielisairaalaan vaiko vankilaan.

Minä näen naisena nämä asiat siten että yleensä miehet eivät ole halukkaita keskustelemaan arkisista sosiaalisista ongelmista. Niistä mieluusti miehet vaikenee. On helpompaa vetää rotsi niskaan ja lähtee pihalle kuin aloittaa työläs pohdiskelu siitä kenen pitäis sitoutua mihinkin käytännön toimeen ja kenen pitäis maksaa mitäkin.

Miehet on jotenkin silleen rakennettuja että pelkkä lapsen itkukin riipii miehistä korvaa.
Takki päälle ja ovesta pihalle.
Se on perinteinen tapa.. tai sitten otetaan käyttöön ronski voima ja karjaistaan sellaisella volyymillä että heikommilla menee vellit housuun ja ovat hiljaa..

Kyllä minä tiedän mistä puhun kun minun isä on harjoittanut preussilaista kasvatusmenetelmää. Sulkeiset oli tuttuja samoin kuin piekseminen periaatteesta.

Eikä siinä auttanut vaikka hän oli olevinaan työväenliikkeen mies. Oli saanut mallin omalta isältään ja sellaistahan se oli sodan jälkeen monissa huusholleissa. Sitä se sota tekee. Se tekee miehistä väkivaltaisia.

Jos/kun väkivallan kiereettä ei laiteta poikki niin väkivalta johtaa väkivaltaan..

Toki niin että välinpitämättömyys on väkivaltaan johtavaa.

Siksi pitäis olla boweria perustaa työryhmiä, joihin valitaan huippupsykiatreja ja erityisesti huippu neuropsykiatreja pohtimaan ihmisten käyttäytymistä ja sitä, miten ongelmatapausten kohdalla pitää menetellä. Miten auttaa parhaiten oppimaan kieli, miten auttaa sopeutumaan kulttuuriin, jne.

Väkivallan lisääntyminen johtaa.. väkivallan lisääntymiseen ja välinpitämättömyyden lisääntymiseen. Väkivaltaisesti kohdellun ihmisen riski seota mieletään kasvaa sitä mukaa mitä raaempaa väkivaltaa hän kohtaa, jne.

Mielenterveysongelmiin pitäis kiinnittää paljon enemmän huomioita ja ongelmaihmisiä pitäis paljon enemmän auttaa tukemalla arjenhallinnassa, jne.

Ei ehkä kuulosta kovin "miehekkäältä".. ehkä ei sovi raavaan mamun pirtaan.. sopiiko raavaan suomalaisen älykkääseen ja sivistyneeseen pirtaan? Ehkä nykyisin useimmiten kyllä. Ehkä nykyurbaanisuomipoika ei ole enää mielenterveysongelmista kärsivä junntiäijä, joka syä rautaa ja paskantaa kettinkiä, joka jua kossua ja piäree vertaperkele vaikka sisullasaatana ja puhumatta, näyttämättä myönteisiätunteitaanjumalauta.

Kait suomessa ihan fiksujakin miehiä on jo omastakin takaa?
Ettei ole valtaosa jotain äärioikeistolaisia natsipoikia?

tietää
Tilastojen tulkintaa sotkee se että suomen kansalaisuuden saaneet tai pysyvästi oleskelevat (?) merkitään suomalaisiksi. Ei ole mikään arvoitus mitkä muuttajaryhmät ovat rumentaneet väkivaltatilastoja.Ei sitä nyt tarvitse kiertää kuin kissa kuumaa puuroa että ongelmat johtuu ongelmista..
Että suomessa nyt vaan on saatu asiat niin hyvälle mallille ettei täällä ole ollut sisällis-sotaakaan pitkään aikaan. On neuvolasysteemi ja on peruskoulu. On paljon sellaisia parannuksia saatu ajettua etiäppäin, joiden turvin kansalaiset täällä meillä on tasa-arvoistuneet ja sitäkautta yhteiskuntarauha on säilynyt melko hyvänä.

Suomalaisen sosiaaliturva on taattu ja sitäkautta on taattu ettei suomalaisen tarvitse kerjätä leipäänsä kadulla.
Niin hyvin on vasurit asiat hoitaneet että on matalapalkatkin laissa määrätty ja sitäkin kautta on vähemmän syytä hillua yksityisesti.

Jos siitä nyt oikeistolaiset koittaa ottaa sulkia hattuunsa että he olisivat tehneet ne lakialoitteet, joiden pohjalta uudistukset on saatu käytännöksi niin toki niitä julkisuuteen tuodaan ja minäkin olen valmis oitis muuttamaan väärät käsitykseni parempiin jos niikseen on.

Se että maailmalla on vielä paljon äijäkulttuureja, missä ongelmat lakaistaan maton alle ja kriisit koitetaan ratkoa väkivalloin, se ei ole minun vika, ei naisten vika. Eikä ole senkoommin vasemmiston vika.

Ehkä oikeistolaiset yksilöt ponnistelevat omien ongelmiensa parissa maailmanlajuiseti, niin vois sitäkautta vähentyä raiskarit maailmasta?

sivistynyt
,

Varmasti vain sattumaa tai tilastoharhaa, että raiskaukset ovat
lähes kaksinkertaistuneet vuodesta 1990 vuoteen 2007.
Millään tietyillä ihmisryhmillähän ei varmasti ole mitään tekemistä
syntyneen tilanteen kanssa.


Tuo ihmisryhmä voisi olla aviomiehet. Avioliitossa tapahtunut raiskaus kriminalisoitiin vasta 1994, joten sitä ennen tapahtuneet eivät näy tilastoissa.

Moses Leone

Raiskausten määrä näkyy kasvaneen vuodesta 1955 vuoteen 1970 nelinkertaiseksi (sadasta noin neljään sataan). Tuliko silloin Suomeen joku uusi ihmisryhmä, vai voimmeko laittaa sen täällä olleista ihmisryhmistä vaikka sotaveteraanien piikkiin?

Tilastointiperusteista välittämättömien kannattaa myös ohittaa se että tuossa on tosiaan kyse ilmoituksista. Vuonna 2002 tuomittiin 23 tapausta.

Ketjun avaajalle sellaisia terveisiä että vihjailu e ole sivistynyttä. Sano olettamuksesi avoimesti ja suoraan. Sitten voit tehdä myös sen verran työtä itse että laske pois noista luvuista ne kauhiat uskonryhmäsi, ne on tilastoitu. Ei se trendi muutu paljon mihinkään.

Raiskauksien ilmoittamisen hyväksyttävyys on lisääntynyt. Se rouva tai neiti joka uskalsi ilmoittaa ennen 90-lukua poliisille tulleensa läheisensä raiskaamaksi olisi tullut uudelleen ilmoitusta vastaanottavan poliisin henkisesti raiskaamaksi.

Raiskaukset ovat yhä monissa maissa samalla tavalla piilossa.

Sama ei koske väkivaltaa. Suomi on oman kokemukseni mukaan Euroopan vaarallisimpia maita kävellä kadulla. Missään en ole nähnyt niin paljon satunnaista väkivaltaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat