Seuraa 
Viestejä45973

Uskaltaako jo nykypäivänä mennä Pietariin tai johonkin aika lähellä rajaa olevaan kaupunkiin autolla venäjän metsähän halki? Ainakin joskus siellä oli aika riskialtista liikkua maantierosvojen takia, mutta entä nykyään?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

Muuten kyllä, mutta tässä lähialueella, Karjalan tasavalta ja Viipurin alue, tiet ovat nykyisin kovin kehnossa kunnossa. Esim. Svetogorskista Viipuriin tie on kuin tykistökeskityksen jäljiltä. Routavauriokuoppia ihan täynnä. Eikä ole kuulemma korjattu, kuten aikaisempina kesinä on tehty...

Nelivetotraktoreita saa melko helposti. Samoin vinssejä, joten matkanteko voi onnistua jos on kohtuullisesti ajokokemusta metsäteillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Itäsuomesta kun ajelee Petroskoihin, on tie paikoitellen erinomaisessa kunnossa. Nyt kun lopulta saivat valtatien tehtyä uusiksi. Rikollisista ei ole pahemmin pelkoa, ainakaan jos vertaa parin vuosikymmenen takaiseen aikaan mutta järjenkäyttö on sallittua. Polttoaine maksaa (diesel) vajaata 80 senttiä litralta joten viisumi ja vakuutukset tulevat kuitatuksi parilla reissulla ja päälle vielä viikon ruoat oleellisesti suomalaisia puoteja halvemmalla.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sahrah
Uskaltaako jo nykypäivänä mennä Pietariin tai johonkin aika lähellä rajaa olevaan kaupunkiin autolla venäjän metsähän halki? Ainakin joskus siellä oli aika riskialtista liikkua maantierosvojen takia, mutta entä nykyään?Uskalsin jo 5 vuotta sitten ja tulin hengissä pois, vaikka matkakohteidemme takia emme välttyneet jännittäviltä tilanteilta

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683

Ihan ok, kunhan pitää järjen mukana... ts. parkkeeraa valvotuille ja aidatuille alueille, mikäli tekee mieli lähteä ryypiskelemään... Itse menin matkailuautolla ja ainoat asiat, mitkä koin ärsyttäväksi olivat monimutkainen venäjänkielinen tulliselvitys ja maanteiden huono kunto.. tosin Pietariin päin taitavat tietkin olla paremmassa kunnossa.. Itse kun menin Petroskoihin Sortavalan ja Aunuksen kautta... tuohon Pietari "sisar"-kaupunkiin.. Molemmathan perusti Pietari suuri 1703.

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Pietari on siisti paikka. Mihinkä nyyjoorkkeihi tarvi mennä.

Hyvin Venäjällä pärjää, kunhan ei itse ala riehumaan. Yksin yöllä ei kannata mennä uhoamaan nuorisojoukolle yms. perusjärkeä mukaan. Luokittelisin tutustumani seudut Venäjällä turvallisemmaksi kuin Helsingin.

kiljotiini
Pyörällä ei taida päästä rajan yli?Kyllä pääsee. Useat Suomalaiset ja Venäläiset pyöräiliät edes takaisin rajan yli joka kesä hikoilevat. Yksin en pyörällä menisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat