Seuraa 
Viestejä45973

Noniin, nyt kun uusi hurrikaani lähestyy, on varmaan syytä perustaa sille uusi aihe. Kyseessähän on siis todennäköisesti USA:n hallituksen suunnitelma toteuttaa tällä kertaa vielä Katrinaa suurempi poikkeustilaharjoitus voimistamalla Gustav-hurrikaania HAARP-teknologialla. Kysehän on siis samasta laitteesta, joka aiheutti mm. Kiinan maanjäristyksen lämmittämällä ionosfääriä, jolloin se kohosi ja törmäytettiin maata kohti, aiheuttaen maanjäristyksen. Tosin nythän on niin, että myös venäläisiltä kyseinen teknologia löytyy (http://en.wikipedia.org/wiki/Sura_Ionos ... g_Facility), joten periaatteessa voisi olla mahdollista, että venäläiset ovatkin Gustav-hurrikaanin takana ja tällä tavalla iskevät Yhdysvaltoja vastaan kostona jenkkien järjestämästä Georgian konfliktista. Mitä mieltä olette?

Suosittelen kaikkia kiinnostuneita tutustumaan seuraavaan sivuun: http://www.abbaswatchman.com/Hurricane% ... 0Wilma.htm

Liitän tähän vielä kriiitikon kirjoituksen aiheesta:

kriiitikko
1. Hurrikaani

Hurrikaani syntyy kun maanpinnan ja ionosfäärin välinen sähkökenttä kiihdyttää ionisoituneita molekyylejä (yleensä meren pinnasta sillä haihtuminen tarjoaa suuren määrän ionisoitunutta tavaraa) ylospäin ja vastaavasti vapaita elektroneja alaspäin koriolisvoiman kääntäessä ilmavirran pyörteeksi. Meren yllä maadoitus on huono ja poikkeuksellinen varausepätasapaino tasoittuu vasta hurrikaanin tultua mantereelle jossa maadoitusominaisuudet ovat paremmat. Hurrikaanin silmässä tapahtuva salamointi lisää ionisaatiota ja purkaa kondensaattoria nopeammin. Hurrikaanien voimistaminen tai tukahduttaminen onnistuu hurrikaanin silmän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla ja menetelmiä on useita.

Tutustukaa googlen avulla seuraaviin ilmiöihin:

1. Suurimmat vertikaaliset sähkökentät mitattu hurrikaanien päältä
2. Salamointi lisää ionisaatiota ja voimistaa hurricaania (purkaa kondensaattotia nopeammin). Esim. Katrinan silmässä havaittiin poikkeuksellisen paljon salamointia. Tässä avuttomien apurahatiedemiesten spekulointia asian tiimoilta http://www.physorg.com/news70359642.html

Hurrikaani saa siis energiansa aurinkotuulen ja maan magneettikentän synnyttämästä vertikaalisesta sähkökentästä.
Koko postaus löytyy täältä: http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=30873

Kommentit (12)

- Minkälainen New Orleans on kaupunkina? Onko siellä kiva asua?
- Joo, ihan nätti kaupunki meren rannalla. Mitä nyt hirmumyrsky pyyhkäisee yli parin vuoden välein tuhoten kaiken tieltään, mutta muuten kyllä ihan mukava paikka.

Uutinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksu
Seuraa 
Viestejä283
Dredex
- Minkälainen New Orleans on kaupunkina? Onko siellä kiva asua?
- Joo, ihan nätti kaupunki meren rannalla. Mitä nyt hirmumyrsky pyyhkäisee yli parin vuoden välein tuhoten kaiken tieltään, mutta muuten kyllä ihan mukava paikka.

Uutinen

Mm. tästä syystä Amerikan alkuperäisasukkaat intiaanit eivät koskaan rakentaneet pysyviä asutuksia etelän rannikkoalueille. Tiesivät näet että varsin pian myrsky ne kumminkin tuhoaisi.

Toki myös vuosikymmeniä kestänyt normaalia heikompi myrskyaktiivisuus on tuudittautunut ihmisiä vääränlaiseen turvallisuuden tunteeseen. Nyt kun tilanne on kääntymässä normaalimmaksi niin onkin hätä kädessä! Tämä siitä huolimatta että tämäkin vuosi on ollut hurrikaanialueella ainakin toistaiseksi varsin vaimea. Oleellisempaa onkin se mihin myrskyt suuntaavat ja kun suunta on asutuille alueille niin siitä ei hyvä heilu.

Ketjun aloittajan salaliittohöpötykset sen sijaan kuuluisivat kyllä jonnekin hörhöjen palstalle.

Todellinen Epämiellyttävä Totuus:

http://www.youtube.com/watch?v=aUtzMBfD ... r_embedded

"This is unbelievable" - en voi kuin yhtyä toimittajan toteamukseen!

Tsekkasin juuri oman asuinpakkani säätilaston elokuulta ja niin kauan kuin tällä seutukunnalla olen asunut, niin näin kylmää elokuuta en ole kokenut. Viime vuoteen verrattuna lähes 3 astetta ja vuoden 2006 elokuuhun verrattuna yli 3 astetta viileämpi kuukausi.

Hurrikaani Gustav on tavallaan tämän äärivihreille synkän vuoden ainut kohokohta. Luulenpa että fearmongerit aloittavat nopeasti oman offensiivinsä. Mutta - kuten tiedämme - Atlannilla myrskyt lisääntyvät yleensä siinä vaiheessa kun erot arkisten alueiden ja lämpimien alueiden lämpötilojen välillä kasvavat.

Gustav tavallaan vahvistaa sen jo jonkin aikaa tiedossa olleen tosiasian, että maapallon ilmaston viilenemisprosessi on nyt käynnissä.

http://www.wdsu.com/video/17347538/index.html

Tuota tullu ite seurattua nyt kohta 12 tuntia suorana. Ihmettelen juuri tulleita YLE:n uutisia, ettei mitään hätää. ym paskaa. Aikasemmin samalta ylenpaskaa antamalta paskakanavalta näyttettiin kolmosen uutisissa, "On iskemässä New orleanssiin, vaikka oli iskeny jo kolme tuntia sitten. Lisäksi muistettiin mainita, että Poliisit partioi koko ajan ja on laitettu kansalliskaarti liikkeelle."

Totuus on kuitenkin se, että TV-ruudussa olleet kuvat olivat edelliseltä päivältä, kun tehtiin evakuointeja jne.

Ikinä en ole TV-lupaa maksanu, enkä maksa ikinä tulevaisuudessakaan. Vai maksasinko Antiikkia ja Antiikkia sarjasta jotain 250e vuodessa.

Ei kiitos. Hyvät ihmiset irtisanokaa TV-lupanne.

Ps. tämä maa on menossa perseelleen.
pps. Sori virheet, tai sekamaisesti ymmärretty kieli, mutta vähän ottanu

Vai laitteellä lämmitettiin, eikös se ole iha todistettu että ionosfääri lämpeää aina maanjäristysten sattuessa.. sit viel sattuu niitä valoefektejä taivaasa samaan aikaan.

Niih.. toi Poen laki on aika hyvä tässä.

Miksu
Seuraa 
Viestejä283

Ilmeisesti kuitenkin megavahingoilta vältyttiin (vältytään), osin mm. siksi että rantautuminen tapahtuikin 2. luokan eikä 4. luokan myrskynä kuten vielä eilen ennusteltiin. Toki tilanne elää yhä mutta mitään Katrinan kaltaista ei liene odotettavissa. Tällä hetkellä pahin skenaario olisi jos Missisipin tulvavallit eivät kestäisi.

[url=http://www.wunderground.com/blog/JeffMasters/comment.html?entrynum=1055&...

Hurricane Gustav is making landfall on the Louisiana coast just southwest of New Orleans as a powerful Category 2 hurricane. Latest data from the Hurricane Hunters at 8:30 am EDT shows that Gustav continues to weaken, with the pressure now 957 mb, and no surface winds above Category 2 strength observed. Cold water that the hurricane stirred up from the depths plus the effects of wind shear caused the eyewall to collapse a few hours before landfall, resulting in weakening. However, the hurricane reacted to collapse of the eyewall by broadening its wind field, spreading out the strongest winds over a wider area. The diameter of coastline being subjected to tropical storm force winds is now 440 miles, the same as Katrina. Hurricane force winds will be felt by a 115 mile-wide stretch of coast (Katrina's reach was 205 miles). Gustav remains a huge and powerful storm whose winds and storm surge will cause a tremendous amount of damage as the storm blasts through Louisiana today.

YLE on kieltämättä edelleen ajastaan jäljessä sillä vielä kuuden uutisissakin puhuttiin "tulevasta rantautumisesta" eikä suinkaan siitä että rantautuminen on jo tapahtunut ja myrskykeskus nyt jo tuntuvasti sisämaan puolella. Mm. CNN:ltä tulee koko ajan ajantasaista tietoa.

---

Tämä palstan "uusi" softa on muuten täysi susi kun ei osaa edes tuota ylläolevaa hyperlinkittää.

Todellinen Epämiellyttävä Totuus:

http://www.youtube.com/watch?v=aUtzMBfD ... r_embedded

"This is unbelievable" - en voi kuin yhtyä toimittajan toteamukseen!

Kun lämpenee, vettä höyrystyy enemmän ja se sataa esimerkiksi Suomessa, vaikka höyrystyi merellä. Sateet tietenkin viilentävät paikallisesti, mutta kokonaisuutena ilmasto lämpiää. Toisaalta nyt on La Nina -kausi, joka on viileä kausi. Sitten tulee lämmin El Nino -kausi. Kuitenkin näiden normaalien vaihteluiden lisäksi ilmasto lämpenee pitkässä juoksussa, ja vesihöyry on voimakas kasvihuonekaasu. Golf-virtakin saattaa heiketä, mikä johtaisi katastrofaaliseen viilenemiseen. Eli tasapainoilu on tarkkaa puuhaa, sitä ei parane hetkauttaa raiteiltaan saastuttamalla ilmastoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat