Seuraa 
Viestejä45973

Ydintalvesta ilmastonlämpenemiseen! Ja ikäänkuin kukaan näitä Armageddon hulluja todella ottaisi vakavasti

http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3469

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Se se vaan on sillä lailla että tässäkin maassa sitä on paljon mälsää. Ei sitä edes tartte paljon kavereilta kysellä kun vaan viittii vähänkin tsiigata ympärilleen. Kaiken maailman törpötkin ne luulee olevansa vaikka mitä mut ei ne oo kun hemmetinmoisia sössöjä vaan.

On sitä ollut enneskin nuijasotia tässä maassa. Mut olispa täs nuijalla töitä ja hyvä olis saada muijallekkin töitä, ittensä ei oo niin väliä juu. Tässä maassa on niin huonot liksat että nälkä on aina vieraanamme mutta onneksi ei oo vielä jano päässy yllättämään.

On sitä tässä yks ja toinen sentäs jotakin nähny. Voi olla että vielä käydään ulkomaillakin ettei sitä ny tartte ihan tulla silmille hyppimään.

Republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin on muuten ilmoittanut epäilyksensä ilmastomalleja kohtaan. Julkisuudessa hän on asettunut sille kannalle että ihmisen toiminta ei ole aiheuttanut ilmastonmuutosta.

[size=85:1h2w134e]Sarah Palin - not going to jump to the man-made-global warming bandwagon![/size:1h2w134e]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ralf64
[size=85:2f9p8c1s]Sarah Palin - not going to jump to the man-made-global warming bandwagon![/size:2f9p8c1s]Jos hyppäisi ilmastonsuojelijoiden kelkkaan, hänet todennäköisesti potkittaisiin pois varapresidenttiydestään ennemmin tai myöhemmin tai ainakin latistettaisiin republikaanien toiminnasta.

ralf64
Republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin on muuten ilmoittanut epäilyksensä ilmastomalleja kohtaan.

Juu... Kyseessä on siis evankelinen kristitty, joka vastustaa aborttioikeutta, homoliittoja, muuhun kuin pidättymiseen perustuvaa sukupuolivalistusta sekä jääkarhujen suojelua, kannattaa kuolemantuomiota, öljynporausta luonnonsuojelualueella ja kreationismin opettamista kouluissa. Onko kenellekään oikeasti yllätys, että hän kuuluu ns. ilmastonmuutosskeptikoihin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat