Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Entäs juotkos kahvii? Millasta kahvia? Mikä on paras merkki? Juhlamokkaa?Kultakatriinaa?Presidenttikahvii? Itse en kotona juo kahvia juurikaan. Koulussa kyllä join sitä kerman kanssa. Ilman sokeria kahvi on poisonia, mutta se pitää kyllä virkeänä kun juo sitä. Tai ainakin aika virkeenä.

Entäs teetkö kahvin papuina vai valmisjauhettuina?
Kahvin haju on kyllä tosi ihanaa. Voisin impata sitä vaikka kokopäivän, kun on niin hyvä haju. Vitsi kun tekisi mieli niitä kahvikarkkeja mitä saa semmosissa tynnyreissä laivoilta. Ne on todella hyviä! Niitä en oo syöny pitkään aikaan.

Itselläni on myöskin kahvishamppoota. Se tuoksuu kahville.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sivut

Kommentit (37)

jep kahvia juon joka päivä ja ihan sitä teollisesti pakattua kahvia, ei jaksas niitä papuja jauhaa, kahvin keitto on taitolaji ja siinä onnistuessaan tietää että enskerralla kahvi ei enään maistu samalta.

Tuleehan sitä satunnaisesti kohteliaisuussyistä juotua, jos ei tarjota teetä.

Cappuccino on mun kahvi, jos vielä saan valita mitä juon. Tai mikseipä metällä ollessa pannukahvi.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Joo, ja paljon.

Koetan parhaani mukaan pitää yllä Suomen mainetta kahvin suurkuluttajana.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Olisi joon sijasta pitänyt laittaa joskus, mutta olin silmiäni nopeampi.

Juon joskus noita makupikakahveja. Lidlistä saa hyvää vaniljaa ja lattea. Myös Nescafeen kahvit on hyviä. My Cafeella on myös hyviä, mutta pitäisi ostaa se niiden keitin ja tilata erikseen hirmu satsit niiden kahveja.

Echi
Jos haluatte kokeilla "eksoottista" makua, niin valitkaa Hyvä ostos-suodatinkahvi. Nimessä on mukana aimo annos ironiaa.

Suosittelen! (Mitähän se oikeasti on? ei se kahvia voi olla)

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005

Juon kahvia kupillisen tai kaksi vuodessa, joten vastasin en. Joitakin vuosia sitten join kahvia joka päivä ja paljon, kunnes tajusin etten tykkää siitä, joten lopetin. En muutenkaan pidä kuuman juoman nauttimisesta, ellei minun ole kylmä.

Todella harvoin nautittuna kahvi on ok ja sen tuoksu on hyvä. Jatkuvasta litkimisestä tuli ihmeellinen ja minusta ikävä olo. Tupakan seurana se on menettelevä juoma, mutta kun lopetin polttamisenkin, ei ole sitäkään syytä kahvin juomiseen.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Joskus. Eli en säännöllisesti, mutta silloin tällöin. Joskus kun väsyttää niin juon. Esim nyt. Ihan presidenttiä, mitä tuolta kaapista löytyy. Mutta oletteko koskaan haistelleet tuollaista kahvipakkausta? Tuoksuu aivan uskomattoman päihdyttävän taivaalliselta. Varsinkin vasta-avattu pakkaus, mmm.. ei tekisi mieli pilata jauhetta keittämällä sitä, haisteltuna se on niin ihanaa.. en tajua miten se voi tuoksua niin hyvältä, jotenkin päihdyttävä tuoksu.

くそっ!

salai
Seuraa 
Viestejä7623
Liittynyt17.3.2005

Juon n. 4 mukillista päivässä, nyt aamukahviksi Pressaa ja on älyttömän hyvää. Kahvin pitää olla oikean vahvuista ja se onnistuu näin: Mittamukilla tasan 500 ml vettä, kahvia 3 tasapäistä mittaa ja 1 hieman kukkura.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

salai
Mittamukilla tasan 500 ml vettä, kahvia 3 tasapäistä mittaa ja 1 hieman kukkura.
Mutta mikäpä mitan koko. Jokaisella erikokoinen se mitta.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Juhla Mokkaa Moccamasterilla. Aamua ei voi alottaa ilman kahvia, ei vaan yksinkertasesti onnistu!!!

Ja te saat#@&n lattejen ja kappukhiinojen litkijä, painukaa sinne ihanaan italiaanne vai mistä murjaanimaasta ne lastenkahvit sikiää?! Eihän niitä pelsepuupin keksintöjä voi edes kahviksi sanoa saati niistä OIKEAN kahvin kanssa samassa luseessa puhua! Keit!

Hämmentää.

salai
Seuraa 
Viestejä7623
Liittynyt17.3.2005
Olli V
salai
Mittamukilla tasan 500 ml vettä, kahvia 3 tasapäistä mittaa ja 1 hieman kukkura.
Mutta mikäpä mitan koko. Jokaisella erikokoinen se mitta.

Se täytyy tietenkin testata omalla mitalla ja on hieman riippuvainen kahvilaadustakin. Tietysti tarkkuusvaa'alla saisi täsmällisemmän tuloksen. Tuo mittalasi vakioi kuitenkin toisen muuttujan eli veden määrän aina samaksi ja lisäksi nopeuttaa kahvin saamista tulille.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Vatkain
Ja te saat#@&n lattejen ja kappukhiinojen litkijä, painukaa sinne ihanaan italiaanne vai mistä murjaanimaasta ne lastenkahvit sikiää?!

Italiaanojen seuduiltahan ne on peräisin. Minkäs teet kun ei jaksa päivästä toiseen samaa mustaa kuraa juoda.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat