Seuraa 
Viestejä45973

Onko ihmiskunnalla toivoa aseiden muuttuessa entistä pienimmiksi ja tuhoisemmiksi, ja sodan ja militarisoinnin jatkuvasti lisääntyessä yhteiskunnassa?

Itse uskon, että ihmiskunta tulee menehtymään seuraavan 1000-vuoden sisällä. Tämän ajan sisällä mm Kiina ja USA käynnistävät MASSIIVISEN varusteluohjelman! Rakennetaan biologisia aseita, jotka valitsevat kohteensa esim geenikartan ja "rodun" mukaan, eivätkä näin olleen voi vahingoittaa omia joukkoja. Tulevaisuuden ydinaseet voidaan kiitos antimateria ja nanoteknologian ahtaa mikroaaltouunin sijasta noin omenan kokoiseen tilaan. USA ja Kiina aloittavat lopulta uuden sodan USA:n sotilasteollisuudeen vaatimuksesta, ja tällä kertaa mukana ovat kolmantena pyöränä myös terroristit, jotka pelaavat kumpaakin osapuolta toinen toistaan vastaan. Sodan seurauksena mm biologiset saasteet kulkeutuvat lintujen myötä ympäri maailmaa, mutta tällä kertaa tuhat kertaa tappavimpina! Ihmiskunta menehtyy sitä seuraavaan talouslamaan ja yleiseen kaaokseen. Loput Amerikassa jäljelle jäävästä väestöstä tuhoutuu VERISESSÄ sisällis-sodassa eri etnisten ryhmien kesken. Seuraavan 1000-vuoden sisällä ihmiskunta lakkaa lopullisesti olemasta.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (19)

Militarismi todennäköisesti tulee tuhoamaan ihmiskunnan. Mutta kukaan ei jää meitä suremaan.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Jahah, taas availlaan sinettejä, kohta ovat ratsumiehet lähteneet liikkeelle ja sitten puhallellaan pasuunoihin. Tämän mukavan vaihtelun jälkeen palataankin sitten vanhaan viihteeseen, maljojen tyhjentelyyn.

Jotain kunnon kamaa vetänyt Johannes
Ja minä näin, ja katso, hiirenkarvainen orhi, ja joka sen päällä istui, sen nimi oli kuolema; ja helvetti noudatti häntä. Ja hänelle annettiin voima tappaa neljättä osaa maan päältä miekalla ja nälällä, ja surmalla ja pedoilla maan päällä.

Mihail Karigrandin sanoin: "oon määki sen kirjan lukenu, mutta eikös nyt taas palata todellisuuteen jooko?"

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todellisuus on mykistävä. Suuri määrä valtioita valmiina käymään toistensa kurkkuihin. Rahaa, aikaa ja vaivaa suunnataan erityisesti sodankäyntiin tarvittaviin välineisiin, sekä niiden kehitystyöhön. Ihmisiä syötetään lapsuudesta asti nationalismin ja militarismin paskakikkareilla. Jossain vaiheessa kehitetään jossakin päin maailmaa niin tehokas ase, että joku toinen taho kokee sen niin suureksi uhaksi, että kaikki on sen tähden tuhottava. Militarismin logiikka johtaa väistämättä lopulliseen umpikujaan. Maailmanloppu on varma, mutta ennenaikaistaako ihminen sitä toimillaan? Luultavasti.

Toinen tuleminen
Itse uskon, että ihmiskunta tulee menehtymään seuraavan 1000-vuoden sisällä.

Tänä vuonna oli kaksi maailmanloppua, viime vuonna niitä oli neljä, vuonna 2000 niitä oli ainakin 31:
http://www.religioustolerance.org/end_wrld.htm

Mutta voit tietysti uskotella itsellesi, että olet parempi ennustamaan maailmanloppua kuin kuin tuhannet sinua edeltäneet ihmiset olivat. Arviosi on kuitenkin niin kauas tulevaisuuteen ulottuva ja niin suuren aikavälin kattava, että sen taustalla ei voida olettaa olevan mitään tieteellistä tai edes uskonnollista perustaa, joten se on ihan yhtä tyhjän kanssa.

Mikäs ihmeen kiire teillä on taas maailmaa lopettamaan
Aurinkohan kuumenee hiljalleen.
Eli: n. 1000 milj. vuoden päästä meret alkavat kiehua ja n. 2000 milj. vuoden päästä aurinko on kasvanut niin suureksi että se nielaisee maapallon.
Aikaa on siis runsaasti jäljellä (ja siihen väliin mahtuu monta maailmanloppua )

Poiminta Gravityn antamasta osoitteesta:

For many centuries, people have been predicting the year, month and sometimes day when:
A violent and sudden end would terminate all life on earth;
Major social and political upheavals would occur around the world;
The war of Armageddon would take place in the Middle East;
God would pour horrendous wrath on most of humanity; and/or
Christ would return in the second coming.
The prophesiers have almost always predicted that these horrendous events would happen in their own immediate future. All of these predictions share one factor: none have ever came true.

Nämä tapahtumat ensimmäistä lukuun ottamatta, mistä lie peräisin, ovat tapahtuneet ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana. Viimeisin toteutui 1800-luvun puolivälissä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti uuden uskonnon syntymistä.
Tietysti voidaan pohtia millaisia muita ongelmia ihmiskunta kasaa nykymenolla eteensä, kaikesta tietotaidostaan huolimatta. Pahin pulmamme on ahneus ja sen seurausilmiö; emme osaa jakaa hyvinvointia.

Planeetallamme on jo ollut lukuisia massasukupuuttoja. Ihminen on tällä hetkellä aiheuttamassa niistä kaikkein suurinta. On hyvin mahdollista että hän katoaa siinä sivussa itsekin. Mikään maailmanloppuhan se ei ole, paitsi ihmiselle itselleen. Uskonnolliset maailmanloput ovat asia erikseen, niissä odotetaan jonkin yliluonnollisen voiman lopettavan kaiken. Ihmisen ajatuksissa kun kaikki pyörii hänen itsensä ympärillä.

SAMAEL
Militarismi todennäköisesti tulee tuhoamaan ihmiskunnan. Mutta kukaan ei jää meitä suremaan.

Amerikkalaisethan nimen omaan itkevät noiden "roistovaltioiden" ydin ja muiden joukkotuhoaseiden perään koska tietävät hyvin, etteivät voi harjoittaa IMPERIALISMIAAN jos muillakin valtioilla on joukkotuhoaseita! Jenkit myös itkevät nykyään Kiinan alettua tuntuvasti lisätä sotilasmenojaan, koska tietävät, kuinka haavoittuvia todellisuudessa ovat. Esim 1000 000 000 dollarin lentotukialuksen voi hyvin saada toimintakyvyttömäksi vain 10% kyseisen hinnasta! Yksi ainoa sulkellusveneestä laukaistu risteilyohjus, joka on varustettu biologisella tappavalla kärjellä riittää hoitamaan homman. Ja tulevaisuuden bioaseet voidaan jopa peräti suunnitella jotain tiettyä geeniryhmää(lue=rotua)vastaan, eli voidaan valmistaa vaikkapa biologinen ase, joka vaikuttaa kaikkiin jotka eivät ole mongoloideja. USA siis käytännöllisesti katsoen kuluttaa itsensä loppuun yrittäessään yhä pitää yllä sotilaallista "ylivaltaansa" maailmassa

Ja sitten tulevat tietenkin EMP aseet(electromagnetic pule=elektromagneettinen pullssi)Eli paljon rahaa elektroniikkaan voi hyvinkin palaa, mutta kovin helposti ne taas saa toimintakyvyttömiksi Ja kiitos tulevaisuuden antimateria ja nano teknologian voidaan ydinpommitkin mahduttaa kohta melkein pesäpallon kokoiseen tilaan Eli yksi asia ainakin on varmaa;jenkkien "maailmanvalta" on nyt lopullisesti mennyttä

SAMAEL kirjoitti:

> SAMAEL: Planeetallamme on jo ollut lukuisia massasukupuuttoja. Ihminen on tällä hetkellä aiheuttamassa niistä kaikkein suurinta. On hyvin mahdollista että hän katoaa siinä sivussa itsekin. Mikään maailmanloppuhan se ei ole, paitsi ihmiselle itselleen.

Eiköhän muutamia jäisi tuossakin tapauksessa jäljelle aloittamaan kuin alusta?

> SAMAEL: Uskonnolliset maailmanloput ovat asia erikseen, niissä odotetaan jonkin yliluonnollisen voiman lopettavan kaiken. Ihmisen ajatuksissa kun kaikki pyörii hänen itsensä ympärillä.

Älä nyt hyvä mies viittaa uskontoihin ennen kuin olet tutustunut niihin tarkemmin. Missään uskonnossa ei viitata aineellisen maailman loppuun, vaan MAAILMANKUVAN loppuun. Ja tämä tarkoittaa, että aloitetaan KUIN ALUSTA.
Uskonnossa EI nimenomaan pyöritä itsen ympärillä, siihenhän kuuluu KÄSITE Jumala ja pyöritään Uskonnon Perustajaprofeetan KÄSITTEELLISTEN opetusten ympärillä, joiden varaan voidaan rakentaa uusi oikeudenmukainen yhteiskunnallinen järjestelmä kaikkine kylkiäisineen. Tällöin voi jättää historian taakseen eikä tarvitse kloonata ihmisen tekemiä virheitä ajanjaksosta toiseen.
LUE ja MIETI mitä kirjoitan sinulle, äläkä pidä itsepintaisesti kiinni vanhoista uskontoon liittyvistä ajatusmalleistasi. USKONTO on LUOTU uudeksi 1800-luvun puolivälissä.
Tieteen alueella vanhojen tieteellisten faktojen hylkääminen ja uusien teorioiden luonti tarkoittaa suunnilleen samaa paitsi, että muuttumiskohdan raja ei ole niin tarkka. Teoriat ovat muuttuneet 1800-luvun puolivälin jälkeen montakin kertaa. Jokainen muutos on aiemman ajattelutavan LOPPU. Nyt ihmetellään mustia aukkoja, joista syntyy käsitteet pimeä aine ja pimeä energia. Tutkijat ovat tulleet kosmologian alueella aiemman MAAILMANKUVANSA rajalle ja miettivät miten selittää selittämätöntä.

Määritelläänkö maailmanloppu, että kaikki ihmiset kuolee? Vai kaikki eliöt vai nisäkkäät? Aina ny yks erakko siperiaan jää lunta lapioimaan, vaikka millanen sota syttys?

kaksoispilari
SAMAEL kirjoitti:
Eiköhän muutamia jäisi tuossakin tapauksessa jäljelle aloittamaan kuin alusta?Ei jos ihminen tuhoaa edellytykset saada ravintoa ja puhdasta vettä. Eli jos biosfääri kärsii tarpeeksi vahinkoa. Tätä menoa niin käy. Millä ne eläisivät. Pyhällä hengellä?

Älä nyt hyvä mies viittaa uskontoihin ennen kuin olet tutustunut niihin tarkemmin. Missään uskonnossa ei viitata aineellisen maailman loppuun, vaan MAAILMANKUVAN loppuun. Ja tämä tarkoittaa, että aloitetaan KUIN ALUSTA.
Uskonnossa EI nimenomaan pyöritä itsen ympärillä,

Ai missään uskonnossa ei viitata aineellisen maailman loppuun? Tutustu kuule itse. Uskonto pyörii nimenomaan ihmisen ja hänen rajoittuneen maailmankuvansa ympärillä. Jumala on kuin ihminen, rakentaa ja omaa päämäärän toiminnalleen. Ihminen ei osaa kuvitella ettei häntä itseään olisi olemassa, joten elämä jatkuu kuvitteellisessa paikassa kuoleman jälkeen. Ja niin pois päin.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Samael

Kirjoitit:

Suuri määrä valtioita valmiina käymään toistensa kurkkuihin. Rahaa, aikaa ja vaivaa suunnataan erityisesti sodankäyntiin tarvittaviin välineisiin, sekä niiden kehitystyöhön. Ihmisiä syötetään lapsuudesta asti nationalismin ja militarismin paskakikkareilla.

Kun minun silmissäni sodan riski kehittyneiden maiden välillä on tällä hetkellä pienempi kuin koskaan ennen. En oikein jaksa itse asiassa edes uskoa, että tulemme enää näkemään perinteisiä sotia kehittyneiden valtioiden välillä, koska jopa Kiina tajuaa, että nykyaikaisessa vapaan kaupan ja ristiinomistusten maailmassa sodassa on pelkkiä häviäjiä.

Ja:

Ei jos ihminen tuhoaa edellytykset saada ravintoa ja puhdasta vettä. Eli jos biosfääri kärsii tarpeeksi vahinkoa. Tätä menoa niin käy.

Kuinka ihminen edes kykenisi biosfäärin tuhoamiseen, vaikka siis haluaisi. Ja mitkä meneillään olevat kehityskulut tulevat tuohon mielestäsi väistämättä johtamaan? Ja laita jotain konkreettista esimerkkiä.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Toinen tuleminen

Pari oimintaa sekopäisestä jorinastasi:

Esim 1000 000 000 dollarin lentotukialuksen voi hyvin saada toimintakyvyttömäksi vain 10% kyseisen hinnasta! Yksi ainoa sulkellusveneestä laukaistu risteilyohjus, joka on varustettu biologisella tappavalla kärjellä riittää hoitamaan homman.

Sukellusveneestä laukaistu ohjus voi kyetä tunkeutuaan lentotukialusosaston ilmatorjunnan läpi ja useampi ohjus voi jopa upottaa itse lentotukialuksen. Vaan eipä niihin mitään biologisia kärkiä laitettaisi.

Ja:

Ja sitten tulevat tietenkin EMP aseet(electromagnetic pule=elektromagneettinen pullssi)Eli paljon rahaa elektroniikkaan voi hyvinkin palaa, mutta kovin helposti ne taas saa toimintakyvyttömiksi

EMP -ase on ydinlataus, joka räjäytetään sopivalla korkeudella. Siinä vaiheessa, kun niitä poksauteltaisiin, olisi menossa jo vähemmän elektroniikkaintensiivinen vaihe sodasta (kemiallisten moottorien tyrkkäämät ballistiset ydinkärjet matkoilla suurempiin asutuskeskuksiin ym strategisesti tärkeisiin kohteisiin).

Ja:

Ja kiitos tulevaisuuden antimateria ja nano teknologian voidaan ydinpommitkin mahduttaa kohta melkein pesäpallon kokoiseen tilaan

Nanotekniikka ei tietenkään auta pienentämään ydipommeja mihinkään. Tämä on ilmiselvää, jos tietää, mitä on nanotekniikka ja mikä on ydinpommi. Ja antimateriapommeissahan ei olisi mitään järkeä muutenkaan. Tämän tajuaa, kun tietää, mitä on antimateria.

Pikkujättiläinen kouraan ja menoksi.

Eli yksi asia ainakin on varmaa;jenkkien "maailmanvalta" on nyt lopullisesti mennyttä

Siis jo mennyttä, 10 vuoden päästä mennyttä, 50 vuoden päästä, 100 vuoden päästä...?

Ps. Jos olet alle 10 vuotias, ymmärrän, että tietosi tekniikasta ja maailmasta sarjakuvatasolla. Vaan terapeuttia suosittelen ihan iästäsi riippumatta.

Jos elämä maapallolla on ainutlaatuista (mitä kyllä vahvasti epäilen), niin silloin ihmiskunnalla on hirvittävän suuri vastuu sen säilyttämiseksi. Niin kauan kuin ei löydy todisteita, että muualla on samantyyppistä elämää, niin kaiken toiminnan pitäisi tähdätä elämän säilyttämiseksi maapallolla, ei sen tuhoamiseksi, niinkuin nyt vaakakupit näyttävät (terveydenhuollon budjetit vs. armeijan budjetit), (luonnonsuojelu vs. nykyinen energiapolitiikka).

L
Toinen tuleminen

Pari oimintaa sekopäisestä jorinastasi:

Sukellusveneestä laukaistu ohjus voi kyetä tunkeutuaan lentotukialusosaston ilmatorjunnan läpi ja useampi ohjus voi jopa upottaa itse lentotukialuksen. Vaan eipä niihin mitään biologisia kärkiä laitettaisi.

Ja:

Ja sitten tulevat tietenkin EMP aseet(electromagnetic pule=elektromagneettinen pullssi)Eli paljon rahaa elektroniikkaan voi hyvinkin palaa, mutta kovin helposti ne taas saa toimintakyvyttömiksi

EMP -ase on ydinlataus, joka räjäytetään sopivalla korkeudella. Siinä vaiheessa, kun niitä poksauteltaisiin, olisi menossa jo vähemmän elektroniikkaintensiivinen vaihe sodasta (kemiallisten moottorien tyrkkäämät ballistiset ydinkärjet matkoilla suurempiin asutuskeskuksiin ym strategisesti tärkeisiin kohteisiin).

Ja:

Ja kiitos tulevaisuuden antimateria ja nano teknologian voidaan ydinpommitkin mahduttaa kohta melkein pesäpallon kokoiseen tilaan

Nanotekniikka ei tietenkään auta pienentämään ydipommeja mihinkään. Tämä on ilmiselvää, jos tietää, mitä on nanotekniikka ja mikä on ydinpommi. Ja antimateriapommeissahan ei olisi mitään järkeä muutenkaan. Tämän tajuaa, kun tietää, mitä on antimateria.

Pikkujättiläinen kouraan ja menoksi.

Eli yksi asia ainakin on varmaa;jenkkien "maailmanvalta" on nyt lopullisesti mennyttä

Siis jo mennyttä, 10 vuoden päästä mennyttä, 50 vuoden päästä, 100 vuoden päästä...?

Ps. Jos olet alle 10 vuotias, ymmärrän, että tietosi tekniikasta ja maailmasta sarjakuvatasolla. Vaan terapeuttia suosittelen ihan iästäsi riippumatta.

Ensinnäkin, biologisten aseiden uusi vallankumous sallii kyllä myös niiden käytön vihollisjoukkoja vastaan. Esim Kiinalaiset ovat (pääosin)kaikki mongoloideja, joilla on todettu olevan selvästi (noin 0,1-1%)erillainen geenikartta kuin esim valkoisilla, joista esim USA:n armeija yhä pääosin koostuu. Ja tästä voi lukea lisää siitä, kuinka tällaisia asita voidaan jo nyt kohdistaa esim jotain tiettyä ihmisryhmää vastaan, senkin epäilevä Tuomas :

http://www.xasa.com/grupos/soc/article/ ... .singapore

Ja mitä taas tulee antimateriaan, niin siitä ollaan jo kehittelemässä käyttökelpoisia versioita. Eli sanokaamme vain, että tulevaisuudessa meno tulee olemaan todella LUJAA niille, jotka vielä jäävät tänne maan päälle elävinä tallustelemaan:

http://www.boingboing.net/2004/10/04/an ... _prog.html

mskomu
Seuraa 
Viestejä672

Tuo sinun "biologiset aseet" -juttu ei liiemmin faktoihin nojaa, ellei nuokin sitten sijoitu melko pitkälle tulevaisuuteen. Lisäksi tuohon visioosi kiinan ja USA:n aiheuttamasta maailmanlopusta sisältyy semmoinenkin kompastuskivi, että vaadittaisiin melkoinen diktatuurin ohjaama poliisivaltio, että moisista sotilasoperaatioista voitaisi edes nähdä unta.

Uskaltaisin väittää, että informaation leviäminen paranee entisestään lähitulevaisuudessa. Tuollaisia biologisia aseita ei voida kehittää täysin salassa. Rohkenisin myös epäillä, että kun tieto ehdottamiesi sotilasoperaatioiden suunnittelusta leviää, on kansalla jotain sanottavaa asiaan ja se ei tule olemaan "Ampukaa ihmeessä, niin äänestämme sinua seuraavissakin vaaleissa!".

Ja vielä tuosta tuhannen vuoden ennusteesta. Tuollaiselle aikavälille mahtuu niin paljon muutoksia, että niitä on turha edes yrittää ennustaa. Jos oikein syydettäisiin rahaa, niin varmaan aika pian voitaisiin pommittaa maita avaruudesta haetuilla asteroideilla. Itse en tosin usko, että tuohonkaan koskaan ryhdytään, vaikka teknologiaa ja rahaa olisikin.

Tuli paikoitellen hieman sekava viesti. Pyrin parempaan ensi kerralla.

Toinen tuleminen
Ensinnäkin, biologisten aseiden uusi vallankumous sallii kyllä myös niiden käytön vihollisjoukkoja vastaan. Esim Kiinalaiset ovat (pääosin)kaikki mongoloideja, joilla on todettu olevan selvästi (noin 0,1-1%)erillainen geenikartta kuin esim valkoisilla, joista esim USA:n armeija yhä pääosin koostuu. Ja tästä voi lukea lisää siitä, kuinka tällaisia asita voidaan jo nyt kohdistaa esim jotain tiettyä ihmisryhmää vastaan, senkin epäilevä Tuomas :

http://www.xasa.com/grupos/soc/article/ ... .singapore

Ja mitä taas tulee antimateriaan, niin siitä ollaan jo kehittelemässä käyttökelpoisia versioita. Eli sanokaamme vain, että tulevaisuudessa meno tulee olemaan todella LUJAA niille, jotka vielä jäävät tänne maan päälle elävinä tallustelemaan:

http://www.boingboing.net/2004/10/04/an ... _prog.html

Linkkisi ovat totaalista kuraa. Esim. antimateriapommien ongelmat on käsitelty tälläkin palstalla, alkaen prosessin vaikeudesta ja päätyen antimaterian tuottamisen kalleuteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat