Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ensinnäkin, ei voi olla mitenkään uskottavaa, että maapallo on yli 6000 vuotta vanha. Perusteleehan sen 2000 vuotta nuori kaksiosainen tieteellinen julkaisu, jonka pohjalta olemme kehittäneet myös suprajohteet, nenäkarvatrimmerin, sijaiskärsimysopin ja kvanttifysiikan.

Sivulauseissa on jotakin epämääräistä muminaa Jumalasta ja isättömästä pojasta joka teloitettiin, mutta ei kuollut. Tai siis kuoli mutta heräsi kolmen vuorokauden kuluttua ja nousi maan kiertoradalle tai jopa kauemmaksikin! Ja tämän viihdyttävän davidcopperfieldismin vuoksi, me kaikki jonakin päivänä nousemme kiertoradalle. Näistä tempuista on klassikoiksi nousseet levitointi, materiaalien vaihtaminen toiseksi, Vapaudenpatsaan kadottaminen ja lusikoiden vääntäminen. Spede Pasanen jalosti klassikkoa nimeltään Veden päällä käveleminen hiihtämiseksi veden päällä. Voi rähmää hän ei mantrasta huolimatta saanut toimimaan. (Kissan halkaisu taitaa olla legendaa, tai tms. sukkeluus?)

(Eivät tosin kaikki nouse kiertoradalle; Lazarus niminen henkilö vain nousi haudastaan (Lazaruksen elämästä 3 vrk jälkeen ei pöytäkirjoissa ole merkintöjä) ja toiset ikään kuin rangaistukseksi ja varoittavaksi esimerkiksi pakotetaan menemään eräänlaiseen uuniin, joka sijaitsee vanhan tieteellisen teorian mukaan maapallon keskiosassa. Tämä teoria on herättänyt tieteen piirissä spekulaatiota, koska sen iljettävän luonteen vuoksi tiedemiehet eivät ole hakeneet rahoitusta ko. paikan tutkimiseen.) Teologinen tiedekunta on
viime aikoina joutunut ankaran kritiikin kohteeksi määrärahojen tuhlaamisesta epäolennaisuuksiin. Tiedekunta kiistää epäolennaisuudet tieteelliseen kaksiosaiseen laitokseen vedoten.
Mainittiin myös, että tämä kiertoradan suunnalla tai kauempana sijaitseva paikka on nimeltään Paratiisi. Eräät kiistanalaiset tiedemiehet ovat tosin laskeneet, että ko. aluksessa tms. kulkuneuvossa on tilaa vain rajatulle määrälle kuolleiden ihmisten ei kuolematonta materiaa joka ei ole materiaa vaan sieluksi kutsuttua... Hmmmm... Materiaa tms. tarkasti tutkittua ainesosaa, joka on määrittelemätöntä mutta olemassa olevaa. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea faktat ko. kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

On minustakin täysin pöyristyttävää edes ajatella, että elämä olisi luonnollisen valinnan kautta 100 miljoonien vuosien kuluessa kehittynyt sellaiseksi, kun me tällä hetkellä voimme sen havaita. Tässä kohdin piilee suuri vaara; jos ajattelet ja kyseenalaistat liikaa, voit joutua varoittavaksi esimerkiksi paikkaan, mitä tiedemiehet eivät paikan iljettävän luonteen vuoksi ole tutkineet.

Evoluutio on huuhaata: Koska se on huuhaata, joka tekee siitä huuhaata. Kehitysoppi on naivia taikauskoa ja perustuu kehäpäätelmiin sekä aivopesuun. Tästä ei tämän enempää. Tämä riittänee todisteeksi evoluution kumoamiseen? Asiasta kiinnostuneet voivat lukea vasta-argumentit kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

Tässä muutama referointi kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta:
1. Jumala loi kaiken. Piste. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea todisteet edellä mainitusta kaksiosaisesta tieteellisestä julkaisusta.

2. Muutamia tuhansia vuosia sitten eräs legendaksi asti kohonnut vanha mies rakensi eräänlaisen merentutkimusaluksen. Hän oli aikansa vihreän aatteen edelläkävijä, humoristi sekä matemaattinen nero.

Sivut

Kommentit (47)

Luomissyklimme on päättymässä.
Itse asiassa loppu on HYVIN lähellä vuonna 2200 jKr, sillä Ilmestyskirjassa on vain 22-lukua.

Toki jos kerroin ilmestyskirjan tapahtumien suhteen on 1000 tai vaikkapa miljoonavuotta per luku Saatanan satasen sijaan, niin voidaan kai sanoa, että apokalyypsi on vasta aluillaan.

Mutta eräät apokryfit väittävät, että Tämä Maailma kestää 8000-aikaa! Onko tuo "aika" sitten vuosi vai mikä, on jokaisen itsensä päätettävissä!

6000-vuotta on TÄMÄ LUOMISSYKLI kestänyt! Ja jokaisen luomissyklin alku ja loppu muistuttavat toisiaan! On hyvin mahdollista, että tämäkin "sykli" päättyy suuren asteroidin tömähtämiseen maahan.

Kuinka lapsenuskoisia ootta?
Kun Jeesus paransi sokean, ja "tämä lankesi maahan hänen eteensä", niin arveletteko tuon olevan sokeudesta johtuva toikkarointi?

Tai kun Jeesus jakoi kaloja ja leipiä, jakoiko hän vain opetuslapsilleen evästä katsojien kustannuksella

Mutta jos VÄITÄTTE näkeviä olevanne, ja väitätte, ettei mitään ihmeitä tapahtunut, ootte yhtä sokeita, kuin tuo sokea ennen parantumistaan...

Kun Jeesus paransi yhen toisen sokean, tämän parantuminen oli: "En tiedä kuka minut paransi!" Älkää luulkokaan, että kasvaessaan tuon kriittisen 150->159 cm:n ohi(50-59kg), olisitte epätietoisuudestanne vapaat!
(5=epätietoisuus)

Todellinen näkeväisyys TÄSSÄ tapauksessa sanoo: "En tiedä, kuinka hän parani, ja millaiseen olotilaan hän parani!"

Jos itse olet ollut todistamassa lääketieteellistä ihmeparantumista, voit sanoa, mistä hän parani ja mihin olotilaan hän parani... Lasaruksesta tiedetään, että TÄMÄ OLI JO HAUDASSA! Eräs apokryfi kertoo Kuoleman ja Tuonelan jutelleen samoihin aikoihin ihmeissään: "Lasaruksen me VARMASTI tapoimme, kuinka Hän sitten lensi haudastaan ulos kuin jostain Voimaa saanut Kotka!"

Viisas
Mikä todistaa raamatun todeksi?Uskovaisten yleisöön kohistuva haitallinen toiminta? Olettaen ettei ID:n evon lisäksi ole muita vaihtoehtoja.

Viisas
Mikä todistaa raamatun todeksi?Yksi vastaus: USKO!
Toinen vastaus: Raamatun Lakijärjestelmän AUKOTTOMUUS!
Kolmas vastaus: Synnintekijöiden LOPUSSAAN saamat ARMOTTOMAT rangaistukset.

ja tosta sykli hommasta. mitä tommoset numero yhteensattumat todistaa yhtään mitään. yhtä hyvin mä voin sanoa että maailmanloppu tulee vuonna 22000 (tai 220000), koska ilmestys kirjassa on 22 lukua. Sitäpaitsi jos ilmestyskirjan lukujen määrästä tulis maailman loppu nii se olis tullu jo vuonna 22. ja sitten tosta jumala loi kaiken ja piste hommasta. en pysty todistamaan etteikö niin olisi mutta se vaan on erittäin epätodennäköistä. esimerkiksi voihan näkymätön taika-olento lavastaa jonkun murhasta, mutta ei kukaan sitä ota huomioon (vaikkei voida todistaa etteikö olisi), koska se vaan on erittäin epätodennäköistä. Samallla lailla näkymätön taika olento jumala lavasti teidän mukaan todisteet evoluutiosta. eikä kristinuskolla ole yhtään enempää todistus aneistoa kuin vaikka lentävällä spagettihirviöllä.

Agison
Viisas
Mikä todistaa raamatun todeksi?Yksi vastaus: USKO!
Toinen vastaus: Raamatun Lakijärjestelmän AUKOTTOMUUS!
Kolmas vastaus: Synnintekijöiden LOPUSSAAN saamat ARMOTTOMAT rangaistukset.EDIT: Et ole koskaan tehnyt syntiä, etkä koskaan ollut syntinen, jos armahdat, sillä nuo teot armahdetaan AUTOMAATTISESTI, eikä merkkiäkään syytösten todistamisesta oikeiksi ole.

Viisas
ja tosta sykli hommasta. mitä tommoset numero yhteensattumat todistaa yhtään mitään. yhtä hyvin mä voin sanoa että maailmanloppu tulee vuonna 22000 (tai 220000), koska ilmestys kirjassa on 22 lukua. Sitäpaitsi jos ilmestyskirjan lukujen määrästä tulis maailman loppu nii se olis tullu jo vuonna 22. ja sitten tosta jumala loi kaiken ja piste hommasta. en pysty todistamaan etteikö niin olisi mutta se vaan on erittäin epätodennäköistä. esimerkiksi voihan näkymätön taika-olento lavastaa jonkun murhasta, mutta ei kukaan sitä ota huomioon (vaikkei voida todistaa etteikö olisi), koska se vaan on erittäin epätodennäköistä. Samallla lailla näkymätön taika olento jumala lavasti teidän mukaan todisteet evoluutiosta. eikä kristinuskolla ole yhtään enempää todistus aneistoa kuin vaikka lentävällä spagettihirviöllä.Väittäisin, että monikin KUULUISA ja merkittävä henkilö DELASI eli KUOLI vuonna 22. Et voi osoittaa ikänä David Koresin itsemurhalahkon aikamääritystä vääräksi - se oli aivan todellinen loppu heille, ja he pääsivät siihen paikkaan jonka HEIDÄN oma Jumalansa oli heille varannut. Ja uskallan väittää ETTEI se ole helvetti! He--- saattoi kuitenkin olla reinkarnoituminen, jotta seuraavissa elämissä moiset typeryydet jäisi väliin...

ai aukoton lakijärjestelmä? itse jeesus sanoi raamatun mukaan: "jos silmäsi viettelee sinua, revi se irti." Onko silmä vietellyt sinua? Oletko repinyt silmäsi irti?

Viisas
ja tosta sykli hommasta. mitä tommoset numero yhteensattumat todistaa yhtään mitään. yhtä hyvin mä voin sanoa että maailmanloppu tulee vuonna 22000 (tai 220000), koska ilmestys kirjassa on 22 lukua. Sitäpaitsi jos ilmestyskirjan lukujen määrästä tulis maailman loppu nii se olis tullu jo vuonna 22. ja sitten tosta jumala loi kaiken ja piste hommasta. en pysty todistamaan etteikö niin olisi mutta se vaan on erittäin epätodennäköistä. esimerkiksi voihan näkymätön taika-olento lavastaa jonkun murhasta, mutta ei kukaan sitä ota huomioon (vaikkei voida todistaa etteikö olisi), koska se vaan on erittäin epätodennäköistä. Samallla lailla näkymätön taika olento jumala lavasti teidän mukaan todisteet evoluutiosta. eikä kristinuskolla ole yhtään enempää todistus aneistoa kuin vaikka lentävällä spagettihirviöllä.Etkös usko "LENTÄVÄN SPAGETTIHIRVIÖN" todistusvoimaan tai vaikkapa "Monty Pythhoniin?"

Kannattaa uskoa, tai se erään kerran kakkii silmilles ja tuut sokeaks! Tobiaksen kirjassa(apo) tobias tuli sokeaksi toviksi, kun lokki paskansi silmille. Hän parani enkelien kalasta valmistamalla puhdistusöljyllä.

Viisas
ai aukoton lakijärjestelmä? itse jeesus sanoi raamatun mukaan: "jos silmäsi viettelee sinua, revi se irti." Onko silmä vietellyt sinua? Oletko repinyt silmäsi irti?Mulla oli lapsena tuollainen psykoosi, ja pääsinkin pian parista hampaastani irti.

Muistakaa silti tarkkaan mitä Jeesus sanoi: "PAREMPI OLISI..:"
EI PARAS! Miettikää sitä mikä on Parasta, eikä sitä mikä on vain parempaa...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat