Seuraa 
Viestejä9180

Pääsi tyynylle paina.....
Pillows Dangerous for Your Health
"I guess we shouldn't be surprised by the fact that our pillows are miniature zoos containing millions of fungal spores, with some species able to cause diseases and even death. Researchers at the University of Manchester have studied the fungal contamination of our pillows for the first time in seventy years and discovered that these pillows were hot beds of fungal spores. After dissecting both feather and synthetic pillows in regular use between several months and 20 years, they've "identified several thousand spores of fungus per gram of used pillow -- more than a million spores per pillow."

Nuku rauhassa, sillä miljoonat funguksien sporet vahtivat untasi.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Kieltäydyn uskomasta tätä tulosta. Käyttämäni selviytymismenetelmä on yleinen ja varsin tehokas mielenrauhan säilyttäjä, mutta kuitenkin harvoin tunnustettu keino.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Voi miten pitkään sitä sitten joskus eletäänkään kun joskus on kaikki tällaiset taudinpeät eliminoitu, kun nyt jo eletään sen 75 vuotta (hatusta vedetty arvio...)?

Tuoreen ruotsalaistutkimuksen mukaan suurin osa päänsä joskus tyynylle painaneista on kuollut... Ei siis kannata enää käyttää tyynyä!

Tai ehkä tämä uutinen lisää allergiasuojusten käyttöä ja vuodevaatteiden vaihtoa? Totta se populaatio jonkun kolauksen kokee kun tyynyä hakataan kunnolla mattopiiskalla. Jotain siitä ainakin lähtee.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Niin, ja pesukonekin on jo keksitty

Tää on taas näitä "en usko, jotta ihan noin asia menee" - juttuja

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Vierailija

Muistan kuin mulla oli kerran sellainen tyyny jossa ei ilma kulkenut läpi.

Sitten nukuin kasvot siinä tyynyssä, Ilmeisesti jossain vaiheessa en saanut kunnolla happea ja pyörryin. Sitten löysin itseni vessasta pää kiinni oven karmissa. 5 sentin halkema oli otsassa. mutta onneksi oli vain nahkassa.

Ilmeiseti aivot eivät saaneet tarpeeksi happea, ja siinä H hetkellä lähdin käveleen ja sitten pimeni lopullisesti ja löydyin sen jälkeen vessan oven vierestä.

Muuta selitystä en ole keksinyt tälle asialle.

Tällaisten pikku eläintarhojen vuoksi suositellaan tyynyä kokonaan uusittavaksi kerran vuodessa. Pölypunkit tosin kuolevat 60- asteen pesussa, mutta mitenkähän käy sieni-itiöiden?

Patjoissa pesivät samat ongelmat ja patjat pitäisi vaihtaa kerran kymmenessä vuodessa. Ennen vanhaanhan patjat saattoivat peritytyä isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle...

KUinka vanha on tyynysi, entä patjasi?

Ikävä toistaa vanhaa mantraa, mutta mitä steriilimmässä ympäristössä eletään niin sitä enemmän allergiaa?

Pitäisi ostaa uusi petauspatja. Lehdestä silmä näki Tempur-sijauspatjan mainoksen, jossa matrassin hinta oli 1 000 e. Aivo kielsi ottamasta tuota tietoa vastaan ja nyt on koko reklaami hukassa.

a) Onko joku muu huomannut kyseisen mainoksen? Mikähän oli siinä hintä. Tässä asiassa en voi luottaa omiin havaintoihini

b) Jos hinta on edes suunnilleen tuonnepäin vaikka 100 e, niin mikä himskatti siinä Tempurissa voi niin paljon maksaa? Onko se kehrätty kyllastaa vai tuoko joku autofirma niitä maahan?

Mummo

Aamulehdessa oli tuosta samasta tutkimuksesta juttu, ja siinä mainittiin että testatut tyynyt olivat olleet käytössä 18 kuukaudesta 20 vuoteen. Voi olla että 20 vuotta pesemättömänä käytössä olleesta tyynystä löytyy muutakin kuin vain muutama sinilaji....

Kyllähän minä mainokset luen!

En (yllätys) ole nyt ostamassa Tempuria, koska vajaa kaksi vuotta sitten uusin sängyn ja vuodevaatteet. Ostin Familonin painon mukaan suunnitellut patjat. Kalliitahan nekin olivat, mutta silloin en Tempuria vielä tuntenut.

Jos haluaa makuuhaavoja välttää, Tempur on ainoa oikea valinta :p
------------

TEMPUR

Patjat ja Tyynyt mukautuvat vartalosi muotoihin – ne antavat sinulle painottomuuden tunteen.
Kun asettaudut TEMPUR Patjan päälle, se voi ensin tuntua melko jäykältä. Kehosi lämmön ja painon vaikutuksesta TEMPUR materiaali kuitenkin pehmenee, ja patja muotoutuu täsmälleen vartalosi mukaiseksi. Juuri tästä syntyy painottomuuden tunne.

Modernia mukavuudentunnetta

Miellyttävä TEMPUR materiaali on pitkälle viedyn teknologisen kehittelytyön tulos. Alkujaan NASA kehitti sen Yhdysvaltojen avaruusohjelman käyttöön. TEMPUR Patjat ja Tyynyt antavat kehosi levätä sille luonnollisessa asennossa, koska TEMPUR materiaalilla on ainutlaatuinen kyky lievittää kehoon kohdistuvaa painerasitusta.

http://www.tempur.fi/page576.asp

Tässäpä tuo hinta eli sijauspatja 570€.

Aina kun tuote on mullistavaa tekniikkaa, niin sen on " kehittänyt aikoinaan NASA astronauttien käyttöön".

Sieni-itiöt kuolee siinä 60 celsiuksen kuumuudessa noin tunnissa.

Kyllä se on nyt uskottava se hinta, kun kerta MD, tunnettu tolkun nainen, on saman nähnyt. Tuo tuhannen euron hinta johtuu tietysti siitä, että tottakai Pappakin tarvitsee uuden sijauspatjan.

Mutta herskutaleijaa, ei Mummon eläkkeillä tuommoisia ostella! Sen verran vielä liikuntaa harrastan, ettei makuuhaavoja tarvise pelätä. .

Ihanin tyyny on mielestäni kunnon höyhentyyny. Sitä voi mytätä, se hengittää eikä hiosta ja kun sen pari kertaa vuodessa pesee ja rumpukuivaa, niin pysyy funghit ja muut frutti di maret aisoissa.

Mummo
päivänokosten puoliammattilainen

Mummo
Kunen kanssa se Hamppu nukkuu, kun noin kamalasti pitää noitua?

Tempuran kaa vissiin...

Höyhentyynyä minäkin olen ajatellut. Olen luullut, että se ei sovi allergikolle, mutta nykyisin eivät aiheutakaan allergiaa, ovat puhdistettuja allergeeneista.

Minä allergisoiduin Laakson Keuhkoklinikalla!!! höyhentyynylle (vanhoina hyvinä aikoina), kun päivystyshuoneessa oli sellainen. Kuljetin omaa tyynyä mukana päivystykseen, kunnes kerran satuin mainitsemaan asiasta ja sitten sinne hankittiin uusi tyyny.

Ei nämä uudet höyhentyynyt allergiaa aiheuta, kunhan ostaa kunnollisen.

Miten voi jäädä patjaan monttu, jos kääntää kylkeä? Onko se siis jotankin "hidasta" ainetta? Jos kovasti sitten kääntyilee, niin tuntuukos sitten siltä, kuin kivelikössä nukkuis? Ja tuosta heluavat satoja euroja ihmiten maksavan??

Hamppu, selvennystä pliis

Mummolle

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat